- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
kim tutar seni kim tutar mi diyodu aslı sana? haklıymısKızlar gece oğlumu yastığına alırken kuyruk sokumum kütledi, ağrım var otururken bile , bi süre spor yapamayabilirim, bugün uyudum iyigeldi bakalım yarına düzelir inşallah.yarın yürüyüş yapabilirim inşallah en olmadı, ayaktayken pen ağrımıyor
bu erkekler hep mi aynı, benim sıpa da gece babası alacak olursa bağırıp ağlıyo, tuvalete bile gidemiyorum çoğu zaman
dört gözle bekliyorum canım
kız belki yanlış biliyorsundur, tek başına da yapabilirsin belki
vuuvv baya baya çete olduk yahu
geldi canım, geç gördüm ama gördüm ve sporun önemini bir kez daha görmiş oldum
Yetti gari haftaya listedeyim:))
Benim oğlumun da5.30 aylıkken bizim de ağzımızda diş vardı teyzesi
Canım bazen dişli bile doğar bebek.ama genelde üçüncü ayın içine girince salya artar kaşınma şişme beyazlama olur ancak 5 te çıkıyor işteOylede daha 2+11 gunlukk :/
aman cnm su ara 6.hastalik salgın halinde baharda ve sonbaharda oluyor ateşe dikkatFena grip geliyor kızlar bana. Eşim bize attı sanırım. Kızım kresten erken geldi ateşi 38di. 4 saat boyunca 39 dan dusuremedik. 5 kez duşa soktum.sirkeli su icirdim 1 kasik.36 olunca uyudu kaldı. Nedenini de anlayamadım. Babasından bulaştı büyük ihtimal.sabaha kadar nobetteyiz bugün. Inşallah yükselmez. Bi de benim Kızımın ateşi çok tehlikelidir.bi anda 40 oluverir.gözle kas arasında hemde. Niye böyle oluyor bilmiyorum.(((( gözleri falan kaymaya başlar.
Doğru dişiyle bile doğan var canım ama kaptanımızın dediği gibi yavaştan salya olmaya baslar.oğlumdan 2.5 ay küçük bi bebek oğluöun doğumunda yakasını kollarını ıslatıyordu salyayla, ha cıktı ha çıkacak dedik en son o bir yaşındayken oğlumun 4 dişi mi ne vardı, o kuzum yazık çıkarmamıştı daha.belli de olmaz ama geç çıkması daha iyidir diye düşünüyorumCanim bianda yukseliyosa hastaneye gidin cok korkarim ben atesten
Bende oyle diyodum ama butun belirtiler onu gosteriyo arastirdim ihtimal varmis yani :/ insallah degildir ya cok erken
Çok geçmiş olsun kanki nazar mı değdi sana varmıydı daha önce bi sorunun yeni bişey mi?canım önemli olan sağlığın iyileşte sen yaparsın nasılsa sporunu.kim tutar seni kim tutar mi diyodu aslı sana? haklıymıs
ayakta alkışlıyorum<3
ah bu bebekler40 gunluk cikartan varmis yaa
Yoktu canım ya ters bi hareketti galiba ki kütledi,kirletince oldu zatenDoğru dişiyle bile doğan var canım ama kaptanımızın dediği gibi yavaştan salya olmaya baslar.oğlumdan 2.5 ay küçük bi bebek oğluöun doğumunda yakasını kollarını ıslatıyordu salyayla, ha cıktı ha çıkacak dedik en son o bir yaşındayken oğlumun 4 dişi mi ne vardı, o kuzum yazık çıkarmamıştı daha.belli de olmaz ama geç çıkması daha iyidir diye düşünüyorum
Çok geçmiş olsun kanki nazar mı değdi sana varmıydı daha önce bi sorunun yeni bişey mi?canım önemli olan sağlığın iyileşte sen yaparsın nasılsa sporunu.
Maaşallah.kendi dişleride 5 yaşında çıktı ama öyle bi dezavantajı var.
Yoktu canım ya ters bi hareketti galiba ki kütledi,kirletince oldu zatenDoğru dişiyle bile doğan var canım ama kaptanımızın dediği gibi yavaştan salya olmaya baslar.oğlumdan 2.5 ay küçük bi bebek oğluöun doğumunda yakasını kollarını ıslatıyordu salyayla, ha cıktı ha çıkacak dedik en son o bir yaşındayken oğlumun 4 dişi mi ne vardı, o kuzum yazık çıkarmamıştı daha.belli de olmaz ama geç çıkması daha iyidir diye düşünüyorum
Çok geçmiş olsun kanki nazar mı değdi sana varmıydı daha önce bi sorunun yeni bişey mi?canım önemli olan sağlığın iyileşte sen yaparsın nasılsa sporunu.
Maaşallah.kendi dişleride 5 yaşında çıktı ama öyle bi dezavantajı var.
Canım benimki 6.5 aylık 3 aydır eller ağızda salya falan seninki kaç aylıkGalba bizde dis cikartiyoz daha cok kucuguz ama damaklari sert sert ve eli hep agzinda mizir mizir napcaz bilmiyom senin bebis ne kadarlik
Menü her zsman ki gibi harika kız ben bunla doymam diyetisyene devam ediyorsunGünaydın kızlar.
