Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kim tutar seni kim tutar mi diyodu aslı sana? haklıymıs
ayakta alkışlıyorum<3[/QUOTE]

Çok geçmiş olsun canım. Bir iki gün dinlen. Ustune gitme agridigi an bırak . Daha kötü olma . Belini sıcak tutmaya çalış . Canisi

Tek başına yapılsa hiç eyvallah etmicem

Fena grip geliyor kızlar bana. Eşim bize attı sanırım. Kızım kresten erken geldi ateşi 38di. 4 saat boyunca 39 dan dusuremedik. 5 kez duşa soktum.sirkeli su icirdim 1 kasik.36 olunca uyudu kaldı. Nedenini de anlayamadım. Babasından bulaştı büyük ihtimal.sabaha kadar nobetteyiz bugün. Inşallah yükselmez. Bi de benim Kızımın ateşi çok tehlikelidir.bi anda 40 oluverir.gözle kas arasında hemde. Niye böyle oluyor bilmiyorum. (((( gözleri falan kaymaya başlar.

Canım bir demliğe yeşil elma limon karabiber karanfil zencefil koy kaynat içine de bal dök içerken çok iyi gelir

Çok geçmiş olsun canım. Bir iki gün dinlen. Ustune gitme agridigi an bırak . Daha kötü olma . Belini sıcak tutmaya çalış . Canisi

Tek başına yapılsa hiç eyvallah etmicem
Sağolasın canım benim♡♡♡♡
Beklerim kuzum senden onu da başarırsın ,tıpta bir ilk
Süre çilek attıysan iyi ama muhtemelen hazır süt,arkadaşlar ne düşünür bilmiyorum ama ben paket gıdaların hele ki çilekli olanların zararından dolayı kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum:-(
Oylede daha 2+11 gunlukk :/
Anam daha çok küçük değildir:-(
canım ishal kusma var mı?geçmiş olsun ama tekrar çıkarsa mutlaka dr götürün

Sabah tost akşamda erişte ve salata yedim arada da hurma iki öğüne indirdim yavaştan azaltıyom ki oruçta dayanayım :)
Akşam erişte olmamış ama illa yersen yoğurt ekle canım bi dahakine ,gün içinde pek protein almamışsın:-(

Canim bianda yukseliyosa hastaneye gidin cok korkarim ben atesten

Anam daha çok küçük değildir:-(

Bende oyle diyodum ama butun belirtiler onu gosteriyo arastirdim ihtimal varmis yani :/ insallah degildir ya cok erken

Çok geçmiş olsun kanki nazar mı değdi sana varmıydı daha önce bi sorunun yeni bişey mi?canım önemli olan sağlığın iyileşte sen yaparsın nasılsa sporunu.
5.30 aylıkken bizim de ağzımızda diş vardı teyzesi
Maaşallah.kendi dişleride 5 yaşında çıktı ama öyle bi dezavantajı var.

ayakta alkışlıyorum<3

Tek başına yapılsa hiç eyvallah etmicem[/QUOTE]

Onu da tek başına yapsan napcaz acaba biz bu adamları turşusunu mu kurcaz

Çok geçmiş olsun aman dikkat edin bazı çocuk genetik olarakta yatkın oluyor ateş oldu mu ben de hiç uyumuyom

40 gunluk cikartan varmis yaa
Olabilir canım işte her çocuk kendine özel onun için kıyaslamamak lazım mesela bizim dişler erken çıktı ama ağzının suyu aktı ne de ateş ishal oldu sadece azılar çıkarken zorlandık biraz ama arkadaşlarımın çocukları neler çekti bende kolik ten çok çektim bilemezsin işte rabbim sağlık versin

çok teşekkür ederim canım sporu hayatımızdan hiç çıkarmamak gerek gerçekten

Amin canim cumlemizin evletlarina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…