- 5 Şubat 2014
- 312
- 688
- 33
biliyorum ama ben listeye sporu yazmıştım görünmüyordu tekrar yazdım oyüzdenBu dünkü liste
iftarda salata mercimek çorbası ve et yedim ama valla insan şişip de yiyemiyormuş
iftar sonrası da kahve
benimki doğru17 HAZİRAN
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :85 dk yüryüş
@yolcukardelen:
@katre-i dem :
L littlelamp : 40dk yürüyüş
2.grup rüzgarın kızları
breeze3535 : 2 saat yürüyüş+ 30 dakika fitness
R RoseAnge :
aslibo :
@aysedurmaz:75 dk
Bu doğru mu
benim yanlış canım 105 dk yürüyüş+ 30 dk fitness18 HAZİRAN
@Ses35 : 60 dk yürüyüş + 30 dk yüzme
@yolcukardelen:
@katre-i dem :
L littlelamp : hareketler 20 dk+10 dk koşu
2.grup rüzgarın kızları
breeze3535 :60 dk yürüyüş
R RoseAnge :
aslibo :
@aysedurmaz:85 dk leslie+30 dk yürüyüş
EceZ :
Bu doğru mu kızlar
Çok geçmiş olsun atlatmışsın neyse ki kilonda fazla yok zaten:))Geçti yani aslında tam geçmedi de. 3 ay kadar önce sol ayak tarak kemiğimi kırdım. Alçıya alındı baya bir süre yatmak durumunda kaldım. :) 10 gün oldu alçı çıkalı ev içinde hareket ediyorum genelde. Yeni yeni başladım sokağa çıkıp yürüyebilmeye. ^_^
Tamamdır hepsi Teşekkürler canım18 HAZİRAN
@yolcukardelen:
@katre-i dem :
2.grup rüzgarın kızları
breeze3535 :105 dk yürüyüş+ 30 dk fitness
R RoseAnge :
aslibo :
EceZ :
Cla olup olmadığını bilmiyorum. Aktarım aspir yagi önerdi. Baya da araştırdım internetten.mantıklı geldi aldım. Spordan önce yagli bölgelere sürüyorum strecle sariyorum çok faydası varmış. Bi de sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı içip 15 dk leslie yapıyorum.acı Çehre, biberiye,yeşil kahve, kinoa bunlar yağ yakıcı şeyler. Dedem aktar benim.detaylari ordan biliyorum.özellikle uyardigi tek şey var dedemin. Maydanoz çok kuvvetli bi bitki.suyunu hergün içmek bitirir sistemini dedi.ayda 1 sb anca icilmeliymis.sindirim boşaltım sinir bütün sistemleri harap edebilecek gucteymis.Aspir yağı sporcuların kullandığı CLA mı oluyor canım?Zayıflama bölümünde bir yerde gördüm de. Acı çehre düşünüyordum bende sen iyice araştırdın mı ki faydası var mıymış zayıflamaya?
Canım günde 2 dilim çok iyi zamanla onu 1 dilime de düşürürsün. Yavaş yavaş olacak merak etme sakın. :)
Devam devam bizim grup asılın sporlaraaa.
Masalllahhhhh. Sporsuz nasıl verdin kız o kadar kg yu. Anlat detaylari bekliyorum :)))Ben 6 Haziran 17 Haziran arasında yani toplam 11 günde 4.4 kilo verdim canım. Başta su da attım tabi sonra da yağlardan vermeye başladım. :)
Sürekli de tempo olmayınca kandirmis olmayim kendimi de sizi de :)Sürekli yürüyüşse ağır Tempoda olsa yazalım
Yok canım. Ne alınması. Gerildim biraz sadece. Çünkü 3 gundur her gördüğüm listeye ekleme yapıyorum yine de görünmüyor benim paylasimim. Kendi topigimde de tabloları ben yapardım.ekleme vs işlerinden anlarım az çok. Neyse dediğim gibi spor spordur.ha tabloda ha akılda :)Ayşecim tabi spor yapman önemli alıntı yı kendini tekrar ekleyerek yaparsan sorun kalmaz alınmayalım lütfen iyi geceler
benim açımdan doğru :)18 HAZİRAN
@yolcukardelen:
@katre-i dem :
2.grup rüzgarın kızları
breeze3535 :60 dk yürüyüş
R RoseAnge :
aslibo :
EceZ :
Bu doğru mu kızlar
Çok güzel olmuş.Slm kızlar nasılsınız sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
5 zeytin
1 salata
Öğlen
Çeyrek muz
1 su bardağı süt
2 yemek kaşığı misli
Genel olarak az yemişsin ama simit pek iyi bir tercih değil. Sende farkındasın:)Merhaba herkese.
