Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gunaydin can Kizlar :)))

Dun yazilanlari hep okudum ama bi turlu yazamadim kusura bakmayin. Menüler genel itibari ile ggüzel. KKlasik cmtesi kkacamaklari olmuş ama arada olur telafisi yyapildigi surece.

@Ses35 arkadasimiz bu hafta tatilde olduğuicin spor listesini baskasinin ilgilenmesi ile ilgili msj atmisti karisiklik olmaması acisindan. Onun iicin yardimci olalim kendimiz ekleyelim en son kontrol eder bi farklilik varsa hemen duzeltiriz. Bu hafta idare edelim, en önemlisi spora tam gaz devam :)))

teşekkür ederim canım kurabiye kedni istegimle oldu ama helva zorlama iftar yemeğine gidince devamlı ısrar ediliyor 1 koca kaseden o kadarla yırttım ama az da yesem bende hemen duraklama yapıyor o yüzden hedefe varmadan artık gözümde hiç kaçamağa yer yok :/

izmir dün yanıyormuş öyle dedi ailem. nasıl işlerinizi halledebildiniz mi..hangi ilçede oturcaksınız canım

ah ah çok özledim bende kendim toplayıp yemeyi <3

Kızlar oku gün giremedim sadece coşmuşsunuz maşallah3080.sayfaya kadar okuyabildim,devam edeceğim yine ilk fırsatta
Dun misafirim 2de gitti,tüm gün iş yapmıştım,yorgunkuktan ve uykusuzluktan sahurda ne yediğimi hatırlamıyorum sabah11egeliyodu kalktığımda, iş yaptım tekrar,akşam da iftara davetiyiz,gitmeden spor yapma ya çalışacağım elimden geldiğince,.
@katre-i dem emzirip oruclulardanım ama çok şükür bu de ne daha iyiyim.geçen sene hem mehmet akif 10 aylıktı hem de kvalidemlerdeydim çok zor olmuştu ama şimdi evimde ohhhh miss@EceZ canım hoşgeldin, hemen hareketlendirmişsin takimi,maşallah .bu hafta iki kere misafir almasaydım 57yi görürdüm ben de gerçi gördüm de ama 58 olmuşumdur tekrar:--(bugünü de bi atlatayım biraz ara vermeliyim sanki misafire@Ses35 tatlım gez,eğlen ama yeme e mi,bol bol su üç ki açlığın bastırilsin.listeye girdin bak ne güzel,üzülme e mi?senin bahtsizligin hep bu gidip gelmeler de mi çok iyi biliyorsun:-*
İlk fırsatta kalanları da okuyacağım kizlar

Ben de tek şişen benim sanıyorum. 2 gündür aynı şeyi yaşıyorum. Akşam yemeğinden sonra midem resmen davul oluyor. Yediğime pişman oluyorum her gece. Yediğim şeye de gülersin 1 kase yoğurt yani.
valla ya niye böyle oluyo ki ama az yiyoruz o da iyi bir de su içmeye vakit kalmıyo sahura kadar

Ne yalan söyleyim kaçamaklarım oldu ama spor diye yazdıklarım dışında da nerdeyse hiç oturmuyorum tek tesellim bu bide bugün toparladım daha dikkatliyim yarında reglim günüm bakalım gelecek mi?sana da kolay gelsin canım

sabah: yulaf kepeğinden krep+ peynir

akşam: 2 haşlanmış yumurta+ 2 küçük ton balığı+ 3 yk yoğurt ( hepsini karıştırdım taze nane koydum biraz baharat salata gibi yaptım )

ara: 1 bardak ayran

spor : 40 dk yürüyüş+ 50 dakika pilates + 3 lt su

Sabah
1 yumurta
200 gram yogurt
Kirmizi meyve

Oglen
Haslanmis tavuk
Izgara kabak ve kuskonmaz

Kavun ve sut

Aksam
2 kucuk salatalik
1 kucuk havuc
2 bardak ayran

Bugun butun gun durmadim
Utuydu bulasikti derken gun bitti
2-3 gunlukte yemek hazirladim esime

Bu arada @aysedurmaz canim Senin beytini bugun esime yaptim bayildi
Benimde icim gitti
Sosum biraz civik oldu ama olsun
Tesekkur ederim

Slm kızlar nasılsınız benim kızım hasta onunlauğraşıyorum sabah 2 kaşık yoğurt
12 gibi 2 haşlanmış yumurta
kk peynir
1 dilim ekmek
3 gibi
3 kepçe Tarhana
2 dilim ekmek
akşam
1 kepçe mercimek
2 dilimekmek
Büyük 1 dilim karpuz
bu arada ben Üzgün ken yiyenlerdenim

Gecmis olsun canim
Saka maka menunde ekmekler azaldi
Keske oglen de 1 dilim olsa tam olacakmis ama olsun

Geçmiş olsun canım neyi var

geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canimm.

19 HAZİRAN
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :50 dk yürüyüş+30 dk yüzme
@yolcukardelen:
@katre-i dem :
L littlelamp :

2.grup rüzgarın kızları
breeze3535 : 40 dakika yürüyüş+ 50 dakika pilates
R RoseAnge : Leslie 3 mil 45 dakika 15 dk interval antrenman
aslibo :
@aysedurmaz :90 dk leslie
EceZ : 20 dakika dans + 30 dakika paten + 300 dakika yürüyüş

Evet tamı tamına 5 saat yürüdüm bugün ayaklarım felç felçç ama olsun oooh gitsin kilocuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…