Sağol canımGecmis olsun canim
Saka maka menunde ekmekler azaldi
Keske oglen de 1 dilim olsa tam olacakmis ama olsun
Tşk ederim canımgeçmiş olsun canım
Maşallah süpersin19 HAZİRAN
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :50 dk yürüyüş+30 dk yüzme
@yolcukardelen:
@katre-i dem :
L littlelamp :
2.grup rüzgarın kızları
@breeze3547 : 40 dakika yürüyüş+ 50 dakika pilates
R RoseAnge : Leslie 3 mil 45 dakika 15 dk interval antrenman
aslibo :
@aysedurmaz :90 dk leslie
EceZ : 20 dakika dans + 30 dakika paten + 300 dakika yürüyüş
Evet tamı tamına 5 saat yürüdüm bugün ayaklarım felç felçç ama olsun oooh gitsin kilocuklar
Sağol canım ateşi var doktoru arıyom 38 e normal diyor kızım huysuz mıxmız moralim çok bozukGeçmiş olsun canım neyi var
Afiyet olsun canım. Ben yemistim yufkasindan çıkarıp :) yufkaya sarmadan önce sütlü yumurtalı karışım sürmeyi düşunuyorum çok citir oldu benimki.Sabah
1 yumurta
200 gram yogurt
Kirmizi meyve
Oglen
Haslanmis tavuk
Izgara kabak ve kuskonmaz
Kavun ve sut
Aksam
2 kucuk salatalik
1 kucuk havuc
2 bardak ayran
Bugun butun gun durmadim
Utuydu bulasikti derken gun bitti
2-3 gunlukte yemek hazirladim esime
Bu arada @aysedurmaz canim Senin beytini bugun esime yaptim bayildi
Benimde icim gitti
Sosum biraz civik oldu ama olsun
Tesekkur ederim
Çok geçmiş olsun. Yanlış anlama ama 38 yüksek değil pek.biz 39 oluncaya kadar evde kontrollü bakıyoruz. 3 gün gecmezse gidiyoruz dra. Acilde buzlu suyla aglatmak daha zor benceSlm kızlar nasılsınız benim kızım hasta onunlauğraşıyorum sabah 2 kaşık yoğurt
12 gibi 2 haşlanmış yumurta
kk peynir
1 dilim ekmek
3 gibi
3 kepçe Tarhana
2 dilim ekmek
akşam
1 kepçe mercimek
2 dilimekmek
Büyük 1 dilim karpuz
bu arada ben Üzgün ken yiyenlerdenim
Normal 37.5 38 yüksek sayılmaz takip et alnına koltuk altı gibi yerlere nemli bez koy canım morelini bozma böyle büyüyecekler onların da hasta ola ola bağışıklığı güçleniyorSağol canım ateşi var doktoru arıyom 38 e normal diyor kızım huysuz mıxmız moralim çok bozuk
İyi geceler canım kolay gelsinIyi akşamlar
Aksam mangaldaydim. 1 çiçek ekmek parçası yedim.4 5 köfte ve 3 parça kelebek tavukla. Ve salata tabi. Ekmek olmasaydı iyiydi de oldu artık :/
Yarın yorucu bir gün olacak.inşallah ugrayabilirim sık sık.
Hayırlı geceler.
Kızlar bugün iki saat oğlumla yuruduk ama beni güneş çarptı sanırım iftardan sonra kusma bas ağrısı
Bugün regl oldum bu süreçte kilo vermem lazım :)
Hadi bakalım :) çıkma canim çıkma senÇok geçmiş olsun canim. Bugün hava çok sicakti. Benimde disarda birkaç isim olmasına rağmen cikmaya cesaret edemedim. Bütün gün klimali odada oturdum.
En geç bayramdan sonraki hafta seni listede bekliyoruz kaptan. Belki beraber oluruz listede :))
Geçmiş olsun canım regli de yapmış olabilirKızlar bugün iki saat oğlumla yuruduk ama beni güneş çarptı sanırım iftardan sonra kusma bas ağrısı
Bugün regl oldum bu süreçte kilo vermem lazım :)
Kendine iyi bak sen doğuma az kaldı canım havalar birden çok ısındı dokunmasınÇok geçmiş olsun canim. Bugün hava çok sicakti. Benimde disarda birkaç isim olmasına rağmen cikmaya cesaret edemedim. Bütün gün klimali odada oturdum.
En geç bayramdan sonraki hafta seni listede bekliyoruz kaptan. Belki beraber oluruz listede :))
Bu nasıl bir yürümek dükkan bakma Yürüyüşümü spor anlamında yapılmış bir yürüyüşmü19 haziran
@yolcukardelen:
@katre-i dem :120dk yuruyus
L littlelamp :
2.grup rüzgarın kızları
aslibo :
Evet tamı tamına 5 saat yürüdüm bugün ayaklarım felç felçç ama olsun oooh gitsin kilocuklar[/QUOTE
Iyi akşamlar
Aksam mangaldaydim. 1 çiçek ekmek parçası yedim.4 5 köfte ve 3 parça kelebek tavukla. Ve salata tabi. Ekmek olmasaydı iyiydi de oldu artık :/
Yarın yorucu bir gün olacak.inşallah ugrayabilirim sık sık.
Hayırlı geceler.
19 HAZİRAN
@yolcukardelen:
@katre-i dem :
L littlelamp :
2.grup rüzgarın kızları
aslibo :
Evet tamı tamına 5 saat yürüdüm bugün ayaklarım felç felçç ama olsun oooh gitsin kilocuklar
Bu nasıl bir yürümek dükkan bakma Yürüyüşümü spor anlamında yapılmış bir yürüyüşmü
Yok canım bilerek İstanbul'da metrobüsle gidilen yolu kenardan kenardan ilçe içinden yürüyerek geçtim. Dedim ya ayaklarım falan gitmiş durumda ayakkabının içinde fark etmemişim. Sıcak suya koydum dinlendiriyorum şuanda. -.-
İstanbulluysan şöyle diyeyim İncirli'den Sefaköy'e yürüdüm. Yenibosna ve Sefaköy arası e5 kenarından gidilebilecek kaldırım olmadığından ilçe içine girdim yolda +2 saat kadar uzadı. Durmadan yürüdüm eve geldiğmde sabahki tartıma göre -1.500 kilo vermiştim. Çoğu su kaybı tabi yarına gelir yerine.
Patenide bugün paten aldım kendime parkta sürdüm. Çok eğlenceli her gün süreceğim artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?