Sabah kahvaltım 1 muz 1 sb sut.
Ara Ceyrek simit 2 cubuk peynir.
Öğle 4 dilim beyti.yoğurt ve yarım bardak hosaf.
Ara yarım simit 4 ceri domates ve 1 kk peynir
Yemek Düzenim bi garip oldu bugün.2.arayı yapmasaydim aksama çok yuklenecektim ama.
Bugünkü sporum 1saat 15 dk leslie oldu :)
Ayrıca bugün kendime 1 destek ürün daha aldım. Aspir yağı.
Az yağda kızardı de bari :)Aksam yemegi
YarimHaslanmis patates
1 kase Sehliyeli yogurt corbasi
3 kucuk Kofte malesef kizarmis :)
Slm saat5 te
1 kase cacık
5 kaşık patatesyyemeği
4 kaşık bulgur pilavı
saat 7 gibi 4 tane Tulumbayedim
Üzerine 40 dk yürüdüm
Kurabiye dondurma helva hepsini toplayınca sağlam tatlı ama farklı zamanlarda az az yemişsin o seni kurtarır. Üzülme gözün doymuştur artık:)kızlar bugün saçma sapan oldu
sabah: 2 yumurtadan omlet + 1 dilim hindi füme+ peynir + 2 dilim yulaf kepekli ekmek
ara: 1,5 elmalı kurabiye
öğle: 2 hindi füme+ 4 yk yoğurt+1 dilim yulaf kepeği ekmeği + peynir
akşam: 1 kepçe çorba+2 yk taze fasulye+1 köfteli patlıcan sarma+1 yk pilav+salata
1 tk irmik helvası+1 tk dondurma
hedefe az kalmışken bu kadar hiç olmadı irmik helvası çok fazla ısrar yüzünden yendi ama elmalı kurabiyede benim suçum
spor : 2 saat yürüyüş + 30 dakika fitnes + 3 lt su
Gunaydin
Istikrarli ve kacamaksiz 3.güne uyandım. Çok şükür toparlamaya başladım. Bugünkü kahvaltim
1 tk aspir yagi
1 sb su
15 dk leslie
1 sb alkali şu
1.5 haslanmis yumurta
2 zeytin
Az peynir
1.5 dilim tb ekmeği
3 bardak şekersiz çay
1 fincan yeşil kahve :)
Oglum uyusun da leslie yapayım 5 mile :)
Selammm
Bu gun daha kahvalti yapmadim sahurda kocama eslik ettim :)
Birazdan
1 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
2 kucuk dilim kasar
3 zeytin
Yanindada dogal meyve suyu
Bebis uyanincada 1 saat tempolu yuruyus yapicam sabah evde egzersizlerimi yaptim :)
Iftara disardayiz menuyu bilmiyorum o yuzden :)
Slm nasılsınız fıstık lar sabah
1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek
Ara 4 yemek kaşığı yoğurt
öğlen 5yyemek kaşığı bulgur pilavı
3 yemek kaşığı patates
ara tarçınlı süt
Kızlar dun giremedim bugünde ohh ohh derecede yogunum ohh ohh ne ya bu tel beni oldurdu
Herkes kilo vermişti bu hafta çıtır olma yolunda tam gaz devam ediyoruz ortalamalar çok yüksekti bu hafta 5. olduk ama gönlümde birincisiniz
@Ses35 kavustunuz mu cok yeme haa bide asıl listedesin
Herkese kolay gelsin.. Oruç tutanların oruçları kabul olsun inşallah ve selamün aleyküm. :)
Ben bugün kendi isteğimle aranıza transfer olmak istedim. Sağolsunaslibo arkadaşım da yardımcı oldu ve takım kaptanımız @katre-i dem 'in de izni ile bundan sonra sizlerle birlikte olup hem kendimi hem de sizi motive etmeye çalışacağım elimden geldiğince.
Ses35, aslibo, yolcukardelen arkadaşlarım beni diyet günlükleri bölümünden tanırlar ama gruptaki tüm arkadaşlarıma kendimi tanıtmak isterim;
Adım Ece, 26 yaşındayım. Geçirdiğim kötü bir sakatlık sebebiyle 3 ay boyunca yatağa mahkum olup iyileşmeyi bekledim. Bu süreçte bol bol yemeyi de ihmal etmedim tabisi.Sonra ne mi oldu, tabi ki herkese olduğu gibi kilo olduuu.
