Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım 2si 1 arada şeker oranı az ama yağ yüksek
Neredeyse 3ü1arada ile aynı.
Kahve makinesi espresso alsan yağsız sütle en güzeli o.

Veya yağsız süt nescafe kendin yap.
Soya sütüde olur daha faydalı.

Selammm
Bu gun daha kahvalti yapmadim sahurda kocama eslik ettim :)
Birazdan
1 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
2 kucuk dilim kasar
3 zeytin
Yanindada dogal meyve suyu
Bebis uyanincada 1 saat tempolu yuruyus yapicam sabah evde egzersizlerimi yaptim :)
Iftara disardayiz menuyu bilmiyorum o yuzden :)

evet rosecim yazmış , kendin yağsız süt ile yapabilirsin, hem daha az katkı maddesiz içmiş olursun
soya sütü nerelerde bulunur canım, ben hiç denk gelmedim

unutma canım, en çok salata yada yoğurt ye , yemeklerden az az ye, tamam mı

Canim ben migrostan aliyordum

Slm nasılsınız fıstık lar sabah
1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek

Ara 4 yemek kaşığı yoğurt

öğlen 5yyemek kaşığı bulgur pilavı
3 yemek kaşığı patates
ara tarçınlı süt

canım hiç yapamasan da iftara yakın bir zamanda 20 dk dans ya da hafif hareket bile yeterli olur

Kızlar dun giremedim bugünde ohh ohh derecede yogunum ohh ohh ne ya bu tel beni oldurdu
Herkes kilo vermişti bu hafta çıtır olma yolunda tam gaz devam ediyoruz ortalamalar çok yüksekti bu hafta 5. olduk ama gönlümde birincisiniz
@Ses35 kavustunuz mu cok yeme haa bide asıl listedesin

Emziripte niyetli ben varim başka kim var nasıl geçiyor oruc kilo almiyorumda vermiyorumda ama kuzey gun boyu o kadar çok emiyor ki iftarda gözüm dönüyor iyiki izindeyim davetler misafirlerin bitmiyor biz bu açın halinden anlamak kısmını beceremiyoruz çok üzülüyorum o sofralarda coplere giden yemeklere eşime diyorum ne biz gidelim nede gelsinler yazık günah onca yemeğe . Onun yerine parasini ihtiyacı olana versek ama şu adına dost akraba denilen ilişkiler gereği

Herkese kolay gelsin.. Oruç tutanların oruçları kabul olsun inşallah ve selamün aleyküm. :)

Ben bugün kendi isteğimle aranıza transfer olmak istedim. Sağolsun aslibo arkadaşım da yardımcı oldu ve takım kaptanımız @katre-i dem 'in de izni ile bundan sonra sizlerle birlikte olup hem kendimi hem de sizi motive etmeye çalışacağım elimden geldiğince.

Ses35, aslibo, yolcukardelen arkadaşlarım beni diyet günlükleri bölümünden tanırlar ama gruptaki tüm arkadaşlarıma kendimi tanıtmak isterim;

Adım Ece, 26 yaşındayım. Geçirdiğim kötü bir sakatlık sebebiyle 3 ay boyunca yatağa mahkum olup iyileşmeyi bekledim. Bu süreçte bol bol yemeyi de ihmal etmedim tabisi. Sonra ne mi oldu, tabi ki herkese olduğu gibi kilo olduuu.

6 Haziran'dan beri diyet yapıyorum. 61.8'den 57.4'e kadar inmeyi başardım forumdan gördüğüm destek ile. Yeni evimde de başlangıç kilomu: 57.4 olarak belirtmek isterim. Hedef kilom ise: 51-52.

Yazın sıcağında kilo vermenin zorlu yollarında hepimize kolay gelsin diyorum ve şimdiden hoş bulduk diyorum.

Haftaiçi B-fitle beraber haftasonu interval koşu ile beraber yapacağım programım ;
Bu arada interval koşu : 5dk - 6km
1 dk - 10km x 5
2 dk - 6km x 5
5dk - 6km
20 mountain climbers
5 split squat
10 circle row
50 squat
5sec side plank
20sec plank
10 ankle touches
10 russian twist
10 plank straddle hops
2 renegade rows
10sec superman
2 spiderman push-up
10 scissors
5 fire hydrants
100 callan crunches
5 sumo squat
10sec wall sit
her gün yazıcam zaten zamanla artıcak hareket sayıları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…