Ateş düşürücü vermedim ama mıxmız 5 dk yere bırak muyorum nasıl ile başlayaca ğıT tuba52 ateş dusurucu de dahil birşey vermeme gerek yok ilk dişler sanırım dış ateşi asla 38 i geçmez tıpkı aşı atesi gibi ateş dusurucu vermek ilaç birikintisi ek gıdaya zaten gecirmissiniz bol bol emzir gün icibde soğuk sipara ver sert kısmını senin kontrolünde hem rahatlatır hemde acısını hafifletir her çocuk tabiki farklı geçirir bu süreci ama inan daha ne dişler çıkacak
Geçmiş olsun ama çok az yrmişdinPrens annesi .!.:Bu gun ki menum
Kahvalti
Bi bardak lactamil
Bi bardak sut
Kepek ekmegi ile yapilmis beyaz pernir tost
Oglen
Bi avuc findik
1 litre su
Aksam
Bi kase corba
Bir tane biber dolmasi ( diyet yaptigimi gbildigi icin gorumcem yagsiz yapmis)
2 elma dilim firinda patates
Gun arasinda toplam 3 litre su
Ve kahve :)
Bu arada 68.1 kilo olmusum ( 4 gundur hasta oldugum icin bunyem cok zayif hemen kilo veriyorum )
Geçmiş olsun ama çok az yrmişdin
Anla annesi o dış çıkarmak kolay mi bazen anneler kucağında bebekle yemek yer uyku uyumaz işte o donemlerdesiniz bi tane daha çıkmak üzere demek kiAteş düşürücü vermedim ama mıxmız 5 dk yere bırak muyorum nasıl ile başlayaca ğı
Bilmiyorum canım 3 ay gaxdan çektik yeni yeni toplandık şimdi diş ağrısı kolay değil çok zor anne olmakkatre-i dem .!.:Anla annesi o dış çıkarmak kolay mi bazen anneler kucağında bebekle yemek yer uyku uyumaz işte o donemlerdesiniz bi tane daha çıkmak üzere demek ki
Ateş düşürücü vermedim ama mıxmız 5 dk yere bırak muyorum nasıl ile başlayaca ğı
Zor tabi cennet boşuna mı annelerin ayağı altında bunlar olcak canım allah sağlıklı ömür versinBilmiyorum canım 3 ay gaxdan çektik yeni yeni toplandık şimdi diş ağrısı kolay değil çok zor anne olmak
Hiç belli olmaz benim ki 4 aylıktı üst dişleri patladığındaGalba bizde dis cikartiyoz daha cok kucuguz ama damaklari sert sert ve eli hep agzinda mizir mizir napcaz bilmiyom senin bebis ne kadarlik
aslibo eşini ikna et gitmeli %2 sağlam sperm şekli bu konuda tedavi gormeli sperm sekil bozukluğu olduğu için durumu anlatmasını dr açık açık eşine
Aaaaa çok sevindim rüzgâr imiz cogalsin fırtına gibi olalım o zamançok teşekkür ederim canımo zaman bas gaza rüzgarın kızları bas gaza spora devam
Kızlar gece oğlumu yastığına alırken kuyruk sokumum kütledi, ağrım var otururken bile , bi süre spor yapamayabilirim, bugün uyudum iyigeldi bakalım yarına düzelir inşallah.yarın yürüyüş yapabilirim inşallah en olmadı, ayaktayken pen ağrımıyor9 HAZİRAN 2016
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 : 30 dk leslie 10 dk karın hareketleri
@yolcukardelen:
@katre-i dem :
@littlelamp :
2.grup rüzgarın kızları
breeze3535 :40 dk yürüyüş+30dk pilates
R RoseAnge :30 dk yürüyüş
aslibo :
@aysedurmaz :
9 HAZİRAN 2016
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 : 30 dk leslie 10 dk karın hareketleri
@yolcukardelen:
@katre-i dem :
@littlelamp :
2.grup rüzgarın kızları
breeze3535 :
R RoseAnge :30 dk yürüyüş
aslibo :
@aysedurmaz :20 dk yürüyüş
Kızlar sporları yazmayı unutmayalım lütfen hatta sizden bişey rica etcem bu hazırladığım listeye kendiniz sporlarınızı yazarmısınız her seferinde telden alıntı yapmam çok zor oluyor
Ben ayrıca evde deftere yazıyorum zaten
bu erkekler hep mi aynı, benim sıpa da gece babası alacak olursa bağırıp ağlıyo, tuvalete bile gidemiyorum çoğu zamanCnm öyle esime filan dokundurmuyor kıyamet kopuyor ben ben ben varsa yoksa ben
evet erken başladı sendromu bugun hiç enerjik yok
dört gözle bekliyorum canımvakit buldukça yazmaya çalışıyorum gün içinde yine giricem ama perşembeden sonra çok aktif olucam söz veriyoruum
kız belki yanlış biliyorsundur, tek başına da yapabilirsin belkiakşam üzeri doktora gidicem, çocuk sahibi olabilmemiz için bakalım ne diyecek, eşimin testleri ve benim rahim filmimi getiricem, sonuçları az çok biliyorum buradan arkadaşlarım sağolsunlar çok yardımcı oldular, onlar benden kat kat daha fazla tecrübe sahibi olmuşlar,
kızçeler bana duaa edin, inatçı kocişimide alıcam yanıma bu sefer hem de,
genelde doktorda bekliyorum herkes kocasıyla bekliyor, ben tek tabanca bekar gibi kalıyom orda, gücüme gitti ayol,
izin al sende geliyosun dedim, hala ben ne yapıcam orda demez mi, çıldırıyorum bazen ..... bu çocuğu tek başıma yapacaksam bileyim dimi
vuuvv baya baya çete olduk yahuSultan bana öteki topikte Seval alemdar demişti böyle bi sohbet olmuştu.
Bende sana aslı alemdar diyim bari
Gitmiyom kız çok korktum
geldi canım, geç gördüm ama gördüm ve sporun önemini bir kez daha görmiş oldum
Yetti gari haftaya listedeyim:))[/QUOTE]canım bunu baştan belirtseydin yada dun tartilsaydin neyse olan olmuş ama bir daha artı gormeyecegim seni
ayakta alkışlıyorum<3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?