Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

günaydın kızlar :)

bugün tartıda 61 i ucundan gördüm şükürler olsun 62 nin altına inebildim artık yavaş yavas sebzelere geçiş yapma vakti
Ohh missss♡♡sebzeler candır hele ki bu mevsimde,hepsinden ye tatlım:-*
Ay aksama söyleee bol sarımsaklı yapsam mii ama kavurma gibi yaparım ben,diyet olsun
Canım benim rabbim şifa versin,bak sevalcim sevalcim ne güzel açıklamış,tavsiyelerine it, en kısa zamanda geçer inşallah.senin onlar için ayakta olman lazim
Sağ ol Canım
Listeye baktım Koskanın helvası varmış
Arada iyi olur dediğin gibi
yaaa benim de canım helva istedi,sahurda bal yeneseydim iftarda az yerdim ama ben en iyisi istegimi sahura saklıyayım yine

Sağolun kızlar. Dr okula yollama dedi. Hem grip hem oruç hemde 2 hasta çocuk çok zor olacak. Bugün daha iyi anladım. Kendimi iyi hissedinceye kadar oruç tutmamaya karar verdim. Sinirlerim Lacka oldu bugün. Aglamami durduramiyorum hastaneden beri. Tutmayacagim için vicdanim da rahat değil ama toparlayamiyorum kendimi.
Bugün 20 dk leslie yapabildim sadece.kızım ateslenince kesmek zorunda kaldım. Iftardan sonra belki biraz daha yaparım. Takatim olursa tabi.

Canım bırakma kendini hepsi gelir geçer oruçlar telafi olur önemli olan sağlık bi iyilesin hepsi olur zatürre bulaşıcı çocukları mümkün olduğunca ayrı tut olur mu canım belki doktorun söylemiştir kaşığı nı bardağın havlusunu ayır

[QUOTE="aysedurmaz, post: 46881419, member: 41970daha ağolun kızlar. Dr okula yollama dedi. Hem grip hem oruç hemde 2 hasta çocuk çok zor olacak. Bugün daha iyi anladım. Kendimi iyi hissedinceye kadar oruç tutmamaya karar verdim. Sinirlerim Lacka oldu bugün. Aglamami durduramiyorum hastaneden beri. Tutmayacagim için vicdanim da rahat değil ama toparlayamiyorum kendimi.
Bugün 20 dk leslie yapabildim sadece.kızım ateslenince kesmek zorunda kaldım. Iftardan sonra belki biraz daha yaparım. Takatim olursa tabi.[/QUOTE]
Çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et orucunu dshs sonra telafi edersin üzme kendini iki tane meleğin var sen Üzgün olunca onlar hisseder

sen kendini biraz toparladığın an başlarsın canım, sağlık sıhhat versin Rabbim , acil şifalar canım, çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun RABBİM şifasını eksik etmesin moralini yüksek tut

@Ses35 canım ben bugün toplamda yarım saat az hareketli spor yaptım, ( leslie, bel kıvırma gibi )

Suan seni okadar iyi anliyorum ki oglum hasta oldugunda bende ayni durumdaydim yeni lohusaydim zaten o denemkotu oluyo bende agliyodum surekli :/ ama sen cocuklarin icin dik durmaya calis sen oyi ol ki onlarda iyi olsun diyeti sporuda sonraya birak dert etme siz iyi olun yeter bence

Ayyu kiskandim simdi esimle sarilip huzurlu bi uyku cekmeyeli bi 4 ay olmustur
Selam kizlarrr ben geldimmm :))
Ancak bu saat oldu kusura bakmayin. Sabah kontrole gittik. Dr dan gelince de esimle uyumusuz :))
Kuzucuklariniz hasta olmuş hherkese çok çok geçmiş olsun.

Ayyu kiskandim simdi esimle sarilip huzurlu bi uyku cekmeyeli bi 4 ay olmustur

Selam kizlarrr ben geldimmm :))
Ancak bu saat oldu kusura bakmayin. Sabah kontrole gittik. Dr dan gelince de esimle uyumusuz :))
Kuzucuklariniz hasta olmuş hherkese çok çok geçmiş olsun.

kesinlikle canım bende sebze aşığıyım eskiden hiç protein almazdım o da olmuyormuş ege mutfağı küçükten beri sebze seviyoruz <3

Kizlar net pakedim limiti dolmak uzere pazartesi yanilencek evde wifi yok ben listelerimi simdiden gonderiyim sizde beni hos gorun

Oglen bisey yemedim bizim oglen yeterince spor yaptirdi bana

Bu aksam
Bi kase corba
Barbunya bitabak
Yanina bi kase yogurt
Rezene cayi

PAZAR
Kahvalti
Bi dilim peyinir
Bi bardak sut
4 zeytin

1 saat bebisle spor :)

Oglen
Lactamil

Aksam
Corba
3 kofte kizarmis :)
Yagsiz pilav azcicik
Bi kase yogurt dere otlu
Papatya cayi
Ve her gun en az 3 litre su arada yazmayi unutuyorum :)

Saygilarimla iyi bakin kendinize :-*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…