Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım bir demliğe yeşil elma limon karabiber karanfil zencefil koy kaynat içine de bal dök içerken çok iyi gelir
Aksama yapayım artik.dün aklimdaydi.Kızımın ateşiyle ugrasinca hal kalmadı yapacak

Canim bianda yukseliyosa hastaneye gidin cok korkarim ben atesten

Bende oyle diyodum ama butun belirtiler onu gosteriyo arastirdim ihtimal varmis yani :/ insallah degildir ya cok erken
Hazır süttü maalesef.meyvesuyu da hazırdı. Dışarıda olunca bi yere girip yemek yiyemedim.marketten alıp buroda takıldım. Dışarıda olmayı bu yüzden sevmiyorum yemek zamanı
Çok geçmiş olsun aman dikkat edin bazı çocuk genetik olarakta yatkın oluyor ateş oldu mu ben de hiç uyumuyom
Biz de nobetlesiyoruz eşimle. O geç yatar ben erken kalkarim dengeliyoruz. Bebek liginde de boyleydi.bi 37 bi 39 hemde 10 dk arayla.
kim tutar seni kim tutar mi diyodu aslı sana? haklıymıs
ayakta alkışlıyorum<3
Aman dikkat canım bi kaç gun zorlama

Benim oğlumun da

Canım bazen dişli bile doğar bebek.ama genelde üçüncü ayın içine girince salya artar kaşınma şişme beyazlama olur ancak 5 te çıkıyor işte
aman cnm su ara 6.hastalik salgın halinde baharda ve sonbaharda oluyor ateşe dikkat[/QUOTE]
6. Hastalık ne ki? Bi arastirayim ben.
Sağolasın bilgiler için. Ağır değil benim spor.leslie yapıyorum en fazla 5 mil. O zaman ben 1.5 saat sonra yapsam olur herhalde.iftarda da çok ağır yemiyorum. Sahurda spor yapamam çünkü.

günaydın kızlar :)

bugün tartıda 61 i ucundan gördüm şükürler olsun 62 nin altına inebildim artık yavaş yavas sebzelere geçiş yapma vakti

süpersin canım, devammmmm

dünkü menüm, 10.06.2016 sahurda 2 küçük dilim kaşarlı tost
azar azar kahvaltılıklar, 1 bardak çay ve 3 bardak su

iftar: 3 çatal patates kızartması, yoğurtlu semiz otu salatası , 3 bardak su

Prens anneannesin877555 .!.:
Daha 2.5 ayligizz ama 1 aydir elleri azinda serce parmagimla damaklarini hafifce kasiyorum o kadar hosuna gidiyo ki :)
Daha çok minik iş annesiyemene içmeye dikkat et Rabbim bağışlason

Günaydın kızlar
Sahurda 1 yumurta peynir bal yedim az az. 1 de kacamagim oldu.tb kepekli ekmek almayi unutunca mecburen pide yedim 1 dilim.
Grip sinizute döndü bende bugün. Yüzüm catlayacak gibi agrıyor.kızım da oğlum da 37 şu an.tetikteyim. öğlene hep beraber yatalim diyorum. Allah izin verirse.10 dk dır leslie yapiyorum.tempom düşük ama olsun.hiç yoktan iyidir.bitince tam dk mi yazarım.

geçmiş olsun canım

Affiniza siginaraktan kahvalti menumu yaziyorum ( emzirdigim icin tutamiyorum ben ):
Bi bardak sut
1 dilim kasar peyniri
1 dilim helva
5 zeytin
5 cilek
1 dilim ekmek
Birazdanda temizlige baslicam sabah siporu gıyabinda

Canım Nasıl helva istedi :) bakayım Türk markette var mı
Afiyet olsun Canım

bugün tartıda 61 i ucundan gördüm şükürler olsun 62 nin altına inebildim artık yavaş yavas sebzelere geçiş yapma vakti

61 ne güzel Canım hadi bakalım
Sebze yemiyor muydun ? Dukan mı yapıyorsun yoksa.?