6 Haziran'dan beri diyet yapıyorum. 61.8'den 57.4'e kadar inmeyi başardım forumdan gördüğüm destek ile. Yeni evimde de başlangıç kilomu: 57.4 olarak belirtmek isterim. Hedef kilom ise: 51-52.
Yazın sıcağında kilo vermenin zorlu yollarında hepimize kolay gelsin diyorum ve şimdiden hoş bulduk diyorum.
sabah: yulaf kepeklı krep+ peynir
öğle: 1 dilim yulaf ekmeği+2 yk yoğurt+ peynir+2 dilim sucuk
akşam: 3 but haşlama+1 bardak kefir + 3 yk yoğurt
ara: 1 bardak süt
spor: 45 dk yürüyüş+ 30 dakika fitness
Sen de benim gibi süt ürünü delisisin anladım.
Peynir, yoğurt ve süt olmadan yaşayamıyoruz biz ya benim menümde sana benzer hemen bende yazayım bugünümü:
Sabah:
1 omlet peynirli ve yağsız tavada
2 zeytin
2 domates
1 salatalık
1 KK kutusu peynir
Öğle:
1 bardak tarçınlı süt
Akşam:
Akşam yemeyi şuan düşünmüyorum İstanbul sıcaktan kavruluyor içtiğim süt bile midemde dönüyor öyle böyle sıcak değil dışarısı. Belki salata yada 1 kase yoğurt yerim kenarından köşesinden oda vücudu aç bırakmamak adına o kadar. :)
Sabah
150 gram kadar yogurt
Oglen
200 gram izgara kofte
Yogurt
Aksam 1 bardak sut
Spor yok.
Güzel menü3 kuru kayısı akşam
4 yemek kaşığı kıymalıyumurta
2 dilim ekmek
2 bardak ayran
ara 1 bardak ayran
1 salata
3 taze kayısı
30 dk yürüdüm
Selam kızlar.
Ikindi içtiğim ikisi bir arada nescafeyi haftada 2 ye düşürmeye karar verdim. Türk Kahvesi icsem daha iyi sanırım onun yerine.
Akşam 1 kase yoğurt çorbası.Salata ve 1 porsiyon Menemen yedim.ve 2 dilim tb ekmeği. Akşam ekmek adetim değildir ama bu aksam oldu menemen aşkına :) hem ondan sonra 30 dk yürüyüş yaptım. 6 ydi yediğim saat :)
Bugün gayet iyi hissettim kendimi.spor yapınca. Son yaptığım 30 dk yürüyüşü listeye eklemeyim diyorum.çünkü tempolu değildi sadece dolasmaydi.
Yarına 200 gr bari gitmiş olur inşallah :)
Gerilcek bişey yok canım herkes ilk gördüğü listeyi alıntılıyor sen o her gördüğün listeye ekle canım kendini ben hazırlaSam baştan okuduğum için atladığım olmuyor. bu hafta idare edelim lütfenCla olup olmadığını bilmiyorum. Aktarım aspir yagi önerdi. Baya da araştırdım internetten.mantıklı geldi aldım. Spordan önce yagli bölgelere sürüyorum strecle sariyorum çok faydası varmış. Bi de sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı içip 15 dk leslie yapıyorum.acı Çehre, biberiye,yeşil kahve, kinoa bunlar yağ yakıcı şeyler. Dedem aktar benim.detaylari ordan biliyorum.özellikle uyardigi tek şey var dedemin. Maydanoz çok kuvvetli bi bitki.suyunu hergün içmek bitirir sistemini dedi.ayda 1 sb anca icilmeliymis.sindirim boşaltım sinir bütün sistemleri harap edebilecek gucteymis.
Masalllahhhhh. Sporsuz nasıl verdin kız o kadar kg yu. Anlat detaylari bekliyorum :)))
Sürekli de tempo olmayınca kandirmis olmayim kendimi de sizi de :)
Yok canım. Ne alınması. Gerildim biraz sadece. Çünkü 3 gundur her gördüğüm listeye ekleme yapıyorum yine de görünmüyor benim paylasimim. Kendi topigimde de tabloları ben yapardım.ekleme vs işlerinden anlarım az çok. Neyse dediğim gibi spor spordur.ha tabloda ha akılda :)
benim açımdan doğru :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?