Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

OlsuncanımE="Prens annesi, post: 46971905, member: 733667"]Aksam yemegi
YarimHaslanmis patates
1 kase Sehliyeli yogurt corbasi
3 kucuk Kofte malesef kizarmis :)[/QUOTE]
Oldun canım gayet iyi Emziriyoru gider

Canım çocukların iyimi sonuçlar nasıl inşallah İyiler dir

O sıkı programdan bende istiyorum :)

OlsuncanımE="Prens annesi, post: 46971905, member: 733667"]Aksam yemegi
YarimHaslanmis patates
1 kase Sehliyeli yogurt corbasi
3 kucuk Kofte malesef kizarmis :)
Oldun canım gayet iyi Emziriyoru gider[/QUOTE]

Yok ya hic mutlu degilim piskolojimi etkilemeye basladi artik bi an once en azindan bi 60 olayim kalanini sonra hallederim ama daha cok yolum var :/ kedime hakim olamiyorum daha 1 saat once dondurma yedim bu saatte yerse vere bilirmi hicc :

kızlar bugün saçma sapan oldu

sabah: 2 yumurtadan omlet + 1 dilim hindi füme+ peynir + 2 dilim yulaf kepekli ekmek

ara: 1,5 elmalı kurabiye

öğle: 2 hindi füme+ 4 yk yoğurt+1 dilim yulaf kepeği ekmeği + peynir

akşam: 1 kepçe çorba+2 yk taze fasulye+1 köfteli patlıcan sarma+1 yk pilav+salata

1 tk irmik helvası+1 tk dondurma

hedefe az kalmışken bu kadar hiç olmadı irmik helvası çok fazla ısrar yüzünden yendi ama elmalı kurabiyede benim suçum

spor : 2 saat yürüyüş + 30 dakika fitnes + 3 lt su

Yazdım canım ama listeye eklersen daha iyi olur:)
Yaptığımda eklemistim ama eski listeden devam edilmış eklenmeye. Görülmemiş mesajım.
Ya ben akşam saatlerinde çok acıkmıyonmuönerisi olan varmı hep bundan kilo veremiyom
Öğleni gecistirirsem bende aksama çok acikiyorum. Çok aciktiginda tarçınlı süt iç tok tutuyor.
Canım çocukların iyimi sonuçlar nasıl inşallah İyiler dir
Kızım daha iyi çok sukur. Oğlumda da enfeksiyon varmış. Suruplari içiyoruz bakalım.
Sporun çok iyi olduğu için ekarte etmiştir kurabiyeyi diye düşünüyorum. Olmasa iyiydi elbet ama spor hocam bana öğlen 2 ye kadar yaptığın kaçamağı eritme ihtimalin her zaman daha yüksek demişti.

Gunaydin
Istikrarli ve kacamaksiz 3.güne uyandım. Çok şükür toparlamaya başladım. Bugünkü kahvaltim
1 tk aspir yagi
1 sb su
15 dk leslie
1 sb alkali şu
1.5 haslanmis yumurta
2 zeytin
Az peynir
1.5 dilim tb ekmeği
3 bardak şekersiz çay
1 fincan yeşil kahve :)

Oglum uyusun da leslie yapayım 5 mile :)

En büyük faydalarindan biri de oymus :) yemeklere bile kullanılabiliyormus.faydaları çok uzun bi liste.
yav şimdi beni bitirdin arkadaşım, bak tereyağı gibi daha yağı almadan erdim ya rakibecimmm,
canımıza yetiyor bu kabızlık, ondan çektiğimizi bir Allah ın kulundan çekmiyoz valla
oruçlu iken spor çok zor yapılıyor, hatta benim gibi 3 gündür yapılamıyor, muhtemelen bugün ve yarında yapamıcam,
2 gün misafirim var iftar ve sahura, çok kötü oldu, kilo vermem yavaşlıyor spor olmadan, bir düzene oturtmam lazım ama nasıl
Slm saat5 te
1 kase cacık
5 kaşık patatesyyemeği
4 kaşık bulgur pilavı
saat 7 gibi 4 tane Tulumbayedim
Üzerine 40 dk yürüdüm
tulumbalar bayat değildi dimi bari yiyipte yürüdüğüne deysin dimi arkadaşım
Ya ben akşam saatlerinde çok acıkmıyonmuönerisi olan varmı hep bundan kilo veremiyom
tarçınlı süt , ben bir iki akşam içtim , acıktırmıyor valla canım, dene istersen
bak @yolcukardelen e , ne zaman acıksa , tarçınlı süt ve yeşil elma , sonuç ortada
canım benim senin yediklerin yaptığın sporun yanında devede kulak kalır , buda ödülün olsun,
he heeee hem veremezsen bir hafta daha bizimlasın

iyi hatırlattın arkadaşım, şu alkali sudan yapayım birde ben

inşallah canım öğrencilerime yapmıştım kalmış atamadım da ekarte etse bile bi duraklma yaşatıyor inşallah bozulmaz kilo verme durumum

zaten yedikten sonra kendime ceza verdim madem yedin yürü bakalım dedim

canım olayım tabi sizlede hedefe ulaşmış olarak annemin yanına gitmeden bitirmem lazım bu işi orda korumaya geçeyim yoksa orda kilo vermek çok zor

anne yemeklerine dayanmak çok zor, yesen kilo, yemesen kızıyorlar

Ve 5 mil leslie yapılır zevkle
Öğle yemeğim yarım kase yoğurt çorbası ve 6 yk kısır. Üstüne yeşil kahve ve bol su...
Ya kızlar ben bu 2si bi arada nescafe den vazgecemiyorum ne önerirsiniz ? Günde 1 taneden bişey olmazmi illa birakmalimiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…