- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
İyi geceler tatlım teşekkürlerBen yatiyorum Kizlar sizlere iyi sahurlar iyi geceler dilerim
Demiştim ya canım oruç tutucam diye midemi küçültüyorum haftasonu başlıycam inşallahSen ne kadar az yiyorsun canım
Oruca başlayım düzene sokucam canımÇok az yemişsin metabolizmanı yavaşlatıyorsun.
Canım akşam mutlaka protein de ye. Mesela bir tavuk baget yoğurt ayran cacık bir şey olsun menünde. Az yemek çözüm değil.
günaydın tatlı annecik :)
Senin sporlara bayiliyorum supersinn :)))
Günaydın kızlar hazır oğlanı okula bırakıp geldim dükkanı açem dedim ama sanmayın uyandım uykuya devam.bugün çok asabiyim bilmem olamadığım reglim in ağrı acı ve yaşattığı psikoloji den mi ama asabiyim abi.mesela biz kh almamak için 3 tane hurma hesabı yaparken fırın önlerinde bekleyen bütün çıtırlara isyanım mesela biz 10 basamak fazla çıkalım kardır derken topuklularıyla salınan çıtırlara isyanım evet doğuştan metosu saat gibi işleyip kilo tutmayan çıtırlara isyanım orhan babadan gelsin batsııııııın bu dünyaaaaa .neyse oh rahatladım biraz ben uyuyayım da biraz kendime geleyim belki uyandığım da herşey daha güzel görünür
kimyager1508 kiz iceride buyuttun duru hanimi 40 i cikinca mi doguracaksin
R RoseAnge ohh tatili yapip geldin, keyfin yerinde. Yeni isin hayirli olsun.
aslibo sonuclarinin iyi cikmasina sevindim, umarim bebis kisa surede gelir
@Ses35 tadilat bitmis, gozun aydin, hani foto??
Amanın uykulu uykulu neler yazmışım :))Sabah sabah ne guldurdun beni :)) bizlerde öyleolucaz tatlim merak etme
Gunaydin kizlaaaaar, nasilsiniz bakalim
Yazamasam da mumkun oldugunca okumaya calisiyorum..
@yolcukardelen kaybolmadim, burdayim, takipteyimbenim balik rekoruma yetismeye calistiginin da farkindayim
Ama hiiic sansin yok, zorlama
@aysedurmaz canim cook gecmis olsun kuzucuklara da annene de.. nedir bu hastaliklardan cektiginama yilmak yok, tatile kadar ne verirsen kardir
@WanHeda gozun aydin, tarih belli olmus, kilolar da patir patir gidiyor
@katre-i dem kaptanliktan kacmak yooook, yine sana kaldi. Ama sanki sen bu aralar menulerini pek yazmiyorsun
Yok yok almadim, mezuniyetten hemen sonra gozum dondu, birsuru seye saldirdim. 1 kilo almistim, verdim sonraOoo kimleri görüyorum :) Hoşgeldin.
Almadın değil mi kilo?
Gitsin artık kilolar.
Evet yaa, bir turlu firsat olmadi. Bir de sanirim cok kayda deger bir zayiflama hikayem yok, ondan da pek icimden gelmemis olabilir..Bu gidişle öyle olacak sanirimsen nerelerdesin? Mezuniyet yazini da yazmadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?