- 5 Şubat 2014
- 312
- 688
- 33
görselinicanım çok istiyorum ama zamanım olmuyor, iftar ve sahur içinde hazırlık yapıyorum, mutfağı toparla, yok çamaşırlara bak derken, iftar vakti oluyor, ben en iyisi spor grubundan çıkayım , ramazan dan sonra başlarım, spor yapmaya ne vaktim nede takatim olmuyor
hoşgeldin canım
anammm bunların türkçe karşılığı yohmudur, okurken başım döndü,
birinciliğinizi tebrik ederiz
valla bugüne kadar yaptığım en büyük kaçamaktıEcez tüm menüyü beğendi ama kemal paşa tatlısını beğenmedi.
Çok geçmiş olsun canımGüldugume bakmayın kızlar. Gözlerim sisinceye kadar ağladım geldim((( kızım dum sabahla39 la. Sabah dra gittik. Kanda enfeksiyon cikti yüksekçe. Park.gezme.misafir.davet.kardes.hasta insanlar.kres yasak. Evde başbaşa 1 hafta dedi dr.bol su meyve sebze dedi. Bütün planları ıptal ettik. Oğlum da hasta olduğu için babaanne annanne idare edecekler 1 hafta. Alt baldirlarim çok ağrıyor. Spordan sanırım. Bugün hem bedenen hem ruhen kilimi kipirdatamayacagim sanırım (((
karşılığını bulamıyorum saçma oluyo o zaman
Annem gibi desenemarket ürünlerinden bahsediyoruz değilmi ivir zivir? Ben almamakta buldum çareyi.
Bende bayılıyorum kestanesine. Balık tavuk kavurma hepsine daha doğrusu. Evet normal Kızartma tadı vermiyor ama ona alisinca da diğerini yiyemiyor insan.zaten mide sıkıntısı olana kizartma hayal. Çok yağlı şeyleri bende sevmem.misal cips yerken hep içim bulanır.ben ondan sevdim kizartmasini sanırım. Sade kuru :)
geçmiş olsun canımGüldugume bakmayın kızlar. Gözlerim sisinceye kadar ağladım geldim((( kızım dum sabahla39 la. Sabah dra gittik. Kanda enfeksiyon cikti yüksekçe. Park.gezme.misafir.davet.kardes.hasta insanlar.kres yasak. Evde başbaşa 1 hafta dedi dr.bol su meyve sebze dedi. Bütün planları ıptal ettik. Oğlum da hasta olduğu için babaanne annanne idare edecekler 1 hafta. Alt baldirlarim çok ağrıyor. Spordan sanırım. Bugün hem bedenen hem ruhen kilimi kipirdatamayacagim sanırım (((
yettiniz gari diyosun heee, bence sen video çek yaptıklarını öyle yayınlaagörselini
valla bugüne kadar yaptığım en büyük kaçamaktı
sen öyle diyosan öyle olsun canımmmmKızlar günaydın için geç bid saat amma olsun,nasılsınız bakalım?sabahtan.okuldaydım yine veee 70 dk masa tenisi oynadım,aralarda da akide kostüm sürekli.içerde oynamama rağmen voleyboldan çok terkedim@EceZ sen mi eklersin ben mi yazayım listeye canım?
