Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hoşbuldum Ayşe sana da çok kolay gelsin canım. 8.5 kalmış benimde 6-7 kilom kaldı yakınız birbirimize. 1-2 aya tamamen atacağız umarım. ^_^
Ayy hadi inşallah. Bayrama kadar 4 kg daha verip 75 i bari görsem ucundan ucarim mutluluktan herhalde.cabaliyorum işte kendimce.leslie yapiyorum. Yeşil kahve içiyorum. Ekmek çok az.kaçamak yemedigim 3. Tam günüm :) bugün aspir yagina da başladım. Çaba çaba :)
Canim nescafe seviyorsan sutu kendin hazirlarsan sorun yok
Hatta dedigim gibi yagsiz ya da soya sutlu kullan normal nescafe ile
Soya sütünü alacağım aklımda. Ama işte o tada alsınca diğerlerini sevecekmiyim diye dusunmedim değil :)
L littlelamp ve Senin sporlari gordukce Gaza geliyorum yalniz :)
Bende kendimi kaplumbağa gibi görüyorum onlari gördükçe. 60 dk leslie bana büyük başarı :)))

Benim paylasimimi gormemissin sanırım. Benim 85 dk lesliem yok listede
aslibo @aysedurmaz Artik bu hafta baslayalim spora
NE guzel basladik Sonu gelmedi
Grubu EceZ de gelmis daha guclendik
Valla ben gayet istikrarliyim bu hafta.bugün 85 dk leslie daha yaptım. Akşam da temposuz da olsa 30 dk yürüdüm akşamki ekmeği sindirmek için. Ama listeyi guncelleyen benim paylasimimi görmüyor nedense 2 gundur.sürekli boş ismim :/
Bak yine yokum

Dene Canim
Seversin bence

canim olur mu ya
bir yanlislik varsa duzeltilir
sayilmasi lazim

Sporsuz olmaz en kötü benim gibi yattığın yerden kaldır ayakları hop hop hava bisikleti çevir 10 15 dakika.

Yok onu biliyorum canım seni de spordan sorumlu sportif kaptanımız olaraktan söyledim
Sağol canım güzel düşüncen için sporsuz zayıflamak zor bide her yerimiz bıngıldamasın demi zayıflarken :))

aslibo @aysedurmaz Artik bu hafta baslayalim spora
NE guzel basladik Sonu gelmedi
Grubu EceZ de gelmis daha guclendik

Ben şimdi işlerimi bitirdim bir yarım saat yürüyüşe çıkacağım. Dakika tutacağım malum yarışıyoruz kızlar bırakmayın yine 2. olmayalımmm

Sağol canım güzel düşüncen için sporsuz zayıflamak zor bide her yerimiz bıngıldamasın demi zayıflarken :))
Aynen öyle canım spor grubu ile gaza geldim yarım saat bile olsa yürüyeceğim şimdi. :*

bugün aspir yagina da başladım. Çaba çaba :)

Aspir yağı sporcuların kullandığı CLA mı oluyor canım? Zayıflama bölümünde bir yerde gördüm de. Acı çehre düşünüyordum bende sen iyice araştırdın mı ki faydası var mıymış zayıflamaya?

Ama artık azsltmaya çalışıyorum benonu terk ediyorum ısrarla peşimde ama ben kkazanacak o benden çok şey ggötürdü dsırabende

Canım günde 2 dilim çok iyi zamanla onu 1 dilime de düşürürsün. Yavaş yavaş olacak merak etme sakın. :)

1 saat daha yürüdüm kızlar

Devam devam bizim grup asılın sporlaraaa.

Son düzenleme:

canım ben en son nerdeyse onu alıp paylaşıyorum ama arada karıştıran arkadaslar oluyor benimde bi kaç defa yazdığım halde gitti buna bir çözüm bulmak lazım

@Ses35 canım bu durum için napabiliriz

Sürekli yürüyüşse ağır Tempoda olsa yazalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…