Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

iftarda salata mercimek çorbası ve et yedim ama valla insan şişip de yiyemiyormuş
iftar sonrası da kahve

Ben de tek şişen benim sanıyorum. 2 gündür aynı şeyi yaşıyorum. Akşam yemeğinden sonra midem resmen davul oluyor. Yediğime pişman oluyorum her gece. Yediğim şeye de gülersin 1 kase yoğurt yani.

Çok geçmiş olsun atlatmışsın neyse ki kilonda fazla yok zaten:))

18 HAZİRAN
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 : 60 dk yürüyüş + 30 dk yüzme
@yolcukardelen:
@katre-i dem :
L littlelamp : hareketler 20 dk+10 dk koşu

2.grup rüzgarın kızları
breeze3535 :105 dk yürüyüş+ 30 dk fitness
R RoseAnge :
aslibo :
@aysedurmaz:85 dk leslie+30 dk yürüyüş
EceZ :10 dakika dans + 15 dakika yürüyüş (market alışverişlerine çıkmıştım o ara marketleri dolanırkene -.-)

Cla olup olmadığını bilmiyorum. Aktarım aspir yagi önerdi. Baya da araştırdım internetten.mantıklı geldi aldım. Spordan önce yagli bölgelere sürüyorum strecle sariyorum çok faydası varmış. Bi de sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı içip 15 dk leslie yapıyorum.acı Çehre, biberiye,yeşil kahve, kinoa bunlar yağ yakıcı şeyler. Dedem aktar benim.detaylari ordan biliyorum.özellikle uyardigi tek şey var dedemin. Maydanoz çok kuvvetli bi bitki.suyunu hergün içmek bitirir sistemini dedi.ayda 1 sb anca icilmeliymis.sindirim boşaltım sinir bütün sistemleri harap edebilecek gucteymis.
Ben 6 Haziran 17 Haziran arasında yani toplam 11 günde 4.4 kilo verdim canım. Başta su da attım tabi sonra da yağlardan vermeye başladım. :)
Masalllahhhhh. Sporsuz nasıl verdin kız o kadar kg yu. Anlat detaylari bekliyorum :)))
Sürekli yürüyüşse ağır Tempoda olsa yazalım
Sürekli de tempo olmayınca kandirmis olmayim kendimi de sizi de :)
Ayşecim tabi spor yapman önemli alıntı yı kendini tekrar ekleyerek yaparsan sorun kalmaz alınmayalım lütfen iyi geceler
Yok canım. Ne alınması. Gerildim biraz sadece. Çünkü 3 gundur her gördüğüm listeye ekleme yapıyorum yine de görünmüyor benim paylasimim. Kendi topigimde de tabloları ben yapardım.ekleme vs işlerinden anlarım az çok. Neyse dediğim gibi spor spordur.ha tabloda ha akılda :)
benim açımdan doğru :)

Herkes uyuyor sanırım hala :)
1 yumurta.az peynir.3 zeytin. Domates.salatalık. 3 çatal bal ve kaymak.2 dilim tb ekmeği ile kahvaltimi yaptım ben.
1.5 lt su içtim. Kahvaltı öncesinde de 2 bardak su içtim.
15+75 yani toplam 90 dk leslie yaptım :) oruca baslayincaya kadar sporumu düzenli yapayım da orucken de canım istesin. Olmazsa öğlen uyurum iftardan sonra gücüm olur yaparım :) insallah tabi.

Slm kızlar nasılsınız sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
5 zeytin
1 salata
Öğlen
Çeyrek muz
1 su bardağı süt
2 yemek kaşığı misli
Çok güzel olmuş.

Genel olarak az yemişsin ama simit pek iyi bir tercih değil. Sende farkındasın:)

Aksam yemegi
YarimHaslanmis patates
1 kase Sehliyeli yogurt corbasi
3 kucuk Kofte malesef kizarmis :)
Az yağda kızardı de bari :)
Izgara gibi olur öyle inan tadıda güzel oluyor.

Slm saat5 te
1 kase cacık
5 kaşık patatesyyemeği
4 kaşık bulgur pilavı
saat 7 gibi 4 tane Tulumbayedim
Üzerine 40 dk yürüdüm

Upss bu menü olmamış ama toparlarsın daha haftaya yenü başladık. Haftayı zararsız kapatırsa kilo verirsin emin ol.

Kurabiye dondurma helva hepsini toplayınca sağlam tatlı ama farklı zamanlarda az az yemişsin o seni kurtarır. Üzülme gözün doymuştur artık:)

Çok güzel maşallah.

Güzel :)

Öğlen hem patates hem bulgur pilavı iyi.değil. Ayran eklesen ne bilim ton balıklı salata falan yapsan?

Maşşallahımız var kaptan :)

Merhaba hoşgeldin aramıza. Bende eda .
Kilon azmış hemen mezun olursun. Bu arasa geçmiş olsun inşallah tamamen iyileşmişsindir.

sabah: yulaf kepeklı krep+ peynir

öğle: 1 dilim yulaf ekmeği+2 yk yoğurt+ peynir+2 dilim sucuk

akşam: 3 but haşlama+1 bardak kefir + 3 yk yoğurt

ara: 1 bardak süt

spor: 45 dk yürüyüş+ 30 dakika fitness

Harika gidiyorsun.

Aç kalmak olmaz. Mutlaka ye güzell menü.

Sabah
150 gram kadar yogurt

Oglen
200 gram izgara kofte
Yogurt

Aksam 1 bardak sut

Spor yok.

Güzel ama az sanki

3 kuru kayısı akşam
4 yemek kaşığı kıymalıyumurta
2 dilim ekmek
2 bardak ayran
ara 1 bardak ayran
1 salata
3 taze kayısı
30 dk yürüdüm
Güzel menü

Nescafeyi içebilirsin benim gibi yap. Bardağın dibine 1 parmak kadar süt koy. Yeterince yumuşatıyor :)
Türk kahvesi tabiiki daha iyi :)

Günaydın kızlar. Affınıza sığınıyorum dün hiç gelemedim. Sabag erkenden uçağa atladım izmire gittim akşamda geri döndüm.

Dünkü menüm.
Avuc içi kadar k.ekmeğe domates salatalık peynirli sandviç
2 tk çilekli yoğurt

Öğle 1 poğaça

Akşam
Avuç.içi kadar k.ekmeğe domates yeşillik hindi füme sandviç
2 tk haydari

Ara 2 çilek

Su 4 litreyi geçti.

Sürekli haraket halindeydik ev gezdik, mobilya mağazalarını gezdik, ellerimle çilek kiraz topladım falan :) ondan çok su içtim.

Gerilcek bişey yok canım herkes ilk gördüğü listeyi alıntılıyor sen o her gördüğün listeye ekle canım kendini ben hazırlaSam baştan okuduğum için atladığım olmuyor. bu hafta idare edelim lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…