Tarçınlı sut ve elma benden sorulur bebeeemm
Ah ah deşme yaramı,keske cuma olsa yeniden
Canım sen nazlı duru ya da duru nazlı koysan olacak bu gidişlecanım kalasını yapabiliyor bebekler son günlerde,bunun için sürekli hareketlerini takip et e mi?dr un söylemiştir zaten ama ben de hatırlatmak istedim yine de
Kaçamak yaptım ama diyorum ya nerdeyse hic oturmadım bi de arada yiyince vücut depolaamıyor onu fark ettim,haftada bi kere az miktarda olabilir yani
Öyle deme.Canım yaa birlikte mezun olacağız,sen 57 ya da 55 diyorsun ben 52 diyorum hedef için.yani hedef ikimizin de az kaldı hatta sen daha yakisin
ben de kullanıyorum ama kızartmanin tadını tam olarak vermiyor,eskiden tavuk ya da et de pişirirdim ama simdi sadece kestane pişiriyorum o da çok güzel oluyo
Güldugume bakmayın kızlar. Gözlerim sisinceye kadar ağladım geldim((( kızım dum sabahla39 la. Sabah dra gittik. Kanda enfeksiyon cikti yüksekçe. Park.gezme.misafir.davet.kardes.hasta insanlar.kres yasak. Evde başbaşa 1 hafta dedi dr.bol su meyve sebze dedi. Bütün planları ıptal ettik. Oğlum da hasta olduğu için babaanne annanne idare edecekler 1 hafta. Alt baldirlarim çok ağrıyor. Spordan sanırım. Bugün hem bedenen hem ruhen kilimi kipirdatamayacagim sanırım (((
kimyager1508 nasılsın? Kendini nasıl hissediyorsun? Senin takvimi gördükçe heyecanlaniyorum :) mis gibi bebek eşyaları mini mini. Koca gobuslu şirin bi hatun. Ayy valla şu halimle bile yüzümde kocaman bi gülümseme var senin yüzünden :)
İn canım benim amin, hareket etmediği andan itibaren say,5saat ederse hemen dr git demişti kuzenim bana da. Onun kız da birinde 5 saatin dolmasına 15dk kala hareket etmiş,kalktım gidiyodum diyoYakin da koyucam galiba olmuyor boylehatirlatman icin cok sagol canimm zaten bende de oyle tedirginlikler var. Dr da artik 2 gune bir cagiriyor ama bende surekli tetikteyim. Rabbim bana ve herkese hayirli dogumlar nasip etsin insaallahh
Canım benim,çok geçmiş olsun, tatlım niye boyle oluyor ki başında sürekli bir dert.bi sadaka mi verseniz,çocuk mu sevinirseniz,su mübarek günler hatrına tez zamanda felah bulursunuz inşallah...Güldugume bakmayın kızlar. Gözlerim sisinceye kadar ağladım geldim((( kızım dum sabahla39 la. Sabah dra gittik. Kanda enfeksiyon cikti yüksekçe. Park.gezme.misafir.davet.kardes.hasta insanlar.kres yasak. Evde başbaşa 1 hafta dedi dr.bol su meyve sebze dedi. Bütün planları ıptal ettik. Oğlum da hasta olduğu için babaanne annanne idare edecekler 1 hafta. Alt baldirlarim çok ağrıyor. Spordan sanırım. Bugün hem bedenen hem ruhen kilimi kipirdatamayacagim sanırım (((
Ayy olsa da yesek yavAnnem gibi desenemarket ürünlerinden bahsediyoruz değilmi ivir zivir? Ben almamakta buldum çareyi.
Bende bayılıyorum kestanesine. Balık tavuk kavurma hepsine daha doğrusu. Evet normal Kızartma tadı vermiyor ama ona alisinca da diğerini yiyemiyor insan.zaten mide sıkıntısı olana kizartma hayal. Çok yağlı şeyleri bende sevmem.misal cips yerken hep içim bulanır.ben ondan sevdim kizartmasini sanırım. Sade kuru :)
Yapmayınca da üstüne üstüne gelir hepsi:-Sabah dr telasiyla 1 dilim tb ekmeği,4 zeytin ve peynirle gecistirdim kahvaltıyı.
