Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım sen 72 kg degilmiydiniz geçen hafta

Evet canim hasta olunca ben cok kilo veriyorum 1 hafta hasta yatarken 4 kilo birden gitti affiniza siginarak soyluyorum hem kusma hem ishal mahfetti beni ve hala ishalim cok zararli bise aslinda ama benim isime yaradi simdide almamaya bakiyorum

Yok yok daha dogurmadim. Hatta tik yok

***10. TAKIM 470. ETAP***

WanHeda (96.9 /96.1/0.8/%0.83)
breeze3547(62.3/61.4/0.9/%1.45)
aslibo (60.0 /59,7/0,3/%0,50)
RoseAnge (69.4/69.2/0.2/%0.29)
yolcukardelen (59.5/58/1.5/%2.52)
littlelamp (72.9///%)
tuba52 (91.7/91.4/0.3/%0.33)
aysedurmaz (79.0/78.5/0.5/%0.63)
ses35 (72.3/71.7/0.6/%0.83)Yeni üye, giriş kilosu:74.6 hedef kilosu:65 giriş tarihi:13,05,16

10.takım ortalaması:

Deneme süresindeki üyeler

Prens annesi (72/67.8/4.2/%5.83)Yeni üye, giriş kilosu:72 hedef kilosu:55 giriş tarihi:08,06,16

Teşekkür ederim gülo

Kızlar herkesi kutluyorum okuyamadım ama ilk fırsatta okuyacağım kızlar rica etsem dünkü spor listesini son haline getireblirmisiniz lütfen sonradan ekleyenler olmuş sayfalarda birikmiş telden çok zor olacak akşam sonuçları açıklarım

Pcyw geçince bakarım cnm

Önceki msjinda 200 gr gitmiş yazinca bende hatlar karisti canim
Evet canim hasta olunca ben cok kilo veriyorum 1 hafta hasta yatarken 4 kilo birden gitti affiniza siginarak soyluyorum hem kusma hem ishal mahfetti beni ve hala ishalim cok zararli bise aslinda ama benim isime yaradi simdide almamaya bakiyorum

canım az az hepsinden bakınca durduruyorum ama illa bunu yeme dediğim zaman daha fazla istek oluyor o yüzden karnımı salata ile doyurup hepsinden tadıyorum artık

rüzgarın kızları sen olmasan bitmiş valla, ben iki gündür yapamadım, bakalım bu akşam yapabilecekmiyim, oruçlu iken biraz zor oluyor spor yapmak

canım az az hepsinden bakınca durduruyorum ama illa bunu yeme dediğim zaman daha fazla istek oluyor o yüzden karnımı salata ile doyurup hepsinden tadıyorum artık

normalde diyet yapmasam bile salatasız yemek yemeyi sevmezdim, hala da severim inşallah kilo vereyim, bi zaman salata az yerim sanırım ,

rüzgarın kızları sen olmasan bitmiş valla, ben iki gündür yapamadım, bakalım bu akşam yapabilecekmiyim, oruçlu iken biraz zor oluyor spor yapmak
canım kolay değil oruç zamanı spor yapmak bende bir tek yürüyüş yapabildim ilk zamanlar bu haffta o da evde yürüyüş bandım var canım ne zaman isterse yürüme şansım oldugu için..hem ben tek başımayım canım sıkılıyor hadi kalk spor yap diyorum ev işi pek olmuyor o da çok etkili

normalde diyet yapmasam bile salatasız yemek yemeyi sevmezdim, hala da severim inşallah kilo vereyim, bi zaman salata az yerim sanırım ,
bnde çok seviyorum canım salatayı yeşilliği bu sene pek yemedim aslında bi dönem zayıflarken kilom durmuştu sinir olup akşamları tek salata yemeye başlamıştım bende öyle demiştim salata görmek istemiyorum diyorum artık

Evet . Tek basina olduğun için işin vs az oluyor . Bayağı zamanın olur yetecek. Bende evlenmeden önce 2.5 sene tek başıma yaşadım. Hem iyi hemde zor. Allah kolaylık versin canım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…