Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

doğuştan kalp hastasıymış , ameliyattan çıkamamış yavrucak
Okudum canım:-(
Hepinizden allahrazi olsun arkdaslar dogustan kapl hastasiydi dun baypas ameliyati oldu bu sabah vefat etti okuya bilenler yasin okusunlar cuzler 1 hafta sonra bagislancak 7sinde
Rabbim sabir versin:-(bi cuz ver canım ,kaçı okuyayim
Geldim bu sefer yatmadan

Sabah
1 kase yoğurt

Ara
Muz

Öğlen
Küçük baget sandviç
Domates peynir

Ara 2 şekersiz bisküvi

Spor 0
Sporum yok
Ama aylardır giyemediğim bir pantolonu denedim oldu bugün sabah
Canım kalorisini hesaplasana?çok az geldi bana, kitlik sinyali veriyor bence o yüzden az veriyorsun
Sahurda 1 porsiyon et sote . 1dilim ekmek
Çeri domates . 2 bardak su

İftarda. Yarım kase mercimek çorbası
4 patates kavurması.
Yeşil salata. Karpuz 2 bardak su

Spor yapamadim bu akşam
Canım çorbaya yüklen
Niye:-(geçmiş olsu.
Süt normal vakitte bile beni hasta ediyor şimdi hiç iyi etkileyeceğini sanmıyorum
yoğurt rahatlatabilir mideyi

Kızlar eşim şehir dışında çalışıyor cuma günü onun yanına gidicez önümüzdeki hafta dönücez çok aktif olamam galiba.menümü bildiririm spor kulubünü de gözden kaçırmak istemiyorum ben elimden geldiğince takip ederim ama bir arkadaşım benim gibi listeyi takip edebilir mi rica etsem

Canım aslında ben çok az yiyip doyuyorum
Neden böyle bilmiyorum ama metabolizmam çok yavaş
Yani fazla yediğim Zamanlrda açlıktan yemedim

Bugünün kalorisi 800 falandır
Evdede elma suyu içtim
Bilmiyorum çözümü ne

Evet canim çok az yiyorsun bencede. Metabolizmanın savunmaya geçmiş olabilir. Arada sasirtman lazim ki bu şekilde alismasin. Bu seferde biraz fazla kacirsan kilo olarak geri döner.

Menüler güzel Kizlar tebrikler.

10 tane kiraz yarım poğaça
akşam 3 yemek kaşığı misli
1 su bardağı süt
1 muz

Sahurda 1 porsiyon et sote . 1dilim ekmek
Çeri domates . 2 bardak su

İftarda. Yarım kase mercimek çorbası
4 patates kavurması.
Yeşil salata. Karpuz 2 bardak su

Spor yapamadim bu akşam

Sahur hindi fümeli kaşarlı tost domates salatalık 1 yumurta 1 yk lor 1 çk keten tohumu 1 hurma çay
İftar 3 hurma az çerez
4 köfte 2 kaşık spagetti 3 yk fasulye kavurması 1 kase yoğurt
Su 2 yi geçer

Senin sporlara bayiliyorum supersinn :)))

Sen yarin bu haftaki toplu listeyi yaparsin. Cumadan itibaren de bizler toparlamaya calisiriz merak etme. Benim Doğumum yakin olmasa ben ilgilenirdim ama elbet gönüllü bi arkadasimiz cikar diye düşünüyorum :))

Yeni gire bildim canim 14 u okuya bilirsin allah razi olsun

Sen yarin bu haftaki toplu listeyi yaparsin. Cumadan itibaren de bizler toparlamaya calisiriz merak etme. Benim Doğumum yakin olmasa ben ilgilenirdim ama elbet gönüllü bi arkadasimiz cikar diye düşünüyorum :))
Tamam canım yarın akşam toplamları bildircem
Ben elimden geldiğince gelirim canım ben gelemediğimde spor yapan arkadaşlardan biri listeyi taşıyıp o günün toplamasını yaparsa sorun olmaz bakalım ben dönene kadar gelecek mi duru bebek :))

Büyük ihtimalle gelir teyzesi :))

Iyi geceleri kızlar
Annem 2 günde 3 dış çektirdi onunla uğraşıyoruz o yüzden gelemiyorum.
Bugün 4te orucum kırmızı kart gördü. Çay ve 2 lokma simit yedim. Aksama da 3 yk pilav ve yarım tavuk budu yedim salatayla.
Biliyorum kizacaksiniz ama yine kaçamak oldu bende. Hemde 1 dilim şobiyet (((

Çok geçmiş olsun Ayşecim sen daha bugün hırs yapmamışmıydın biz kızsak kızmasak ne senin psikoloji bozuluyor üzülüyorsun sonra bi daha kaçamak yaparsan ben de sana yorum yazımıcam artık:)

Ay yesin onu teyzesi bebek sevmeyi özledim kardeşim yapsa keşke hemen bi tane sevsek ya

Kacamaklarin oldugu surece 2 ileri 1 geri sayarsin Bizde degisen bisey olmax her yaptigin seni uzer tatlim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…