- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
Amin canım inşallah tertemiz çıkar sonuçları sen de biraz rahatlsrsın ALLAH dsha büyük dertlerden korusun bunu da inşallah atlstırsın dualarımız seninleHayalim cacikti ALLAHmadı. Beyti yaptım ekmeksiz koftesinden ve yogurdundan yedim.salata ve 1 kepçe Tarhana corbasiyla.
Soda içtim üstüne köfte bile çok rahatsız etti.
Yarın sabah aç karnına tartilip yazarım kilomu.hayırlısı olsun insallah.
Yarın Kızımın kontrolü oğlumun muayenesi var.dua edermisiniz kuzularima ikisi de temiz çıksın. Atıp gelelim bütün hastalıkları dışarıya.(((( yorgunluktan geberiyorum ama gram uyku yok tedirginlikten gerginlikten (( Allahım önce benim yavrularima sonra tüm ümmeti müslüman evlatlarina sağlık ver.
Bu konuda çok haklısın canım aslında dikkat ediyordum ona ama bugün yemek te yetiştirmeyince dışarda da yemek istemedim açlık vurdu işte yarın telafi ederim@Ses35 canim kahvaltida ekmek yersen bisey olmaz gün içinde gidiyor. Önemli olan aksam kh tüketimine dikkat etmek
Yuhh yuhhEvet sadece diyet le zor. Spor olmadan iteleye kaklaya gidiyor
Bi tane daha var o canavardan. Kendim keserdim makarna . yufka.baklava. ben belki yuh diyebilirsiniz. Tek seferde en az 4 en fazla 8-10dilim baklava yerdim . Ama kiloda almazdim o zamanlar. Genclik iste.Ayda 20-30 dilim baklava yerdim . En fazla 57 kilo olurdum.
Hadi gözün aydinSınavlar bitti çok şükür kızlar ama bende bittim
Cok az metabolizma kıtlık moduna geçecek iyiceSabah
Yoğurt 200 gram kadar
Öğlen
1 küçük sandviç ( işe alışana kadar sandviç götüreceğim iyiki ekmek yemeyim dedim ya :) )
Ara
Muz
1 Twister dondurma (70 Cl 10 gr şeker vardı )
Akşam
Aç değilim
Belki salata yerim
Şimdi canım sabah çok cikar
olursun canim oldum olası ekmeği sevemedim ama ciko ahh o çikolata oldurdu beniŞu ekmek yemryen insanlara o kadar özen iyorum ki acaba bende birgün öyle olacaks mıyım canım sen bu arada çalışıyormudun
hayırlı haberlerle gel canimHayalim cacikti ama olmadı. Beyti yaptım ekmeksiz koftesinden ve yogurdundan yedim.salata ve 1 kepçe Tarhana corbasiyla.
Yarın Kızımın kontrolü oğlumun muayenesi var.dua edermisiniz kuzularima ikisi de temiz çıksın. Atıp gelelim bütün hastalıkları dışarıya.(((( yorgunluktan geberiyorum ama gram uyku yok tedirginlikten gerginlikten (( Allahım önce benim yavrularima sonra tüm ümmeti müslüman evlatlarina sağlık ver.
Teşekkür ederiiimYuhh yuhh
Hadi gözün aydin
Cok az metabolizma kıtlık moduna geçecek iyice
olursun canim oldum olası ekmeği sevemedim ama ciko ahh o çikolata oldurdu beni
hayırlı haberlerle gel canim
Canım bu hafta misafir haftam gibi duruyor, yoksa ben bakıverirdin:-(Kızlar eşim şehir dışında çalışıyor cuma günü onun yanına gidicez önümüzdeki hafta dönücez çok aktif olamam galiba.menümü bildiririm spor kulubünü de gözden kaçırmak istemiyorum ben elimden geldiğince takip ederim ama bir arkadaşım benim gibi listeyi takip edebilir mi rica etsem
Ah balım ya ondan sonra tatlı yiyince kilo verirsin tabi,bence vücudun kıtlıkta olduğunu düşünüyo.metonu düzeltmen gerek:-(Canım aslında ben çok az yiyip doyuyorum
Neden böyle bilmiyorum ama metabolizmam çok yavaş
Yani fazla yediğim Zamanlrda açlıktan yemedim
Bugünün kalorisi 800 falandır
Evdede elma suyu içtim
Bilmiyorum çözümü ne
Okurum insallah sen bana duasının hangi gün yapılacağını da şöyle canım e miYeni gire bildim canim 14 u okuya bilirsin allah razi olsun
Anaaamm bee kim gelmiş,kız sen nerelerdesin♡♡♡ belediyeye anons ettirip ilan versirecektimGunaydin kizlaaaaar, nasilsiniz bakalim
Yazamasam da mumkun oldugunca okumaya calisiyorum..
