O nedemek Atmam canım ama sen spor yapamıyorum diye çıkmak istersen bilemem tabi tamamen senin kararın:))@Ses35 beni atacak listelerden artik :)
Sag ol Canim tesekkurler
Bir de Spor ekleyebilsem Iyi olacak
Ben kaptan değilim canım sadece spor işi bende katre-idem kaptanımız
Ohh ohh Allah muhabbetinizi artirsin ben iftardayim ama kuzey sağolsun hiçbirşey yemedim :)
O nedemek Atmam canım ama sen spor yapamıyorum diye çıkmak istersen bilemem tabi tamamen senin kararın:))
Bir ara Cok hevesliydim sonra bir duraklama olduSporsuz olmaz en kötü benim gibi yattığın yerden kaldır ayakları hop hop hava bisikleti çevir 10 15 dakika.
Canım dukan mı yspıyorsunSabah
150 gram kadar yogurt
Oglen
200 gram izgara kofte
Yogurt
Aksam 1 bardak sut
Spor yok.
Hoşgeldin ece bu arada geçmiş olsun tekrar çok kısa sürede iyi kilo vermişsintüyo istiyorum malum benim yolum uzun
Aleyküm selam.hosgeldin :) Geçmiş olsun öncelikle. Az kalmış hedefe. Başarılar. Ben de doğum kilolarim yüzünden burdayım. 8.5 kg kaldı. 13 tu :) buna da şükür.Herkese kolay gelsin.. Oruç tutanların oruçları kabul olsun inşallah ve selamün aleyküm. :)
Ben bugün kendi isteğimle aranıza transfer olmak istedim. Sağolsunaslibo arkadaşım da yardımcı oldu ve takım kaptanımız @katre-i dem 'in de izni ile bundan sonra sizlerle birlikte olup hem kendimi hem de sizi motive etmeye çalışacağım elimden geldiğince.
Ses35, aslibo, yolcukardelen arkadaşlarım beni diyet günlükleri bölümünden tanırlar ama gruptaki tüm arkadaşlarıma kendimi tanıtmak isterim;
Adım Ece, 26 yaşındayım. Geçirdiğim kötü bir sakatlık sebebiyle 3 ay boyunca yatağa mahkum olup iyileşmeyi bekledim. Bu süreçte bol bol yemeyi de ihmal etmedim tabisi.Sonra ne mi oldu, tabi ki herkese olduğu gibi kilo olduuu.
6 Haziran'dan beri diyet yapıyorum. 61.8'den 57.4'e kadar inmeyi başardım forumdan gördüğüm destek ile. Yeni evimde de başlangıç kilomu: 57.4 olarak belirtmek isterim. Hedef kilom ise: 51-52.
Yazın sıcağında kilo vermenin zorlu yollarında hepimize kolay gelsin diyorum ve şimdiden hoş bulduk diyorum.
Nasıl hareketler yazdıkların bilmiyorum ama helal olsun bunları yaptığına. Ben okurken kilo kaybettim gibi oldu :)Haftaiçi B-fitle beraber haftasonu interval koşu ile beraber yapacağım programım ;
Bu arada interval koşu : 5dk - 6km
1 dk - 10km x 5
2 dk - 6km x 5
5dk - 6km
20 mountain climbers
5 split squat
10 circle row
50 squat
5sec side plank
20sec plank
10 ankle touches
10 russian twist
10 plank straddle hops
2 renegade rows
10sec superman
2 spiderman push-up
10 scissors
5 fire hydrants
100 callan crunches
5 sumo squat
10sec wall sit
her gün yazıcam zaten zamanla artıcak hareket sayıları
Spor programından bisey anladiysam arap olayim
Ekmeğe aşığımCanım kolay gelsin öncelikle sana da ve hoşbuldum. :)
Ben unsuz, tuzsuz ve yağsız beslenme düzenini uyguluyorum bir de şeker yok tabi. Aslında menülerim arkadaşların listeleri gibi yani ekmek göremezsin yada unlu herhangi bir gıda. ^^
3 beyazı tamamen kestiğin anda vücut istesen de istemesen de kilo vermeye başlıyor. Bir hastalığın yoksa vermemen mümkün değil yani. :)
Aleyküm selam.hosgeldin :) Geçmiş olsun öncelikle. Az kalmış hedefe. Başarılar. Ben de doğum kilolarim yüzünden burdayım. 8.5 kg kaldı. 13 tu :) buna da şükür.
Ekmeğe aşığım
Ama artık azsltmaya çalışıyorum benonu terk ediyorum ısrarla peşimde ama ben kkazanacak o benden çok şey ggötürdü dsırabendetuazaltmayaççalışıyorumt: 46984419 .!.:Ekmeğe aşığım
sabah: yulaf kepeklı krep+ peynir
öğle: 1 dilim yulaf ekmeği+2 yk yoğurt+ peynir+2 dilim sucuk
akşam: 3 but haşlama+1 bardak kefir + 3 yk yoğurt
ara: 1 bardak süt
spor: 45 dk yürüyüş+ 30 dakika fitness
Selam kızlar.
Ikindi içtiğim ikisi bir arada nescafeyi haftada 2 ye düşürmeye karar verdim. Türk Kahvesi icsem daha iyi sanırım onun yerine.
Akşam 1 kase yoğurt çorbası.Salata ve 1 porsiyon Menemen yedim.ve 2 dilim tb ekmeği. Akşam ekmek adetim değildir ama bu aksam oldu menemen aşkına :) hem ondan sonra 30 dk yürüyüş yaptım. 6 ydi yediğim saat :)
Bugün gayet iyi hissettim kendimi.spor yapınca. Son yaptığım 30 dk yürüyüşü listeye eklemeyim diyorum.çünkü tempolu değildi sadece dolasmaydi.
Yarına 200 gr bari gitmiş olur inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?