Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

cuma olmaz liste gunu ctesi deseydin

Gunaydin kizlar bu gun biraz gec uyandik hayretler icindeyim oglum 9 bucuga kadar uyudu kalkip sukur namazimi kilsam napsam :)
Paşamla ilgilendikten sonra kahvalti yapicam gerci benim ki oglen yemegi olucak

1 bardak karadut suyu
Az beyaz peynir
3 zeytin
1 haslanmis yumurta
1 ceri domates
1 havuc

Sahurda esimle yiyodum hep bu gun yemedim oldum aclikta :)

canım hiç yapamasan da iftara yakın bir zamanda 20 dk dans ya da hafif hareket bile yeterli olur
canım çok istiyorum ama zamanım olmuyor, iftar ve sahur içinde hazırlık yapıyorum, mutfağı toparla, yok çamaşırlara bak derken, iftar vakti oluyor, ben en iyisi spor grubundan çıkayım , ramazan dan sonra başlarım, spor yapmaya ne vaktim nede takatim olmuyor
hoşgeldin canım

anammm bunların türkçe karşılığı yohmudur, okurken başım döndü,
Kızlar selam
Bu haftanın spor yarışması sonuçlarını açıklıyorum
1.grup güneşin kızları
1368 dk
2.grup rüzgarın kızları
1135
Bu hafta 1. Olan grup GÜNEŞİN KIZLARI
birinciliğinizi tebrik ederiz

1 saat daha yürüdüm kızlar
kıskanmıcammmm
aslibo @aysedurmaz Artik bu hafta baslayalim spora
NE guzel basladik Sonu gelmedi
Grubu @EceZ de gelmis daha guclendik
canım ben bir türlü yapamıyorum, oruçlu iken çok zor
becerikli Rosecimmm

istanbul da yaşayanlardan biride benim gel tezkere şurada inşallah gitmeme 4-5 sene kaldı
Allah tan anadolu yakasında ikamet ediyorum, en azından evimin yanlarında ağaçlar var yeşillik görebiliyorum, daha sessiz ortam, avrupa yakasında yapamam ben, çok daha karışık , ve hep beton

@katre-i dem kaptanım ve @Ses35
ben oruçlu iken spora devam edemiyorum, ne vaktim nede takatim kalmıyor, kendimi iyi
hissettiğim zaman başlıcam, oda bayram dan sonra olur sanırım,
birde uykusuzluk halsiz bırakıyor, günde 3 yada 4 saat uyku ile geziyorum çünki

c.tesi menüm
sahur: 2 dilim tost+ kahvaltılıklar+ 2 bardak su+ 1 kupa çay
iftar: iftara kardeşlerim geldi
1/2 kase mercimek+ 1 tane lahmacun ( ben evde yaptım) + salata+ meyveli soda
3 çatal muhallebili kadayıf + 3 bardak su spor yok

pazar menüm
sahur: 2 dilim ekmek + kahvaltılıklar azar azar
iftar davetliydim: yarım kase tarhana
3 çatal patates kızartma+ 3 köfte + kavun+ 1 bardak ayran
2 yemek kaşığı kadar güllaç

bol kaçamaklı bir menüüü ,
yorumsuz

cancağa
cancağazım sen zaten beni açık ara geçtin, ben sana yetişemem artık çünkü spor yapamıyorum,

Kızartma Ekmek Aman tanrım didim Cuma tartısına sadece 5 gün kala dikkat dikkat
Yok o ornekti. Kızartma yemiyorum nicedir.
Bunlari hayatimizdan cikartmak lazim ama nasill :)
Ben actifry ile çıkardım normal kizartmayi hayatımdan. 1 kasik yağ ile 1 kg patates kizariyor.normal tencere yemeği bile daha yağlı oluyor benim kizartmamdan. Şiddetle tavsiye :)

Onu duymustum :) ama zeten ben yag ve tuz kullanmiyorum yemek yaparken 1 tatli k. Yag koyyuyorum oda z. Yago oluyo genelde cogu seyde hic ya koymuyorum :)
Benim sorunum ivir zivirlari tamamen cikartamiyorum hayatimdan kendimle savasiyorum ama gozumun onune getirilip konulunca hakim olamiyorum kendimee :))))

