- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
cuma olmaz liste gunu ctesi deseydin@yolcukardelen selam tatlimm. Ayy yok daha dogurmadimduru hanimin gelmesini bekliyoruz. Bugun ogleden sonra kontrol var yine. Dr bi aksilik olmazsa normal dogum icin cumaya kadar bekleriz dedi.
Bu arada sende tatlilari goturmussunama sabit cikmanda buyuk basari bu kadar kacamaga. Persembe gunune kadar kacamak yok anlastik mi
canım çok istiyorum ama zamanım olmuyor, iftar ve sahur içinde hazırlık yapıyorum, mutfağı toparla, yok çamaşırlara bak derken, iftar vakti oluyor, ben en iyisi spor grubundan çıkayım , ramazan dan sonra başlarım, spor yapmaya ne vaktim nede takatim olmuyorcanım hiç yapamasan da iftara yakın bir zamanda 20 dk dans ya da hafif hareket bile yeterli olur
hoşgeldin canımHerkese kolay gelsin.. Oruç tutanların oruçları kabul olsun inşallah ve selamün aleyküm. :)
Ben bugün kendi isteğimle aranıza transfer olmak istedim. Sağolsunaslibo arkadaşım da yardımcı oldu ve takım kaptanımız @katre-i dem 'in de izni ile bundan sonra sizlerle birlikte olup hem kendimi hem de sizi motive etmeye çalışacağım elimden geldiğince.
Ses35, aslibo, yolcukardelen arkadaşlarım beni diyet günlükleri bölümünden tanırlar ama gruptaki tüm arkadaşlarıma kendimi tanıtmak isterim;
Adım Ece, 26 yaşındayım. Geçirdiğim kötü bir sakatlık sebebiyle 3 ay boyunca yatağa mahkum olup iyileşmeyi bekledim. Bu süreçte bol bol yemeyi de ihmal etmedim tabisi.Sonra ne mi oldu, tabi ki herkese olduğu gibi kilo olduuu.
6 Haziran'dan beri diyet yapıyorum. 61.8'den 57.4'e kadar inmeyi başardım forumdan gördüğüm destek ile. Yeni evimde de başlangıç kilomu: 57.4 olarak belirtmek isterim. Hedef kilom ise: 51-52.
Yazın sıcağında kilo vermenin zorlu yollarında hepimize kolay gelsin diyorum ve şimdiden hoş bulduk diyorum.
Haftaiçi B-fitle beraber haftasonu interval koşu ile beraber yapacağım programım ;
Bu arada interval koşu : 5dk - 6km
1 dk - 10km x 5
2 dk - 6km x 5
5dk - 6km
20 mountain climbers
5 split squat
10 circle row
50 squat
5sec side plank
20sec plank
10 ankle touches
10 russian twist
10 plank straddle hops
2 renegade rows
10sec superman
2 spiderman push-up
10 scissors
5 fire hydrants
100 callan crunches
5 sumo squat
10sec wall sit
her gün yazıcam zaten zamanla artıcak hareket sayıları
birinciliğinizi tebrik ederizKızlar selam
Bu haftanın spor yarışması sonuçlarını açıklıyorum
1.grup güneşin kızları
1368 dk
2.grup rüzgarın kızları
1135
Bu hafta 1. Olan grup GÜNEŞİN KIZLARI
demiiiiicuma olmaz liste gunu ctesi deseydin
Günaydın kızlar oğlumla kahvaltı yapacağım garibin herseyi ağzımıza uzstip mammam diyordu bugün birlikte mam
aynen canımmm haftaya listedesinHaftaya listedeyim ozaman :)
1 saat daha yürüdüm kızlar
canım ben bir türlü yapamıyorum, oruçlu iken çok zoraslibo @aysedurmaz Artik bu hafta baslayalim spora
NE guzel basladik Sonu gelmedi
Grubu @EceZ de gelmis daha guclendik
becerikli RosecimmmSabah
1 yumurta
200 gram yogurt
Kirmizi meyve
Oglen
Haslanmis tavuk
Izgara kabak ve kuskonmaz
Kavun ve sut
Aksam
2 kucuk salatalik
1 kucuk havuc
2 bardak ayran
Bugun butun gun durmadim
Utuydu bulasikti derken gun bitti
2-3 gunlukte yemek hazirladim esime
Bu arada @aysedurmaz canim Senin beytini bugun esime yaptim bayildi
Benimde icim gitti
Sosum biraz civik oldu ama olsun
Tesekkur ederim
Yok canım bilerek İstanbul'da metrobüsle gidilen yolu kenardan kenardan ilçe içinden yürüyerek geçtim. Dedim ya ayaklarım falan gitmiş durumda ayakkabının içinde fark etmemişim. Sıcak suya koydum dinlendiriyorum şuanda. -.-
İstanbulluysan şöyle diyeyim İncirli'den Sefaköy'e yürüdüm. Yenibosna ve Sefaköy arası e5 kenarından gidilebilecek kaldırım olmadığından ilçe içine girdim yolda +2 saat kadar uzadı. Durmadan yürüdüm eve geldiğmde sabahki tartıma göre -1.500 kilo vermiştim. Çoğu su kaybı tabi yarına gelir yerine.
