- 29 Ocak 2016
- 333
- 552
- 18
- 29
Ben izmirde yim istanbulu bilmiyorum canım ama yürüyüş olmuş tamam da biraz eziyet etmişsin kendine yarın sabahta o eksiyi görürsün inşallah :))Yok canım bilerek İstanbul'da metrobüsle gidilen yolu kenardan kenardan ilçe içinden yürüyerek geçtim. Dedim ya ayaklarım falan gitmiş durumda ayakkabının içinde fark etmemişim. Sıcak suya koydum dinlendiriyorum şuanda. -.-
İstanbulluysan şöyle diyeyim İncirli'den Sefaköy'e yürüdüm. Yenibosna ve Sefaköy arası e5 kenarından gidilebilecek kaldırım olmadığından ilçe içine girdim yolda +2 saat kadar uzadı. Durmadan yürüdüm eve geldiğmde sabahki tartıma göre -1.500 kilo vermiştim. Çoğu su kaybı tabi yarına gelir yerine.
Patenide bugün paten aldım kendime parkta sürdüm. Çok eğlenceli her gün süreceğim artık.
Bişey ayarlamıyorsun canım cuma tartıldığında geçen haftaya göre artı da çıkarsan eksi de o yazılıcak zaten listede değilsin daha o nedenle ortalamayı da etkilemiyorsun sıkılma yani benim bildiğim buKizlar bisey sorcam size benim giris kilom 72 arada hasta oldugum icin bi anda kilo kaybi yasadim ve cuma gin ki tartilmada 68 cikmistim ve simdi ki tartida 70 ciktim buyuk ihtimal hastaliktan dolayi ani dusus yasandigi icin yukseldi 3-4 gun su dahi icememistim simdi su kilo meselesini nasil ayarlicam ben ne olarak yazicam kafam cok karisti sansima tamda gruba girdigim gune denk geldi boyle bisey
İftarda kaşarlı kavurma salata bir bardak ayran
Çok küçük bi parça kemal paşa tatlısı :{
Sahurda da tost ve ayran
canim kaçamaklar olsa da sürekli hareket halindeysen yakıyor vucut.ben de kaç gündür misafirden dolayı hiç oturmadım hep iş yaptım,kaçamaklarıma rağmen sabit kaldım çok mutluyumNe yalan söyleyim kaçamaklarım oldu ama spor diye yazdıklarım dışında da nerdeyse hiç oturmuyorum tek tesellim bu bide bugün toparladım daha dikkatliyim yarında reglim günüm bakalım gelecek mi?sana da kolay gelsin canım
canım geçmiş olsun,rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah.. üzgünken yiyemeyenlerdenim de kendine sürekli ve yeme e mi?tam ekmeği azaltmışken akşam hem de iki dilim hiç olmamışSlm kızlar nasılsınız benim kızım hasta onunlauğraşıyorum sabah 2 kaşık yoğurt
12 gibi 2 haşlanmış yumurta
kk peynir
1 dilim ekmek
3 gibi
3 kepçe Tarhana
2 dilim ekmek
akşam
1 kepçe mercimek
2 dilimekmek
Büyük 1 dilim karpuz
bu arada ben Üzgün ken yiyenlerdenim
kaptanım dikkat et kendine, sen lazımsın bizeKızlar bugün iki saat oğlumla yuruduk ama beni güneş çarptı sanırım iftardan sonra kusma bas ağrısı
Bugün regl oldum bu süreçte kilo vermem lazım :)
kız sen bebeğini almadın mı kucağına kaptan yarımÇok geçmiş olsun canim. Bugün hava çok sicakti. Benimde disarda birkaç isim olmasına rağmen cikmaya cesaret edemedim. Bütün gün klimali odada oturdum.
En geç bayramdan sonraki hafta seni listede bekliyoruz kaptan. Belki beraber oluruz listede :))
ecem, canım rakibem, niyeyoruyon kendini bu havada evde mis gibi oturmak varken, cıkcık cık hiç yakıştıramadımYok canım bilerek İstanbul'da metrobüsle gidilen yolu kenardan kenardan ilçe içinden yürüyerek geçtim. Dedim ya ayaklarım falan gitmiş durumda ayakkabının içinde fark etmemişim. Sıcak suya koydum dinlendiriyorum şuanda. -.-
İstanbulluysan şöyle diyeyim İncirli'den Sefaköy'e yürüdüm. Yenibosna ve Sefaköy arası e5 kenarından gidilebilecek kaldırım olmadığından ilçe içine girdim yolda +2 saat kadar uzadı. Durmadan yürüdüm eve geldiğmde sabahki tartıma göre -1.500 kilo vermiştim. Çoğu su kaybı tabi yarına gelir yerine.
