Canım çocukların iyimi sonuçlar nasıl inşallah İyiler diraysedurmaz .!.:Bende bu sabah aktarımın tavsiyesiyle duydum.Aslında kinoa almaya gitmiştim.Onun etkisi kanıtlanmadı ama aspir yağı dene diyince eve gelince araştırdım. Haftada 2 kgya kadar veriliyormuş.sporla ve diyetle tabi. e dedim bunları bende yapıyorum. hemde yanında zayıflama çayı vs de kullanılabiliyor. sürüledebiliyor zayıflama istenen bölgeye.ikisini de yapmayı düşünüyorum.Bugün spordan sonra aldığım için yapamadım ama akşam ac karnına içerek başlıcam.Bakalım cumaya kadar ne kadar etki edecek :)
O sıkı programdan bende istiyorum :)Evet kızlar bugün de sadece 40dk yürüdüm şimdi sıkı bir program çıkarıcam sizinle de paylaşıcam 1ay içinde çok güzel sıkılaşmak lazııım :)
Sabah haşlanmış yumurta
Akşam da mercimek çorbası ve biber kavurma
Bir de sadece haftasonu oruç tutabilcem sanırım işte zorlanıyorum çünkü
Ya ben akşam saatlerinde çok acıkmıyonmuönerisi olan varmı hep bundan kilo veremiyom
Oldun canım gayet iyi Emziriyoru gider[/QUOTE]OlsuncanımE="Prens annesi, post: 46971905, member: 733667"]Aksam yemegi
YarimHaslanmis patates
1 kase Sehliyeli yogurt corbasi
3 kucuk Kofte malesef kizarmis :)
Yaptığımda eklemistim ama eski listeden devam edilmış eklenmeye. Görülmemiş mesajım.Yazdım canım ama listeye eklersen daha iyi olur:)
Öğleni gecistirirsem bende aksama çok acikiyorum. Çok aciktiginda tarçınlı süt iç tok tutuyor.Ya ben akşam saatlerinde çok acıkmıyonmuönerisi olan varmı hep bundan kilo veremiyom
Kızım daha iyi çok sukur. Oğlumda da enfeksiyon varmış. Suruplari içiyoruz bakalım.Canım çocukların iyimi sonuçlar nasıl inşallah İyiler dir
Sporun çok iyi olduğu için ekarte etmiştir kurabiyeyi diye düşünüyorum. Olmasa iyiydi elbet ama spor hocam bana öğlen 2 ye kadar yaptığın kaçamağı eritme ihtimalin her zaman daha yüksek demişti.kızlar bugün saçma sapan oldu
sabah: 2 yumurtadan omlet + 1 dilim hindi füme+ peynir + 2 dilim yulaf kepekli ekmek
ara: 1,5 elmalı kurabiye
öğle: 2 hindi füme+ 4 yk yoğurt+1 dilim yulaf kepeği ekmeği + peynir
akşam: 1 kepçe çorba+2 yk taze fasulye+1 köfteli patlıcan sarma+1 yk pilav+salata
1 tk irmik helvası+1 tk dondurma
hedefe az kalmışken bu kadar hiç olmadı irmik helvası çok fazla ısrar yüzünden yendi ama elmalı kurabiyede benim suçum
spor : 2 saat yürüyüş + 30 dakika fitnes + 3 lt su
yav şimdi beni bitirdin arkadaşım, bak tereyağı gibi daha yağı almadan erdim ya rakibecimmm,En büyük faydalarindan biri de oymus :) yemeklere bile kullanılabiliyormus.faydaları çok uzun bi liste.
