Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugün abartiyla başladım güne
Çiçek ekmekten 2 tost yaptım. Domates salatalık biber bal ve çayla. Bu kadar yeme sebebim de bugun sürekli dışarıda olacak olmam.yemeğe vakit olmayacak gibi çünkü. Aksama kadar yogurtla etiform larla gecistiririm diyorum dengelesin diye.
Bu arada kalicimidir bilmem ama 500 gr gitti bende cumadan beri.hastalık oldu her sabah tartiliyorum artık.

Günaydın @WanHeda nasılsın? Sağlığın nasıl? Sarma yazmışsın da benimde 1 haftadır aklımda daha oturup saracagim güya :/

İyiyim sen nasılsın? Bugün oruç tutmuyorum. Dün kötü oldum şuan iyiyim. Su şişeme sarıldım.
Benide çekti diye gidip hazır aldım az aldım az yedim Darısı başına.

İyiyim sen nasılsın? Bugün oruç tutmuyorum. Dün kötü oldum şuan iyiyim. Su şişeme sarıldım.
Benide çekti diye gidip hazır aldım az aldım az yedim Darısı başına.
Çocuklar olmasa hazır alırım da onlara hazır gıda yedirmemeye çalışıyorum. İnşallah birgün sararım kendim :)

meyveli soda yı içerken kalori falan düşünmedim canım, kola içmiyorum, ayran yapıcaktım telaştan unutmuşum, sonra da yorgunluktan kalkmak istemedim kolayıma gitti

valla özlemişim, kızartma tatlı, hamur işi, diyete arada bu şekilde soluk aldırmak gerekiyor bence ,kilomda da artış v.s olmadı çok şükür

Benim de metobolizmam fena halde bağırıyor.Etliekmeeeeeek diye. Kendime açık kapımı arıyorum nedir

Aslıcım seni listeden azlediyorum madem istediğin zaman başlayabilirsin
teşekkür ederim, işe yaramıyorum gölge etmiyeyim bari
aslibo canım geçen probiyotik yoğurdu sormuşsun o aceleyle marketten alınmış activa yoğurttu ama ne yalan söyleyim iftarda yemekten önce ve sahurda 1 er tane yedim çok iyi geldi
tamam canım

Çiçek ekmek 2 dilim ekmeğe denk geliyor yani 4 dilim yemiş oldun canım bilgin yoksa diye söyleyim dedim eti form iyi bi seçim olmayabilir yani regliydin galiba değil mi onun da etkisi olmuştur 500 gr da.bende her sabah tartılanlardanım ama burda tartılamıyorum deli olcam meraktan kontrol bende değil gibi hissediyorum böyle

Ay yok arada olur tabi. Ben belki bilmiyorsundur diye şeyettim.

oruç tutmadım ya çok sıkıntı olmadı çok yemiyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…