- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
Kiz ben yazdim net ekmedi heralde yayinlanmamis :) 67.8 olmusum sadece 200 gr gitmis :/
Tartildim cnaim yazmistim ama yayinlanmamis net kesildi heralde o arada tekrar yazdim : )
Canım sen 72 kg degilmiydiniz geçen hafta
Bak şimdi haber gelir belki de doğurdum diye
Ayy canım rakibeemmm,teşekkür ederim♡♡♡♡
Hepsinden ye ama az az ye canım rabi ki kendini durdurabiliyorsanben sofraya oturmadan önce psikolojik olarak şartlı yorum kendimi:iştahın yok canım hiç istemiyo diye
canım bugün başlayabilirsem okurum inşallah,yarın da misafirim var belki yatılı da olabilir bilmiyorum henüz:-(
Teşekkür ederim güloYaz kızım kocana aksamları ekmek arası makarnabaya al gülüm ver gülüm olmuş topraamm bi gitmiş bi gelmiş kilolar
Bence sabah da tartış düşük olano söyle,sahur yapmayacağım için belki az olabilir
90dk voleybol,10 dk masa tenisiöğrenciler haftaya olmaz,artık ben de masa tenisine veririm kendimi,voleybol sondu galiba:-(
İnşallah canım,sağlıkla gidin iyi haberlerle gelin inşallah
yihuuuu listedesin balım tebrik ederim:)
Pcyw geçince bakarım cnmKızlar herkesi kutluyorum okuyamadım ama ilk fırsatta okuyacağım kızlar rica etsem dünkü spor listesini son haline getireblirmisiniz lütfen sonradan ekleyenler olmuş sayfalarda birikmiş telden çok zor olacak akşam sonuçları açıklarım
Evet canim hasta olunca ben cok kilo veriyorum 1 hafta hasta yatarken 4 kilo birden gitti affiniza siginarak soyluyorum hem kusma hem ishal mahfetti beni ve hala ishalim cok zararli bise aslinda ama benim isime yaradi simdide almamaya bakiyorum
canım az az hepsinden bakınca durduruyorum ama illa bunu yeme dediğim zaman daha fazla istek oluyor o yüzden karnımı salata ile doyurup hepsinden tadıyorum artıkBak şimdi haber gelir belki de doğurdum diye
Ayy canım rakibeemmm,teşekkür ederim♡♡♡♡
Hepsinden ye ama az az ye canım rabi ki kendini durdurabiliyorsanben sofraya oturmadan önce psikolojik olarak şartlı yorum kendimi:iştahın yok canım hiç istemiyo diye
canım bugün başlayabilirsem okurum inşallah,yarın da misafirim var belki yatılı da olabilir bilmiyorum henüz:-(
Anaaamm iyice saçlanıp dişlenecek çocuk deseneYok yok daha dogurmadim. Hatta tik yok
rüzgarın kızları sen olmasan bitmiş valla, ben iki gündür yapamadım, bakalım bu akşam yapabilecekmiyim, oruçlu iken biraz zor oluyor spor yapmak16 HAZİRAN
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :
@yolcukardelen:90dk voleybol,10dk masa tenisi
@katre-i dem :
L littlelamp : 1 saat yürüyüş
2.grup rüzgarın kızları
breeze3535 :40dk yürüyüş+25 dk pilates
R RoseAnge :
aslibo :
@aysedurmaz
@Ses35 canım sayfada en son bu paylaşılmış eksik olan arkadas varsa yazsın
canım az az hepsinden bakınca durduruyorum ama illa bunu yeme dediğim zaman daha fazla istek oluyor o yüzden karnımı salata ile doyurup hepsinden tadıyorum artık
bencede iyice büyüyüp çıkacakAnaaamm iyice saçlanıp dişlenecek çocuk desene
canım kolay değil oruç zamanı spor yapmak bende bir tek yürüyüş yapabildim ilk zamanlar bu haffta o da evde yürüyüş bandım var canım ne zaman isterse yürüme şansım oldugu için..hem ben tek başımayım canım sıkılıyor hadi kalk spor yap diyorum ev işi pek olmuyor o da çok etkilirüzgarın kızları sen olmasan bitmiş valla, ben iki gündür yapamadım, bakalım bu akşam yapabilecekmiyim, oruçlu iken biraz zor oluyor spor yapmak
bnde çok seviyorum canım salatayı yeşilliği bu sene pek yemedim aslında bi dönem zayıflarken kilom durmuştu sinir olup akşamları tek salata yemeye başlamıştım bende öyle demiştim salata görmek istemiyorum diyorum artıknormalde diyet yapmasam bile salatasız yemek yemeyi sevmezdim, hala da severim inşallah kilo vereyim, bi zaman salata az yerim sanırım ,
saat 17-18'e kadar bekleyip olmazsa bildirim yapmadı diyip listeyi yayınlasak mı?
Evet . Tek basina olduğun için işin vs az oluyor . Bayağı zamanın olur yetecek. Bende evlenmeden önce 2.5 sene tek başıma yaşadım. Hem iyi hemde zor. Allah kolaylık versin canım sanacanım kolay değil oruç zamanı spor yapmak bende bir tek yürüyüş yapabildim ilk zamanlar bu haffta o da evde yürüyüş bandım var canım ne zaman isterse yürüme şansım oldugu için..hem ben tek başımayım canım sıkılıyor hadi kalk spor yap diyorum ev işi pek olmuyor o da çok etkili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?