canım elimden geldikçe yapıyorum okul varken daha zor oluyordu şimdi seminer dönemi daha rahat olurum diyorum..sende hergün olmasada haftada 3 gün yapabilirsen yap canımm bırakma sporuL littlelamp ve Senin sporlari gordukce Gaza geliyorum yalniz :)
Ayy hadi inşallah. Bayrama kadar 4 kg daha verip 75 i bari görsem ucundan ucarim mutluluktan herhalde.cabaliyorum işte kendimce.leslie yapiyorum. Yeşil kahve içiyorum. Ekmek çok az.kaçamak yemedigim 3. Tam günüm :) bugün aspir yagina da başladım. Çaba çaba :)Hoşbuldum Ayşe sana da çok kolay gelsin canım. 8.5 kalmış benimde 6-7 kilom kaldı yakınız birbirimize. 1-2 aya tamamen atacağız umarım. ^_^
Soya sütünü alacağım aklımda. Ama işte o tada alsınca diğerlerini sevecekmiyim diye dusunmedim değil :)Canim nescafe seviyorsan sutu kendin hazirlarsan sorun yok
Hatta dedigim gibi yagsiz ya da soya sutlu kullan normal nescafe ile
Bende kendimi kaplumbağa gibi görüyorum onlari gördükçe. 60 dk leslie bana büyük başarı :)))L littlelamp ve Senin sporlari gordukce Gaza geliyorum yalniz :)
Benim paylasimimi gormemissin sanırım. Benim 85 dk lesliem yok listede18 HAZİRAN
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :
@yolcukardelen:
@katre-i dem :
L littlelamp : hareketler 20 dk+10 dk koşu
2.grup rüzgarın kızları
breeze3535 : 105 dakika dakika yürüyüş+ 30 dakika fitness
R RoseAnge :
aslibo :
@aysedurmaz:
EceZ :
Valla ben gayet istikrarliyim bu hafta.bugün 85 dk leslie daha yaptım. Akşam da temposuz da olsa 30 dk yürüdüm akşamki ekmeği sindirmek için. Ama listeyi guncelleyen benim paylasimimi görmüyor nedense 2 gundur.sürekli boş ismim :/aslibo @aysedurmaz Artik bu hafta baslayalim spora
NE guzel basladik Sonu gelmedi
GrubuEceZ de gelmis daha guclendik
Bak yine yokum17 HAZİRAN
@Ses35 :
@yolcukardelen:
@katre-i dem :
L littlelamp : 40dk yürüyüş
2.grup rüzgarın kızları
breeze3535 : 2 saat yürüyüş+ 30 dakika fitness
R RoseAnge :
aslibo :
@aysedurmaz:
listeyi bulamadım değiştirdim
Ayy hadi inşallah. Bayrama kadar 4 kg daha verip 75 i bari görsem ucundan ucarim mutluluktan herhalde.cabaliyorum işte kendimce.leslie yapiyorum. Yeşil kahve içiyorum. Ekmek çok az.kaçamak yemedigim 3. Tam günüm :) bugün aspir yagina da başladım. Çaba çaba :)
Soya sütünü alacağım aklımda. Ama işte o tada alsınca diğerlerini sevecekmiyim diye dusunmedim değil :)
Bende kendimi kaplumbağa gibi görüyorum onlari gördükçe. 60 dk leslie bana büyük başarı :)))
Benim paylasimimi gormemissin sanırım. Benim 85 dk lesliem yok listede
Valla ben gayet istikrarliyim bu hafta.bugün 85 dk leslie daha yaptım. Akşam da temposuz da olsa 30 dk yürüdüm akşamki ekmeği sindirmek için. Ama listeyi guncelleyen benim paylasimimi görmüyor nedense 2 gundur.sürekli boş ismim :/
Bak yine yokum
Sağol canım güzel düşüncen için sporsuz zayıflamak zor bide her yerimiz bıngıldamasın demi zayıflarken :))Sporsuz olmaz en kötü benim gibi yattığın yerden kaldır ayakları hop hop hava bisikleti çevir 10 15 dakika.
Yok onu biliyorum canım seni de spordan sorumlu sportif kaptanımız olaraktan söyledim
aslibo @aysedurmaz Artik bu hafta baslayalim spora
NE guzel basladik Sonu gelmedi
GrubuEceZ de gelmis daha guclendik
Aynen öyle canım spor grubu ile gaza geldim yarım saat bile olsa yürüyeceğim şimdi. :*Sağol canım güzel düşüncen için sporsuz zayıflamak zor bide her yerimiz bıngıldamasın demi zayıflarken :))
bugün aspir yagina da başladım. Çaba çaba :)
Ama artık azsltmaya çalışıyorum benonu terk ediyorum ısrarla peşimde ama ben kkazanacak o benden çok şey ggötürdü dsırabende
1 saat daha yürüdüm kızlar
Benim paylasimimi gormemissin sanırım. Benim 85 dk lesliem yok listede
Valla ben gayet istikrarliyim bu hafta.bugün 85 dk leslie daha yaptım. Akşam da temposuz da olsa 30 dk yürüdüm akşamki ekmeği sindirmek için. Ama listeyi guncelleyen benim paylasimimi görmüyor nedense 2 gundur.sürekli boş ismim :/
Bak yine yokum
kilom çok 30 kilo vermem lazım sen 11 günde 3 kilomu verdin spor falan
Bende çıkmanı istemiyorum başla ozaman biran önce takımını üzme:))Yok Canim cikmak istemiyorum
Bu hafta yapmaya baslarim
Bir ara Cok hevesliydim sonra bir duraklama oldu
Bu hafta baslayim diyorum
Sürekli yürüyüşse ağır Tempoda olsa yazalımSelam kızlar.
Ikindi içtiğim ikisi bir arada nescafeyi haftada 2 ye düşürmeye karar verdim. Türk Kahvesi icsem daha iyi sanırım onun yerine.
Akşam 1 kase yoğurt çorbası.Salata ve 1 porsiyon Menemen yedim.ve 2 dilim tb ekmeği. Akşam ekmek adetim değildir ama bu aksam oldu menemen aşkına :) hem ondan sonra 30 dk yürüyüş yaptım. 6 ydi yediğim saat :)
Bugün gayet iyi hissettim kendimi.spor yapınca. Son yaptığım 30 dk yürüyüşü listeye eklemeyim diyorum.çünkü tempolu değildi sadece dolasmaydi.
Yarına 200 gr bari gitmiş olur inşallah :)
Bu dünkü liste17 HAZİRAN
@Ses35 :
@yolcukardelen:
@katre-i dem :
L littlelamp : 40dk yürüyüş
2.grup rüzgarın kızları
breeze3535 : 2 saat yürüyüş+ 30 dakika fitness
R RoseAnge :
aslibo :
@aysedurmaz:
listeyi bulamadım değiştirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?