Patenide bugün paten aldım kendime parkta sürdüm. Çok eğlenceli her gün süreceğim artık.
cancağazım sen zaten beni açık ara geçtin, ben sana yetişemem artık çünkü spor yapamıyorum,kimsyok ortalıkta,uyudunuz mu bakiimmben başlıyayım o zaman hemen anlatmaya bi kaç gündür misafirim olduğu için ölçülü kaçamaklarım oldu ama hepsinde de çok iş yaptığım için sabit kalabildim çok şükür.bugun de biz davetliydik bir iki çatal dondurma ve minik serbetli bi tatlıyedim,tk büyüklüğündeydi ve 11 gibi eve geldik, eve geldiğimde acıkmıştım, nasıl sıktıysam artık kendimi yememek için şimdi sahurda her zamankinin aksine, kahvaltılık yerine dünden kalan yemeklerden tükettik yarın akşam eşim davetli ben tek başıma bitiremem sonraki gune de kalmasın diye yedik,yine ölçülü yedim ama yemeklerin cal i kahvaltılıklara göre daha yüksek, iftarda yalnızım dengelerim inşallah.gelelim yediklerime:
iftarda: 1kepçe bamya(Ben dün misafire pişirmiştim bugün de bize pişirmişler, tam da sevmeye yeni başlamışken bıktım galiba)
2yk pirinç pilavı,
3 tane islim kebabı
1kase salata
1 tane o minik tatlıdan
2kepçe tavuk çorbası.
2-3 çatal sade dondurma. (Gazlı içecek vardı elimi bile sürmedim, pide ye küçük emrah bakışı atıp uzaklaştırdım kendimden:))
gelelim sahura
2kepçe bamya(Bi porsiyon da akşama var ama yemeyeceğim artık of )
2-3yk pilav(Sadece sahurda ekmek yiyordum onu da pilavla değiştirdim bugun)
3köfte patates(Fırında tabiki)
yarım kase yogurt
1,5 salatalık
çayın yanında 2 yk kadar irmik helvasıreglime 8gün var daha ama benim krizler yokluyo böyle.bu haftalık kaçamak haklarım bitti. hemen silkelendim yoksa aslibo ve @EceZ i nasıl geciciiimm
oyy çok konuştumama kaç zamandır yazamayınca özlemişim sustum valla
Yok o ornekti. Kızartma yemiyorum nicedir.KızartmaEkmek Aman tanrım didim Cuma tartısına sadece 5 gün kala dikkat dikkat
Ben actifry ile çıkardım normal kizartmayi hayatımdan. 1 kasik yağ ile 1 kg patates kizariyor.normal tencere yemeği bile daha yağlı oluyor benim kizartmamdan. Şiddetle tavsiye :)Bunlari hayatimizdan cikartmak lazim ama nasill :)
Yok o ornekti. Kızartma yemiyorum nicedir.
