Ne geldiyse şu ekmekten oldu inşallah vereyim bu kiloları ama sporsuz zoraslibo .!.:sende artık ekmeksizliğe alıstın ufaktan ufaktan, bende günde ya bir dilim en fazla iki dilim yiyorum ,
bir süre sonra yemekleri ekmeksiz yemeğe alıştım bende ,
Ne geldiyse şu ekmekten oldu inşallah vereyim bu kiloları ama sporsuz zor
canım benimde en büyük korkum o korumada çok severim bende..ama ne uğraşlarla verdik kiloları..şimdi tek kalıyorum birde 10 gün sonra eve gidiyorum annemin tatlarını çok özledim ama kafamda bitirdim artık yersemde spora ağırlık vericem diger günler dikkat edicem çünkü gerçekten düzenli spor çok önemliKizlar ben resmen bir hamurisi canavariyim, bayilirim. Diyetteyken dayanamayip, serbetli tatlilar, pogaca borek de yedim. Ama kendime ceza vere vere. Yani aksama revani yiyeceksem, tum gun sadece salata veya yogurt yedim. Bu da hakikaten zor. O yuzden pogaca borek yemek istedigimde, 1 pogaca icin bu eziyete deger mi diye hep kendimle mucadele ettim. O zamandaha az kacamak oluyor
Koruma donemi benim gibi kitliktan cikmiscasina herseye saldirirsaniz, coook zor. Ama ilk birkac haftadan sonra kendimi frenlemeyi basardim. Spor yapmadigim surece vucudum istedigim forma girmeyecek farkindayim. Bayramdan sonra tekrar biraz asilip, birkac kilo daha vermeyi amacliyorum..
Hg balıkçı izindeyim ben ondan menü yok ama yarindan itibaren free listeylemi gircem diyete ye ye nereye kadarGunaydin kizlaaaaar, nasilsiniz bakalim
Yazamasam da mumkun oldugunca okumaya calisiyorum..
@yolcukardelen kaybolmadim, burdayim, takipteyimbenim balik rekoruma yetismeye calistiginin da farkindayim
Ama hiiic sansin yok, zorlama
@aysedurmaz canim cook gecmis olsun kuzucuklara da annene de.. nedir bu hastaliklardan cektiginama yilmak yok, tatile kadar ne verirsen kardir
@WanHeda gozun aydin, tarih belli olmus, kilolar da patir patir gidiyor
@katre-i dem kaptanliktan kacmak yooook, yine sana kaldi. Ama sanki sen bu aralar menulerini pek yazmiyorsun
Hadi bakalım Ayşe şen inanirsan herkes inanırSelam herkese
E Etabiti 3 gundur aklimdasin canım. Bi msj atayım dedim onu bile yapamadım. Nasılsın ıyisin inşallah. Maşallah gelmiyorsun ama herseyden haberin var. :)
Ben 2 ileri 1 geri devam ediyorum.77yi bile goremedim ucundan
Kızlar sonuna kadar haklı kaçamaklarım konusunda.bugün Besmele çekip başladım güne. Kendimle savasmaktan yoruldum.veriyim bitsin artık bu ne ya.hırs yapiyim diyorum onu bile kendim baltaliyorum.adet dönemini sıkı tutmaya karar verdim. Benim kararlarima ne kadar itimat edersiniz bilemem ama bugun uyuyorum. Nefsimi durdurabildigimi görmek için kek pasta tatlı ile yuzlestim.tek lokma yemedim.çikolata paketlerine dokundum ama acmadim. Kuru meyvelerle bastirdim içimdeki şeker arzusunu.
Sabah kahvaltim 1 yumurta 2 dilim etimek peynir zeytindi.
Öğlen 5 6 minik galetayi tarhana corbasina dogradim onu içtim. Öncesinde 3 bardak su içince doyum sağlandı :) aksama da cacık yapmak istiyorum bol naneli miss gibi. Az yemek çözüm değil biliyorum. Alissin mide kuculmeye. Yarın sabah artı cikmayim da başka. Bişey istemem.haftaya hedefim + cikmamak değil.
Bu arada su 2 lt oldu şimdiden. 45 dk leslie yaptım sabah.
Gece hiç uyuyamadım desem yeridir. Az dinleneyim ben.
Gel tabi canım
Eline sağlık canım
Kolay gelsin kaptan
Olsun canım şimdi özel bi durum var bizde sana destek olcaz tabi bu durumda
Hep beraber canım
Canım eşim ve kardeşim dun birer adet Yasin okudu. Yedisine kadar eşim her gün okucam dedi. Toplu olarak bildirim yapicam sana. Ruhu şad olsun meleğinSagolun canim
Evet sadece diyet le zor. Spor olmadan iteleye kaklaya gidiyorNe geldiyse şu ekmekten oldu inşallah vereyim bu kiloları ama sporsuz zor
Kizlar ben resmen bir hamurisi canavariyim, bayilirim. Diyetteyken dayanamayip, serbetli tatlilar, pogaca borek de yedim. Ama kendime ceza vere vere. Yani aksama revani yiyeceksem, tum gun sadece salata veya yogurt yedim. Bu da hakikaten zor. O yuzden pogaca borek yemek istedigimde, 1 pogaca icin bu eziyete deger mi diye hep kendimle mucadele ettim. O zamandaha az kacamak oluyor
Koruma donemi benim gibi kitliktan cikmiscasina herseye saldirirsaniz, coook zor. Ama ilk birkac haftadan sonra kendimi frenlemeyi basardim. Spor yapmadigim surece vucudum istedigim forma girmeyecek farkindayim. Bayramdan sonra tekrar biraz asilip, birkac kilo daha vermeyi amacliyorum..
Canım eşim ve kardeşim dun birer adet Yasin okudu. Yedisine kadar eşim her gün okucam dedi. Toplu olarak bildirim yapicam sana. Ruhu şad olsun meleğin
Samimi duygularımdı kaptanum
Evet sadece diyet le zor. Spor olmadan iteleye kaklaya gidiyor
Bi tane daha var o canavardan. Kendim keserdim makarna . yufka.baklava. ben belki yuh diyebilirsiniz. Tek seferde en az 4 en fazla 8-10dilim baklava yerdim . Ama kiloda almazdim o zamanlar. Genclik iste.Ayda 20-30 dilim baklava yerdim . En fazla 57 kilo olurdum.
Canım bugünde spor yapamadim. Sabah saat 9 dan öğleden sonra 3 e kadar. İsyerimde temizlik yaptım. Raflari düzenle . Sil süpur pas yap. Taakatim kalmadı. İnşallah yarın yaparım. Bu kalori yakıyor muydu işler güçler yapincaSamimi duygularımdı kaptanum
Sabah
Yoğurt 200 gram kadar
Öğlen
1 küçük sandviç ( işe alışana kadar sandviç götüreceğim iyiki ekmek yemeyim dedim ya :) )
Ara
Muz
1 Twister dondurma (70 Cl 10 gr şeker vardı )
Akşam
Aç değilim
Belki salata yerim
Canım sadece 45 dk yürüyorum leslie yapayımdedim başlayamadımbende eskiden çok ekmek yerdim canımm beyaz ekmek hele sofrada kaç tane dilim yediğimi bilmezdim şimdi hiç aramıyorum canım zamanla sende daha da alıışırsın..hiç mi yapamıyorsun canım spor
Hadi gözün aydın ne okuyorsunlittlelamne post: 46954778 .!.:Sınavlar bitti çok şükür kızlar ama bende bittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?