Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bu dünkü liste

Canım senden 1 önce o listeyi güncelledim ayseyi ekledim içine 75 DK olarak. İstersen sen kendi PC'ne not al burada çorba oluyor haliyle.

Bir de ayşenin 18 Haziran Listesinde de 85 DK lesliesi var.

Bende 19 Haziran listesine dahil olacağım şimdik yürüyüşüme çıkaraktan.

18 HAZİRAN
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :
@yolcukardelen:
@katre-i dem :
L littlelamp : hareketler 20 dk+10 dk koşu

2.grup rüzgarın kızları
@breeze3547 : 105 dakika dakika yürüyüş+ 30 dakika fitness
R RoseAnge :
aslibo :
@aysedurmaz:
EceZ :
Hayatım en son listeyi alıntı yapmadılar için

Süpersin listeyi düzelticem şimdi

Ayşecim tabi spor yapman önemli alıntı yı kendini tekrar ekleyerek yaparsan sorun kalmaz alınmayalım lütfen iyi geceler

Alınmamıştır canım karmaşa olunca herkes iyi takip edemiyor 17 Haziran 75 DK, 18 Haziran 85 DK sporu var sen ekleyiverirsin sendeki genel listeye. :)

avet canim aspir yagi CLA

canim ben Cla yi L carnitine ile egzersizden 20 dk once
ve yemeklerden yarim saat once kullaniyordum.
Eger antrenman ve beslenme amator yapilmiyorsa 100% faydasi var.

Tahmin ettiğim gibi karnitin kullanıyordum sıvı olanından felaket eritiyordu yağlarımı. CLA'da onun gibiymiş yani şimdi hatırladım zaten Karnitin alırken satıcı önermiş CLA'da göbek yağlarına faydalı diyerek.

Ben şuan sakatlıktan çıktığım için koşmayı bırak hızlı adımlarla yürüyemiyorum bile. O yüzden CLA belki 1 ay sonra uygun olacaktır benim için. Dediğin gibi spor şart yoksa işe yaramıyor çünkü o haplar. :/

evet kesinlikle:
o zaman beklemek en dogrusu.
en guzel ise yarama yontemini soyleyebilirim istersen

25 dakika interval antrenman , her gun 1 ya da 2 bolge calismak ve agirlik antrenmani
agirlik en onemlisi ama

18 Haziran doğru, bende üyelerin geçmiş mesajlarına baktım. Kardelen, katre, rose ve aslibo dün spor yapmamışlar canım. Ya da yaptılarsa bile henüz buraya yazmamışlar. Bildirmemişler.

Alınmamıştır canım karmaşa olunca herkes iyi takip edemiyor 17 Haziran 75 DK, 18 Haziran 85 DK sporu var sen ekleyiverirsin sendeki genel listeye. :)
Hayatım ben telden takip edip gönderiyorum listeyi ama şuan geçmişi okuyamadım için yapamıyorum sorun oldu bı sebeple
Ben sakatlığımdan ötürü tüm gün evdeyim sen yokken bende toparlayabilirim canım. Ara ara güncel halini atarım kızlar da oradan devam ederler nasıl fikir
Geçmiş olsun canım neyin var?çok iyi olur ben dönene kadar sporları takip edip listeyi yazarsan dönüşte ben devralırım Teşekkürler

Geçti yani aslında tam geçmedi de. 3 ay kadar önce sol ayak tarak kemiğimi kırdım. Alçıya alındı baya bir süre yatmak durumunda kaldım. :) 10 gün oldu alçı çıkalı ev içinde hareket ediyorum genelde. Yeni yeni başladım sokağa çıkıp yürüyebilmeye. ^_^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…