Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kizlar bisey sorcam size benim giris kilom 72 arada hasta oldugum icin bi anda kilo kaybi yasadim ve cuma gin ki tartilmada 68 cikmistim ve simdi ki tartida 70 ciktim buyuk ihtimal hastaliktan dolayi ani dusus yasandigi icin yukseldi 3-4 gun su dahi icememistim simdi su kilo meselesini nasil ayarlicam ben ne olarak yazicam kafam cok karisti sansima tamda gruba girdigim gune denk geldi boyle bisey

Ben izmirde yim istanbulu bilmiyorum canım ama yürüyüş olmuş tamam da biraz eziyet etmişsin kendine yarın sabahta o eksiyi görürsün inşallah :))

Bişey ayarlamıyorsun canım cuma tartıldığında geçen haftaya göre artı da çıkarsan eksi de o yazılıcak zaten listede değilsin daha o nedenle ortalamayı da etkilemiyorsun sıkılma yani benim bildiğim bu

yaşasın sonunda okumayıbitirdim ama aradakaçırdıklarım olabilir
canim kaçamaklar olsa da sürekli hareket halindeysen yakıyor vucut.ben de kaç gündür misafirden dolayı hiç oturmadım hep iş yaptım,kaçamaklarıma rağmen sabit kaldım çok mutluyumakşam davetliydik yine dikkat ettim,zaten ayıptır söylemesi ben kendi yaptığım yemeklere dayanamıyorum, dışarda tutuyorum kendimi
canım geçmiş olsun,rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah.. üzgünken yiyemeyenlerdenim de kendine sürekli ve yeme e mi?tam ekmeği azaltmışken akşam hem de iki dilim hiç olmamışilla üzgünken yiyeceksen yoğurt ye süt,ayran iç.Dahada bi şey tüketemezsin zaten.bunu kendin için yapmalısın
Kızlar bugün iki saat oğlumla yuruduk ama beni güneş çarptı sanırım iftardan sonra kusma bas ağrısı
Bugün regl oldum bu süreçte kilo vermem lazım :)
kaptanım dikkat et kendine, sen lazımsın bizeşimdi nasılsın, geçti mi?
kız sen bebeğini almadın mı kucağına kaptan yarım çıkmadığın iyi olmuş, dikkat et kendine canım
ecem, canım rakibem, niyeyoruyon kendini bu havada evde mis gibi oturmak varken, cıkcık cık hiç yakıştıramadımbu durumda 56yı mı gördün sen şimdiyarın ben de 300 olmasa da 30 dk yürüyem barimaşallah sanasen benden önce mezun olacan ama bu gidişle

kimsyok ortalıkta,uyudunuz mu bakiimmben başlıyayım o zaman hemen anlatmayabi kaç gündür misafirim olduğu için ölçülü kaçamaklarım oldu ama hepsinde de çok iş yaptığım için sabit kalabildim çok şükür.bugun de biz davetliydik bir iki çatal dondurma ve minik serbetli bi tatlıyedim,tk büyüklüğündeydi ve 11 gibi eve geldik, eve geldiğimde acıkmıştım, nasıl sıktıysam artık kendimi yememek içinşimdi sahurda her zamankinin aksine, kahvaltılık yerine dünden kalan yemeklerden tükettikyarın akşam eşim davetli ben tek başıma bitiremem sonraki gune de kalmasın diye yedik,yine ölçülü yedim ama yemeklerin cal i kahvaltılıklara göre daha yüksek, iftarda yalnızım dengelerim inşallah.gelelim yediklerime:
iftarda: 1kepçe bamya(Ben dün misafire pişirmiştim bugün de bize pişirmişler, tam da sevmeye yeni başlamışken bıktım galiba)
2yk pirinç pilavı,
3 tane islim kebabı
1kase salata
1 tane o minik tatlıdan
2kepçe tavuk çorbası.
2-3 çatal sade dondurma. (Gazlı içecek vardı elimi bile sürmedim, pide ye küçük emrah bakışı atıp uzaklaştırdım kendimden:))

gelelim sahura
2kepçe bamya(Bi porsiyon da akşama var ama yemeyeceğim artık of)
2-3yk pilav(Sadece sahurda ekmek yiyordum onu da pilavla değiştirdim bugun)
3köfte patates(Fırında tabiki)
yarım kase yogurt
1,5 salatalık
çayın yanında 2 yk kadar irmik helvasıreglime 8gün var daha ama benim krizler yokluyo böyle.bu haftalık kaçamak haklarım bitti. hemen silkelendim yoksa aslibo ve EceZ i nasıl geciciiimm
oyy çok konuştumama kaç zamandır yazamayınca özlemişimsustumvalla

Balım 56.0'ı gördüm ama saatlerce yürümenin verdiği açlık ve su kaybı ile. Yarın sabah tabi ki daha çok çıkacaktır ama ucundan 56'ları görmek bile çok motive edecek beni yarın sabah ^^

Yazacak kelime bulamadımm bulamadımmmm burda insanlar aç tatlı üstüne tatlı yenmiş resmeeen

Balım 56.0'ı gördüm ama saatlerce yürümenin verdiği açlık ve su kaybı ile. Yarın sabah tabi ki daha çok çıkacaktır ama ucundan 56'ları görmek bile çok motive edecek beni yarın sabah ^^
olsun canım önce bir iki görürsün sonra sürekli görürsün ben şimdi tokken bile 60ı görmüyorum ya nasıl mutluoluyorum:):)
Yazacak kelime bulamadımm bulamadımmmm burda insanlar aç tatlı üstüne tatlı yenmiş resmeeen
ağlıyciiimmm deme öyle mukaddes deme öyleetelafi edeceğim inşallah

olsun canım önce bir iki görürsün sonra sürekli görürsün ben şimdi tokken bile 60ı görmüyorum ya nasıl mutluoluyorum:):)
ağlıyciiimmm deme öyle mukaddes deme öyleetelafi edeceğim inşallah

Şeker krizi gibi birşey olmuş ya deli kız paso şekere abanmış.

Balım kan şekerin düşüyorsa şeker ihtiyacı hisseder böyle vücut. Tarçın kullanabilirsin yemeklerinde. Mesela tarçınlı süt ya da yoğurt gibi. :)

Gunaydin Kizlar:))

İncirliden sefakoye yuyürümek mi okuyunca aynen gozlerim boyle oldu Canim senin bu haftada deneme suren devam ediyor. Kilo alsanda lusteyi etkilemiyorsun. Eger kilo verirsen haftaya cuma listeye girersin.

Gunaydin Kizlar:))

İncirliden sefakoye yuyürümek mi okuyunca aynen gozlerim boyle oldu Canim senin bu haftada deneme suren devam ediyor. Kilo alsanda lusteyi etkilemiyorsun. Eger kilo verirsen haftaya cuma listeye girersin.

@yolcukardelen selam tatlimm. Ayy yok daha dogurmadim duru hanimin gelmesini bekliyoruz. Bugun ogleden sonra kontrol var yine. Dr bi aksilik olmazsa normal dogum icin cumaya kadar bekleriz dedi.
Bu arada sende tatlilari goturmussun ama sabit cikmanda buyuk basari bu kadar kacamaga. Persembe gunune kadar kacamak yok anlastik mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…