- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Ne ee istiyomuydun süpriz mi olcakAcaba hamile miyim neden regl olmadım agrilarimda gitti
Maalesef menü ağır olmuş. Yiyerek kendine eziyet etmişsin.Slm ben bu akşam malesef çok abartı sanki kırıklar çıkmış gibiyim
akşam
3 tane küçük içli köfte
1 kase cacık
1 adet biber dolması
2 parça pati le
Çok kötü midem ağrıyor Karnım şiş çok pişmanım çok benim mide m değil ruhum aç çok kötü oldum
Menüm
Sahur: 2 yumurtalı peynirli omlet 2 dilim ekmek Domates salatalık
İftar :2 hurma az çerez
7 köfte 1 domates 1 kaşık spagetti 2 lokma ekmek(oğlumun lokmaları bana kaldı) 1 kase yoğurt
Ara 1 küçük muz yicem sütlü kahve içcem
Su 2 litreyi geçer
Fena tatlı krizindeyim önce bi Türk kahvesi içeyim bari belki keser
sahur: 2 dilim yulaf kepeği ekmeği+peynir+2 yk yoğurt+5 dilim ızgara sucuk
iftar: bu biraz kötü davetteydim
4 yk çorba+4 yk kavurma+2 sarma+salata
40dk yürüyüş+2 lt su
Acaba hamile miyim neden regl olmadım agrilarimda gitti
Evet canı daha iyiyim azcık ta spor yapsam süper olacakMaalesef menü ağır olmuş. Yiyerek kendine eziyet etmişsin.
Afiyet.olsun muz süt.iyi gelmiştie. Muz iyi.kesiyor.
Bence iftar menünde güzel olmuş. Hatta gayet iyi.
Kendi sırrını uyguladığından olabilir.
Afiyet olsun canım çok güzelBugünkü menüm
Sabah 2 dilim tb ekmek arası peynir domates yeşillikli sandviç
Ara az sütlü kahve
Öğle
Izgara tavuk göğüs
2 yk kısır
4 yk sebze çorbası
Akşam
1 tavuk pirzola
1 kase yoğurt
Maalesef menü ağır olmuş. Yiyerek kendine eziyet etmişsin.
Deryacım kontrolde doğum günü ne çıkıyor durucuğun
Menüm
Sahur: 2 yumurtalı peynirli omlet 2 dilim ekmek Domates salatalık
İftar :2 hurma az çerez
7 köfte 1 domates 1 kaşık spagetti 2 lokma ekmek(oğlumun lokmaları bana kaldı) 1 kase yoğurt
Ara 1 küçük muz yicem sütlü kahve içcem
Su 2 litreyi geçer
Fena tatlı krizindeyim önce bi Türk kahvesi içeyim bari belki keser
sahur: 2 dilim yulaf kepeği ekmeği+peynir+2 yk yoğurt+5 dilim ızgara sucuk
iftar: bu biraz kötü davetteydim
4 yk çorba+4 yk kavurma+2 sarma+salata
40dk yürüyüş+2 lt su
Iftarda yine bana gore bisey yoktu :/ bi tabak corba bo tabak bulgur pilavi sadece :)
Bugünkü menüm
Sabah 2 dilim tb ekmek arası peynir domates yeşillikli sandviç
Ara az sütlü kahve
Öğle
Izgara tavuk göğüs
2 yk kısır
4 yk sebze çorbası
Akşam
1 tavuk pirzola
1 kase yoğurt
Eki Görüntüle 1846925 peynirim murat bey in topi peyniriydi ama burda bulamayıncabulamayınca başka yerden bulduğum değere yakın olano ekledim.
Benim de 20 nisan çıkıyordu 19 unda sancılandım 20 sinde doğdu tam 40. hafta bitmişti bakalım seninki nası olcak çok merak ve heyecan içindeyim inan21 Haziran canim. Bugün tam 39 hafta bitti. Yarin 40. Haftaya basliyiruz.
@katre-i dem tatlim bu ay 3 tane hamis haberi aldim 4.de sen olmayasin :))
Bugün tokum,sen üzülme diye rakibeciğimaynen , bazen bana stajyer veya yetişecek eleman veriyorlar dı, kaçacak delik arıyorlardı, beğenmiyordum yaptıklarını zorlamı
ay kıyamam aç aç gezme, küçücük oğluşun var ya
aaaaa çok az kalmış, gidiyor arkadaşım
benim yaşıtımda yok, bir sosyoloji vardı 38 yaşında gitti, ben de tek kaldım 39 yaşında
Topraaaammm dert etme yaşını kıZ daha fıstık çıtır hatun olcaz yaAslında başaklar düzenli ama dağınık oluyorlar.muskulpesent yani :) aradigimı bulurum tarzı biraz. Firlattigim yeri unutmam.detaydan ötürü :)
Üzgünümaylardır yemiyorum.kendimde yapamıyorum. Dayanamadım
35 i bitiriyorum bende.üzülme yasdasim :)
Ben gripten pert.ayakta zor duruyorum maalesef
Benden büyük yok galiba diyordum tam.90liyi da duyunca.bende 81liyim :)
Sen biliyorsun sebebini,kaçamakları bırakmadığın surece yerinde sayacaksın arkadaşım:-(Iyi akşamlar kızlar.