Ben actifry ile çıkardım normal kizartmayi hayatımdan. 1 kasik yağ ile 1 kg patates kizariyor.normal tencere yemeği bile daha yağlı oluyor benim kizartmamdan. Şiddetle tavsiye :)
Haftaiçi B-fitle beraber haftasonu interval koşu ile beraber yapacağım programım ;
Bu arada interval koşu : 5dk - 6km
1 dk - 10km x 5
2 dk - 6km x 5
5dk - 6km
20 mountain climbers
5 split squat
10 circle row
50 squat
5sec side plank
20sec plank
10 ankle touches
10 russian twist
10 plank straddle hops
2 renegade rows
10sec superman
2 spiderman push-up
10 scissors
5 fire hydrants
100 callan crunches
5 sumo squat
10sec wall sit
her gün yazıcam zaten zamanla artıcak hareket sayıları
Herkese kolay gelsin.. Oruç tutanların oruçları kabul olsun inşallah ve selamün aleyküm. :)
Ben bugün kendi isteğimle aranıza transfer olmak istedim. Sağolsunaslibo arkadaşım da yardımcı oldu ve takım kaptanımız @katre-i dem 'in de izni ile bundan sonra sizlerle birlikte olup hem kendimi hem de sizi motive etmeye çalışacağım elimden geldiğince.
Ses35, aslibo, yolcukardelen arkadaşlarım beni diyet günlükleri bölümünden tanırlar ama gruptaki tüm arkadaşlarıma kendimi tanıtmak isterim;
Adım Ece, 26 yaşındayım. Geçirdiğim kötü bir sakatlık sebebiyle 3 ay boyunca yatağa mahkum olup iyileşmeyi bekledim. Bu süreçte bol bol yemeyi de ihmal etmedim tabisi.Sonra ne mi oldu, tabi ki herkese olduğu gibi kilo olduuu.
6 Haziran'dan beri diyet yapıyorum. 61.8'den 57.4'e kadar inmeyi başardım forumdan gördüğüm destek ile. Yeni evimde de başlangıç kilomu: 57.4 olarak belirtmek isterim. Hedef kilom ise: 51-52.
Yazın sıcağında kilo vermenin zorlu yollarında hepimize kolay gelsin diyorum ve şimdiden hoş bulduk diyorum.
Tarçınlı sut ve elma benden sorulur bebeeemmŞeker krizi gibi birşey olmuş ya deli kız paso şekere abanmış.
Balım kan şekerin düşüyorsa şeker ihtiyacı hisseder böyle vücut. Tarçın kullanabilirsin yemeklerinde. Mesela tarçınlı süt ya da yoğurt gibi. :)
Ah ah deşme yaramı,keske cuma olsa yenidenGunaydin ,
Haftasonu cok cabuk bitti hicbir sey anlamadim ben.
Sabah
1 muz
1 bardak sut
1 yumurta
1 dilim peynir
1 yagsiz sut kahve
Canım sen nazlı duru ya da duru nazlı koysan olacak bu gidişle@yolcukardelen selam tatlimm. Ayy yok daha dogurmadimduru hanimin gelmesini bekliyoruz. Bugun ogleden sonra kontrol var yine. Dr bi aksilik olmazsa normal dogum icin cumaya kadar bekleriz dedi.
Bu arada sende tatlilari goturmussunama sabit cikmanda buyuk basari bu kadar kacamaga. Persembe gunune kadar kacamak yok anlastik mi
Öyle deme.Canım yaa birlikte mezun olacağız,sen 57 ya da 55 diyorsun ben 52 diyorum hedef için.yani hedef ikimizin de az kaldı hatta sen daha yakisincancağa
cancağazım sen zaten beni açık ara geçtin, ben sana yetişemem artık çünkü spor yapamıyorum,
ben de kullanıyorum ama kızartmanin tadını tam olarak vermiyor,eskiden tavuk ya da et de pişirirdim ama simdi sadece kestane pişiriyorum o da çok güzel oluyoYok o ornekti. Kızartma yemiyorum nicedir.