@yolcukardelen kaybolmadim, burdayim, takipteyimbenim balik rekoruma yetismeye calistiginin da farkindayim
Ama hiiic sansin yok, zorlama
@aysedurmaz canim cook gecmis olsun kuzucuklara da annene de.. nedir bu hastaliklardan cektiginama yilmak yok, tatile kadar ne verirsen kardir
@WanHeda gozun aydin, tarih belli olmus, kilolar da patir patir gidiyor
@katre-i dem kaptanliktan kacmak yooook, yine sana kaldi. Ama sanki sen bu aralar menulerini pek yazmiyorsun
Yaz kızım kocana aksamları ekmek arası makarnaBende evlendiğim de 53 55 oynuyorum sonra hamile kaldım düşük yaptım osıra nasıl olduğunu bile anlamadan 68 lere çıktım sonra 62 ye düşüp 2. HamileliğiM oldu 84 le doğum yaptım 1. Senede 65 kiloydum 2 sene emzirdim sonra emzirmeyi bırakınca 72 oldum sonra diyetisyene gittim 6 ayda 54 oldum korumayı beceremedim hepsi geri geldi.işte benim kilo serüvenim evlenmeden önce hep aynıydı hepsi kocamın suçu hakime hanııım:))
Diyetisyene gitmek istemiyorum çünkü çok katı diyet uyguladığı için eski düzene koşarak gidiyosun ben şimdi arada kendi canımın çektiğini de yiyerek kendime göre bir düzenle kurtulmak istiyorum kilolardan kendime çaktırmadan yani inşallah başarırım
Bence sabah da tartış düşük olano söyle,sahur yapmayacağım için belki az olabilir
90dk voleybol,10 dk masa tenisi16 HAZİRAN
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :
@yolcukardelen:
@katre-i dem :
L littlelamp :
2.grup rüzgarın kızları
@breeze3547 :
R RoseAnge :
aslibo :
@aysedurmaz:
Kızlar sporları yazalım toplayıp açıklıcam
İnşallah canım,sağlıkla gidin iyi haberlerle gelin inşallahHayalim cacikti ama olmadı. Beyti yaptım ekmeksiz koftesinden ve yogurdundan yedim.salata ve 1 kepçe Tarhana corbasiyla.
yihuuuu listedesin balım tebrik ederimGeçen hafta 72.3
Bu hafta 71.7
Fark 600
Yüzde 0.829
Veeee kızlar gelelim bana***10. TAKIM 470. ETAP***
WanHeda (96.9 ///%)
breeze3547(62.3///%)
aslibo (60.0 /59,7/0,3/%0,50)
RoseAnge (69.4///%)
yolcukardelen (59.5///%)
littlelamp (72.9///%)
tuba52 (91.7///%)
aysedurmaz (79.0///%)
10.takım ortalaması:
Deneme süresindeki üyeler
ses35 (72.3///%)Yeni üye, giriş kilosu:74.6 hedef kilosu:65 giriş tarihi:13,05,16
Prens annesi (72///%)Yeni üye, giriş kilosu:72 hedef kilosu:55 giriş tarihi:08,06,16
Köftesi için;Beyti tarifi istiyorum ben canım :)
İkisine de dua ediyorum o zaman hayırlısıyla hiç bir şey olmaz merak etme.
AmiiiinYok ben evdeyim canım çalışmaya karşıyım desem kim inanır evde köleden farkımız yok :))ben yapamayacağım diyete karşıyım ekmeksiz yapamam günde en az 2 dilim yerim
İnşallah yarın bütün sonuçlarını temiz çıkar bütün hastalıkları atmışınızdır canım allah bütün yavrularımıza sağlık versin
Inşallah canimmİnsaallahh tüm sonuçlar tertemiz cikar canimm merak etme
Allah korusun amiin.A
Amin canım inşallah tertemiz çıkar sonuçları sen de biraz rahatlsrsın ALLAH dsha büyük dertlerden korusun bunu da inşallah atlstırsın dualarımız seninle
Inşallah sağolasınYuhh yuhh
Hadi gözün aydin
Cok az metabolizma kıtlık moduna geçecek iyice
olursun canim oldum olası ekmeği sevemedim ama ciko ahh o çikolata oldurdu beni
hayırlı haberlerle gel canim
Sağol canım.Yaz kızım kocana aksamları ekmek arası makarnabaya al gülüm ver gülüm olmuş topraamm bi gitmiş bi gelmiş kilolar
Bence sabah da tartış düşük olano söyle,sahur yapmayacağım için belki az olabilir
90dk voleybol,10 dk masa tenisiöğrenciler haftaya olmaz,artık ben de masa tenisine veririm kendimi,voleybol sondu galiba:-(
İnşallah canım,sağlıkla gidin iyi haberlerle gelin inşallah
yihuuuu listedesin balım tebrik ederim:)
Tebrikler Harikasın. Ilk boş vaktimde bu haftani inceleyeceğimVeeee kızlar gelelim banageçen hafta yukarda da gördüğünüz gibi 59.5tim.hesaplıyorum:
59.5-58.0=1.5
150÷59.5=2.52hatta bi ara 57.8i gördüm ama sonra defalarca çıktım göreyim diye ,57.8i gösterip 58e döndü hep.bu bile yeter bana, hala inanamıyorum
Menüme gelince dedim ya akşam misafirim vardı, az az yedim ama akşamlar ekmek yemezken ramazanın ilk pidesini yedim,i minik dilim,cay tabağı kadar eder ikisi.dun ki revaniden sonra olmadı ama irmik helvası aklımdaydı kaç gündür,2-3yk yedim.başka da kaçamağın yok,ee daha ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?