Canım öyle bir patates kızartması tarifim var ki 3 çatal kesinlikle yetmez boşuna mı şiştim ben :)

Hatta ben herkese vereyim tarifi , siz yiyin ben zayıflayım :)

Günaydın çıtırlar nassınız bakem ben bugün bi garip kalktım boyum başım ağrıyor umarım gün içinde geçer
Affiniza siginaraktan kahvalti menumu yaziyorum ( emzirdigim icin tutamiyorum ben ):
Bi bardak sut
1 dilim kasar peyniri
1 dilim helva
5 zeytin
5 cilek
1 dilim ekmek
Birazdanda temizlige baslicam sabah siporu gıyabinda
Menün gayet iyi bence kolay gelsin canım

Çok sevindim canım prolar yaramış anlaşılan

çok geçmiş olsyun canımmm, valla çeteyiz heeee

oooo geçmiş olsun canım, senin kız gibi, benim yeğenimde öyle, bir bakıyosun ateşi düşmüş, daha sonra arkasını dönmeden aniden fırlıyor ateş, gözler falan kayıyor kıyamam teyzesinin canıııı,

Onu da tek başına yapsan napcaz acaba biz bu adamları turşusunu mu kurcaz[/QUOTE]

yok canım, ben vitrine koyucam, dün dedim valla tek başına yapılsa sana hiç eyvallah etmicem dedim, gülüyor bide[/QUOTE]
Ah şu erkekler dünya onlara güzel valla

Spor yazmadım sana zaten canım

6. Hastalık ne ki? Bi arastirayim ben.

Sağolasın bilgiler için. Ağır değil benim spor.leslie yapıyorum en fazla 5 mil. O zaman ben 1.5 saat sonra yapsam olur herhalde.iftarda da çok ağır yemiyorum. Sahurda spor yapamam çünkü.[/QUOTE]
Yavrun nasıl oldu canım ateşi düşürebildinizmi
Prens annesi senin msji atlamisim canım. Hastanede sadece buzlu su yapıyorlar. Hem çok ağlıyor. Agladikca ateş düşmüyor.o yüzden evde idare ediyoruz mümkün oldugunca 39.5 u görünceye kadar.
Ben de 1 kere gittim bir daha da gitmedim gitmem rezil oluyo çocuk ben öğrendim aynılarını evde uyguluyorum işe yarıyor

Bende sinüslerden çok çektim bu sene bol bol tuzlu karbonat su yapıp burundan ver çook işe yarıyor doktor tavsiyesidir
Seni yaramaz lıght tarifler alalım biz varsa

ver ver , tarif ver canım

No
Normal tahin helvasi canim tatli istedi tahinde sut yapiyo hem ise yaramis oldu hem tatli istegim gecti :) yurt disindasin galba bulursun ins bulamazsan soyle ben gonderirim :)

Kızımın ateş 39.5 oldu 11de.dra götürdük. Sağ cigerinde zatürre başlangıcı varmış. 6 gün iğne vurulacak.cuma kontrolü var.dua edin kızlar. Atlatma ihtimali yüksek dedi. ((((( yikildim resmen.çok ağladım. Çok yakın arkadaşımda kürtaja girmiş ayni hastanede. Diğer arkadaşlar da ordaydi. Iyiki varlarmis.yığılip kalmisim zatürre diyince dr. Inşallah geçer hemen

Geçer canım üzülme başlangıçmış geçen yaz bende olmuştum ben baya kötüydüm 2 gün hastane de yattım 15 gün iğne yedim 1 haftada ilaç kullandım geçti beslenmesine uykusuna çok dikkat et.bol bol dinlensin canım toparlar hemen merak etme arkadaşına da çok geçmiş olsun

Cok gecmis olsun canim insallah gecer allah acil sifalar versin

unuturmuyuz canım bizim şarkımız artık o

teşekkür ederim canım

geçmiş olsun canım

canım kilo vermem durunca farklı birşeyler denemek istedim devamlı alıp veriyordum..bu hafta dukanın atağını yapayım dedim daha önce hiç denememiştim. birde spor programımı değiştirdim ikisi bir arada iyi oldu hem kilo gitti hem bende epey inceldigimi hissetttim

yok canım, ben vitrine koyucam, dün dedim valla tek başına yapılsa sana hiç eyvallah etmicem dedim, gülüyor bide[/QUOTE]
Ah şu erkekler dünya onlara güzel valla

Spor yazmadım sana zaten canım[/QUOTE]

teşekkür ederim canım kesinlikle spor hem vermeye yardımcı hemde çok güzel toparlıyor daha zayıf duruyorsun

çok geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin inşallah hemen atlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…