No
Normal tahin helvasi canim tatli istedi tahinde sut yapiyo hem ise yaramis oldu hem tatli istegim gecti :) yurt disindasin galba bulursun ins bulamazsan soyle ben gonderirim :)
Ohh missss♡♡sebzeler candır hele ki bu mevsimde,hepsinden ye tatlım:-*günaydın kızlar :)
bugün tartıda 61 i ucundan gördüm şükürler olsun 62 nin altına inebildimartık yavaş yavas sebzelere geçiş yapma vakti
Ay aksama söyleee bol sarımsaklı yapsam mii ama kavurma gibi yaparım ben,diyet olsunCanım Nasıl helva istedi :) bakayım Türk markette var mı
Afiyet olsun Canım
61 ne güzel Canım hadi bakalım
Sebze yemiyor muydun ? Dukan mı yapıyorsun yoksa.?
Canım öyle bir patates kızartması tarifim var ki 3 çatal kesinlikle yetmez boşuna mı şiştim ben :)
Hatta ben herkese vereyim tarifi , siz yiyin ben zayıflayım :)
Canım benim rabbim şifa versin,bak sevalcim sevalcim ne güzel açıklamış,tavsiyelerine it, en kısa zamanda geçer inşallah.senin onlar için ayakta olman lazimKızımın ateş 39.5 oldu 11de.dra götürdük. Sağ cigerinde zatürre başlangıcı varmış. 6 gün iğne vurulacak.cuma kontrolü var.dua edin kızlar. Atlatma ihtimali yüksek dedi.((((( yikildim resmen.çok ağladım. Çok yakın arkadaşımda kürtaja girmiş ayni hastanede. Diğer arkadaşlar da ordaydi. Iyiki varlarmis.yığılip kalmisim zatürre diyince dr. Inşallah geçer hemen
yaaa benim de canım helva istedi,sahurda bal yeneseydim iftarda az yerdim ama ben en iyisi istegimi sahura saklıyayım yineSağ ol Canım
Listeye baktım Koskanın helvası varmış
Arada iyi olur dediğin gibi
Sağ ol Canım
Listeye baktım Koskanın helvası varmış
Arada iyi olur dediğin gibi
Canım bırakma kendini hepsi gelir geçer oruçlar telafi olur önemli olan sağlık bi iyilesin hepsi olur zatürre bulaşıcı çocukları mümkün olduğunca ayrı tut olur mu canım belki doktorun söylemiştir kaşığı nı bardağın havlusunu ayırSağolun kızlar. Dr okula yollama dedi. Hem grip hem oruç hemde 2 hasta çocuk çok zor olacak. Bugün daha iyi anladım. Kendimi iyi hissedinceye kadar oruç tutmamaya karar verdim. Sinirlerim Lacka oldu bugün. Aglamami durduramiyorum hastaneden beri. Tutmayacagim için vicdanim da rahat değil ama toparlayamiyorum kendimi.
Bugün 20 dk leslie yapabildim sadece.kızım ateslenince kesmek zorunda kaldım. Iftardan sonra belki biraz daha yaparım. Takatim olursa tabi.
Sağolun kızlar. Dr okula yollama dedi. Hem grip hem oruç hemde 2 hasta çocuk çok zor olacak. Bugün daha iyi anladım. Kendimi iyi hissedinceye kadar oruç tutmamaya karar verdim. Sinirlerim Lacka oldu bugün. Aglamami durduramiyorum hastaneden beri. Tutmayacagim için vicdanim da rahat değil ama toparlayamiyorum kendimi.
Bugün 20 dk leslie yapabildim sadece.kızım ateslenince kesmek zorunda kaldım. Iftardan sonra belki biraz daha yaparım. Takatim olursa tabi.
Çok geçmiş olsun RABBİM şifasını eksik etmesin moralini yüksek tutaysedurmaz .!.:Kızımın ateş 39.5 oldu 11de.dra götürdük. Sağ cigerinde zatürre başlangıcı varmış. 6 gün iğne vurulacak.cuma kontrolü var.dua edin kızlar. Atlatma ihtimali yüksek dedi.((((( yikildim resmen.çok ağladım. Çok yakın arkadaşımda kürtaja girmiş ayni hastanede. Diğer arkadaşlar da ordaydi. Iyiki varlarmis.yığılip kalmisim zatürre diyince dr. Inşallah geçer hemen
Sağolun kızlar. Dr okula yollama dedi. Hem grip hem oruç hemde 2 hasta çocuk çok zor olacak. Bugün daha iyi anladım. Kendimi iyi hissedinceye kadar oruç tutmamaya karar verdim. Sinirlerim Lacka oldu bugün. Aglamami durduramiyorum hastaneden beri. Tutmayacagim için vicdanim da rahat değil ama toparlayamiyorum kendimi.
hoşgeldin canımmmm,Selam kizlarrr ben geldimmm :))
Ancak bu saat oldu kusura bakmayin. Sabah kontrole gittik. Dr dan gelince de esimle uyumusuz :))
Kuzucuklariniz hasta olmuş hherkese çok çok geçmiş olsun.
Selam kizlarrr ben geldimmm :))
Ancak bu saat oldu kusura bakmayin. Sabah kontrole gittik. Dr dan gelince de esimle uyumusuz :))
Selam kizlarrr ben geldimmm :))
Ayyu kiskandim simdi esimle sarilip huzurlu bi uyku cekmeyeli bi 4 ay olmustur
Insallah son olmaz senin ki uysal olur belkide bizim kilere ornek olur :)Kiskanma kiskanma benimde son uykularim :)))
Ohh missss♡♡sebzeler candır hele ki bu mevsimde,hepsinden ye tatlım:-*
Ay aksama söyleee bol sarımsaklı yapsam mii ama kavurma gibi yaparım ben,diyet olsun
Canım benim rabbim şifa versin,bak sevalcim sevalcim ne güzel açıklamış,tavsiyelerine it, en kısa zamanda geçer inşallah.senin onlar için ayakta olman lazim
yaaa benim de canım helva istedi,sahurda bal yeneseydim iftarda az yerdim ama ben en iyisi istegimi sahura saklıyayım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?