Sunun turkcesi yok mu :)

Hos geldin canim cok gecmis olsun

Kızlar günaydın için geç bid saat amma olsun,nasılsınız bakalım?sabahtan.okuldaydım yine veee 70 dk masa tenisi oynadım,aralarda da akide kostüm sürekli.içerde oynamama rağmen voleyboldan çok terkedim@EceZ sen mi eklersin ben mi yazayım listeye canım?
Tarçınlı sut ve elma benden sorulur bebeeemm
Gunaydin ,

Haftasonu cok cabuk bitti hicbir sey anlamadim ben.

Sabah
1 muz
1 bardak sut
1 yumurta
1 dilim peynir

1 yagsiz sut kahve
Ah ah deşme yaramı,keske cuma olsa yeniden
Canım sen nazlı duru ya da duru nazlı koysan olacak bu gidişle canım kalasını yapabiliyor bebekler son günlerde,bunun için sürekli hareketlerini takip et e mi?dr un söylemiştir zaten ama ben de hatırlatmak istedim yine de
Kaçamak yaptım ama diyorum ya nerdeyse hic oturmadım bi de arada yiyince vücut depolaamıyor onu fark ettim,haftada bi kere az miktarda olabilir yani
cancağa

cancağazım sen zaten beni açık ara geçtin, ben sana yetişemem artık çünkü spor yapamıyorum,
Öyle deme.Canım yaa birlikte mezun olacağız,sen 57 ya da 55 diyorsun ben 52 diyorum hedef için.yani hedef ikimizin de az kaldı hatta sen daha yakisin
ben de kullanıyorum ama kızartmanin tadını tam olarak vermiyor,eskiden tavuk ya da et de pişirirdim ama simdi sadece kestane pişiriyorum o da çok güzel oluyo

Yakin da koyucam galiba olmuyor boyle hatirlatman icin cok sagol canimm zaten bende de oyle tedirginlikler var. Dr da artik 2 gune bir cagiriyor ama bende surekli tetikteyim. Rabbim bana ve herkese hayirli dogumlar nasip etsin insaallahh

Güldugume bakmayın kızlar. Gözlerim sisinceye kadar ağladım geldim ((( kızım dum sabahla39 la. Sabah dra gittik. Kanda enfeksiyon cikti yüksekçe. Park.gezme.misafir.davet.kardes.hasta insanlar.kres yasak. Evde başbaşa 1 hafta dedi dr.bol su meyve sebze dedi. Bütün planları ıptal ettik. Oğlum da hasta olduğu için babaanne annanne idare edecekler 1 hafta. Alt baldirlarim çok ağrıyor. Spordan sanırım. Bugün hem bedenen hem ruhen kilimi kipirdatamayacagim sanırım (((

Annem gibi desene market ürünlerinden bahsediyoruz değilmi ivir zivir? Ben almamakta buldum çareyi.
Bende bayılıyorum kestanesine. Balık tavuk kavurma hepsine daha doğrusu. Evet normal Kızartma tadı vermiyor ama ona alisinca da diğerini yiyemiyor insan.zaten mide sıkıntısı olana kizartma hayal. Çok yağlı şeyleri bende sevmem.misal cips yerken hep içim bulanır.ben ondan sevdim kizartmasini sanırım. Sade kuru :)

Sabah dr telasiyla 1 dilim tb ekmeği,4 zeytin ve peynirle gecistirdim kahvaltıyı.
Öğlen 2 dilim tb ekmeği 4 ceri 1 salatalık az kaşar peyniri az sucuk ve çay vardı. Yemezsem kilo veremem diye yedim bunları da.aglamaktan iştah kalmadı zaten (( oyuncaklar .utuler .katlanacak kuru camasirlar .supurulecek ve silinecek koca bir ev.aksama iftar yemeği. Bitecek olan şekerler. Okunacak kitaplar varken ben sadece boş boş bakıyorum eve. Agrim olmasa bu üzüntüyle yapardim hepsini de zor yürüyorum bugün (((

görselini hazırlıycam size tamam tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…