- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
45 dk leslie var bende 16 haziranda.16 HAZİRAN
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :
@yolcukardelen:90dk voleybol,10dk masa tenisi
@katre-i dem :
L littlelamp : 1 saat yürüyüş
2.grup rüzgarın kızları
breeze3535 :40dk yürüyüş+25 dk pilates
R RoseAnge :
aslibo :
@aysedurmaz
@Ses35 canım sayfada en son bu paylaşılmış eksik olan arkadas varsa yazsın
Hey maşallah spora gellll. Aspir yağı da ne oli de bahalımMerhaba herkese.
Sabah kahvaltım 1 muz 1 sb sut.
Ara Ceyrek simit 2 cubuk peynir.
Öğle 4 dilim beyti.yoğurt ve yarım bardak hosaf.
Ara yarım simit 4 ceri domates ve 1 kk peynir
Yemek Düzenim bi garip oldu bugün.2.arayı yapmasaydim aksama çok yuklenecektim ama.
Bugünkü sporum 1saat 15 dk leslie oldu :)
Ayrıca bugün kendime 1 destek ürün daha aldım. Aspir yağı.
Toplantım vardı kızlar. 600gr eksik çıktım sabah :):)
sağolasın canım kesinlikle artıları oldugu kadar eksileride varEvet . Tek basina olduğun için işin vs az oluyor . Bayağı zamanın olur yetecek. Bende evlenmeden önce 2.5 sene tek başıma yaşadım. Hem iyi hemde zor. Allah kolaylık versin canım sana
breeze3535 kızlar @Ses35 benim sporları görmuyorsunuz sanırım. 16 haziranda 45 dk leslie yaptım.
R RoseAnge Sağol canım sorduğun için. Kızım iyilesmeye başlamış. Oğlumda hafif boğaz enfeksiyonu çıktı. Suruplara devam ikisi de. Haftaya oğluma kontrol dedi. Bunu da atlattık çok şükür.
45 dk leslie var bende 16 haziranda.
Bende bu sabah aktarımın tavsiyesiyle duydum.Aslında kinoa almaya gitmiştim.Onun etkisi kanıtlanmadı ama aspir yağı dene diyince eve gelince araştırdım. Haftada 2 kgya kadar veriliyormuş.sporla ve diyetle tabi. e dedim bunları bende yapıyorum. hemde yanında zayıflama çayı vs de kullanılabiliyor. sürüledebiliyor zayıflama istenen bölgeye.ikisini de yapmayı düşünüyorum.Bugün spordan sonra aldığım için yapamadım ama akşam ac karnına içerek başlıcam.Bakalım cumaya kadar ne kadar etki edecek :)Hey maşallah spora gellll. Aspir yağı da ne oli de bahalım
En önemli si kabızlık gidiyormu onu haber et canimBende bu sabah aktarımın tavsiyesiyle duydum.Aslında kinoa almaya gitmiştim.Onun etkisi kanıtlanmadı ama aspir yağı dene diyince eve gelince araştırdım. Haftada 2 kgya kadar veriliyormuş.sporla ve diyetle tabi. e dedim bunları bende yapıyorum. hemde yanında zayıflama çayı vs de kullanılabiliyor. sürüledebiliyor zayıflama istenen bölgeye.ikisini de yapmayı düşünüyorum.Bugün spordan sonra aldığım için yapamadım ama akşam ac karnına içerek başlıcam.Bakalım cumaya kadar ne kadar etki edecek :)
Aynen karisiklik oldu :) ya zaten boyle hastayken hizla verilen kilolar geri geliyo iyilesince ama gelmemesi icin savas vericemÖnceki msjinda 200 gr gitmiş yazinca bende hatlar karisti canim
En büyük faydalarindan biri de oymus :) yemeklere bile kullanılabiliyormus.faydaları çok uzun bi liste.En önemli si kabızlık gidiyormu onu haber et canim
Teşekkür ederim canım ayşenin vardı ekledim16 HAZİRAN
@Ses35 :
@katre-i dem :
2.grup rüzgarın kızları
R RoseAnge :
aslibo :
@aysedurmaz
@Ses35 canım sayfada en son bu paylaşılmış eksik olan arkadas varsa yazsın
Yazdım canım ama listeye eklersen daha iyi olur:)breeze3535 kızlar @Ses35 benim sporları görmuyorsunuz sanırım. 16 haziranda 45 dk leslie yaptım.
R RoseAnge Sağol canım sorduğun için. Kızım iyilesmeye başlamış. Oğlumda hafif boğaz enfeksiyonu çıktı. Suruplara devam ikisi de. Haftaya oğluma kontrol dedi. Bunu da atlattık çok şükür.
Tamam canım okudukça görüyorum16 HAZİRAN
@Ses35 :
@katre-i dem :
2.grup rüzgarın kızları
R RoseAnge :
aslibo :
@aysedurmaz: 45 dk leslie
@Ses35 en son bu canım
Ben de önden yoğurt salata ile doyup geciyorum yemeklerecanım az az hepsinden bakınca durduruyorum ama illa bunu yeme dediğim zaman daha fazla istek oluyor o yüzden karnımı salata ile doyurup hepsinden tadıyorum artık
Daha da iyi olurlar inşallah canımbreeze3535 kızlar @Ses35 benim sporları görmuyorsunuz sanırım. 16 haziranda 45 dk leslie yaptım.
bize de yaz sonuçlarını bakalımBende bu sabah aktarımın tavsiyesiyle duydum.Aslında kinoa almaya gitmiştim.Onun etkisi kanıtlanmadı ama aspir yağı dene diyince eve gelince araştırdım. Haftada 2 kgya kadar veriliyormuş.sporla ve diyetle tabi. e dedim bunları bende yapıyorum. hemde yanında zayıflama çayı vs de kullanılabiliyor. sürüledebiliyor zayıflama istenen bölgeye.ikisini de yapmayı düşünüyorum.Bugün spordan sonra aldığım için yapamadım ama akşam ac karnına içerek başlıcam.Bakalım cumaya kadar ne kadar etki edecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?