Patenide bugün paten aldım kendime parkta sürdüm. Çok eğlenceli her gün süreceğim artık.
ecem, canım rakibem, niyeyoruyon kendini bu havada evde mis gibi oturmak varken, cıkcık cık hiç yakıştıramadımbu durumda 56yı mı gördün sen şimdi yarın ben de 300 olmasa da 30 dk yürüyem bari maşallah sana sen benden önce mezun olacan ama bu gidişle
bir iki çatal dondurma ve minik serbetli bi tatlıyedim
gelelim yediklerime:
iftarda:
2yk pirinç pilavı,
3 tane islim kebabı
1 tane o minik tatlıdan
2-3 çatal sade dondurma.
gelelim sahura
2-3yk pilav(Sadece sahurda ekmek yiyordum onu da pilavla değiştirdim bugun)
çayın yanında 2 yk kadar irmik helvası
olsun canım önce bir iki görürsün sonra sürekli görürsün ben şimdi tokken bile 60ı görmüyorum ya nasıl mutluoluyorum:):)Balım 56.0'ı gördüm ama saatlerce yürümenin verdiği açlık ve su kaybı ile.Yarın sabah tabi ki daha çok çıkacaktır ama ucundan 56'ları görmek bile çok motive edecek beni yarın sabah ^^
ağlıyciiimmm deme öyle mukaddes deme öyleeYazacak kelime bulamadımm bulamadımmmm burda insanlar aç tatlı üstüne tatlı yenmiş resmeeen
olsun canım önce bir iki görürsün sonra sürekli görürsün ben şimdi tokken bile 60ı görmüyorum ya nasıl mutluoluyorum:):)
ağlıyciiimmm deme öyle mukaddes deme öyleetelafi edeceğim inşallah
Yok ben ekmeğe dayanırim. Mangalda zor oldu biraz.ekmeksiz gitmez denen şeylerden bence mangal.bir de Kızartma :) tam yağ yani :)))Sende bendensin dayanamiyoruz nedense su ekmege
Yok ben ekmeğe dayanırim. Mangalda zor oldu biraz.ekmeksiz gitmez denen şeylerden bence mangal.bir de Kızartma :) tam yağ yani :)))
Yok ben ekmeğe dayanırim. Mangalda zor oldu biraz.ekmeksiz gitmez denen şeylerden bence mangal.bir de Kızartma :) tam yağ yani :)))
Yok canım bilerek İstanbul'da metrobüsle gidilen yolu kenardan kenardan ilçe içinden yürüyerek geçtim. Dedim ya ayaklarım falan gitmiş durumda ayakkabının içinde fark etmemişim. Sıcak suya koydum dinlendiriyorum şuanda. -.-
Canim senin bu haftada deneme suren devam ediyor. Kilo alsanda lusteyi etkilemiyorsun. Eger kilo verirsen haftaya cuma listeye girersin.Kizlar bisey sorcam size benim giris kilom 72 arada hasta oldugum icin bi anda kilo kaybi yasadim ve cuma gin ki tartilmada 68 cikmistim ve simdi ki tartida 70 ciktim buyuk ihtimal hastaliktan dolayi ani dusus yasandigi icin yukseldi 3-4 gun su dahi icememistim simdi su kilo meselesini nasil ayarlicam ben ne olarak yazicam kafam cok karisti sansima tamda gruba girdigim gune
denk geldi boyle bisey
Yok canım bilerek İstanbul'da metrobüsle gidilen yolu kenardan kenardan ilçe içinden yürüyerek geçtim. Dedim ya ayaklarım falan gitmiş durumda ayakkabının içinde fark etmemişim. Sıcak suya koydum dinlendiriyorum şuanda. -.-
Canim senin bu haftada deneme suren devam ediyor. Kilo alsanda lusteyi etkilemiyorsun. Eger kilo verirsen haftaya cuma listeye girersin.Kizlar bisey sorcam size benim giris kilom 72 arada hasta oldugum icin bi anda kilo kaybi yasadim ve cuma gin ki tartilmada 68 cikmistim ve simdi ki tartida 70 ciktim buyuk ihtimal hastaliktan dolayi ani dusus yasandigi icin yukseldi 3-4 gun su dahi icememistim simdi su kilo meselesini nasil ayarlicam ben ne olarak yazicam kafam cok karisti sansima tamda gruba girdigim gune
denk geldi boyle bisey
Gunaydin Kizlar:))
İncirliden sefakoye yuyürümek miokuyunca aynen gozlerim boyle oldu
Canim senin bu haftada deneme suren devam ediyor. Kilo alsanda lusteyi etkilemiyorsun. Eger kilo verirsen haftaya cuma listeye girersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?