- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
Günaydın kızlar.
Sabah sabah çıkardım yazliklari denedim tek tek.onca eşya arasından zar zor 1 şort 1 elbise 2 de tişört oldu. Elbise ve tisortlerin de tarzı bol zaten.98 kg olsam yine bol olur yani :/ canım sikilsin motivasyonum artsin vücudum tribe girsin erişim bitsin mutsuz yağlar istedim. Ya yeni kiyafeterimi büyük beden alıp her gördüğümde canımı sikacagim yada zayiflayacagim.
Bugun niyetliyim Allah izin verirse
Sahurda 1 yumurta.
yarimsar domates ve salatalık.
6 zeytin
1 sb şekersiz süt
Bolca peynir
Az bal
3 dilimde kepekli ekmek yedim.
Iftarda menüm belli değil daha. Ama hedefim çorba ve salata.
Dün akşam da sadece 4 yk fasulye ile salata yedim. Ara yok.
Gitsin artik kilolar.mutsuzum mutsuzum mutsuzum(((((
Sabah beyaz peynirli sandviç
Akşam çorba ve semizotu yemeği
Arada iki tane kahve
Günaydın kızlar.
Sabah sabah çıkardım yazliklari denedim tek tek.onca eşya arasından zar zor 1 şort 1 elbise 2 de tişört oldu. Elbise ve tisortlerin de tarzı bol zaten.98 kg olsam yine bol olur yani :/ canım sikilsin motivasyonum artsin vücudum tribe girsin erişim bitsin mutsuz yağlar istedim. Ya yeni kiyafeterimi büyük beden alıp her gördüğümde canımı sikacagim yada zayiflayacagim.
Sahurda 1 yumurta.
6 zeytin
1 sb şekersiz süt
Bolca peynir
Az bal
Gunaydin Kizlar :)
bak doğru tespit, gözler zaten gidik, gözlüksüz göremiyom miyop var ,Sürekli koşmak zorunda olmuyorsun,saha sınırları belli nihayetinde ama acayip susuyorum.ayaklarım falan çok ağrımıştı bugün
Haaaaa pardon şekerim
Ahh canım gözlerde gitmiş,biraz önce mezdekeye başlamadan koyduğun yerde canım
hah şöyle kendinize gelin♡♡
Günaydın kızlar.
Sahurda 1 yumurta.
6 zeytin
1 sb şekersiz süt
Bolca peynir
Az bal
Kızlar çok büyük değillerdi inanın ama hala karnım çok kötü yemez olaydım pişmanım çokbeter oldum neyim benim iftar ssonrasına oturmak bana müstahak oldu[/QUOTE][QUOTE="Ses35, post: 46927321, member: 75689t doğru 2 parça pide yemiş ama nasıl parçalar acaba
günaydın canım:-*Gunaydin Kizlar :)
günaydın canım, perte çıktık iyi mi
Arkadaslar 12 yasinda yegenimi kaybettik 7 mevludy icin hatim dagitiyorum okuya bilcek olan var mi ?
Oyyy basiniz sağ olsun canim. Kaza yada hastalık falan mi? Ben arapçabilmiyorum canim yoksa ookumayi çokisterdim. Allah kabul etsin.
başınız sağolsun canım, Allah sizlere sabır versin, ben de okuyamıyorum tam olarak , keşke okumak isterdim,Hastaydi canim dogustan kalp hastasiydi dun ameliyattan cikamadi
bak doğru tespit, gözler zaten gidik, gözlüksüz göremiyom miyop var ,
en iyisi ben ağzımı açmayayım, her gün bir rahatsızlık ortaya çıkıyor, fena rezil oluyorum
sıkma canını hepimizin bir duraklama dönemi oluyor , istiyoruz ki çabucak gitsin kilocuklar, ama yavaş yavaş gideni bence daha makbuldur canım, sabır edicez o kadar
Kızlar çok büyük değillerdi inanın ama hala karnım çok kötü yemez olaydım pişmanım çokbeter oldum neyim benim iftar ssonrasına oturmak bana müstahak oldu
Dimi ama:))Sürekli koşmak zorunda olmuyorsun,saha sınırları belli nihayetinde ama acayip susuyorum.ayaklarım falan çok ağrımıştı bugün
Haaaaa pardon şekerim
Ahh canım gözlerde gitmiş,biraz önce mezdekeye başlamadan koyduğun yerde canım
hah şöyle kendinize gelin♡♡
4 haftada dikkat edersen çok iyi verirsin canım tatlı ve şu hazır meyve suyu bisküvi tarzı şeyleri terketmelisin benceGünaydın kızlar.
Sahurda 1 yumurta.
6 zeytin
1 sb şekersiz süt
Bolca peynir
Az bal
Ay çok genç Başınız sağolsun canımArkadaslar 12 yasinda yegenimi kaybettik 7 mevludy icin hatim dagitiyorum okuya bilcek olan var mi ?
Başın sağolsun canım RABBİM geri de kalana sabır versinPrens annesiApost: 46933049 .!.:Arkadaslar 12 yasinda yegenimi kaybettik 7 mevludy icin hatim dagitiyorum okuya bilcek olan var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?