Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın kızlar hazır oğlanı okula bırakıp geldim dükkanı açem dedim ama sanmayın uyandım uykuya devam.bugün çok asabiyim bilmem olamadığım reglim in ağrı acı ve yaşattığı psikoloji den mi ama asabiyim abi.mesela biz kh almamak için 3 tane hurma hesabı yaparken fırın önlerinde bekleyen bütün çıtırlara isyanım mesela biz 10 basamak fazla çıkalım kardır derken topuklularıyla salınan çıtırlara isyanım evet doğuştan metosu saat gibi işleyip kilo tutmayan çıtırlara isyanım orhan babadan gelsin batsııııııın bu dünyaaaaa .neyse oh rahatladım biraz ben uyuyayım da biraz kendime geleyim belki uyandığım da herşey daha güzel görünür

Sabah sabah ne guldurdun beni :)) bizlerde öyleolucaz tatlim merak etme

Gunaydin kizlaaaaar, nasilsiniz bakalim
Yazamasam da mumkun oldugunca okumaya calisiyorum..
@yolcukardelen kaybolmadim, burdayim, takipteyim benim balik rekoruma yetismeye calistiginin da farkindayim
Ama hiiic sansin yok, zorlama
@aysedurmaz canim cook gecmis olsun kuzucuklara da annene de.. nedir bu hastaliklardan cektigin ama yilmak yok, tatile kadar ne verirsen kardir
@WanHeda gozun aydin, tarih belli olmus, kilolar da patir patir gidiyor
@katre-i dem kaptanliktan kacmak yooook, yine sana kaldi. Ama sanki sen bu aralar menulerini pek yazmiyorsun

Son düzenleme:
Bu gidişle öyle olacak sanirim sen nerelerdesin? Mezuniyet yazini da yazmadin

Ooo kimleri görüyorum :) Hoşgeldin.
Almadın değil mi kilo?
Gitsin artık kilolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…