Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aman iyi ozaman espiri şeklinde kalsın canım ay şu kilolardan kurtulSam bi tane ben bulcam ama :))

Uyanık 14. Takimben de ilk ordaydım sonra bi hesapladılar sayı olarak fazlayız, tekrar takim arayışına girdim ama masallahlari vardı gerçekten çok samimi bi ortamları vardı.ara ara bakıyorum yine
Bak bugün güzelce doymuşsun canım sevindim
O kadar voleyboldan sonra
Önce gobisime gelmeye nazlandi şimdide doğmaya nazlaniyor. Ahh ahhh napicam ben bu kizla
Kime çekti acep bu kız?
Ay ben daha yolun başındayım düşünmek istemiyorum oğlan ilk okula başlıcak bu sene sonuna kadar hem kilolardan kurtulsam hemde bi bebek gelse ay inşallah
canım ne yolun başı bizimkiler emiyo daha

Kız susamadin mi hiç o kadan voleyboldan sonra . Mübarek gün de yapma bu kadar eziyet kendine

Yok ben kilo verme açısından didim onu yanlış anlamışsım gülo yoksa ben ikinci için treni kaçırmak üzereyim:))

Evet bende şaşıyorum nası yapıyo oruçken ben 2 merdiven çıkıyom dilim dışarda kalıyo :))
Valla inan 20 -30 dk sporu zor yapıyorum . Yaşlandıkça daha zor oluyor abovvvvv. Dilim damağıma yapışıyor

Kız susamadin mi hiç o kadan voleyboldan sonra . Mübarek gün de yapma bu kadar eziyet kendine
Sürekli koşmak zorunda olmuyorsun,saha sınırları belli nihayetinde ama acayip susuyorum.ayaklarım falan çok ağrımıştı bugün
Yok ben kilo verme açısından didim onu yanlış anlamışsım gülo yoksa ben ikinci için treni kaçırmak üzereyim:))
Haaaaa pardon şekerim
Nerde bastonum @yolcukardelen nereye sakladın kizzzzz
Ahh canım gözlerde gitmiş,biraz önce mezdekeye başlamadan koyduğun yerde canım
Dur cano sen daha anne olcan bebenin peşinden koşcan kolay mı yani ben 2. Yi yapcam bize yaşlanmak yasak :)
hah şöyle kendinize gelin♡♡

Benimkide 4 gün geç geldi prenses hazretleri

[QUOTE="Ses35, post: 46927321, member: 75689t doğru 2 parça pide yemiş ama nasıl parçalar acaba[/QUOTE]
Kızlar çok büyük değillerdi inanın ama hala karnım çok kötü yemez olaydım pişmanım çokbeter oldum neyim benim iftar ssonrasına oturmak bana müstahak oldu

[QUOTE="Ses35, post: 46926311, member: elazığ a a]2 parça pati le ne anlamadım ama diğerleri fena değil gün içinde de kh almadıysan sorun olmaz heralde bi maden suyu iç canım sonra imkanın varsa müzik açıp biraz Dans et eminim daha iyi hissedeceksin[/QUOTE]
Canım çıktım dün 30 dk yürüdüm pati le elazığa ait pide nin küçük tarzı benimki peynir lisin yöresel ağızl a yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…