Peki nasıl azaltıntubazaltırcanımst: 46955721 .!.:Canım sadece 45 dk yürüyorum leslie yapayımdedim başlayamadım
Bende evlendiğim de 53 55 oynuyorum sonra hamile kaldım düşük yaptım osıra nasıl olduğunu bile anlamadan 68 lere çıktım sonra 62 ye düşüp 2. HamileliğiM oldu 84 le doğum yaptım 1. Senede 65 kiloydum 2 sene emzirdim sonra emzirmeyi bırakınca 72 oldum sonra diyetisyene gittim 6 ayda 54 oldum korumayı beceremedim hepsi geri geldi.işte benim kilo serüvenim evlenmeden önce hep aynıydı hepsi kocamın suçu hakime hanııım:))kimyager1508 canım biraz önce tartildim. 59.70 dim. 300 Gr vermisim bu hafta . Bir kaç gün kabizdim. Yine de iyi vermisim.
En son 2012 yazında 55 kiloydum. Sonra nişanlandim 2013 yılı başında evlilik döneminde 60 oldum. Sonra 65 oldu. Evlilik bana bayağı yaramış desenize
300 gr için Tebrikler ramazan da kilo vermek çok zor canım zaten meto yerlerde dediğin gibi kabızlıkta varkimyager1508 canım biraz önce tartildim. 59.70 dim. 300 Gr vermisim bu hafta . Bir kaç gün kabizdim. Yine de iyi vermisim.
En son 2012 yazında 55 kiloydum. Sonra nişanlandim 2013 yılı başında evlilik döneminde 60 oldum. Sonra 65 oldu. Evlilik bana bayağı yaramış desenize
Ekmekte öyle bir şeyki canım alışınca bırakamıyorsun doymuyorsun yaniBu arada o 3 dilim ekmeği saat 6 gibi yedim
Bugün bende iftarda ekmeği kaçırdım accık kuaföre gitmiştim 1 hurma suyla orucu orda açtım eve gelince de tabi açlık kafama vurduBazen gözüm dönüyor ekmek görünce acıktığımda saldırısı geliyor yemekle aram çok yok benim zafıma yenik düşüyorum bazen
Şu ekmek yemryen insanlara o kadar özen iyorum ki acaba bende birgün öyle olacaks mıyım canım sen bu arada çalışıyormudunSost: 46957558 .!.:Bugün bende iftarda ekmeği kaçırdım accık kuaföre gitmiştim 1 hurma suyla orucu orda açtım eve gelince de tabi açlık kafama vurdu
Bende söylerdim bu dediğini kafandan ekmeğin varlığını çıkarınca oluyormuş megerse :) evde ekmek yokmuş gibi davran.yoğurtla destekle.baharat at bolca. Ben böyle böyle alıştım.Şu ekmek yemryen insanlara o kadar özen iyorum ki acaba bende birgün öyle olacaks mıyım canım sen bu arada çalışıyormudun
Hayalim cacikti ama olmadı. Beyti yaptım ekmeksiz koftesinden ve yogurdundan yedim.salata ve 1 kepçe Tarhana corbasiyla.
Soda içtim üstüne köfte bile çok rahatsız etti.
Yarın sabah aç karnına tartilip yazarım kilomu.hayırlısı olsun insallah.
Yarın Kızımın kontrolü oğlumun muayenesi var.dua edermisiniz kuzularima ikisi de temiz çıksın. Atıp gelelim bütün hastalıkları dışarıya.(((( yorgunluktan geberiyorum ama gram uyku yok tedirginlikten gerginlikten (( Allahım önce benim yavrularima sonra tüm ümmeti müslüman evlatlarina sağlık ver.
Yok ben evdeyim canım çalışmaya karşıyım desem kim inanır evde köleden farkımız yok :))ben yapamayacağım diyete karşıyım ekmeksiz yapamam günde en az 2 dilim yerimŞu ekmek yemryen insanlara o kadar özen iyorum ki acaba bende birgün öyle olacaks mıyım canım sen bu arada çalışıyormudun
İnşallah yarın bütün sonuçlarını temiz çıkar bütün hastalıkları atmışınızdır canım allah bütün yavrularımıza sağlık versinHayalim cacikti ama olmadı. Beyti yaptım ekmeksiz koftesinden ve yogurdundan yedim.salata ve 1 kepçe Tarhana corbasiyla.
Yarın Kızımın kontrolü oğlumun muayenesi var.dua edermisiniz kuzularima ikisi de temiz çıksın. Atıp gelelim bütün hastalıkları dışarıya.(((( yorgunluktan geberiyorum ama gram uyku yok tedirginlikten gerginlikten (( Allahım önce benim yavrularima sonra tüm ümmeti müslüman evlatlarina sağlık ver.
Hayalim cacikti ama olmadı. Beyti yaptım ekmeksiz koftesinden ve yogurdundan yedim.salata ve 1 kepçe Tarhana corbasiyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?