Öğlen 2 dilim tb ekmeği 4 ceri 1 salatalık az kaşar peyniri az sucuk ve çay vardı. Yemezsem kilo veremem diye yedim bunları da.aglamaktan iştah kalmadı zaten(( oyuncaklar .utuler .katlanacak kuru camasirlar .supurulecek ve silinecek koca bir ev.aksama iftar yemeği. Bitecek olan şekerler. Okunacak kitaplar varken ben sadece boş boş bakıyorum eve. Agrim olmasa bu üzüntüyle yapardim hepsini de zor yürüyorum bugün (((
Ah bu dedeler ahhBen almiyorum esim aliyo kayinpederim aliyo goruncede dayanamiyorum alma diyorum laf anlatamiyorum :/
allahhhhh geliyo duru bebekCanim benim niye agliyosunnRabbim çocuklarına tez vakitte şifa nasip etsin insaallahhh. Üzme kendini. Sen güçlü ol ki yavrularına bakabilesin değil mi??
Ayy sorma canimm bugün kontrol vardi. Düzenli sanci cikyi. Dr çarşamba gününe yatis verdikismetse Duru bebek geliyor
sabah: yulaf kepeğinden krep+ peynir
akşam: 2 haşlanmış yumurta+ 2 küçük ton balığı+ 3 yk yoğurt ( hepsini karıştırdım taze nane koydum biraz baharat salata gibi yaptım )
ara: 1 bardak ayran
spor : 40 dk yürüyüş+ 50 dakika pilates + 3 lt su
Sabah
1 yumurta
200 gram yogurt
Kirmizi meyve
Oglen
Haslanmis tavuk
Izgara kabak ve kuskonmaz
Kavun ve sut
Aksam
2 kucuk salatalik
1 kucuk havuc
2 bardak ayran
Bugun butun gun durmadim
Utuydu bulasikti derken gun bitti
2-3 gunlukte yemek hazirladim esime
Bu arada @aysedurmaz canim Senin beytini bugun esime yaptim bayildi
Benimde icim gitti
Sosum biraz civik oldu ama olsun
Tesekkur ederim
Bende üzgün stresliyken yiyenlerdenim ama kendimi tutmayı öğreneceğiz olmaz böyle.Slm kızlar nasılsınız benim kızım hasta onunlauğraşıyorum sabah 2 kaşık yoğurt
12 gibi 2 haşlanmış yumurta
kk peynir
1 dilim ekmek
3 gibi
3 kepçe Tarhana
2 dilim ekmek
akşam
1 kepçe mercimek
2 dilimekmek
Büyük 1 dilim karpuz
bu arada ben Üzgün ken yiyenlerdenim
Iyi akşamlar
Aksam mangaldaydim. 1 çiçek ekmek parçası yedim.4 5 köfte ve 3 parça kelebek tavukla. Ve salata tabi. Ekmek olmasaydı iyiydi de oldu artık :/
Yarın yorucu bir gün olacak.inşallah ugrayabilirim sık sık.
Hayırlı geceler.
Kızlar bugün iki saat oğlumla yuruduk ama beni güneş çarptı sanırım iftardan sonra kusma bas ağrısı
Bugün regl oldum bu süreçte kilo vermem lazım :)
Selam kizlar bu gun hic giremedim muhammed yasin huysuzdu hem bide cenaze evindeydim alt ust olduk resmen :/
Sabah
1 sb taze meyve suyu
1 dilim ekmek
2 kucuk dilim peynir
Oglen
Malesefle basliyorum
Sadece ayran
Aksam
Bi kase corba
Bezelye yemegi az
1 dilim ekmek
Bu gun ki kosturmacalari spor sayiyorum ve ben huzurlarinizdan ayriliyorumm :)
Yok canım bilerek İstanbul'da metrobüsle gidilen yolu kenardan kenardan ilçe içinden yürüyerek geçtim. Dedim ya ayaklarım falan gitmiş durumda ayakkabının içinde fark etmemişim. Sıcak suya koydum dinlendiriyorum şuanda. -.-
İstanbulluysan şöyle diyeyim İncirli'den Sefaköy'e yürüdüm. Yenibosna ve Sefaköy arası e5 kenarından gidilebilecek kaldırım olmadığından ilçe içine girdim yolda +2 saat kadar uzadı. Durmadan yürüdüm eve geldiğmde sabahki tartıma göre -1.500 kilo vermiştim. Çoğu su kaybı tabi yarına gelir yerine.
