- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Boyutunu ve formatını kontrol et
İnşallah canım inan 3 haftadır geceleri 1 saatte uyarıyoruz ek gıdaya geçemedik ne vereceği i şsşırdım[/QUOTE]Ses35, post: 46868075, member: 756895"]Iyi rahatlamıştır gelir artık o diş
Yeme yeme verdiğin kilonun odulu olur cuma yersinInşallah canım bu hafta dondurma yemicem
boyutu yüzünden olmuyor diyor napmam gerekiyorBoyutunu ve formatını kontrol et
Kolay gelsin canımKızlar ben kaçtım işim pek çok perdelerim gelcek sporları yazmayı unutmayın
fotoğrafı kirp önce sonra Tekrar dene cnmboyutu yüzünden olmuyor diyor napmam gerekiyor
beceremediim ayy10 HAZİRAN
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :
@yolcukardelen:
@katre-i dem :
L littlelamp : 30dk B-Fit + 40dk yürüyüş
2.grup rüzgarın kızları
breeze3535 :
R RoseAnge :
aslibo :
@aysedurmaz :
Kızlar sporlarınızı buraya kaydedersiniz çok sevinirim
canım sana kolaylık açısından evine de tartı almanı tavsiye ederim. her zaman eczaneye gidip gelmek zor olabilir.
çok teşekkürler kaptanım oldu şimdiKolay gelsin canım
fotoğrafı kirp önce sonra Tekrar dene cnm
Aynen öyle canlar . Benim testler şaşılacak derecede iyi çıktı. Eşimin testinde morfoloji 2 çıktı %14 civarı olması gerekir mis. Üroloji ye gidin dedi doktorum ama bu adam coooookkkk zor hadi hayırlısı bakalımAllahım en kısa sürede nasip etsin inşallah sonuçlarını iyi çıkar erkek bu konuda doktora gelme taraftarı değil malesef
Çok sevindim aslıcım iyi çıkmasına rabbim sesimizi duydu demek ki.o nedemek bilmiyorum ama inşallah eşinin de iyi çıkarAynen öyle canlar . Benim testler şaşılacak derecede iyi çıktı. Eşimin testinde morfoloji 2 çıktı %14 civarı olması gerekir mis. Üroloji ye gidin dedi doktorum ama bu adam coooookkkk zor hadi hayırlısı bakalım
maşallah canım umarım eşininde iyi çıkarAynen öyle canlar . Benim testler şaşılacak derecede iyi çıktı. Eşimin testinde morfoloji 2 çıktı %14 civarı olması gerekir mis. Üroloji ye gidin dedi doktorum ama bu adam coooookkkk zor hadi hayırlısı bakalım
Çok sevindim aslıcım iyi çıkmasına rabbim sesimizi duydu demek ki.o nedemek bilmiyorum ama inşallah eşinin de iyi çıkar
maşallah canım umarım eşininde iyi çıkar
Baktım canım müthiş. Muhteşem olmuşsun. Plates ve diğer sporlarin faydasını fazlasıyla görmüşsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?