- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
breeze3535 yaaa cok merak ettim degisimi, ben de foto istiyorum..
T tuba52 ekmek konusunda epey yol katettin, ha gayret...
Prens annesi seninle de tanisamadik, oncelikle basin sagolsun. ..
hos geldin, bebis daha cook kucuk, kisa zamanda verirsin sen kilolari..
Unuttugum kimse kaldi miiiii
Bakin herseyden haberim var
Geldin mi kaçak :) bende seni bekliyordum göndereyim canımkimyager1508 kiz iceride buyuttun duru hanimi 40 i cikinca mi doguracaksin
@RoseAnge ohh tatili yapip geldin, keyfin yerinde. Yeni isin hayirli olsun.
aslibo sonuclarinin iyi cikmasina sevindim, umarim bebis kisa surede gelir
@Ses35 tadilat bitmis, gozun aydin, hani foto??
Gel tabi canımYok yok almadim, mezuniyetten hemen sonra gozum dondu, birsuru seye saldirdim. 1 kilo almistim, verdim sonra
Bayramdan sonra tekrar katilabilirim araniza
Eline sağlık canımevet kızlar bu hafta yine liste hazırlama bende tabi doğurmayınca
oruçlu olanlar bugün iftar öncesi tartılsınlar, oruçlu olmayanlar yarın sabah tartılıp bildirsinler
Kolay gelsin kaptanKızlar akşama iki aile misafir var kuziyi emzirirken yazıyorum iftardan sonra geleceğim
Olsun canım şimdi özel bi durum var bizde sana destek olcaz tabi bu durumdaSagol canim allah razi olsun
Bu arada kusura bakmayin valla ne diyet kaldi bende ne spor hic bise yazamiyorum zaten hic bisey yemedim desem yeredir :/
Hadi bakalım allah muaffak etsin canım ben inanıyorum bundan sonra başaracaksın düzgün beslen kendine eziyet etme sonra şekerin düşüyor daha çok saldıroyosun sen bence öğlen ekmek sebze akşam ekmeksiz proteine ağırlık vermelisinSelam herkese
@sosyoloji12 3 gundur aklimdasin canım. Bi msj atayım dedim onu bile yapamadım. Nasılsın ıyisin inşallah. Maşallah gelmiyorsun ama herseyden haberin var. :)
Ben 2 ileri 1 geri devam ediyorum.77yi bile goremedim ucundan
Kızlar sonuna kadar haklı kaçamaklarım konusunda.bugün Besmele çekip başladım güne. Kendimle savasmaktan yoruldum.veriyim bitsin artık bu ne ya.hırs yapiyim diyorum onu bile kendim baltaliyorum.adet dönemini sıkı tutmaya karar verdim. Benim kararlarima ne kadar itimat edersiniz bilemem ama bugun uyuyorum. Nefsimi durdurabildigimi görmek için kek pasta tatlı ile yuzlestim.tek lokma yemedim.çikolata paketlerine dokundum ama acmadim. Kuru meyvelerle bastirdim içimdeki şeker arzusunu.
Sabah kahvaltim 1 yumurta 2 dilim etimek peynir zeytindi.
Öğlen 5 6 minik galetayi tarhana corbasina dogradim onu içtim. Öncesinde 3 bardak su içince doyum sağlandı :) aksama da cacık yapmak istiyorum bol naneli miss gibi. Az yemek çözüm değil biliyorum. Alissin mide kuculmeye. Yarın sabah artı cikmayim da başka. Bişey istemem.haftaya hedefim + cikmamak değil.
Bu arada su 2 lt oldu şimdiden. 45 dk leslie yaptım sabah.
Gece hiç uyuyamadım desem yeridir. Az dinleneyim ben.
sağol canım, senin menülerinde gayet güzelPoğaçayı yarım bıraktığın için tebrik ederim.
Güzel :)
Kızlar ne yapar ne edersiniz bakalım , aksama okuldan arkadaşlarla iftar yapacağız menümüz de çok zengin ama tartı öncesi tutacağım kendimi insallah....
Yukarıdaki kısmı yazmış ama yollayamamıştım yoğunluktan:-(biraz önce geldik, kendimi tuttum, pilava,sarmaya ,dolmaya el sürmedim,salata ağırlıklı beslendim nerdeyse hepsinden birer kaşık yedim.tek suçum revani idi:-( pişman değilim 60in altına inince albeni ve halley çılgınlığı yapacaktim, ona sayıyorum artikancak revani kalori aralığını yükseltti,gündüz 70dk voleybol oynamıştım,kalorisine denk geliyor,telafisi oldu, yargıya yansıyacağını sanmıyorum iste menüm:Eki Görüntüle 1847560
Okudum canım:-(
Rabbim sabir versin:-(bi cuz ver canım ,kaçı okuyayim
Canım kalorisini hesaplasana?çok az geldi bana, kitlik sinyali veriyor bence o yüzden az veriyorsun
Canım çorbaya yüklen
Niye:-(geçmiş olsu.
yoğurt rahatlatabilir mideyi
Sahur hindi fümeli kaşarlı tost domates salatalık 1 yumurta 1 yk lor 1 çk keten tohumu 1 hurma çay
İftar 3 hurma az çerez
4 köfte 2 kaşık spagetti 3 yk fasulye kavurması 1 kase yoğurt
Su 2 yi geçer
Evet canim çok az yiyorsun bencede. Metabolizmanın savunmaya geçmiş olabilir. Arada sasirtman lazim ki bu şekilde alismasin. Bu seferde biraz fazla kacirsan kilo olarak geri döner.
