Süt normal vakitte bile beni hasta ediyor şimdi hiç iyi etkileyeceğini sanmıyorumSeninde mi ni de hasta 1 kahve fincan süt iç hemen bana iyi geliyor
Okudum canım:-(doğuştan kalp hastasıymış , ameliyattan çıkamamış yavrucak
Rabbim sabir versin:-(bi cuz ver canım ,kaçı okuyayimHepinizden allahrazi olsun arkdaslar dogustan kapl hastasiydi dun baypas ameliyati oldu bu sabah vefat etti okuya bilenler yasin okusunlar cuzler 1 hafta sonra bagislancak 7sinde
Canım kalorisini hesaplasana?çok az geldi bana, kitlik sinyali veriyor bence o yüzden az veriyorsunGeldim bu sefer yatmadan
Sabah
1 kase yoğurt
Ara
Muz
Öğlen
Küçük baget sandviç
Domates peynir
Ara 2 şekersiz bisküvi
Spor 0
Sporum yok
Ama aylardır giyemediğim bir pantolonu denedim oldu bugün sabah
Canım çorbaya yüklenSahurda 1 porsiyon et sote . 1dilim ekmek
Çeri domates . 2 bardak su
İftarda. Yarım kase mercimek çorbası
4 patates kavurması.
Yeşil salata. Karpuz 2 bardak su
Spor yapamadim bu akşam
Niye:-(geçmiş olsu.Midem yanıyor
yoğurt rahatlatabilir mideyiSüt normal vakitte bile beni hasta ediyor şimdi hiç iyi etkileyeceğini sanmıyorum
Hım ozaman içme ben emilcek bi ilaç var onu bulunduruyorum oda iyi geliyorSüt normal vakitte bile beni hasta ediyor şimdi hiç iyi etkileyeceğini sanmıyorum
Okudum canım:-(
Rabbim sabir versin:-(bi cuz ver canım ,kaçı okuyayim
Canım kalorisini hesaplasana?çok az geldi bana, kitlik sinyali veriyor bence o yüzden az veriyorsun
Canım çorbaya yüklen
Niye:-(geçmiş olsu.
yoğurt rahatlatabilir mideyi
Süt normal vakitte bile beni hasta ediyor şimdi hiç iyi etkileyeceğini sanmıyorum
Canım aslında ben çok az yiyip doyuyorum
Neden böyle bilmiyorum ama metabolizmam çok yavaş
Yani fazla yediğim Zamanlrda açlıktan yemedim
Bugünün kalorisi 800 falandır
Evdede elma suyu içtim
Bilmiyorum çözümü ne
Bugünkü menüm
Sabah
İşe geç kaldım 1 haş yumurta
Öğle
3 tane köfte
3 yk pilav
Çoban salata
Ara 1 kupa sütlü kahve
Akşam
Mercimek çorbası
Bezelye yemeği
Su1,5 litre
Öğle: yarım saat yürüyüş
sahur: 1 yulaf kepekli krep+ 2 dilim hindi füme eti+ peynir +süt
iftar: 3 haşlanmış but+ 1 dilim hindi füme eti + 1 bardak kefir + yoğurt
ara: 1 bardak süt + 1 dilim peynir
spor : 40 dk yürüyüş+20 dk plates + 3 lt su
bugün o kadar açıktıki iştahım iftarda ve sonra hele tatlı öyle bir çektiki ama tuttum kendimi yoğurtla peynirle kapamaya çalıştım iştahı ..
10 tane kiraz yarım poğaça
akşam 3 yemek kaşığı misli
1 su bardağı süt
1 muz
Sahurda 1 porsiyon et sote . 1dilim ekmek
Çeri domates . 2 bardak su
İftarda. Yarım kase mercimek çorbası
4 patates kavurması.
Yeşil salata. Karpuz 2 bardak su
Spor yapamadim bu akşam
Kızlar ne yapar ne edersiniz bakalım , aksama okuldan arkadaşlarla iftar yapacağız menümüz de çok zengin ama tartı öncesi tutacağım kendimi insallah....
