Günaydın @WanHeda nasılsın? Sağlığın nasıl? Sarma yazmışsın da benimde 1 haftadır aklımda daha oturup saracagim güya :/
Çocuklar olmasa hazır alırım da onlara hazır gıda yedirmemeye çalışıyorum. İnşallah birgün sararım kendim :)İyiyim sen nasılsın? Bugün oruç tutmuyorum. Dün kötü oldum şuan iyiyim. Su şişeme sarıldım.
Benide çekti diye gidip hazır aldım az aldım az yedimDarısı başına.
meyveli soda yı içerken kalori falan düşünmedim canım, kola içmiyorum, ayran yapıcaktım telaştan unutmuşum, sonra da yorgunluktan kalkmak istemedim kolayıma gittiGüzel menü tuttum:)
Güzel menü canım.
Bende üzgün stresliyken yiyenlerdenim ama kendimi tutmayı öğreneceğiz olmaz böyle.
Menü iyi ekmekler fazla gibi geldi sade.
Çok güzel. Bende mangal istiyorum
Geçmiş olsun kaptancım. Kuzey iyidir inşallah?
Az yemişsin olsun fazla yemenden iyidir.
Hepsi su değildir emin ol. Maşalah
Konaktan kordon boyunca saatlerce bir kaç tur atmış gibi düşün
Görmedim duymadım bilmiyorumDondurma helva tatlılar oh maşallah biz diyettemiydik ne
güzelll :)
Karadut suyu neymiş nasıl yapıyorsun onu bakiyim.
Tatlı kızartma meyveli soda.
Bu arada hatırlatmak isterim hazır meyveli sodalar koladan bile daha kalorili.
geçmş olsun canım, pekmez içebiliyor musunBenimde kan değerlerim bir türlü yükselmiyor.
kan ilacını bıraktım yine aynı oldu.
Benim de metobolizmam fena halde bağırıyor.Etliekmeeeeeek diye.meyveli soda yı içerken kalori falan düşünmedim canım, kola içmiyorum, ayran yapıcaktım telaştan unutmuşum, sonra da yorgunluktan kalkmak istemedim kolayıma gitti
valla özlemişim, kızartma tatlı, hamur işi, diyete arada bu şekilde soluk aldırmak gerekiyor bence ,kilomda da artış v.s olmadı çok şükür
teşekkür ederim, işe yaramıyorum gölge etmiyeyim bariAslıcım seni listeden azlediyorum madem istediğin zaman başlayabilirsin
tamam canımaslibo canım geçen probiyotik yoğurdu sormuşsun o aceleyle marketten alınmış activa yoğurttu ama ne yalan söyleyim iftarda yemekten önce ve sahurda 1 er tane yedim çok iyi geldi
Benim de metobolizmam fena halde bağırıyor.Etliekmeeeeeek diye.Kendime açık kapımı arıyorum nedir
Çiçek ekmek 2 dilim ekmeğe denk geliyor yani 4 dilim yemiş oldun canım bilgin yoksa diye söyleyim dedim eti form iyi bi seçim olmayabilir yani regliydin galiba değil mi onun da etkisi olmuştur 500 gr da.bende her sabah tartılanlardanım ama burda tartılamıyorum deli olcam meraktan kontrol bende değil gibi hissediyorum böyleBugün abartiyla başladım güne
Çiçek ekmekten 2 tost yaptım. Domates salatalık biber bal ve çayla. Bu kadar yeme sebebim de bugun sürekli dışarıda olacak olmam.yemeğe vakit olmayacak gibi çünkü. Aksama kadar yogurtla etiform larla gecistiririm diyorum dengelesin diye.
Bu arada kalicimidir bilmem ama 500 gr gitti bende cumadan beri.hastalık oldu her sabah tartiliyorum artık.
meyveli soda yı içerken kalori falan düşünmedim canım, kola içmiyorum, ayran yapıcaktım telaştan unutmuşum, sonra da yorgunluktan kalkmak istemedim kolayıma gitti
valla özlemişim, kızartma tatlı, hamur işi, diyete arada bu şekilde soluk aldırmak gerekiyor bence ,kilomda da artış v.s olmadı çok şükür
geçmş olsun canım, pekmez içebiliyor musun
Gunaydin kizlarrr
bugun pek giremeyebilirim. Esim evde biraz evi temizlettiririm sonrada bikac bisey icin disari cikariz.ara ara ugrarim ama
oruç tutmadım ya çok sıkıntı olmadı çok yemiyorum zatenDepoda sıkıntı var zaten.
En son doktor tekrar ilaç vermedi. Gebelik düşündüğün zaman gel dedi.
Hay Allah burada doğuracaksın az kaldı.
Turşu hele böyle sıcak zamanlarda daha çok susatır tercih etmemende fayda var.
O nedemek aslıcım başımın üstünde yerin var sen bu dönemi atlat hemen alcam seni listeye :)teşekkür ederim, işe yaramıyorum gölge etmiyeyim bari
tamam canım
Kolay gelsin canımGunaydin kizlarrr
bugun pek giremeyebilirim. Esim evde biraz evi temizlettiririm sonrada bikac bisey icin disari cikariz.ara ara ugrarim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?