Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Maşallah neler yapıyorsunuz öyle. Resmen özendim gördüm de. Grupta spor yapan kişi çok sanırım bende başlayayım madem mekik çekmeye.

hoşgeldin canım çok geçmiş olsun hep birlikte hedeflerimize ulaşacağız inşallah :)

hoşgeldin canım :)

Aksam yiyorum yogurdu sadece sevmiyorum cok tek ogune koyuyorum

sabah: yulaf kepeklı krep+ peynir

öğle: 1 dilim yulaf ekmeği+2 yk yoğurt+ peynir+2 dilim sucuk

akşam: 3 but haşlama+1 bardak kefir + 3 yk yoğurt

ara: 1 bardak süt

spor: 45 dk yürüyüş+ 30 dakika fitness

Sen de benim gibi süt ürünü delisisin anladım.

Peynir, yoğurt ve süt olmadan yaşayamıyoruz biz ya benim menümde sana benzer hemen bende yazayım bugünümü:

Sabah:

1 omlet peynirli ve yağsız tavada
2 zeytin
2 domates
1 salatalık
1 KK kutusu peynir

Öğle:

1 bardak tarçınlı süt

Akşam:

Akşam yemeyi şuan düşünmüyorum İstanbul sıcaktan kavruluyor içtiğim süt bile midemde dönüyor öyle böyle sıcak değil dışarısı. Belki salata yada 1 kase yoğurt yerim kenarından köşesinden oda vücudu aç bırakmamak adına o kadar. :)

hareketler yormadı ama bakalım koşu napıcak baş ağrım bile geçti spor yapınca

Yazdığın hareketlere google görsellerde baktım. Ayak tarak kemiğini çok zorlamayanları not edip bende ekleyeceğim egzersizime. Bana yatarak yapabileceğim hareketler lazım mesela nedir; mekik çekme, ayakları havaya kaldırıp bisiklet çevirme gibi. :)

Ayağım kırık alçısından çıktığı için güçlü değil üstüne basarken bile ağrı hissediyorum o yüzden sol ayağıma yük vererek spor yapmam imkansız. Koşamıyorum bile. Sen koşuyorum dedin ya resmen özendim sana keşke bende koşabilsem. ^_^

İyileşene kadar ''yatış spor'' yapmaya devam. :)

ayakları havaya kaldırarak yapılan mekikte iyi gelir o zaman canım daha hareket istersen atarım ben sana valla koşma sayılmaz 10 dk yapapildim susuzluğa dayanamayıp ayrıca yürüyüşte koşuya eşit olur yapabiliyosan canım :)

Kavuştuk canım ay burası çok fena herşey dahil ne ararsan var ama tatil köyü çok büyük 1 aktiveteden ötekine gidiyoruz umarım oğlum sayesinde kilo almadan atlatırım umarım çok ters oldu ya

Kızlar selam
Bu haftanın spor yarışması sonuçlarını açıklıyorum
1.grup güneşin kızları
1368 dk
2.grup rüzgarın kızları
1135
Bu hafta 1. Olan grup GÜNEŞİN KIZLARI

Kolay gelsin canım. Sporu dakika üzerinden sayıyorsanız bende katılabilir miyim acaba yer varsa ^^

Varsa gerçekten çok çok güzel olur. Mekik, yarım mekik, hava bisikleti, yan yatıp ayakları dümdüz havaya kaldırıp indirme hareketi, sırt üstü yatıp ayakları kendine çekme hareketi bunlar uygulayacağım hareketler şuanda. Ayaklarımı zorlamadan yattığım yerden yapabiliyorum bunları. ^_^

ankle touches le russian twist de yapabilirsin ama twistte ayaklarını kaldırmak istemezsen eline bi yastık alıp sağa sola dönebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…