Bu dünkü liste
Hayatım en son listeyi alıntı yapmadılar içinBenim paylasimimi gormemissin sanırım. Benim 85 dk lesliem yok listede
Valla ben gayet istikrarliyim bu hafta.bugün 85 dk leslie daha yaptım. Akşam da temposuz da olsa 30 dk yürüdüm akşamki ekmeği sindirmek için. Ama listeyi guncelleyen benim paylasimimi görmüyor nedense 2 gundur.sürekli boş ismim :/
Bak yine yokum
Ayşecim tabi spor yapman önemli alıntı yı kendini tekrar ekleyerek yaparsan sorun kalmaz alınmayalım lütfen iyi gecelerNeyse ben sporumu yapayım da önemli olan yağların gitmesi.1.olsam ne olmasam ne :)
Hayırlı geceler herkese. Güzel bir pazar diliyorum hepinize...
Süpersin listeyi düzelticem şimdiBen şimdi işlerimi bitirdim bir yarım saat yürüyüşe çıkacağım. Dakika tutacağım malum yarışıyoruz kızlar bırakmayın yine 2. olmayalımmm
Aynen öyle canım spor grubu ile gaza geldim yarım saat bile olsa yürüyeceğim şimdi. :*
Ayşecim tabi spor yapman önemli alıntı yı kendini tekrar ekleyerek yaparsan sorun kalmaz alınmayalım lütfen iyi geceler
avet canim aspir yagi CLAAspir yağı sporcuların kullandığı CLA mı oluyor canım?Zayıflama bölümünde bir yerde gördüm de. Acı çehre düşünüyordum bende sen iyice araştırdın mı ki faydası var mıymış zayıflamaya?
Canım günde 2 dilim çok iyi zamanla onu 1 dilime de düşürürsün. Yavaş yavaş olacak merak etme sakın. :)
Devam devam bizim grup asılın sporlaraaa.
Teşekkürler eklicemSpor listemizin son güncel hali hangisi kızlar? Biri 17 biri 18 tarihli iki liste var ikisinde de ben boşum.
17 haziranda 75 dk.
18 haziranda 85 dk leslie yaptım ben
avet canim aspir yagi CLA
Benim gibi sadece bir kişi takip edip ekleyecek yoksa karışıyorcanım ben en son nerdeyse onu alıp paylaşıyorum ama arada karıştıran arkadaslar oluyor benimde bi kaç defa yazdığım halde gitti buna bir çözüm bulmak lazım
@Ses35 canım bu durum için napabiliriz
Nasıl tüketiyorsun ya acı çehre ya da ona başlamayı düşünüyorum bende çünkü. ^^
Benim gibi sadece bir kişi takip edip ekleyecek yoksa karışıyor
canim ben Cla yi L carnitine ile egzersizden 20 dk once
ve yemeklerden yarim saat once kullaniyordum.
Eger antrenman ve beslenme amator yapilmiyorsa 100% faydasi var.
Tahmin ettiğim gibi karnitin kullanıyordum sıvı olanından felaket eritiyordu yağlarımı. CLA'da onun gibiymiş yani şimdi hatırladım zaten Karnitin alırken satıcı önermiş CLA'da göbek yağlarına faydalı diyerek.
Ben şuan sakatlıktan çıktığım için koşmayı bırak hızlı adımlarla yürüyemiyorum bile.O yüzden CLA belki 1 ay sonra uygun olacaktır benim için. Dediğin gibi spor şart yoksa işe yaramıyor çünkü o haplar. :/
18 HAZİRAN
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 : 60 dk yürüyüş + 30 dk yüzme
@yolcukardelen:
@katre-i dem :
L littlelamp : hareketler 20 dk+10 dk koşu
2.grup rüzgarın kızları
@breeze3547 :60 dk yürüyüş
R RoseAnge :
aslibo :
@aysedurmaz:85 dk leslie+30 dk yürüyüş
EceZ :
Bu doğru mu kızlar
Hayatım ben telden takip edip gönderiyorum listeyi ama şuan geçmişi okuyamadım için yapamıyorum sorun oldu bı sebepleAlınmamıştır canımkarmaşa olunca herkes iyi takip edemiyor 17 Haziran 75 DK, 18 Haziran 85 DK sporu var sen ekleyiverirsin sendeki genel listeye. :)
Geçmiş olsun canım neyin var?çok iyi olur ben dönene kadar sporları takip edip listeyi yazarsan dönüşte ben devralırım TeşekkürlerBen sakatlığımdan ötürü tüm gün evdeyim sen yokken bende toparlayabilirim canım. Ara ara güncel halini atarım kızlar da oradan devam ederler nasıl fikir
Çok teşekkürler canım18 Haziran doğru, bende üyelerin geçmiş mesajlarına baktım. Kardelen, katre, rose ve aslibo dün spor yapmamışlar canım. Ya da yaptılarsa bile henüz buraya yazmamışlar. Bildirmemişler.
hareketleri biliyosundur canım isimleri sürekli değiştiriyolar valla akılda kalmıyoSuperrr
Sen yine sadece karistiriyosun ben ilk defa duyuyorum
Hayatım ben telden takip edip gönderiyorum listeyi ama şuan geçmişi okuyamadım için yapamıyorum sorun oldu bı sebeple
Geçmiş olsun canım neyin var?çok iyi olur ben dönene kadar sporları takip edip listeyi yazarsan dönüşte ben devralırım Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?