Haftaiçi B-fitle beraber haftasonu interval koşu ile beraber yapacağım programım ;
Bu arada interval koşu : 5dk - 6km
1 dk - 10km x 5
2 dk - 6km x 5
5dk - 6km
20 mountain climbers
5 split squat
10 circle row
50 squat
5sec side plank
20sec plank
10 ankle touches
10 russian twist
10 plank straddle hops
2 renegade rows
10sec superman
2 spiderman push-up
10 scissors
5 fire hydrants
100 callan crunches
5 sumo squat
10sec wall sit
her gün yazıcam zaten zamanla artıcak hareket sayıları
hoşgeldin canım çok geçmiş olsun hep birlikte hedeflerimize ulaşacağız inşallah :)Herkese kolay gelsin.. Oruç tutanların oruçları kabul olsun inşallah ve selamün aleyküm. :)
Ben bugün kendi isteğimle aranıza transfer olmak istedim. Sağolsunaslibo arkadaşım da yardımcı oldu ve takım kaptanımız @katre-i dem 'in de izni ile bundan sonra sizlerle birlikte olup hem kendimi hem de sizi motive etmeye çalışacağım elimden geldiğince.
Ses35, aslibo, yolcukardelen arkadaşlarım beni diyet günlükleri bölümünden tanırlar ama gruptaki tüm arkadaşlarıma kendimi tanıtmak isterim;
Adım Ece, 26 yaşındayım. Geçirdiğim kötü bir sakatlık sebebiyle 3 ay boyunca yatağa mahkum olup iyileşmeyi bekledim. Bu süreçte bol bol yemeyi de ihmal etmedim tabisi.Sonra ne mi oldu, tabi ki herkese olduğu gibi kilo olduuu.
6 Haziran'dan beri diyet yapıyorum. 61.8'den 57.4'e kadar inmeyi başardım forumdan gördüğüm destek ile. Yeni evimde de başlangıç kilomu: 57.4 olarak belirtmek isterim. Hedef kilom ise: 51-52.
Yazın sıcağında kilo vermenin zorlu yollarında hepimize kolay gelsin diyorum ve şimdiden hoş bulduk diyorum.
ee vakit az olunca program uzun oluyor başla tabiMaşallah neler yapıyorsunuz öyle. Resmen özendim gördüm de.Grupta spor yapan kişi çok sanırım bende başlayayım madem mekik çekmeye.
hoşgeldin canım :)Herkese kolay gelsin.. Oruç tutanların oruçları kabul olsun inşallah ve selamün aleyküm. :)
Ben bugün kendi isteğimle aranıza transfer olmak istedim. Sağolsunaslibo arkadaşım da yardımcı oldu ve takım kaptanımız @katre-i dem 'in de izni ile bundan sonra sizlerle birlikte olup hem kendimi hem de sizi motive etmeye çalışacağım elimden geldiğince.
Ses35, aslibo, yolcukardelen arkadaşlarım beni diyet günlükleri bölümünden tanırlar ama gruptaki tüm arkadaşlarıma kendimi tanıtmak isterim;
Adım Ece, 26 yaşındayım. Geçirdiğim kötü bir sakatlık sebebiyle 3 ay boyunca yatağa mahkum olup iyileşmeyi bekledim. Bu süreçte bol bol yemeyi de ihmal etmedim tabisi.Sonra ne mi oldu, tabi ki herkese olduğu gibi kilo olduuu.
6 Haziran'dan beri diyet yapıyorum. 61.8'den 57.4'e kadar inmeyi başardım forumdan gördüğüm destek ile. Yeni evimde de başlangıç kilomu: 57.4 olarak belirtmek isterim. Hedef kilom ise: 51-52.
Yazın sıcağında kilo vermenin zorlu yollarında hepimize kolay gelsin diyorum ve şimdiden hoş bulduk diyorum.
hoşgeldin canım :)
hoşgeldin canım çok geçmiş olsun hep birlikte hedeflerimize ulaşacağız inşallah :)
evet rosecim yazmış , kendin yağsız süt ile yapabilirsin, hem daha az katkı maddesiz içmiş olursun
soya sütü nerelerde bulunur canım, ben hiç denk gelmedim
unutma canım, en çok salata yada yoğurt ye , yemeklerden az az ye, tamam mı
sabah: yulaf kepeklı krep+ peynir
öğle: 1 dilim yulaf ekmeği+2 yk yoğurt+ peynir+2 dilim sucuk
akşam: 3 but haşlama+1 bardak kefir + 3 yk yoğurt
ara: 1 bardak süt
spor: 45 dk yürüyüş+ 30 dakika fitness
hareketler yormadı ama bakalım koşu napıcak baş ağrım bile geçti spor yapınca
ayakları havaya kaldırarak yapılan mekikte iyi gelir o zaman canım daha hareket istersen atarım ben sana valla koşma sayılmaz 10 dk yapapildim susuzluğa dayanamayıp ayrıca yürüyüşte koşuya eşit olur yapabiliyosan canım :)Yazdığın hareketlere google görsellerde baktım. Ayak tarak kemiğini çok zorlamayanları not edip bende ekleyeceğim egzersizime. Bana yatarak yapabileceğim hareketler lazım mesela nedir; mekik çekme, ayakları havaya kaldırıp bisiklet çevirme gibi. :)
Ayağım kırık alçısından çıktığı için güçlü değil üstüne basarken bile ağrı hissediyorum o yüzden sol ayağıma yük vererek spor yapmam imkansız. Koşamıyorum bile. Sen koşuyorum dedin ya resmen özendim sana keşke bende koşabilsem. ^_^
İyileşene kadar ''yatış spor'' yapmaya devam. :)
ben yazmıştım ama listeye değil bakayım ama yazan varsa alırımDün liste yazan olduysa taşıyabilir mi geçmişi okuyamadım burda çok zor oluyor
Kavuştuk canım ay burası çok fena herşey dahil ne ararsan var ama tatil köyü çok büyük 1 aktiveteden ötekine gidiyoruz umarım oğlum sayesinde kilo almadan atlatırım umarım çok ters oldu yaKızlar dun giremedim bugünde ohh ohh derecede yogunum ohh ohh ne ya bu tel beni oldurdu
Herkes kilo vermişti bu hafta çıtır olma yolunda tam gaz devam ediyoruz ortalamalar çok yüksekti bu hafta 5. olduk ama gönlümde birincisiniz
@Ses35 kavustunuz mu cok yeme haa bide asıl listedesin
Kızlar selam
Bu haftanın spor yarışması sonuçlarını açıklıyorum
1.grup güneşin kızları
1368 dk
2.grup rüzgarın kızları
1135
Bu hafta 1. Olan grup GÜNEŞİN KIZLARI
ayakları havaya kaldırarak yapılan mekikte iyi gelir o zaman canım daha hareket istersen atarım ben sana valla koşma sayılmaz 10 dk yapapildim susuzluğa dayanamayıp ayrıca yürüyüşte koşuya eşit olur yapabiliyosan canım :)
ankle touches le russian twist de yapabilirsin ama twistte ayaklarını kaldırmak istemezsen eline bi yastık alıp sağa sola dönebilirsinVarsa gerçekten çok çok güzel olur. Mekik, yarım mekik, hava bisikleti, yan yatıp ayakları dümdüz havaya kaldırıp indirme hareketi, sırt üstü yatıp ayakları kendine çekme hareketi bunlar uygulayacağım hareketler şuanda. Ayaklarımı zorlamadan yattığım yerden yapabiliyorum bunları. ^_^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?