Dünkü menüm
Sabah k.ekmeğe domates peynirli tost
Öğle
3 yk brokoli çorbası
Izgara tavuk göğsü
Akşam
Salata
3,5 köfte
Yarım dilim ekmek
Menü her zsman ki gibi harika kız ben bunla doymam diyetisyene devam ediyorsun
Uyandığımda daha iyiydim ama bi kaç gün korursam iyi olur canimYoktu canım ya ters bi hareketti galiba ki kütledi,kirletince oldu zatengeçer inşallah
ah bu bebekler
@katre-i dem kaptanım,yazanların hepsini uyguluyorum, kareme yıldızlı uğur böcüüüü isterimm
Aman ciddi bişey olmasında Canım inşallah yarına daha iyi olursun
geçmiş olsun ,niye ki?Zaten çok az yedim. Midem kötü bir kaç gündür düzgün yemek yiyemiyorum. Dehşet şişlik var karnımda.
Diyetisyene ara verdim.
Daha 2.5 ayligizz ama 1 aydir elleri azinda serce parmagimla damaklarini hafifce kasiyorum o kadar hosuna gidiyo ki :)Canım benimki 6.5 aylık 3 aydır eller ağızda salya falan seninki kaç aylık
kolay gelsin canımAffiniza siginaraktan kahvalti menumu yaziyorum ( emzirdigim icin tutamiyorum ben ):
Bi bardak sut
1 dilim kasar peyniri
1 dilim helva
5 zeytin
5 cilek
1 dilim ekmek
Birazdanda temizlige baslicam sabah siporu gıyabinda
10 HAZİRAN
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :
@yolcukardelen:
@katre-i dem :
L littlelamp : 30dk B-Fit + 40dk yürüyüş
2.grup rüzgarın kızları
breeze3535 :40 dakika yürüyüş+ 30 dakika jillian
R RoseAnge :
aslibo :
@aysedurmaz :60 dk 5 mil leslie
çok teşekkür ederim canımo zaman bas gaza rüzgarın kızları bas gaza spora devam
aslibo eşini ikna et gitmeli %2 sağlam sperm şekli bu konuda tedavi gormeli sperm sekil bozukluğu olduğu için durumu anlatmasını dr açık açık eşine
aslibo Allah yar ve yardımcın olsun canım.Meryem suresi oku bol bol. dualarımdasın
T tuba52 damak yarıldıysa gerisi kolay. Oğlumunki 3 gün önce yarıldı şu an elime geliyor daha. İshal olur benim çocuklarım diş çıkarırken.Giysi yetiştiremiyorum hele de dışarıdaysam.Bugün 3.kez yaptı düşün.Kiminde ateş olur kiminde kabızlık kimi memeye düşer kimi kızım gibi iyice kopar memeden. Allah kolaylık versin,zor dönem. Kaç doğumlu bebişin?
Sultan bana öteki topikte Seval alemdar demişti böyle bi sohbet olmuştu.
Bende sana aslı alemdar diyim bari
Gitmiyom kız çok korktum
Tabi canım baba olmak için o da emek harcıcak biz 9 ay taşıyıp doğum sıkıntısı yaşıyoruz zaten allah kolaylık versin gönlüne göre versin iyi haberlerini alalım inşallah
kim tutar seni kim tutar mi diyodu aslı sana? haklıymısKızlar gece oğlumu yastığına alırken kuyruk sokumum kütledi, ağrım var otururken bile , bi süre spor yapamayabilirim, bugün uyudum iyigeldi bakalım yarına düzelir inşallah.yarın yürüyüş yapabilirim inşallah en olmadı, ayaktayken pen ağrımıyor
bu erkekler hep mi aynı, benim sıpa da gece babası alacak olursa bağırıp ağlıyo, tuvalete bile gidemiyorum çoğu zaman
dört gözle bekliyorum canım
kız belki yanlış biliyorsundur, tek başına da yapabilirsin belki
vuuvv baya baya çete olduk yahu
geldi canım, geç gördüm ama gördüm ve sporun önemini bir kez daha görmiş oldum
Yetti gari haftaya listedeyim:))
Fena grip geliyor kızlar bana. Eşim bize attı sanırım. Kızım kresten erken geldi ateşi 38di. 4 saat boyunca 39 dan dusuremedik. 5 kez duşa soktum.sirkeli su icirdim 1 kasik.36 olunca uyudu kaldı. Nedenini de anlayamadım. Babasından bulaştı büyük ihtimal.sabaha kadar nobetteyiz bugün. Inşallah yükselmez. Bi de benim Kızımın ateşi çok tehlikelidir.bi anda 40 oluverir.gözle kas arasında hemde. Niye böyle oluyor bilmiyorum.(((( gözleri falan kaymaya başlar.
Çok geçmiş olsun canım. Bir iki gün dinlen. Ustune gitme agridigi an bırak . Daha kötü olma . Belini sıcak tutmaya çalış . Canisi
Tek başına yapılsa hiç eyvallah etmicem
Sagol canimkol
kolay gelsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?