Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Allah razi olsun canim benim yasin okursan guzel olur . Simdi hatim yapicagimiz icin arapca olmasi gerekiyomus

canım akşam eşim ve kızkardeşim okucak birer tane yasin canım, Allah kabul etsin inşallah, ben okunduğundada sana bildirim yaparım

Allah razi olsun canim benim yasin okursan guzel olur . Simdi hatim yapicagimiz icin arapca olmasi gerekiyomus
canım allah rahmet eylesin, sebebi neydi? Allah ailesine sabırlar versin, kendi cüzüm var yetiştirmem zor olabilir,ne zamana kadar olacaktı? Yasin okuyabilirim ama ben de
Arkadaslar 12 yasinda yegenimi kaybettik 7 mevludy icin hatim dagitiyorum okuya bilcek olan var mi ?

canım allah rahmet eylesin, sebebi neydi? Allah ailesine sabırlar versin, kendi cüzüm var yetiştirmem zor olabilir,ne zamana kadar olacaktı? Yasin okuyabilirim ama ben de
doğuştan kalp hastasıymış , ameliyattan çıkamamış yavrucak

Canım sadece lactamille ogun geçmez bence yemeğini düzgün yesen lactamille ihtiyacın bile olmayacak

başınız sağolsun canım, Allah sizlere sabır versin, ben de okuyamıyorum tam olarak , keşke okumak isterdim,
unuttuğum kur anı yeniden başlıyorum

Ay çok genç Başınız sağolsun canım

Başın sağolsun canım RABBİM geri de kalana sabır versin

canım akşam eşim ve kızkardeşim okucak birer tane yasin canım, Allah kabul etsin inşallah, ben okunduğundada sana bildirim yaparım

başınız sağolsun canım allah sizlere sabır versin..

Basiniz sag olsun
Con uzuldum
Bende bilsem okurdum inanin

Hepinizden allahrazi olsun arkdaslar dogustan kapl hastasiydi dun baypas ameliyati oldu bu sabah vefat etti okuya bilenler yasin okusunlar cuzler 1 hafta sonra bagislancak 7sinde

Geldim bu sefer yatmadan

Sabah
1 kase yoğurt

Ara
Muz

Öğlen
Küçük baget sandviç
Domates peynir

Ara 2 şekersiz bisküvi

Spor 0
Sporum yok
Ama aylardır giyemediğim bir pantolonu denedim oldu bugün sabah
Ooo olmayan pantalon olduysa ne mutlu hırslanırsın şimdi.
Menü güzel

sahur: 1 yulaf kepekli krep+ 2 dilim hindi füme eti+ peynir +süt
iftar: 3 haşlanmış but+ 1 dilim hindi füme eti + 1 bardak kefir + yoğurt

ara: 1 bardak süt + 1 dilim peynir

spor : 40 dk yürüyüş+20 dk plates + 3 lt su

bugün o kadar açıktıki iştahım iftarda ve sonra hele tatlı öyle bir çektiki ama tuttum kendimi yoğurtla peynirle kapamaya çalıştım iştahı ..

10 tane kiraz yarım poğaça
akşam 3 yemek kaşığı misli
1 su bardağı süt
1 muz

Poğaçayı yarım bıraktığın için tebrik ederim.

Sahurda 1 porsiyon et sote . 1dilim ekmek
Çeri domates . 2 bardak su

İftarda. Yarım kase mercimek çorbası
4 patates kavurması.
Yeşil salata. Karpuz 2 bardak su

Spor yapamadim bu akşam

Güzel :)

Kızlar ne yapar ne edersiniz bakalım , aksama okuldan arkadaşlarla iftar yapacağız menümüz de çok zengin ama tartı öncesi tutacağım kendimi insallah....
Yukarıdaki kısmı yazmış ama yollayamamıştım yoğunluktan:-(biraz önce geldik, kendimi tuttum, pilava,sarmaya ,dolmaya el sürmedim,salata ağırlıklı beslendim nerdeyse hepsinden birer kaşık yedim.tek suçum revani idi:-( pişman değilim 60in altına inince albeni ve halley çılgınlığı yapacaktim, ona sayıyorum artikancak revani kalori aralığını yükseltti,gündüz 70dk voleybol oynamıştım,kalorisine denk geliyor,telafisi oldu, yargıya yansıyacağını sanmıyorumiste menüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…