Yukarıdaki kısmı yazmış ama yollayamamıştım yoğunluktan:-(biraz önce geldik, kendimi tuttum, pilava,sarmaya ,dolmaya el sürmedim,salata ağırlıklı beslendim nerdeyse hepsinden birer kaşık yedim.tek suçum revani idi:-( pişman değilim 60in altına inince albeni ve halley çılgınlığı yapacaktim, ona sayıyorum artikancak revani kalori aralığını yükseltti,gündüz 70dk voleybol oynamıştım,kalorisine denk geliyor,telafisi oldu, yargıya yansıyacağını sanmıyorum iste menüm:Eki Görüntüle 1847560
Sahur hindi fümeli kaşarlı tost domates salatalık 1 yumurta 1 yk lor 1 çk keten tohumu 1 hurma çay
İftar 3 hurma az çerez
4 köfte 2 kaşık spagetti 3 yk fasulye kavurması 1 kase yoğurt
Su 2 yi geçer
sahur: 1 yulaf kepekli krep+ 2 dilim hindi füme eti+ peynir +süt
iftar: 3 haşlanmış but+ 1 dilim hindi füme eti + 1 bardak kefir + yoğurt
ara: 1 bardak süt + 1 dilim peynir
spor : 40 dk yürüyüş+20 dk plates + 3 lt su
bugün o kadar açıktıki iştahım iftarda ve sonra hele tatlı öyle bir çektiki ama tuttum kendimi yoğurtla peynirle kapamaya çalıştım iştahı ..
Kızlar eşim şehir dışında çalışıyor cuma günü onun yanına gidicez önümüzdeki hafta dönücez çok aktif olamam galiba.menümü bildiririm spor kulubünü de gözden kaçırmak istemiyorum ben elimden geldiğince takip ederim ama bir arkadaşım benim gibi listeyi takip edebilir mi rica etsem
Okudum canım:-(
Rabbim sabir versin:-(bi cuz ver canım ,kaçı okuyayim
Canım kalorisini hesaplasana?çok az geldi bana, kitlik sinyali veriyor bence o yüzden az veriyorsun
Canım çorbaya yüklen
Niye:-(geçmiş olsu.
yoğurt rahatlatabilir mideyi
Tamam canım yarın akşam toplamları bildircemSen yarin bu haftaki toplu listeyi yaparsin. Cumadan itibaren de bizler toparlamaya calisiriz merak etme. Benim Doğumum yakin olmasa ben ilgilenirdim ama elbet gönüllü bi arkadasimiz cikar diye düşünüyorum :))
Tamam canım yarın akşam toplamları bildircem
Ben elimden geldiğince gelirim canım ben gelemediğimde spor yapan arkadaşlardan biri listeyi taşıyıp o günün toplamasını yaparsa sorun olmaz bakalım ben dönene kadar gelecek mi duru bebek :))
Ay yesin onu teyzesi bebek sevmeyi özledim kardeşim yapsa keşke hemen bi tane sevsek yaBüyük ihtimalle gelir teyzesi :))
Iyiler tabi cumaya belli olacak sonuçAnladım canım benim de tandiyonum düşük canım çocuklar nasıl oldu
Allah rahmet eylesin. Başınız sağolsun. Keşke okuyabilsem bugün kırmızı kart gördüm maalesefArkadaslar 12 yasinda yegenimi kaybettik 7 mevludy icin hatim dagitiyorum okuya bilcek olan var mi ?
Çok geçmiş olsun Ayşecim sen daha bugün hırs yapmamışmıydın biz kızsak kızmasak ne senin psikoloji bozuluyor üzülüyorsun sonra bi daha kaçamak yaparsan ben de sana yorum yazımıcam artık:)Iyi geceleri kızlar
Annem 2 günde 3 dış çektirdi onunla uğraşıyoruz o yüzden gelemiyorum.
Bugün 4te orucum kırmızı kart gördü. Çay ve 2 lokma simit yedim. Aksama da 3 yk pilav ve yarım tavuk budu yedim salatayla.
Biliyorum kizacaksiniz ama yine kaçamak oldu bende. Hemde 1 dilim şobiyet(((
Ay yesin onu teyzesi bebek sevmeyi özledim kardeşim yapsa keşke hemen bi tane sevsek ya
Iyi geceleri kızlar
Annem 2 günde 3 dış çektirdi onunla uğraşıyoruz o yüzden gelemiyorum.
Bugün 4te orucum kırmızı kart gördü. Çay ve 2 lokma simit yedim.
Aksama da 3 yk pilav ve yarım tavuk budu yedim salatayla.
Biliyorum kizacaksiniz ama yine kaçamak oldu bende. Hemde 1 dilim şobiyet(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?