Haftaiçi B-fitle beraber haftasonu interval koşu ile beraber yapacağım programım ;
Bu arada interval koşu : 5dk - 6km
1 dk - 10km x 5
2 dk - 6km x 5
5dk - 6km
20 mountain climbers
5 split squat
10 circle row
50 squat
5sec side plank
20sec plank
10 ankle touches
10 russian twist
10 plank straddle hops
2 renegade rows
10sec superman
2 spiderman push-up
10 scissors
5 fire hydrants
100 callan crunches
5 sumo squat
10sec wall sit
her gün yazıcam zaten zamanla artıcak hareket sayıları
Spor programından bisey anladiysam arap olayim
Herkese kolay gelsin.. Oruç tutanların oruçları kabul olsun inşallah ve selamün aleyküm. :)
Ben bugün kendi isteğimle aranıza transfer olmak istedim. Sağolsunaslibo arkadaşım da yardımcı oldu ve takım kaptanımız @katre-i dem 'in de izni ile bundan sonra sizlerle birlikte olup hem kendimi hem de sizi motive etmeye çalışacağım elimden geldiğince.
Ses35, aslibo, yolcukardelen arkadaşlarım beni diyet günlükleri bölümünden tanırlar ama gruptaki tüm arkadaşlarıma kendimi tanıtmak isterim;
Adım Ece, 26 yaşındayım. Geçirdiğim kötü bir sakatlık sebebiyle 3 ay boyunca yatağa mahkum olup iyileşmeyi bekledim. Bu süreçte bol bol yemeyi de ihmal etmedim tabisi.Sonra ne mi oldu, tabi ki herkese olduğu gibi kilo olduuu.
6 Haziran'dan beri diyet yapıyorum. 61.8'den 57.4'e kadar inmeyi başardım forumdan gördüğüm destek ile. Yeni evimde de başlangıç kilomu: 57.4 olarak belirtmek isterim. Hedef kilom ise: 51-52.
Yazın sıcağında kilo vermenin zorlu yollarında hepimize kolay gelsin diyorum ve şimdiden hoş bulduk diyorum.
valla bende karıştırıyorum fotoğraflarını koyup da bakarak yapıyorumSpor programından bisey anladiysam arap olayim
Elit işi onunkisi biz anlamayız bize mekik diyeceksin şınav çek diyeceksin hadi en fazla bel kıvır diyeceksin bizde spor böyle.
valla bende karıştırıyorum fotoğraflarını koyup da bakarak yapıyorum
Teşekkürler canım kızlar dün yaptığınız sporları listeye işlerseniz ben not alayım17 HAZİRAN
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :
@yolcukardelen:
@katre-i dem :
L littlelamp : 40dk yürüyüş
2.grup rüzgarın kızları
@breeze3547 :
R RoseAnge :
aslibo :
@aysedurmaz:
listeyi bulamadım değiştirdim
Bugünkü leri de işleyen lütfen18 HAZİRAN
@Ses35 :
@yolcukardelen:
@katre-i dem :
L littlelamp : hareketler 20 dk sürdü koşu da 10 dk akşama da 1 saat kadar badminton oynarım büyük ihtimalle
2.grup rüzgarın kızları
@breeze3547 :
R RoseAnge :
aslibo :
@aysedurmaz:
Kızlar 2 ara bi dere yazıyorum kusura bakmayın bugün ilk defa teli elime alıyorum
Sonuçlar için ceza ödül yapabiliriz fikri olan yazsın canlarım
Hoşgeldin canım tabiki katılabilirsin bu hafta dün başladı ekleyelim hemen seni.ben şimdi evde değilim eşimin yanına geldim kızlar sağolsun bu haftalık idare ediyor liste işiniCanım spor grubuna yeni üye girebiliyor muyuz ceza yemeye de razıyım ama yemem asla her gün mutlaka sporumu yaparım
Hoşgeldin canım tabiki katılabilirsin bu hafta dün başladı ekleyelim hemen seni.ben şimdi evde değilim eşimin yanına geldim kızlar sağolsun bu haftalık idare ediyor liste işini
Sabah
150 gram kadar yogurt
Oglen
200 gram izgara kofte
Yogurt
Aksam 1 bardak sut
Spor yok.
18 HAZİRAN
@Ses35 :
@yolcukardelen:
@katre-i dem :
L littlelamp : hareketler 20 dk+10 dk koşu
2.grup rüzgarın kızları
@breeze3547 :
R RoseAnge :
aslibo :
@aysedurmaz:
EceZ :
18 HAZİRAN
@Ses35 :
@yolcukardelen:
@katre-i dem :
L littlelamp : hareketler 20 dk+10 dk koşu
2.grup rüzgarın kızları
@breeze3547 :
R RoseAnge :
aslibo :
@aysedurmaz:
EceZ :
Ben kaptan değilim canım sadece spor işi bende katre-idem kaptanımızMenün harika olmuş canım sıfır unlu gıda ve bol süt ürünü mükemmel. Nazar değmesin.
Tamamdır kaptan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?