oruçlu iken spor çok zor yapılıyor, hatta benim gibi 3 gündür yapılamıyor, muhtemelen bugün ve yarında yapamıcam,Evet kızlar bugün de sadece 40dk yürüdüm şimdi sıkı bir program çıkarıcam sizinle de paylaşıcam 1ay içinde çok güzel sıkılaşmak lazııım :)
Sabah haşlanmış yumurta
Akşam da mercimek çorbası ve biber kavurma
Bir de sadece haftasonu oruç tutabilcem sanırım işte zorlanıyorum çünkü
tulumbalar bayat değildi dimiSlm saat5 te
1 kase cacık
5 kaşık patatesyyemeği
4 kaşık bulgur pilavı
saat 7 gibi 4 tane Tulumbayedim
Üzerine 40 dk yürüdüm
tarçınlı süt , ben bir iki akşam içtim , acıktırmıyor valla canım, dene istersenYa ben akşam saatlerinde çok acıkmıyonmuönerisi olan varmı hep bundan kilo veremiyom
canım benim senin yediklerin yaptığın sporun yanında devede kulak kalır , buda ödülün olsun,kızlar bugün saçma sapan oldu
sabah: 2 yumurtadan omlet + 1 dilim hindi füme+ peynir + 2 dilim yulaf kepekli ekmek
ara: 1,5 elmalı kurabiye
öğle: 2 hindi füme+ 4 yk yoğurt+1 dilim yulaf kepeği ekmeği + peynir
akşam: 1 kepçe çorba+2 yk taze fasulye+1 köfteli patlıcan sarma+1 yk pilav+salata
1 tk irmik helvası+1 tk dondurma
hedefe az kalmışken bu kadar hiç olmadı irmik helvası çok fazla ısrar yüzünden yendi ama elmalı kurabiyede benim suçum
spor : 2 saat yürüyüş + 30 dakika fitnes + 3 lt su
Gunaydin
Istikrarli ve kacamaksiz 3.güne uyandım. Çok şükür toparlamaya başladım. Bugünkü kahvaltim
1 tk aspir yagi
1 sb su
15 dk leslie
1 sb alkali şu
1.5 haslanmis yumurta
2 zeytin
Az peynir
1.5 dilim tb ekmeği
3 bardak şekersiz çay
1 fincan yeşil kahve :)
Oglum uyusun da leslie yapayım 5 mile :)
Gene bir şey yakaladim.Ben de önden yoğurt salata ile doyup geciyorum yemeklere
Daha da iyi olurlar inşallah canım
bize de yaz sonuçlarını bakalım
Has yarim saat de voleybolum var yine
inşallah canım öğrencilerime yapmıştım kalmış atamadım da ekarte etse bile bi duraklma yaşatıyor inşallah bozulmaz kilo verme durumumYaptığımda eklemistim ama eski listeden devam edilmış eklenmeye. Görülmemiş mesajım.
Öğleni gecistirirsem bende aksama çok acikiyorum. Çok aciktiginda tarçınlı süt iç tok tutuyor.
Kızım daha iyi çok sukur. Oğlumda da enfeksiyon varmış. Suruplari içiyoruz bakalım.
Sporun çok iyi olduğu için ekarte etmiştir kurabiyeyi diye düşünüyorum. Olmasa iyiydi elbet ama spor hocam bana öğlen 2 ye kadar yaptığın kaçamağı eritme ihtimalin her zaman daha yüksek demişti.
yav şimdi beni bitirdin arkadaşım, bak tereyağı gibi daha yağı almadan erdim ya rakibecimmm,
canımıza yetiyor bu kabızlık, ondan çektiğimizi bir Allah ın kulundan çekmiyoz valla
oruçlu iken spor çok zor yapılıyor, hatta benim gibi 3 gündür yapılamıyor, muhtemelen bugün ve yarında yapamıcam,
2 gün misafirim var iftar ve sahura, çok kötü oldu, kilo vermem yavaşlıyor spor olmadan, bir düzene oturtmam lazım ama nasıl
tulumbalar bayat değildi dimibari yiyipte yürüdüğüne deysin dimi arkadaşım
tarçınlı süt , ben bir iki akşam içtim , acıktırmıyor valla canım, dene istersen
bak @yolcukardelen e , ne zaman acıksa , tarçınlı süt ve yeşil elma , sonuç ortada
canım benim senin yediklerin yaptığın sporun yanında devede kulak kalır , buda ödülün olsun,
he heeee hem veremezsen bir hafta daha bizimlasın
iyi hatırlattın arkadaşım, şu alkali sudan yapayım birde ben
anne yemeklerine dayanmak çok zor, yesen kilo, yemesen kızıyorlarzaten yedikten sonra kendime ceza verdim madem yedin yürü bakalım dedim
canım olayım tabi sizlede hedefe ulaşmış olarakannemin yanına gitmeden bitirmem lazım bu işi orda korumaya geçeyim yoksa orda kilo vermek çok zor
Günaydın hanımlar
Keşke tartı günü bugün olsaydı
Şu an tam 68 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?