Çok güzel olmuş.
Genel olarak az yemişsin ama simit pek iyi bir tercih değil. Sende farkındasın:)
Az yağda kızardı de bari :)
Izgara gibi olur öyle inan tadıda güzel oluyor.
Upss bu menü olmamış ama toparlarsın daha haftaya yenü başladık. Haftayı zararsız kapatırsa kilo verirsin emin ol.
Kurabiye dondurma helva hepsini toplayınca sağlam tatlı ama farklı zamanlarda az az yemişsin o seni kurtarır. Üzülme gözün doymuştur artık:)
Çok güzel maşallah.
Güzel :)
Öğlen hem patates hem bulgur pilavı iyi.değil. Ayran eklesen ne bilim ton balıklı salata falan yapsan?
Maşşallahımız var kaptan :)
Merhaba hoşgeldin aramıza. Bende eda .
Kilon azmış hemen mezun olursun. Bu arasa geçmiş olsun inşallah tamamen iyileşmişsindir.
Harika gidiyorsun.
Aç kalmak olmaz. Mutlaka ye güzell menü.
Güzel ama az sanki
Güzel menü
Nescafeyi içebilirsin benim gibi yap. Bardağın dibine 1 parmak kadar süt koy. Yeterince yumuşatıyor :)
Türk kahvesi tabiiki daha iyi :)
Günaydın kızlar. Affınıza sığınıyorum dün hiç gelemedim. Sabag erkenden uçağa atladım izmire gittim akşamda geri döndüm.
Dünkü menüm.
Avuc içi kadar k.ekmeğe domates salatalık peynirli sandviç
2 tk çilekli yoğurt
Öğle 1 poğaça
Akşam
Avuç.içi kadar k.ekmeğe domates yeşillik hindi füme sandviç
2 tk haydari
Ara 2 çilek
Su 4 litreyi geçti.
Sürekli haraket halindeydik ev gezdik, mobilya mağazalarını gezdik, ellerimle çilek kiraz topladım falan :) ondan çok su içtim.
Gunaydin
artik eskiye dondum kizlar
bu hafta beni yeni iste cok etkiledi yapamadim pek bir sey
19 HAZİRAN
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :
@yolcukardelen:
@katre-i dem :
L littlelamp :
2.grup rüzgarın kızları
breeze3535 :
R RoseAnge : Leslie 3 mil 45 dakika 15 dk interval antrenman
aslibo :
@aysedurmaz:
EceZ :
valla ya niye böyle oluyo ki ama az yiyoruz o da iyi bir de su içmeye vakit kalmıyo sahura kadarBen de tek şişen benim sanıyorum. 2 gündür aynı şeyi yaşıyorum. Akşam yemeğinden sonra midem resmen davul oluyor. Yediğime pişman oluyorum her gece. Yediğim şeye de gülersin 1 kase yoğurt yani.
Ne yalan söyleyim kaçamaklarım oldu ama spor diye yazdıklarım dışında da nerdeyse hiç oturmuyorum tek tesellim bu bide bugün toparladım daha dikkatliyim yarında reglim günüm bakalım gelecek mi?sana da kolay gelsin canımKızlar oku gün giremedim sadece coşmuşsunuz maşallah3080.sayfaya kadar okuyabildim,devam edeceğim yine ilk fırsatta
Dun misafirim 2de gitti,tüm gün iş yapmıştım,yorgunkuktan ve uykusuzluktan sahurda ne yediğimi hatırlamıyorumsabah11egeliyodu kalktığımda, iş yaptım tekrar,akşam da iftara davetiyiz,gitmeden spor yapma ya çalışacağım elimden geldiğince,.
@katre-i dem emzirip oruclulardanım ama çok şükür bu de ne daha iyiyim.geçen sene hem mehmet akif 10 aylıktı hem de kvalidemlerdeydim çok zor olmuştu ama şimdi evimde ohhhh miss@EceZ canım hoşgeldin, hemen hareketlendirmişsin takimi,maşallah .bu hafta iki kere misafir almasaydım 57yi görürdüm ben de gerçi gördüm de ama 58 olmuşumdur tekrar:- -(bugünü de bi atlatayım biraz ara vermeliyim sanki misafire @Ses35 tatlım gez,eğlen ama yeme e mi,bol bol su üç ki açlığın bastırilsin.listeye girdin bak ne güzel,üzülme e mi?senin bahtsizligin hep bu gidip gelmeler de mi çok iyi biliyorsun:-*
İlk fırsatta kalanları da okuyacağım kizlar
Slm kızlar nasılsınız benim kızım hasta onunlauğraşıyorum sabah 2 kaşık yoğurt
12 gibi 2 haşlanmış yumurta
kk peynir
1 dilim ekmek
3 gibi
3 kepçe Tarhana
2 dilim ekmek
akşam
1 kepçe mercimek
2 dilimekmek
Büyük 1 dilim karpuz
bu arada ben Üzgün ken yiyenlerdenim
Geçmiş olsun canım neyi varSlm kızlar nasılsınız benim kızım hasta onunlauğraşıyorum sabah 2 kaşık yoğurt
kk peynir
1 dilim ekmek
3 gibi
3 kepçe Tarhana
2 dilim ekmek
akşam
1 kepçe mercimek
2 dilimekmek
Büyük 1 dilim karpuz
geçmiş olsun canımSlm kızlar nasılsınız benim kızım hasta onunlauğraşıyorum sabah 2 kaşık yoğurt
kk peynir
1 dilim ekmek
3 gibi
3 kepçe Tarhana
2 dilim ekmek
akşam
1 kepçe mercimek
2 dilimekmek
Büyük 1 dilim karpuz
Slm kızlar nasılsınız benim kızım hasta onunlauğraşıyorum sabah 2 kaşık yoğurt
kk peynir
1 dilim ekmek
3 gibi
3 kepçe Tarhana
2 dilim ekmek
akşam
1 kepçe mercimek
2 dilimekmek
Büyük 1 dilim karpuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?