- 5 Şubat 2014
- 312
- 688
- 33
Aman iyi ozaman espiri şeklinde kalsın canım ay şu kilolardan kurtulSam bi tane ben bulcam ama :))Yok canım kuzey daha emiyor geciktim ondan espiri yaptım riada dengesiz gidip cikarttircaktim kuzey hastalandı derken kaldı
Bak şimdi sırlarını irtaya dökecekmutlu evliligin sırrı sen unutma uygula yeter
gelirse basım ustune gelmezse vakti gelince hesabı
Hadi artik duru bu ne canim naz niyaz kızlar gec geliyor zaten
Sen ne kadar az yiyorsun canımSabah beyaz peynirli sandviç
Akşam çorba ve semizotu yemeği
Arada iki tane kahve
Evet benim daha 9 kg var verilecekAman iyi ozaman espiri şeklinde kalsın canım ay şu kilolardan kurtulSam bi tane ben bulcam ama :))
Ay ben daha yolun başındayım düşünmek istemiyorum oğlan ilk okula başlıcak bu sene sonuna kadar hem kilolardan kurtulsam hemde bi bebek gelse ay inşallahEvet benim daha 9 kg var verilecek
Uyanık 14. TakimAynen oradan.Beni ilk günümde 14. takım kaptı ya artık orası yeni evim. :) Ama ziyarete gelirim etiketlemen yeterli ne zaman istersen. :* İstikrarlıyım ama gram gram veriyorum inşallah hepimiz hedefimize kavuşuruz. ^^
O kadar voleyboldan sonraBak bugün güzelce doymuşsun canım sevindim
Kime çekti acep bu kız?Önce gobisime gelmeye nazlandi şimdide doğmaya nazlaniyor. Ahh ahhh napicam ben bu kizla
canım ne yolun başıAy ben daha yolun başındayım düşünmek istemiyorum oğlan ilk okula başlıcak bu sene sonuna kadar hem kilolardan kurtulsam hemde bi bebek gelse ay inşallah
Kız susamadin mi hiç o kadan voleyboldan sonra . Mübarek gün de yapma bu kadar eziyet kendineUyanık 14. Takimben de ilk ordaydım sonra bi hesapladılar sayı olarak fazlayız, tekrar takim arayışına girdim ama masallahlari vardı gerçekten çok samimi bi ortamları vardı.ara ara bakıyorum yine
O kadar voleyboldan sonra
Kime çekti acep bu kız?
canım ne yolun başıbizimkiler emiyo daha
Yok ben kilo verme açısından didim onu yanlış anlamışsım gülo yoksa ben ikinci için treni kaçırmak üzereyim:))Uyanık 14. Takimben de ilk ordaydım sonra bi hesapladılar sayı olarak fazlayız, tekrar takim arayışına girdim ama masallahlari vardı gerçekten çok samimi bi ortamları vardı.ara ara bakıyorum yine
O kadar voleyboldan sonra
Kime çekti acep bu kız?
canım ne yolun başıbizimkiler emiyo daha
Evet bende şaşıyorum nası yapıyo oruçken ben 2 merdiven çıkıyom dilim dışarda kalıyo :))Kız susamadin mi hiç o kadan voleyboldan sonra . Mübarek gün de yapma bu kadar eziyet kendine
Valla inan 20 -30 dk sporu zor yapıyorum . Yaşlandıkça daha zor oluyor abovvvvv. Dilim damağıma yapışıyorEvet bende şaşıyorum nası yapıyo oruçken ben 2 merdiven çıkıyom dilim dışarda kalıyo :))
Demi kız yaşlılık zor anam napcanValla inan 20 -30 dk sporu zor yapıyorum . Yaşlandıkça daha zor oluyor abovvvvv. Dilim damağıma yapışıyor
Dur cano sen daha anne olcan bebenin peşinden koşcan kolay mı yani ben 2. Yi yapcam bize yaşlanmak yasak :)
Dur cano sen daha anne olcan bebenin peşinden koşcan kolay mı yani ben 2. Yi yapcam bize yaşlanmak yasak :)
Sende beni çok güldürdün ödeŞtik oğlum Bayılacak buna
Sürekli koşmak zorunda olmuyorsun,saha sınırları belli nihayetinde ama acayip susuyorum.ayaklarım falan çok ağrımıştı bugünKız susamadin mi hiç o kadan voleyboldan sonra . Mübarek gün de yapma bu kadar eziyet kendine
Haaaaa pardon şekerimYok ben kilo verme açısından didim onu yanlış anlamışsım gülo yoksa ben ikinci için treni kaçırmak üzereyim:))
Ahh canım gözlerde gitmiş,biraz önce mezdekeye başlamadan koyduğun yerde canım
hah şöyle kendinize gelinDur cano sen daha anne olcan bebenin peşinden koşcan kolay mı yani ben 2. Yi yapcam bize yaşlanmak yasak :)
Benimkide 4 gün geç geldi prenses hazretleriYok canım kuzey daha emiyor geciktim ondan espiri yaptım riada dengesiz gidip cikarttircaktim kuzey hastalandı derken kaldı
Bak şimdi sırlarını irtaya dökecekmutlu evliligin sırrı sen unutma uygula yeter
gelirse basım ustune gelmezse vakti gelince hesabı
Hadi artik duru bu ne canim naz niyaz kızlar gec geliyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?