Ve 5 mil leslie yapılır zevkle
Öğle yemeğim yarım kase yoğurt çorbası ve 6 yk kısır. Üstüne yeşil kahve ve bol su...
Ya kızlar ben bu 2si bi arada nescafe den vazgecemiyorum ne önerirsiniz ? Günde 1 taneden bişey olmazmi illa birakmalimiyim?
Ve 5 mil leslie yapılır zevkle
Öğle yemeğim yarım kase yoğurt çorbası ve 6 yk kısır. Üstüne yeşil kahve ve bol su...
Ya kızlar ben bu 2si bi arada nescafe den vazgecemiyorum ne önerirsiniz ? Günde 1 taneden bişey olmazmi illa birakmalimiyim?
soya sütü nerelerde bulunur canım, ben hiç denk gelmedimCanım 2si 1 arada şeker oranı az ama yağ yüksek
Neredeyse 3ü1arada ile aynı.
Kahve makinesi espresso alsan yağsız sütle en güzeli o.
Veya yağsız süt nescafe kendin yap.
Soya sütüde olur daha faydalı.
Selammm
Bu gun daha kahvalti yapmadim sahurda kocama eslik ettim :)
Birazdan
1 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
2 kucuk dilim kasar
3 zeytin
Yanindada dogal meyve suyu
Bebis uyanincada 1 saat tempolu yuruyus yapicam sabah evde egzersizlerimi yaptim :)
Iftara disardayiz menuyu bilmiyorum o yuzden :)
evet rosecim yazmış , kendin yağsız süt ile yapabilirsin, hem daha az katkı maddesiz içmiş olursun
soya sütü nerelerde bulunur canım, ben hiç denk gelmedim
unutma canım, en çok salata yada yoğurt ye , yemeklerden az az ye, tamam mı
tamam, bana çok uzak ama denk gelirsem bakıcam , aklımdaCanim ben migrostan aliyordum
Yakınlarda aktar varsa mutlaka vardır onlarda soya sütü. Aktara da bakarsın balım. :*tamam, bana çok uzak ama denk gelirsem bakıcam , aklımda
tamam canım, aktara da gidebilirsem yarın bakayım , sağolYakınlarda aktar varsa mutlaka vardır onlarda soya sütü. Aktara da bakarsın balım. :*
aynen öyle canım şimdi bide zayıflayınca zaten orda aç bırakıyon yok çökmüşün kendine bakamıyor falan ben hala evin küçük çoçuğuanne yemeklerine dayanmak çok zor, yesen kilo, yemesen kızıyorlar
tebrik ederim canımGünaydın hanımlar
Keşke tartı günü bugün olsaydı
Şu an tam 68 kiloyum
yazcam şimdi biraz uzun ay oruçluyum da 7 de yapıcam dayanırım inşallahO sıkı programdan bende istiyorum :)
canım hiç yapamasan da iftara yakın bir zamanda 20 dk dans ya da hafif hareket bile yeterli oluryav şimdi beni bitirdin arkadaşım, bak tereyağı gibi daha yağı almadan erdim ya rakibecimmm,
canımıza yetiyor bu kabızlık, ondan çektiğimizi bir Allah ın kulundan çekmiyoz valla
oruçlu iken spor çok zor yapılıyor, hatta benim gibi 3 gündür yapılamıyor, muhtemelen bugün ve yarında yapamıcam,
2 gün misafirim var iftar ve sahura, çok kötü oldu, kilo vermem yavaşlıyor spor olmadan, bir düzene oturtmam lazım ama nasıl
tulumbalar bayat değildi dimibari yiyipte yürüdüğüne deysin dimi arkadaşım
tarçınlı süt , ben bir iki akşam içtim , acıktırmıyor valla canım, dene istersen
bak @yolcukardelen e , ne zaman acıksa , tarçınlı süt ve yeşil elma , sonuç ortada
canım benim senin yediklerin yaptığın sporun yanında devede kulak kalır , buda ödülün olsun,
he heeee hem veremezsen bir hafta daha bizimlasın
iyi hatırlattın arkadaşım, şu alkali sudan yapayım birde ben
Ütü yapiyom ütü sayılır micanım hiç yapamasan da iftara yakın bir zamanda 20 dk dans ya da hafif hareket bile yeterli olur
ahahah o da hareket canım zaten günlük ev işi de kalori yaktırır ütü yaparken de hafif hafif karnı sıkıp bırakırsın oh bal şekerÜtü yapiyom ütü sayılır mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?