Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

A
Amin canım inşallah tertemiz çıkar sonuçları sen de biraz rahatlsrsın ALLAH dsha büyük dertlerden korusun bunu da inşallah atlstırsın dualarımız seninle

Bu arada kızlar biliyosunuz yarın eşimin yanına gidiyorum Otel de kalcaz herşey dahil otel. bu bize bir nevi tatil olcak aynı zaman da ama bu benim için dezavantaj bunu nasıl avantaja çevirebilirim diye düşündüm az yemek bol spor dedim aranızda bunu başaran var mı hiç

Yuhh yuhh
Sınavlar bitti çok şükür kızlar ama bende bittim
Hadi gözün aydin
Cok az metabolizma kıtlık moduna geçecek iyice
K katre -idem kaptanım tartıldım ama yarın oruçlu olmucam yarın mı bildirim yapayım şimdi mi
Şimdi canım sabah çok cikar
Şu ekmek yemryen insanlara o kadar özen iyorum ki acaba bende birgün öyle olacaks mıyım canım sen bu arada çalışıyormudun
olursun canim oldum olası ekmeği sevemedim ama ciko ahh o çikolata oldurdu beni

hayırlı haberlerle gel canim

***10. TAKIM 470. ETAP***

WanHeda (96.9 ///%)
breeze3547(62.3///%)
aslibo (60.0 /59,7/0,3/%0,50)
RoseAnge (69.4///%)
yolcukardelen (59.5///%)
littlelamp (72.9///%)
tuba52 (91.7///%)
aysedurmaz (79.0///%)

10.takım ortalaması:

Deneme süresindeki üyeler

ses35 (72.3///%)Yeni üye, giriş kilosu:74.6 hedef kilosu:65 giriş tarihi:13,05,16
Prens annesi (72///%)Yeni üye, giriş kilosu:72 hedef kilosu:55 giriş tarihi:08,06,16

Kızlar misafirim vardı,tüm gün iş yaptım,tam aksam meyvelerini koydum, oğlumu uyarırken bari okuyayım dedim 3056 da ıuyuyakalmışım pantolona falan.ne eşimin yanıma geldiğini ne de Arkadaşlarının gittiğini duymamışım.okuduğum kadarına cevap yazayım uyuyakalmazsam yine yazacağım

Canım bu hafta misafir haftam gibi duruyor, yoksa ben bakıverirdin:-(
Ah balım ya ondan sonra tatlı yiyince kilo verirsin tabi,bence vücudun kıtlıkta olduğunu düşünüyo.metonu düzeltmen gerek:-(
Yeni gire bildim canim 14 u okuya bilirsin allah razi olsun
Okurum insallah sen bana duasının hangi gün yapılacağını da şöyle canım e mi
Anaaamm bee kim gelmiş,kız sen nerelerdesin♡♡♡ belediyeye anons ettirip ilan versirecektim bu vakitten sonra pek balık yemem galiba ama bak sen öyle deyince inatlaşıp geçmek baaya cazip geldi be ya

Yaz kızım kocana aksamları ekmek arası makarnabaya al gülüm ver gülüm olmuş topraamm bi gitmiş bi gelmiş kilolar
K katre -idem kaptanım tartıldım ama yarın oruçlu olmucam yarın mı bildirim yapayım şimdi mi
Bence sabah da tartış düşük olano söyle,sahur yapmayacağım için belki az olabilir
90dk voleybol,10 dk masa tenisiöğrenciler haftaya olmaz,artık ben de masa tenisine veririm kendimi,voleybol sondu galiba:-(
İnşallah canım,sağlıkla gidin iyi haberlerle gelin inşallah
Geçen hafta 72.3
Bu hafta 71.7
Fark 600
Yüzde 0.829
yihuuuu listedesin balım tebrik ederim:)

Veeee kızlar gelelim bana geçen hafta yukarda da gördüğünüz gibi 59.5tim.hesaplıyorum:
59.5-58.0=1.5
150÷59.5=2.52 hatta bi ara 57.8i gördüm ama sonra defalarca çıktım göreyim diye ,57.8i gösterip 58e döndü hep.bu bile yeter bana, hala inanamıyorum
Menüme gelince dedim ya akşam misafirim vardı, az az yedim ama akşamlar ekmek yemezken ramazanın ilk pidesini yedim,i minik dilim,cay tabağı kadar eder ikisi.dun ki revaniden sonra olmadı ama irmik helvası aklımdaydı kaç gündür,2-3yk yedim.başka da kaçamağın yok,ee daha ne olsun

Beyti tarifi istiyorum ben canım :)

İkisine de dua ediyorum o zaman hayırlısıyla hiç bir şey olmaz merak etme.
Köftesi için;

• 1 küçük yumurta
  • 400 g kıyma
  • Yarım ekmek içi (suda ıslatılmış, sonra suyu sıkılacak)
  • 1 adet rendelenmiş kuru soğan
  • 1-2 diş sarımsak
  • Yarım demet maydanoz
  • karabiber
  • pulbiber
  • kimyon
  • Yarım tatlı kaşığı tuz (tepeleme)
Sarmak için;

• Lavaş veya yufka (ben yufka kullandım 5-6 tane)
  • Erimiş tereyağ (5-6 yemek kaşığı kadar)
Sosu için;

• 2 yemek kaşığı tereyağı veya margarin
  • 1 yemek kaşığı salça (tepeleme)
  • 2 su bardağı sıcak su
  • 1 tatlı kaşığı tuz
Servis için;

• yoğurt
Beyti Sarma Yapımı Tarifi'nin Yapılışı
Köfte malzemeleri bir kaba alın, bütün malzemeleri yoğurun ve dolapta dinlendirin. Dinlenen köfteleri resimde görüldüğü gibi şekil verip (köfteler biraz kalın olsun) yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yerleştirin ve 10 dakika kadar biraz pişirin. Köfteler pişerken tereyağı sos tenceresine koyup kızdırın, içine salçaları ilave edip kavurun. Suyu ekleyerek akıcı kıvamda olmasını sağlayın.
Yufkaları ya da lavaşı tezgaha serin. Ortadan ikiye kesin, üzerine tereyağını fırça yardımı ile sürün. Geniş kısmına köfteleri yerleştirin. Sıkıca sarın. Sardığınız dürümü verev şeklinde 3 parmak eninde kesin. Tekrar tepsiye yerleştirip üzerleri kızarana kadar pişirin. Daha sonra servis tabağına dizin. Üzerine salçalı sosu gezdirin. Afiyet bereketli olsun :)

Not: arzuya göre pilavla, közlenmiş biber veya beytilerin üzerlerine kızdırılmış tereyağı gezdirebilirsiniz.kiyman yagli olursa daha güzel olur benimki kuru kuru oldu.bir de yufka ya sadece tereyağı surdugumuz için citir citir oldu.yumuşak durması için sut karistirabilirsin.Sağol canım duan için.
Amiiiin
İnsaallahh tüm sonuçlar tertemiz cikar canimm merak etme
Inşallah canimm
A

Amin canım inşallah tertemiz çıkar sonuçları sen de biraz rahatlsrsın ALLAH dsha büyük dertlerden korusun bunu da inşallah atlstırsın dualarımız seninle
Allah korusun amiin.
Inşallah sağolasın
L littlelamp ben eklemistim gormemissin sanırım.45 dk leslie diye

Sağol canım.

Tebrikler Harikasın. Ilk boş vaktimde bu haftani inceleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…