Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

görselini
Ecez tüm menüyü beğendi ama kemal paşa tatlısını beğenmedi.
valla bugüne kadar yaptığım en büyük kaçamaktı

Çok geçmiş olsun canım

Ben almiyorum esim aliyo kayinpederim aliyo goruncede dayanamiyorum alma diyorum laf anlatamiyorum :/

geçmiş olsun canım
görselini

valla bugüne kadar yaptığım en büyük kaçamaktı
yettiniz gari diyosun heee, bence sen video çek yaptıklarını öyle yayınlaa

sen öyle diyosan öyle olsun canımmmm

Canim benim niye agliyosunn Rabbim çocuklarına tez vakitte şifa nasip etsin insaallahhh. Üzme kendini. Sen güçlü ol ki yavrularına bakabilesin değil mi??
Ayy sorma canimm bugün kontrol vardi. Düzenli sanci cikyi. Dr çarşamba gününe yatis verdi kismetse Duru bebek geliyor

Yakin da koyucam galiba olmuyor boyle hatirlatman icin cok sagol canimm zaten bende de oyle tedirginlikler var. Dr da artik 2 gune bir cagiriyor ama bende surekli tetikteyim. Rabbim bana ve herkese hayirli dogumlar nasip etsin insaallahh
İn canım benim amin, hareket etmediği andan itibaren say,5saat ederse hemen dr git demişti kuzenim bana da. Onun kız da birinde 5 saatin dolmasına 15dk kala hareket etmiş,kalktım gidiyodum diyo
Canım benim,çok geçmiş olsun, tatlım niye boyle oluyor ki başında sürekli bir dert.bi sadaka mi verseniz,çocuk mu sevinirseniz,su mübarek günler hatrına tez zamanda felah bulursunuz inşallah...
Ayy olsa da yesek yav
Yapmayınca da üstüne üstüne gelir hepsi:--(acelesi olanlardan başlamaya çalışsan?ya da en kısa sürecek olanı yapıp bitir ki moral olsun .Canım benim ya♡♡
Ben almiyorum esim aliyo kayinpederim aliyo goruncede dayanamiyorum alma diyorum laf anlatamiyorum :/
Ah bu dedeler ahh
allahhhhh geliyo duru bebekbenim de çarşamba sancı çıkmıştı pazar gecesi soluğu dr da almıştık

Güzel menü tuttum:)

Güzel menü canım.

Bende üzgün stresliyken yiyenlerdenim ama kendimi tutmayı öğreneceğiz olmaz böyle.
Menü iyi ekmekler fazla gibi geldi sade.

Çok güzel. Bende mangal istiyorum

Kızlar bugün iki saat oğlumla yuruduk ama beni güneş çarptı sanırım iftardan sonra kusma bas ağrısı
Bugün regl oldum bu süreçte kilo vermem lazım :)

Geçmiş olsun kaptancım. Kuzey iyidir inşallah?

Az yemişsin olsun fazla yemenden iyidir.

Hepsi su değildir emin ol. Maşalah

Ben izmirde yim istanbulu bilmiyorum canım ama yürüyüş olmuş tamam da biraz eziyet etmişsin kendine yarın sabahta o eksiyi görürsün inşallah :))

Konaktan kordon boyunca saatlerce bir kaç tur atmış gibi düşün

Görmedim duymadım bilmiyorum Dondurma helva tatlılar oh maşallah biz diyettemiydik ne

Gunaydin ,

Haftasonu cok cabuk bitti hicbir sey anlamadim ben.

Sabah
1 muz
1 bardak sut
1 yumurta
1 dilim peynir

1 yagsiz sut kahve

güzelll :)

Karadut suyu neymiş nasıl yapıyorsun onu bakiyim.

Tatlı kızartma meyveli soda.
Bu arada hatırlatmak isterim hazır meyveli sodalar koladan bile daha kalorili.

Dünkü menüm;
Geç kalktım.
Direkt öğle yemeğiyle başladım.
1 tane ızgara tavuk göğsü
3 çatal makarna
salata
ayran

ara: 1 kupa sütlü kahve

Akşam:
2 dilim k.ekmek arası dil peynirli tost

ara: 15 tane kiraz

Babam aliyo %100 dogal yaziyo ustunde guvenilir geldi kan yapmasi icin iciyorum bogurtler uzum demir hindi hepsinden var cok hosuma gitti

Kızlar bugün niyetliyim ve böbreklerim ağrıyor
Çok da su iciyorsun ama.niye öyle.oldu ki:-(geçmiş olsun canım:-(
Benimde kan değerlerim bir türlü yükselmiyor.
kan ilacını bıraktım yine aynı oldu.
sabahları ac karnına pekmez şerbeti yapıp yani bardağın 5te 1i pekmez gerisi su olacak şekilde yapıp içtin mi hic?hamileyken seker çok.ayınca boyle yaptım hic düşmedi kan değerlerim.bi sure dene istersen canım ama tabi çok çok düşük degilse

günde ortalama 2 litre su içmeye alışınca vücut, bu sıcakta içmeyince dayanamıyor.

Edit:
Pekmeze bir başlıyorum sonra unutuyorum.
Çok düşük değil ama hep alt sınırda yada sınırın altında.

Benimde kan değerlerim bir türlü yükselmiyor.
kan ilacını bıraktım yine aynı oldu.

Sana propolis diye bisey var arilarin kendilerini korumak icin urettigi birsey annemin hastalik surecinde hep kullandik ve cok ise yaradi aricilardan hakikisini bulabilirsen tavsiye ederim bitek kan icin degil herseye faydasi var

Aslıcım seni listeden azlediyorum madem istediğin zaman başlayabilirsin

@aysedurmaz canım çok geçmiş olsun hastalık yeniledi mi noldu böyle kurtulamadınız ya. çocuklar hasta oldumu annede bitiyor işte kendin hasta olsan bu kadar olmuyor.allah tez zaman da şifa versin
kimyager1508 canım çok heyecanlandım demek sancılar göründü allah sağsalim gönlüne göre bir doğum nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…