Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Maalesef menü ağır olmuş. Yiyerek kendine eziyet etmişsin.

Afiyet.olsun muz süt.iyi gelmiştie. Muz iyi.kesiyor.

sahur: 2 dilim yulaf kepeği ekmeği+peynir+2 yk yoğurt+5 dilim ızgara sucuk
iftar: bu biraz kötü davetteydim
4 yk çorba+4 yk kavurma+2 sarma+salata

40dk yürüyüş+2 lt su

Bence iftar menünde güzel olmuş. Hatta gayet iyi.

Acaba hamile miyim neden regl olmadım agrilarimda gitti

Kendi sırrını uyguladığından olabilir.

teşekkür ederim sevindim canım o zaman

Güzel menüler Kizlar
sahur: 2 dilim yulaf kepeği ekmeği+peynir+2 yk yoğurt+5 dilim ızgara sucuk
iftar: bu biraz kötü davetteydim
4 yk çorba+4 yk kavurma+2 sarma+salata

40dk yürüyüş+2 lt su

Iftarda yine bana gore bisey yoktu :/ bi tabak corba bo tabak bulgur pilavi sadece :)

Bugünkü menüm
Sabah 2 dilim tb ekmek arası peynir domates yeşillikli sandviç
Ara az sütlü kahve

Öğle
Izgara tavuk göğüs
2 yk kısır
4 yk sebze çorbası

Akşam
1 tavuk pirzola
1 kase yoğurt

Eki Görüntüle 1846925 peynirim murat bey in topi peyniriydi ama burda bulamayıncabulamayınca başka yerden bulduğum değere yakın olano ekledim.

21 Haziran canim. Bugün tam 39 hafta bitti. Yarin 40. Haftaya basliyiruz.

@katre-i dem tatlim bu ay 3 tane hamis haberi aldim 4.de sen olmayasin :))
Benim de 20 nisan çıkıyordu 19 unda sancılandım 20 sinde doğdu tam 40. hafta bitmişti bakalım seninki nası olcak çok merak ve heyecan içindeyim inan

Bugün tokum,sen üzülme diye rakibeciğim
Topraaaammm dert etme yaşını kıZ daha fıstık çıtır hatun olcaz ya
Sen biliyorsun sebebini,kaçamakları bırakmadığın surece yerinde sayacaksın arkadaşım:-(
Biz rüzgar gibi geldik geçtik bitti :)
Kesinlikle
Canım benim hoşgeldin diyeyim mi sen ne zaman geldin,bu aralar okurken uyuyakalıyorum kaçırmışım galiba
Acaba hamile miyim neden regl olmadım agrilarimda gitti
mevsimsel canım benim de bu ay 7-8gün geç geldi, iki gün daha gelmese test yapacaktim

Balım ben 14. takımdayım kabızlık sorunu yaşayan arkadaşımı başka bir topikten tanıyordum ona yardımcı olmak için yazdım sadece. :* Ama yine de hoş buldum. ^_^

Balım ben 14. takımdayım kabızlık sorunu yaşayan arkadaşımı başka bir topikten tanıyordum ona yardımcı olmak için yazdım sadece. :* Ama yine de hoş buldum. ^_^
Yağlara bay bay....... topiginden mi gelseydin balim ya,çok istikrarlisin sen maşallah

Yağlara bay bay....... topiginden mi gelseydin balim ya,çok istikrarlisin sen maşallah

Aynen oradan. Beni ilk günümde 14. takım kaptı ya artık orası yeni evim. :) Ama ziyarete gelirim etiketlemen yeterli ne zaman istersen. :* İstikrarlıyım ama gram gram veriyorum inşallah hepimiz hedefimize kavuşuruz. ^^

Ne ee istiyomuydun süpriz mi olcak
Yok canım kuzey daha emiyor geciktim ondan espiri yaptım riada dengesiz gidip cikarttircaktim kuzey hastalandı derken kaldı
Bak şimdi sırlarını irtaya dökecek mutlu evliligin sırrı sen unutma uygula yeter
21 Haziran canim. Bugün tam 39 hafta bitti. Yarin 40. Haftaya basliyiruz.

@katre-i dem tatlim bu ay 3 tane hamis haberi aldim 4.de sen olmayasin :))
gelirse basım ustune gelmezse vakti gelince hesabı
Hadi artik duru bu ne canim naz niyaz kızlar gec geliyor zaten

Önce gobisime gelmeye nazlandi şimdide doğmaya nazlaniyor. Ahh ahhh napicam ben bu kizla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…