Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sag ol Canim tesekkurler
Bir de Spor ekleyebilsem Iyi olacak

Sporsuz olmaz en kötü benim gibi yattığın yerden kaldır ayakları hop hop hava bisikleti çevir 10 15 dakika.

Ben kaptan değilim canım sadece spor işi bende katre-idem kaptanımız

Yok onu biliyorum canım seni de spordan sorumlu sportif kaptanımız olaraktan söyledim

Ohh ohh Allah muhabbetinizi artirsin ben iftardayim ama kuzey sağolsun hiçbirşey yemedim :)

Ben de tam tersi bir kase yoğurt yedim öyle de bir şişkinlik yaptı ki. İnan yemesem daha iyiydi. Aç kalıyorsan şanslısın yani bizim gibi mide ağrısı çekmiyorsun en azından canım.

O nedemek Atmam canım ama sen spor yapamıyorum diye çıkmak istersen bilemem tabi tamamen senin kararın:))

Yok Canim cikmak istemiyorum
Bu hafta yapmaya baslarim

Sporsuz olmaz en kötü benim gibi yattığın yerden kaldır ayakları hop hop hava bisikleti çevir 10 15 dakika.

Bir ara Cok hevesliydim sonra bir duraklama oldu
Bu hafta baslayim diyorum

Hoşgeldin ece bu arada geçmiş olsun tekrar çok kısa sürede iyi kilo vermişsintüyo istiyorum malum benim yolum uzun

Hoşgeldin ece bu arada geçmiş olsun tekrar çok kısa sürede iyi kilo vermişsintüyo istiyorum malum benim yolum uzun

Canım kolay gelsin öncelikle sana da ve hoşbuldum. :)

Ben unsuz, tuzsuz ve yağsız beslenme düzenini uyguluyorum bir de şeker yok tabi. Aslında menülerim arkadaşların listeleri gibi yani ekmek göremezsin yada unlu herhangi bir gıda. ^^

3 beyazı tamamen kestiğin anda vücut istesen de istemesen de kilo vermeye başlıyor. Bir hastalığın yoksa vermemen mümkün değil yani. :)

Aleyküm selam.hosgeldin :) Geçmiş olsun öncelikle. Az kalmış hedefe. Başarılar. Ben de doğum kilolarim yüzünden burdayım. 8.5 kg kaldı. 13 tu :) buna da şükür.

Nasıl hareketler yazdıkların bilmiyorum ama helal olsun bunları yaptığına. Ben okurken kilo kaybettim gibi oldu :)

Spor programından bisey anladiysam arap olayim

Bende bende.utandim valla sormaya.onlar ne ki diye

Ekmeğe aşığım

Aleyküm selam.hosgeldin :) Geçmiş olsun öncelikle. Az kalmış hedefe. Başarılar. Ben de doğum kilolarim yüzünden burdayım. 8.5 kg kaldı. 13 tu :) buna da şükür.

Hoşbuldum Ayşe sana da çok kolay gelsin canım. 8.5 kalmış benimde 6-7 kilom kaldı yakınız birbirimize. 1-2 aya tamamen atacağız umarım. ^_^

Selam kızlar.
Ikindi içtiğim ikisi bir arada nescafeyi haftada 2 ye düşürmeye karar verdim. Türk Kahvesi icsem daha iyi sanırım onun yerine.
Akşam 1 kase yoğurt çorbası.Salata ve 1 porsiyon Menemen yedim.ve 2 dilim tb ekmeği. Akşam ekmek adetim değildir ama bu aksam oldu menemen aşkına :) hem ondan sonra 30 dk yürüyüş yaptım. 6 ydi yediğim saat :)
Bugün gayet iyi hissettim kendimi.spor yapınca. Son yaptığım 30 dk yürüyüşü listeye eklemeyim diyorum.çünkü tempolu değildi sadece dolasmaydi.
Yarına 200 gr bari gitmiş olur inşallah :)

SeviyorumcceZ, post: 46984430, member: 764289"]Sonra neden kilo veremiyorum dimi Ama olsun bak menünü inceledim gayet sağlıklıydı. Ekmeğini tam buğday ekmeğinden seçebilirsin daha mantıklı olur diyet için. ^^[/QUOTE]
Seçiyorum canım ama miktarı ayarlıyamıyorum kilom çok 30 kilo vermem lazım sen 11 günde 3 kilomu verdin spor falan

Canim nescafe seviyorsan sutu kendin hazirlarsan sorun yok
Hatta dedigim gibi yagsiz ya da soya sutlu kullan normal nescafe ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…