Patenide bugün paten aldım kendime parkta sürdüm. Çok eğlenceli her gün süreceğim artık.
Ben izmirde yim istanbulu bilmiyorum canım ama yürüyüş olmuş tamam da biraz eziyet etmişsin kendine yarın sabahta o eksiyi görürsün inşallah :))
kimsyok ortalıkta,uyudunuz mu bakiimmben başlıyayım o zaman hemen anlatmaya bi kaç gündür misafirim olduğu için ölçülü kaçamaklarım oldu ama hepsinde de çok iş yaptığım için sabit kalabildim çok şükür.bugun de biz davetliydik bir iki çatal dondurma ve minik serbetli bi tatlıyedim,tk büyüklüğündeydi ve 11 gibi eve geldik, eve geldiğimde acıkmıştım, nasıl sıktıysam artık kendimi yememek için şimdi sahurda her zamankinin aksine, kahvaltılık yerine dünden kalan yemeklerden tükettik yarın akşam eşim davetli ben tek başıma bitiremem sonraki gune de kalmasın diye yedik,yine ölçülü yedim ama yemeklerin cal i kahvaltılıklara göre daha yüksek, iftarda yalnızım dengelerim inşallah.gelelim yediklerime:
iftarda: 1kepçe bamya(Ben dün misafire pişirmiştim bugün de bize pişirmişler, tam da sevmeye yeni başlamışken bıktım galiba)
2yk pirinç pilavı,
3 tane islim kebabı
1kase salata
1 tane o minik tatlıdan
2kepçe tavuk çorbası.
2-3 çatal sade dondurma. (Gazlı içecek vardı elimi bile sürmedim, pide ye küçük emrah bakışı atıp uzaklaştırdım kendimden:))
gelelim sahura
2kepçe bamya(Bi porsiyon da akşama var ama yemeyeceğim artık of )
2-3yk pilav(Sadece sahurda ekmek yiyordum onu da pilavla değiştirdim bugun)
3köfte patates(Fırında tabiki)
yarım kase yogurt
1,5 salatalık
çayın yanında 2 yk kadar irmik helvasıreglime 8gün var daha ama benim krizler yokluyo böyle.bu haftalık kaçamak haklarım bitti. hemen silkelendim yoksa aslibo ve EceZ i nasıl geciciiimm
oyy çok konuştumama kaç zamandır yazamayınca özlemişim sustum valla
Gunaydin ,
Haftasonu cok cabuk bitti hicbir sey anlamadim ben.
Sabah
1 muz
1 bardak sut
1 yumurta
1 dilim peynir
1 yagsiz sut kahve
Gunaydin kizlar bu gun biraz gec uyandik hayretler icindeyim oglum 9 bucuga kadar uyudu kalkip sukur namazimi kilsam napsam :)
Paşamla ilgilendikten sonra kahvalti yapicam gerci benim ki oglen yemegi olucak
1 bardak karadut suyu
Az beyaz peynir
3 zeytin
1 haslanmis yumurta
1 ceri domates
1 havuc
Sahurda esimle yiyodum hep bu gun yemedim oldum aclikta :)
@katre-i dem kaptanım ve @Ses35
ben oruçlu iken spora devam edemiyorum, ne vaktim nede takatim kalmıyor, kendimi iyi
hissettiğim zaman başlıcam, oda bayram dan sonra olur sanırım,
birde uykusuzluk halsiz bırakıyor, günde 3 yada 4 saat uyku ile geziyorum çünki
c.tesi menüm
sahur: 2 dilim tost+ kahvaltılıklar+ 2 bardak su+ 1 kupa çay
iftar: iftara kardeşlerim geldi
1/2 kase mercimek+ 1 tane lahmacun ( ben evde yaptım) + salata+ meyveli soda
3 çatal muhallebili kadayıf + 3 bardak su spor yok
pazar menüm
sahur: 2 dilim ekmek + kahvaltılıklar azar azar
iftar davetliydim: yarım kase tarhana
3 çatal patates kızartma+ 3 köfte + kavun+ 1 bardak ayran
2 yemek kaşığı kadar güllaç
bol kaçamaklı bir menüüü ,
yorumsuz
Güzel menü tuttum:)
Güzel menü canım.
