Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Spor programından bisey anladiysam arap olayim

Hoşgeldin Ece. Derya ben kaptan yardimcilarindan. Takimla kaynasmissin bile süper :)) takimimizin enerjisi ve iletisimi oldukça yuksek cabuk alisirsin. H.sonu diye biraz durgun ama h.içi daha aktif olunuyor. Kurallari biliyorsun zaten. Ama yinede okumak istersen 1. sayfada yaxiyor. Verilecek çok kilon kalmamış. Basarilar dilerim

Kızlar 2 ara bi dere yazıyorum kusura bakmayın bugün ilk defa teli elime alıyorum
Sonuçlar için ceza ödül yapabiliriz fikri olan yazsın canlarım

Canım spor grubuna yeni üye girebiliyor muyuz ceza yemeye de razıyım ama yemem asla her gün mutlaka sporumu yaparım

Canım spor grubuna yeni üye girebiliyor muyuz ceza yemeye de razıyım ama yemem asla her gün mutlaka sporumu yaparım
Hoşgeldin canım tabiki katılabilirsin bu hafta dün başladı ekleyelim hemen seni.ben şimdi evde değilim eşimin yanına geldim kızlar sağolsun bu haftalık idare ediyor liste işini

Hoşgeldin canım tabiki katılabilirsin bu hafta dün başladı ekleyelim hemen seni.ben şimdi evde değilim eşimin yanına geldim kızlar sağolsun bu haftalık idare ediyor liste işini

Tişikkirlir sipermen hoşbuldum

Listeyi gördüm ben kendimi eklemiyim en son @littlelamp düzenlemişti o gelince mesajımı görür beni de ekler umarım sporcu kızlar listesine

Sabah
150 gram kadar yogurt

Oglen
200 gram izgara kofte
Yogurt

Aksam 1 bardak sut

Spor yok.

Menün harika olmuş canım sıfır unlu gıda ve bol süt ürünü mükemmel. Nazar değmesin.

Tamamdır kaptan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…