Ben actifry ile çıkardım normal kizartmayi hayatımdan. 1 kasik yağ ile 1 kg patates kizariyor.normal tencere yemeği bile daha yağlı oluyor benim kizartmamdan. Şiddetle tavsiye :)
Kızlar günaydın için geç bid saat amma olsun,nasılsınız bakalım?sabahtan.okuldaydım yine veee 70 dk masa tenisi oynadım,aralarda da akide kostüm sürekli.içerde oynamama rağmen voleyboldan çok terkedim@EceZ sen mi eklersin ben mi yazayım listeye canım?
Tarçınlı sut ve elma benden sorulur bebeeemm
Ah ah deşme yaramı,keske cuma olsa yeniden
Canım sen nazlı duru ya da duru nazlı koysan olacak bu gidişlecanım kalasını yapabiliyor bebekler son günlerde,bunun için sürekli hareketlerini takip et e mi?dr un söylemiştir zaten ama ben de hatırlatmak istedim yine de
Kaçamak yaptım ama diyorum ya nerdeyse hic oturmadım bi de arada yiyince vücut depolaamıyor onu fark ettim,haftada bi kere az miktarda olabilir yani
Öyle deme.Canım yaa birlikte mezun olacağız,sen 57 ya da 55 diyorsun ben 52 diyorum hedef için.yani hedef ikimizin de az kaldı hatta sen daha yakisin
ben de kullanıyorum ama kızartmanin tadını tam olarak vermiyor,eskiden tavuk ya da et de pişirirdim ama simdi sadece kestane pişiriyorum o da çok güzel oluyo
Annem gibi deseneOnu duymustum :) ama zeten ben yag ve tuz kullanmiyorum yemek yaparken 1 tatli k. Yag koyyuyorum oda z. Yago oluyo genelde cogu seyde hic ya koymuyorum :)
Benim sorunum ivir zivirlari tamamen cikartamiyorum hayatimdan kendimle savasiyorum ama gozumun onune getirilip konulunca hakim olamiyorum kendimee :))))
Bende bayılıyorum kestanesine. Balık tavuk kavurma hepsine daha doğrusu. Evet normal Kızartma tadı vermiyor ama ona alisinca da diğerini yiyemiyor insan.zaten mide sıkıntısı olana kizartma hayal. Çok yağlı şeyleri bende sevmem.misal cips yerken hep içim bulanır.ben ondan sevdim kizartmasini sanırım. Sade kuru :)Kızlar günaydın için geç bid saat amma olsun,nasılsınız bakalım?sabahtan.okuldaydım yine veee 70 dk masa tenisi oynadım,aralarda da akide kostüm sürekli.içerde oynamama rağmen voleyboldan çok terkedim@EceZ sen mi eklersin ben mi yazayım listeye canım?
Tarçınlı sut ve elma benden sorulur bebeeemm
Ah ah deşme yaramı,keske cuma olsa yeniden
Canım sen nazlı duru ya da duru nazlı koysan olacak bu gidişlecanım kalasını yapabiliyor bebekler son günlerde,bunun için sürekli hareketlerini takip et e mi?dr un söylemiştir zaten ama ben de hatırlatmak istedim yine de
Kaçamak yaptım ama diyorum ya nerdeyse hic oturmadım bi de arada yiyince vücut depolaamıyor onu fark ettim,haftada bi kere az miktarda olabilir yani
Öyle deme.Canım yaa birlikte mezun olacağız,sen 57 ya da 55 diyorsun ben 52 diyorum hedef için.yani hedef ikimizin de az kaldı hatta sen daha yakisin
ben de kullanıyorum ama kızartmanin tadını tam olarak vermiyor,eskiden tavuk ya da et de pişirirdim ama simdi sadece kestane pişiriyorum o da çok güzel oluyo
karşılığını bulamıyorum saçma oluyo o zamanSunun turkcesi yok mu :)
görselini hazırlıycam size tamam tamamcanım çok istiyorum ama zamanım olmuyor, iftar ve sahur içinde hazırlık yapıyorum, mutfağı toparla, yok çamaşırlara bak derken, iftar vakti oluyor, ben en iyisi spor grubundan çıkayım , ramazan dan sonra başlarım, spor yapmaya ne vaktim nede takatim olmuyor
hoşgeldin canım
anammm bunların türkçe karşılığı yohmudur, okurken başım döndü,
birinciliğinizi tebrik ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?