Bende üzgün stresliyken yiyenlerdenim ama kendimi tutmayı öğreneceğiz olmaz böyle.
Menü iyi ekmekler fazla gibi geldi sade.
Çok güzel. Bende mangal istiyorum
Geçmiş olsun kaptancım. Kuzey iyidir inşallah?
Az yemişsin olsun fazla yemenden iyidir.
Hepsi su değildir emin ol. Maşalah
Konaktan kordon boyunca saatlerce bir kaç tur atmış gibi düşün
Görmedim duymadım bilmiyorumDondurma helva tatlılar oh maşallah biz diyettemiydik ne
güzelll :)
Karadut suyu neymiş nasıl yapıyorsun onu bakiyim.
Tatlı kızartma meyveli soda.
Bu arada hatırlatmak isterim hazır meyveli sodalar koladan bile daha kalorili.
Babam aliyo %100 dogal yaziyo ustunde guvenilir geldi kan yapmasi icin iciyorum bogurtler uzum demir hindi hepsinden var cok hosuma gitti
Çok da su iciyorsun ama.niye öyle.oldu ki:-(geçmiş olsun canım:-(Kızlar bugün niyetliyim ve böbreklerim ağrıyor
sabahları ac karnına pekmez şerbeti yapıp yani bardağın 5te 1i pekmez gerisi su olacak şekilde yapıp içtin mi hic?hamileyken seker çok.ayınca boyle yaptım hic düşmedi kan değerlerim.bi sure dene istersen canım ama tabi çok çok düşük degilseBenimde kan değerlerim bir türlü yükselmiyor.
kan ilacını bıraktım yine aynı oldu.
Çok da su iciyorsun ama.niye öyle.oldu ki:-(geçmiş olsun canım:-(
sabahları ac karnına pekmez şerbeti yapıp yani bardağın 5te 1i pekmez gerisi su olacak şekilde yapıp içtin mi hic?hamileyken seker çok.ayınca boyle yaptım hic düşmedi kan değerlerim.bi sure dene istersen canım ama tabi çok çok düşük degilse
Benimde kan değerlerim bir türlü yükselmiyor.
kan ilacını bıraktım yine aynı oldu.
Aslıcım seni listeden azlediyorum madem istediğin zaman başlayabilirsin@katre-i dem kaptanım ve @Ses35
ben oruçlu iken spora devam edemiyorum, ne vaktim nede takatim kalmıyor, kendimi iyi
hissettiğim zaman başlıcam, oda bayram dan sonra olur sanırım,
birde uykusuzluk halsiz bırakıyor, günde 3 yada 4 saat uyku ile geziyorum çünki
c.tesi menüm
sahur: 2 dilim tost+ kahvaltılıklar+ 2 bardak su+ 1 kupa çay
iftar: iftara kardeşlerim geldi
1/2 kase mercimek+ 1 tane lahmacun ( ben evde yaptım) + salata+ meyveli soda
3 çatal muhallebili kadayıf + 3 bardak su spor yok
pazar menüm
sahur: 2 dilim ekmek + kahvaltılıklar azar azar
iftar davetliydim: yarım kase tarhana
3 çatal patates kızartma+ 3 köfte + kavun+ 1 bardak ayran
2 yemek kaşığı kadar güllaç
bol kaçamaklı bir menüüü ,
yorumsuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?