Veeee kızlar gelelim banageçen hafta yukarda da gördüğünüz gibi 59.5tim.hesaplıyorum:
59.5-58.0=1.5
150÷59.5=2.52hatta bi ara 57.8i gördüm ama sonra defalarca çıktım göreyim diye ,57.8i gösterip 58e döndü hep.bu bile yeter bana, hala inanamıyorum
Menüme gelince dedim ya akşam misafirim vardı, az az yedim ama akşamlar ekmek yemezken ramazanın ilk pidesini yedim,i minik dilim,cay tabağı kadar eder ikisi.dun ki revaniden sonra olmadı ama irmik helvası aklımdaydı kaç gündür,2-3yk yedim.başka da kaçamağın yok,ee daha ne olsun
Maşallah canım tbr ederimtebrik ederim canım harikasın
Canım incele ,ben de anlatırım yine istersenTebrikler Harikasın. Ilk boş vaktimde bu haftani inceleyeceğim
Anaaamm mezun mu oluyon canım benimgünaydın kızlar :) bu hafta 61.4 oldum-900
yüzde : 1,44
aslında daha çok veririm die düşünüyordum ama 6 gündür hasta olamadım ve iftardan 2 saat sonra geldi artık. inşallah ödemle bir haftaya giderde son 1 kiloda gider
Teşekkür ederim canım ben de seni tebrik ederimtebrik ederim canım harikasın
Hah yaa söyle güzel güzel yemekler ye canım:-*dünkü menüm
sahur : 1 yulaf kepeğinden krep+ 1 dilim yulaf kepekli ekmek+1 haşlanmış yumurta+peynir+ süt
iftar davetteydim parça parça herşeyden almak zorunda kaldım
1 kepçe mercimek çorbası +2 yk bezelye+3 yk güveç +3 sarma + 2 3 çatal haşlanmış tavuk+ 1çay kaşığı tatlı :/
40 dakika yürüyüş+25 dk pilates
yüzdeler çok iyi hadi birinci olalım kızlar bu hafta♡♡♡♡***10. TAKIM 470. ETAP***
WanHeda (96.9 /96.1/0.8/%0.83)
breeze3547(62.3/61.4/0.9/%1.45)
aslibo (60.0 /59,7/0,3/%0,50)
RoseAnge (69.4/69.2/0.2/%0.29)
yolcukardelen (59.5/58/1.5/%2.52)
littlelamp (72.9///%)
tuba52 (91.7///%)
aysedurmaz (79.0/78.5/0.5/%0.63)
ses35 (72.3/71.7/0.6/%0.83)Yeni üye, giriş kilosu:74.6 hedef kilosu:65 giriş tarihi:13,05,16
10.takım ortalaması:
Deneme süresindeki üyeler
Prens annesi (72///%)Yeni üye, giriş kilosu:72 hedef kilosu:55 giriş tarihi:08,06,16
@Ses35 canım dün yapamadığımı bildirmiştim, ,işyerimde çok yoruldum çünkiKızlar bugünün sporlarını yazmayan lar yarına kadar tamamlasın yarın yolda olcam akşama açıklayabilirim ancak
Veeee kızlar gelelim banageçen hafta yukarda da gördüğünüz gibi 59.5tim.hesaplıyorum:
59.5-58.0=1.5
150÷59.5=2.52hatta bi ara 57.8i gördüm ama sonra defalarca çıktım göreyim diye ,57.8i gösterip 58e döndü hep.bu bile yeter bana, hala inanamıyorum
Menüme gelince dedim ya akşam misafirim vardı, az az yedim ama akşamlar ekmek yemezken ramazanın ilk pidesini yedim,i minik dilim,cay tabağı kadar eder ikisi.dun ki revaniden sonra olmadı ama irmik helvası aklımdaydı kaç gündür,2-3yk yedim.başka da kaçamağın yok,ee daha ne olsun
Canım bu hafta misafir haftam gibi duruyor, yoksa ben bakıverirdin:-(
Ah balım ya ondan sonra tatlı yiyince kilo verirsin tabi,bence vücudun kıtlıkta olduğunu düşünüyo.metonu düzeltmen gerek:-(
Okurum insallah sen bana duasının hangi gün yapılacağını da şöyle canım e mi
Anaaamm bee kim gelmiş,kız sen nerelerdesin♡♡♡ belediyeye anons ettirip ilan versirecektimbu vakitten sonra pek balık yemem galiba ama bak sen öyle deyince inatlaşıp geçmek baaya cazip geldi be ya
tebrikler canımgünaydın kızlar :) bu hafta 61.4 oldum-900
yüzde : 1,44
aslında daha çok veririm die düşünüyordum ama 6 gündür hasta olamadım ve iftardan 2 saat sonra geldi artık. inşallah ödemle bir haftaya giderde son 1 kiloda gider
aynen bizim suçumuz değil kocaların suçu, bekarken böyle değildikBende evlendiğim de 53 55 oynuyorum sonra hamile kaldım düşük yaptım osıra nasıl olduğunu bile anlamadan 68 lere çıktım sonra 62 ye düşüp 2. HamileliğiM oldu 84 le doğum yaptım 1. Senede 65 kiloydum 2 sene emzirdim sonra emzirmeyi bırakınca 72 oldum sonra diyetisyene gittim 6 ayda 54 oldum korumayı beceremedim hepsi geri geldi.işte benim kilo serüvenim evlenmeden önce hep aynıydı hepsi kocamın suçu hakime hanııım:))
Diyetisyene gitmek istemiyorum çünkü çok katı diyet uyguladığı için eski düzene koşarak gidiyosun ben şimdi arada kendi canımın çektiğini de yiyerek kendime göre bir düzenle kurtulmak istiyorum kilolardan kendime çaktırmadan yani inşallah başarırım
300 gr için Tebrikler ramazan da kilo vermek çok zor canım zaten meto yerlerde dediğin gibi kabızlıkta var
Teşekkür ederim eskirmişim:-*tebrik ederim canım
canım beş gün var, yarın misafirim var:-(zor olabilir o zaman ya tüh:-(ben bi bakayım yine deSali gunu yapilcak canim duasi 21 inde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?