- 29 Ocak 2016
- 333
- 552
- 18
- 29
Allah razi olsun canim benim yasin okursan guzel olur . Simdi hatim yapicagimiz icin arapca olmasi gerekiyomusPrens annesi bende Arapça bilmiyorum ama bence Allaha ulaşmanın dili yoktur istersen mealinden okuyabilirim
Allah razi olsun canim benim yasin okursan guzel olur . Simdi hatim yapicagimiz icin arapca olmasi gerekiyomus
canım allah rahmet eylesin, sebebi neydi? Allah ailesine sabırlar versin, kendi cüzüm var yetiştirmem zor olabilir,ne zamana kadar olacaktı? Yasin okuyabilirim ama ben deAllah razi olsun canim benim yasin okursan guzel olur . Simdi hatim yapicagimiz icin arapca olmasi gerekiyomus
Arkadaslar 12 yasinda yegenimi kaybettik 7 mevludy icin hatim dagitiyorum okuya bilcek olan var mi ?
doğuştan kalp hastasıymış , ameliyattan çıkamamış yavrucakcanım allah rahmet eylesin, sebebi neydi? Allah ailesine sabırlar versin, kendi cüzüm var yetiştirmem zor olabilir,ne zamana kadar olacaktı? Yasin okuyabilirim ama ben de
başınız sağolsun canım allah sizlere sabır versin..Arkadaslar 12 yasinda yegenimi kaybettik 7 mevludy icin hatim dagitiyorum okuya bilcek olan var mi ?
Arkadaslar 12 yasinda yegenimi kaybettik 7 mevludy icin hatim dagitiyorum okuya bilcek olan var mi ?
Canım sadece lactamille ogun geçmez bence yemeğini düzgün yesen lactamille ihtiyacın bile olmayacak
başınız sağolsun canım, Allah sizlere sabır versin, ben de okuyamıyorum tam olarak , keşke okumak isterdim,
unuttuğum kur anı yeniden başlıyorum
Ay çok genç Başınız sağolsun canım
Başın sağolsun canım RABBİM geri de kalana sabır versin
canım akşam eşim ve kızkardeşim okucak birer tane yasin canım, Allah kabul etsin inşallah, ben okunduğundada sana bildirim yaparım
canım allah rahmet eylesin, sebebi neydi? Allah ailesine sabırlar versin, kendi cüzüm var yetiştirmem zor olabilir,ne zamana kadar olacaktı? Yasin okuyabilirim ama ben de
başınız sağolsun canım allah sizlere sabır versin..
Basiniz sag olsun
Con uzuldum
Bende bilsem okurdum inanin
Allah razi olsun canim benim yasin okursan guzel olur . Simdi hatim yapicagimiz icin arapca olmasi gerekiyomus
Sabah 2 haşlanmış yumurta
öğlen 3 yemek kaşığı yoğurt
4 yemek kaşığı patlıcan yemeği
2 dikim ekmek
Ooo olmayan pantalon olduysa ne mutlu hırslanırsın şimdi.Geldim bu sefer yatmadan
Sabah
1 kase yoğurt
Ara
Muz
Öğlen
Küçük baget sandviç
Domates peynir
Ara 2 şekersiz bisküvi
Spor 0
Sporum yok
Ama aylardır giyemediğim bir pantolonu denedim oldu bugün sabah
10 tane kiraz yarım poğaça
akşam 3 yemek kaşığı misli
1 su bardağı süt
1 muz
Sahurda 1 porsiyon et sote . 1dilim ekmek
Çeri domates . 2 bardak su
İftarda. Yarım kase mercimek çorbası
4 patates kavurması.
Yeşil salata. Karpuz 2 bardak su
Spor yapamadim bu akşam
Tamam canım@Ses35 canım bugün spor yapamadim. İşten gelir gelmez mutfağa girdim. Yemeğim v.s yoktu
Seninde mi ni de hasta 1 kahve fincan süt iç hemen bana iyi geliyorMidem yanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?