Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Slm kızlar zorlu bir gecenin ardından kızım bayağı hastalandı ateş 39 oldu n uuykune düzenli yeme hhastanedek ivbugün kahvaltı yyapamadım öğlen de komşu poğaça yapmıştı ve ben 2 tane yedim akşamı da inşallah hafif stlatırım

[QUOTcanımyager1508, post: 47000570, member: 584628"]Yakin da koyucam galiba olmuyor boyle hatirlatman icin cok sagol canimm zaten bende de oyle tedirginlikler var. Dr da artik 2 gune bir cagiriyor ama bende surekli tetikteyim. Rabbim bana ve herkese hayirli dogumlar nasip etsin insaallahh [/QUOTE]
Amin canım Rabbim herkesi bir nefeste kurtarsın

Çok geçmiş olsun canım

Öğlen
Yeşil salata
Kavun

Ara

Burada mahvoldu diyet

1 İtalyan soğuk kahve seker oranı yüksekti
4 biscotti

İtalya'dan misafir getirmiş ofise
Hadi 1.yi yedim 2.yi niye yedim Bilmiyorum ya 3. 4.

Neyse akşam yemeği yok bana :) zaten karbonhidratta yemiyorum

Bak o da doğru hatırlatma kur olmazsA,kansızlık kilo vermeni de engeller
aksam yetmezsen kabız olursun iste:-(yoğurt ye,ayran iç,tarçınlı sütle ekmeyi buluştur ama mutlaka ye e mi

Bak o da doğru hatırlatma kur olmazsA,kansızlık kilo vermeni de engeller
aksam yetmezsen kabız olursun iste:-(yoğurt ye,ayran iç,tarçınlı sütle ekmeyi buluştur ama mutlaka ye e mi
Senle de denk gelemedik hiç kanki baya yorulmuşsun ama süper de kilo vermişsin bu hafta tebrik ederim regli de olcam bu hafta benim halim ne olcak bakalım çok endişeliyim tartılamıyorum da evde olsam her sabah tartıdayım aslında ama işte

İlaç vermedi mi doktor ben ilaç kullanıyorum yoksa dolmaz depoların sadece yiyeceklerle olmaz dedi
Sana propolis diye bisey var arilarin kendilerini korumak icin urettigi birsey annemin hastalik surecinde hep kullandik ve cok ise yaradi aricilardan hakikisini bulabilirsen tavsiye ederim bitek kan icin degil herseye faydasi var
Ya ben de bi araştırayım benim kan değerlerim çok düşük

Sağolun kızlar güzel dilekleriniz için.
Istah sifirdi bugün bende. Çok aglayinca eşim de çok yiprandi bugün. Ona iyi görünmek için fon makyaj vs akşamki davete hazırlandım. Kızım annanne de oğlum babaanne de ne kadar güzel bi davet olduysa öyle oldu işte.
Davetlerin lokantada olmasına bayılıyorum. Körü körüne ısrar eden yok :)
Yarım bamya
Yarım yoğurt
Koca bi salata
4 yk kavurma
2 çatal Şerbetli tatlı ve 1 dilim su boregi de nazarligi oldu bugünün.
Basım catlayacak agridan. Ilac da kar etmedi. Gözlerimi açamıyorum acidan. Kızım iyi çok sukur.halsiz mizmiz ama ateşi yok bin sukur.artik evimde bir hafta gecirecegim.oglumu çok ozlicem sadece. (((((
Iyi geceler hepinize.
kimyager1508 sana özelden mesaj attım. Okursan sevinirim canım

henüz gelmedi canım mesajın

20 HAZİRAN
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :60 dk yüzme +85 dk yürüme
@yolcukardelen:70 dk masa tenisi
@katre-i dem :
L littlelamp : 1 saat yürüyüş +B-fit ve platformlarda kendi hazırladığım program hareketleri 30dk

2.grup rüzgarın kızları
@breeze3547 :
R RoseAnge :
@aysedurmaz:spor yok
EceZ : 30 dakika paten + 120 dakika yürüyüş + 15 dakika dans

İlaç vermedi mi doktor ben ilaç kullanıyorum yoksa dolmaz depoların sadece yiyeceklerle olmaz dedi

Depoda sıkıntı var zaten.
En son doktor tekrar ilaç vermedi. Gebelik düşündüğün zaman gel dedi.

çok teşekkürler kızlar,artık geri sayım başladı
bu hafta listeyi belki hazırlarım yine

Hay Allah burada doğuracaksın az kaldı.

iftarda kıymalı patates ve ayran turşu
sonrasında çay ve türk kahvesi yarın doktora gidicem bakalım gizli şeker için susuzluğa dayanamıyorum sporla oruç tutamıycam çok zorluyor çünkü

Turşu hele böyle sıcak zamanlarda daha çok susatır tercih etmemende fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…