Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

***10. TAKIM 470. ETAP***

WanHeda (96.9 ///%)
breeze3547(62.3///%)
aslibo (60.0 ///%)
RoseAnge (69.4///%)
yolcukardelen (59.5///%)
littlelamp (72.9///%)
tuba52 (91.7///%)
aysedurmaz (79.0///%)

10.takım ortalaması:

Deneme süresindeki üyeler

ses35 (72.3///%)Yeni üye, giriş kilosu:72.3 hedef kilosu:65 giriş tarihi:13,05,16
Prens annesi (72///%)Yeni üye, giriş kilosu:72 hedef kilosu:55 giriş tarihi:08,06,16

Sagol canim allah razi olsun
Bu arada kusura bakmayin valla ne diyet kaldi bende ne spor hic bise yazamiyorum zaten hic bisey yemedim desem yeredir :/

Selam herkese
@sosyoloji12 3 gundur aklimdasin canım. Bi msj atayım dedim onu bile yapamadım. Nasılsın ıyisin inşallah. Maşallah gelmiyorsun ama herseyden haberin var. :)
Ben 2 ileri 1 geri devam ediyorum.77yi bile goremedim ucundan
Kızlar sonuna kadar haklı kaçamaklarım konusunda.bugün Besmele çekip başladım güne. Kendimle savasmaktan yoruldum.veriyim bitsin artık bu ne ya.hırs yapiyim diyorum onu bile kendim baltaliyorum.adet dönemini sıkı tutmaya karar verdim. Benim kararlarima ne kadar itimat edersiniz bilemem ama bugun uyuyorum. Nefsimi durdurabildigimi görmek için kek pasta tatlı ile yuzlestim.tek lokma yemedim.çikolata paketlerine dokundum ama acmadim. Kuru meyvelerle bastirdim içimdeki şeker arzusunu.
Sabah kahvaltim 1 yumurta 2 dilim etimek peynir zeytindi.
Öğlen 5 6 minik galetayi tarhana corbasina dogradim onu içtim. Öncesinde 3 bardak su içince doyum sağlandı :) aksama da cacık yapmak istiyorum bol naneli miss gibi. Az yemek çözüm değil biliyorum. Alissin mide kuculmeye. Yarın sabah artı cikmayim da başka. Bişey istemem.haftaya hedefim + cikmamak değil.
Bu arada su 2 lt oldu şimdiden. 45 dk leslie yaptım sabah.
Gece hiç uyuyamadım desem yeridir. Az dinleneyim ben.

Yok yok almadim, mezuniyetten hemen sonra gozum dondu, birsuru seye saldirdim. 1 kilo almistim, verdim sonra
Bayramdan sonra tekrar katilabilirim araniza
Gel tabi canım
evet kızlar bu hafta yine liste hazırlama bende tabi doğurmayınca

oruçlu olanlar bugün iftar öncesi tartılsınlar, oruçlu olmayanlar yarın sabah tartılıp bildirsinler
Eline sağlık canım
Kızlar akşama iki aile misafir var kuziyi emzirirken yazıyorum iftardan sonra geleceğim
Kolay gelsin kaptan
Sagol canim allah razi olsun
Bu arada kusura bakmayin valla ne diyet kaldi bende ne spor hic bise yazamiyorum zaten hic bisey yemedim desem yeredir :/
Olsun canım şimdi özel bi durum var bizde sana destek olcaz tabi bu durumda

Hadi bakalım allah muaffak etsin canım ben inanıyorum bundan sonra başaracaksın düzgün beslen kendine eziyet etme sonra şekerin düşüyor daha çok saldıroyosun sen bence öğlen ekmek sebze akşam ekmeksiz proteine ağırlık vermelisin

Poğaçayı yarım bıraktığın için tebrik ederim.

Güzel :)
sağol canım, senin menülerinde gayet güzel 4 kaşık yazacağıma 4 patates yazmışım, siz anladınız onu

aaaaaa olur mu canısı, bi dilimde benim için ye olur mu, unutma bak

4 kaşık patates yazacağıma , 4 patates yazmışım
daha çok karpuza yüklendim, bitiremedik bi karı bi koca günlerdir
Sahur hindi fümeli kaşarlı tost domates salatalık 1 yumurta 1 yk lor 1 çk keten tohumu 1 hurma çay
İftar 3 hurma az çerez
4 köfte 2 kaşık spagetti 3 yk fasulye kavurması 1 kase yoğurt
Su 2 yi geçer

keten tohumu gözümden kaçmadı , faydasını görmisündür umarım
Evet canim çok az yiyorsun bencede. Metabolizmanın savunmaya geçmiş olabilir. Arada sasirtman lazim ki bu şekilde alismasin. Bu seferde biraz fazla kacirsan kilo olarak geri döner.

bencede

sen çok yaşa emi , rahatladıysan sıkıntı yok

çok teşekkür ederim canım bir kaç gündür sadece yürüyüş yapıyorum tekrar aynı düzene dönücem artık spor yapıp faydasını görünce insan bırakamıyor

tü tü nazar değmesin arkadaşıma, azmini tebrik ediyorum

inşallah canım Allah razı olsun, sağol
Yok yok almadim, mezuniyetten hemen sonra gozum dondu, birsuru seye saldirdim. 1 kilo almistim, verdim sonra
Bayramdan sonra tekrar katilabilirim araniza
gel canım gel, her zaman
artık silkelen, bizde aynıyız, pastanelerin yanından geçerken kafamı çeviriyorum, yoksa girip talan edesim var

listeyi görünce bizler

Aslıcım probiyotik ve keten tohumunun gücü bana yaradı.
Sen de çok yaşa şekerim bu kilolar gitmeden rahatlamak zor

hoşgeldin canım koruma nasıl gidiyor ben en korktuğum kısımlardan biri

attım canım şimdi

çok teşekkür ederim canım

Slm canım bazen az yiyorum bazen cılkını çıkarıyorum ama rskidine nazaran daha iyi sanki

sende artık ekmeksizliğe alıstın ufaktan ufaktan, bende günde ya bir dilim en fazla iki dilim yiyorum ,
bir süre sonra yemekleri ekmeksiz yemeğe alıştım bende ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…