Günaydın kızlar hazır oğlanı okula bırakıp geldim dükkanı açem dedim ama sanmayın uyandım uykuya devam.bugün çok asabiyim bilmem olamadığım reglim in ağrı acı ve yaşattığı psikoloji den mi ama asabiyim abi.mesela biz kh almamak için 3 tane hurma hesabı yaparken fırın önlerinde bekleyen bütün çıtırlara isyanım mesela biz 10 basamak fazla çıkalım kardır derken topuklularıyla salınan çıtırlara isyanım evet doğuştan metosu saat gibi işleyip kilo tutmayan çıtırlara isyanım orhan babadan gelsin batsııııııın bu dünyaaaaa .neyse oh rahatladım biraz ben uyuyayım da biraz kendime geleyim belki uyandığım da herşey daha güzel görünür
çok teşekkür ederim canımbir kaç gündür sadece yürüyüş yapıyorum tekrar aynı düzene dönücem artık spor yapıp faydasını görünce insan bırakamıyor
kimyager1508 kiz iceride buyuttun duru hanimi 40 i cikinca mi doguracaksin
@RoseAnge ohh tatili yapip geldin, keyfin yerinde. Yeni isin hayirli olsun.
aslibo sonuclarinin iyi cikmasina sevindim, umarim bebis kisa surede gelir
@Ses35 tadilat bitmis, gozun aydin, hani foto??
gel canım gel, her zamanYok yok almadim, mezuniyetten hemen sonra gozum dondu, birsuru seye saldirdim. 1 kilo almistim, verdim sonra
Bayramdan sonra tekrar katilabilirim araniza
artık silkelen, bizde aynıyız, pastanelerin yanından geçerken kafamı çeviriyorum, yoksa girip talan edesim varSelam herkese
@sosyoloji12 3 gundur aklimdasin canım. Bi msj atayım dedim onu bile yapamadım. Nasılsın ıyisin inşallah. Maşallah gelmiyorsun ama herseyden haberin var. :)
Ben 2 ileri 1 geri devam ediyorum.77yi bile goremedim ucundan
Kızlar sonuna kadar haklı kaçamaklarım konusunda.bugün Besmele çekip başladım güne. Kendimle savasmaktan yoruldum.veriyim bitsin artık bu ne ya.hırs yapiyim diyorum onu bile kendim baltaliyorum.adet dönemini sıkı tutmaya karar verdim. Benim kararlarima ne kadar itimat edersiniz bilemem ama bugun uyuyorum. Nefsimi durdurabildigimi görmek için kek pasta tatlı ile yuzlestim.tek lokma yemedim.çikolata paketlerine dokundum ama acmadim. Kuru meyvelerle bastirdim içimdeki şeker arzusunu.
Sabah kahvaltim 1 yumurta 2 dilim etimek peynir zeytindi.
Öğlen 5 6 minik galetayi tarhana corbasina dogradim onu içtim. Öncesinde 3 bardak su içince doyum sağlandı :) aksama da cacık yapmak istiyorum bol naneli miss gibi. Az yemek çözüm değil biliyorum. Alissin mide kuculmeye. Yarın sabah artı cikmayim da başka. Bişey istemem.haftaya hedefim + cikmamak değil.
Bu arada su 2 lt oldu şimdiden. 45 dk leslie yaptım sabah.
Gece hiç uyuyamadım desem yeridir. Az dinleneyim ben.
***10. TAKIM 470. ETAP***
WanHeda (96.9 ///%)
breeze3547(62.3///%)
aslibo (60.0 ///%)
RoseAnge (69.4///%)
yolcukardelen (59.5///%)
littlelamp (72.9///%)
tuba52 (91.7///%)
aysedurmaz (79.0///%)
10.takım ortalaması:
Deneme süresindeki üyeler
ses35 (72.3///%)Yeni üye, giriş kilosu:72.3 hedef kilosu:65 giriş tarihi:13,05,16
Prens annesi (72///%)Yeni üye, giriş kilosu:72 hedef kilosu:55 giriş tarihi:08,06,16
Aslıcım probiyotik ve keten tohumunun gücü bana yaradı.sağol canım, senin menülerinde gayet güzel4 kaşık yazacağıma 4 patates yazmışım, siz anladınız onu
aaaaaa olur mu canısı, bi dilimde benim için ye olur mu, unutma bak
4 kaşık patates yazacağıma , 4 patates yazmışım
daha çok karpuza yüklendim, bitiremedik bi karı bi koca günlerdir
keten tohumu gözümden kaçmadı , faydasını görmisündür umarım
bencede
sen çok yaşa emi , rahatladıysan sıkıntı yok
probiyotik bende aldım ,yoğurta mayaladım geçen sefer , sen nasıl yapıyorsunAslıcım probiyotik ve keten tohumunun gücü bana yaradı.
Sen de çok yaşa şekerim bu kilolar gitmeden rahatlamak zor
breeze3535 yaaa cok merak ettim degisimi, ben de foto istiyorum..
çok teşekkür ederim canımtü tü nazar değmesin arkadaşıma, azmini tebrik ediyorum
inşallah canım Allah razı olsun, sağol
gel canım gel, her zaman
artık silkelen, bizde aynıyız, pastanelerin yanından geçerken kafamı çeviriyorum, yoksa girip talan edesim var
Slm canım bazen az yiyorum bazen cılkını çıkarıyorum ama rskidine nazaran daha iyi sankibreeze3535 yaaa cok merak ettim degisimi, ben de foto istiyorum..
Slm kızlar nasılsınız sabah
2 kaşık yoğur
1 dilim ekmek
2 haşlanmış yumurta
kk peynir
1 salata
ara çeyrek muz 3 kuru kayısı
öğlen
4 yemek kaşığı yoğurt
4 yemek kaşığı sebzeli bulgur pilavı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?