Kabızlık sorunu olana guzel bi tavsiyem var. Hem tok tutuyor hem musli :) bimden almıştım musli kahvaltilik gevrek diye.inanin 20 dk sürmedi. Sıkıntım yoktu ama etkisi müthiş :)
Grip çocuklar derken giremedim.bi de annem vardı bugün. Disindeki kaplamanın altı iltihaplanmis. 2 3 gundur ne uyku ne yemek kadında. Agridan agliyor hep.bugün de bendeydi dr randevusuna kadar.öğle yemeği çocukların banyosu yemek derken bu saat oldu.
Sabah kahvaltim 1 haşlanmış yumurta. az peynir .2 zeytin.1 kepekli ekmek oldu.
Öğlen 4 5 dilim firinda patates buğulama aldım. 1 sb hosafla.nedense tikandim yiyemedim.
Ara biraz fazla oldu ince gerçekten baya ince bir dilim kek yedim nescafe ile.
Akşama yeşil fasulye var menüde.
Ben nescafe ve kaçamaklarım yüzünden kilo veremiyorum galibakaldı 4 hafta bende hala 9 kg ((((( haftada kg bari versem ((( bişey önerin bana nolur. Ciddi ciddi depresyona gircem.bu kilolar yüzünden ((
KesinlikleBiz rüzgar gibi geldik geçtik bitti :)
Canım benim hoşgeldin diyeyim mi sen ne zaman geldin,bu aralar okurken uyuyakalıyorum kaçırmışım galibaCanım kolay gelsin kabızlık mesajını gördüm de bende işe yaradı sana da tarif edeyim:
Ben dün kabızdım ağlayacak derecede hemde. Yok çıkmıyordu. Bir de bende basur da var iyice problem.
Gittim 1 kaptaki 2-3 bardak suya 1 soğanı 4e bölüp attım, üstüne liptonun kirazlı form çayının içini açıp içindekileri de döktüm aynı kaba. En üste de kekik attım ve bir güzel kaynattım. Koyu renk bir içecek oldu. Ilınınca onu içtim üstüne de bol bol su içip uyudum. Uyurken midemde suyu hissediyordum yani doluydu midem.
Sabah kalktığımda bir 10 15 dakika sonra tuvaletim geldi. Basur olmama ve acı çekmeme rağmen dün akşam sert olan dışkım bu sabah çok daha yumuşaktı ve az biraz zorlanmayla hepsini çıkarttım.
Biraz fazla açık konuştum ama sağlık sorunu bu neticede. Dediğim şekilde kendine uyumadan bir kür yap ve bol su içerek dinlen.
mevsimsel canım benim de bu ay 7-8gün geç geldi, iki gün daha gelmese test yapacaktimAcaba hamile miyim neden regl olmadım agrilarimda gitti
Bugün tokum,sen üzülme diye rakibeciğim
Topraaaammm dert etme yaşını kıZ daha fıstık çıtır hatun olcaz ya
Sen biliyorsun sebebini,kaçamakları bırakmadığın surece yerinde sayacaksın arkadaşım:-(
Kesinlikle
Canım benim hoşgeldin diyeyim mi sen ne zaman geldin,bu aralar okurken uyuyakalıyorum kaçırmışım galiba
mevsimsel canım benim de bu ay 7-8gün geç geldi, iki gün daha gelmese test yapacaktim
Yağlara bay bay....... topiginden miBalım ben 14. takımdayım kabızlık sorunu yaşayan arkadaşımı başka bir topikten tanıyordum ona yardımcı olmak için yazdım sadece. :* Ama yine de hoş buldum. ^_^
Yağlara bay bay....... topiginden migelseydin balim ya,çok istikrarlisin sen maşallah
Bak bugün güzelce doymuşsun canım sevindimEki Görüntüle 1846925 peynirim murat bey in topi peyniriydi ama burda bulamayıncabulamayınca başka yerden bulduğum değere yakın olano ekledim.
Benim de 20 nisan çıkıyordu 19 unda sancılandım 20 sinde doğdu tam 40. hafta bitmişti bakalım seninki nası olcak çok merak ve heyecan içindeyim inan
Yok canım kuzey daha emiyor geciktim ondan espiri yaptım riada dengesiz gidip cikarttircaktim kuzey hastalandı derken kaldıNe ee istiyomuydun süpriz mi olcak
Bak şimdi sırlarını irtaya dökecekMaalesef menü ağır olmuş. Yiyerek kendine eziyet etmişsin.
gelirse basım ustune gelmezse vakti gelince hesabı21 Haziran canim. Bugün tam 39 hafta bitti. Yarin 40. Haftaya basliyiruz.
@katre-i dem tatlim bu ay 3 tane hamis haberi aldim 4.de sen olmayasin :))
Yok canım kuzey daha emiyor geciktim ondan espiri yaptım riada dengesiz gidip cikarttircaktim kuzey hastalandı derken kaldı
Bak şimdi sırlarını irtaya dökecekmutlu evliligin sırrı sen unutma uygula yeter
gelirse basım ustune gelmezse vakti gelince hesabı
Hadi artik duru bu ne canim naz niyaz kızlar gec geliyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?