- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
Kızlar dun gelemedim ruyamdada bildirim gunu bildirim yapmamisiz tövbe site rruyama giriyor
Gülme kız.Destek çık.
Valla mı 4 dilim olduÇiçek ekmek 2 dilim ekmeğe denk geliyor yani 4 dilim yemiş oldun canım bilgin yoksa diye söyleyim dedim eti form iyi bi seçim olmayabilir yani regliydin galiba değil mi onun da etkisi olmuştur 500 gr da.bende her sabah tartılanlardanım ama burda tartılamıyorum deli olcam meraktan kontrol bende değil gibi hissediyorum böyle
İşlerimi bitirip eve geçiyim hemen yapacağım lesliemi21 HAZİRAN
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :
@yolcukardelen:
@katre-i dem :
@littlelamp :
2.grup rüzgarın kızları
@breeze3547 :
R RoseAnge :
@aysedurmaz:
EceZ :
bilmem mi , cin gibiyim de çaktırma maya çalışıyorumAy yok arada olur tabi. Ben belki bilmiyorsundur diye şeyettim.
bırakmayın beni psikolojim bozulur vallaaaaaaaO nedemek aslıcım başımın üstünde yerin var sen bu dönemi atlat hemen alcam seni listeye :)
ramazan bitsin mezdeke grubu kurucammmm , senide alıcammİşlerimi bitirip eve geçiyim hemen yapacağım lesliemiBugün bacaklarım daha iyi.Dün adım atamıyordum kas agrısından.
20 HAZİRAN
@Ses35 :60 dk yüzme +85 dk yürüme
@yolcukardelen:70 dk masa tenisi
@katre-i dem :
@littlelamp :
2.grup rüzgarın kızları
@breeze3547 :
R RoseAnge :
@aysedurmaz:spor yok
EceZ : 30 dakika paten + 120 dakika yürüyüş + 15 dakika dans
Ben yiyordum ramazandan evvel yulaf kepeği. Süt ve yoğurt la. CanımGörev aşkına bak beaa.
Gülme kız.Destek çık.
Valla mı 4 dilim olduİnan 2 dilim diye düşünmüştüm ben. Bi daha olmasın o zaman
Hmmm son günlerimdeyim.Peki regl bitince geri gelir mi o 500 gr
Eti form neden peki?Yerine ne tavsiye edersin?Gerçi 1 paketi bile tüm yiyemiyorum ben.Tek tük ısırık alıyorum limonlu bisküvisinden falan.Kahvaltılık gevrek almıştım o olurmu sütle ? Tam buğdaylı o da.
Tamam canım arada uğramaya çalis . Ayyyy son hazırlıklarGunaydin kizlarrr
bugun pek giremeyebilirim. Esim evde biraz evi temizlettiririm sonrada bikac bisey icin disari cikariz.ara ara ugrarim ama
Yaptir yaptır yarin doğurcan temiz olsun wvGunaydin kizlarrr
bugun pek giremeyebilirim. Esim evde biraz evi temizlettiririm sonrada bikac bisey icin disari cikariz.ara ara ugrarim ama
EdaaaaAy yok arada olur tabi. Ben belki bilmiyorsundur diye şeyettim.
Cam silsem sayılır mi kol çalışması desek adına21 HAZİRAN
@Ses35 :
@yolcukardelen:
@katre-i dem :
@littlelamp :
2.grup rüzgarın kızları
@breeze3547 :
R RoseAnge :
@aysedurmaz:
EceZ :
musli mi yoksa nesfit filan mi hergun olmadığı surece sıkıntı yok kalorisi yüksek onunda dikkat etmek gerek i ekmekler gözüne gitmesin ayseeeeeeeeGörev aşkına bak beaa.
Gülme kız.Destek çık.
Eti form neden peki?Yerine ne tavsiye edersin?Gerçi 1 paketi bile tüm yiyemiyorum ben.Tek tük ısırık alıyorum limonlu bisküvisinden falan.Kahvaltılık gevrek almıştım o olurmu sütle ? Tam buğdaylı o da.
Yaptir yaptır yarin doğurcan temiz olsun wv
Edaaaa
Cam silsem sayılır mi kol çalışması desek adına
musli mi yoksa nesfit filan mi hergun olmadığı surece sıkıntı yok kalorisi yüksek onunda dikkat etmek gerek i ekmekler gözüne gitmesin ayseeeeeeee
evet canım ya:-(sen hele bi dön de kaynatırız artikSenle de denk gelemedik hiç kanki baya yorulmuşsun ama süper de kilo vermişsin bu hafta tebrik ederim regli de olcam bu hafta benim halim ne olcak bakalım çok endişeliyim tartılamıyorum da evde olsam her sabah tartıdayım aslında ama işte
Ay ben de her gün tartıliyorum hatta günde 4-5kere:-(ne olacaksa artikBugün abartiyla başladım güne
Çiçek ekmekten 2 tost yaptım. Domates salatalık biber bal ve çayla. Bu kadar yeme sebebim de bugun sürekli dışarıda olacak olmam.yemeğe vakit olmayacak gibi çünkü. Aksama kadar yogurtla etiform larla gecistiririm diyorum dengelesin diye.
Bu arada kalicimidir bilmem ama 500 gr gitti bende cumadan beri.hastalık oldu her sabah tartiliyorum artık.
Ben de ben deere de,zor tutuyorum kendimi,belki tartıdan sonra bi güzellik yapabilirim kendimeBenim de metobolizmam fena halde bağırıyor.Etliekmeeeeeek diye.Kendime açık kapımı arıyorum nedir
Bu hafta birinci olacağımıza mi işarettir neKızlar dun gelemedim ruyamdada bildirim gunu bildirim yapmamisiz tövbe site rruyama giriyor
ben de tam
İki saat kadar masa tenisi oynadım da şekerim onun için yeni yazıyorumTamam canım arada uğramaya çalis . Ayyyy son hazırlıklar
@yolcukardelen R RoseAnge nerelerdesiniz cancanlar
Slm kızlar nasılsınız
dün akşam 1 tabakpatlıcan yyemeği
1 kase cacık
2 dilim ekmek
ekmekçi tuba, sen bir benim koca 2 ekmeksiz yapamayan sanırım,Saat 10 gibi 2 kepçe mercimek çorbası
2 dilim ekmek
ara yarım muz
saat 2 de
6 yemek kaşığı tavuklu pirinç ppilavı
İki saat kadar masa tenisi oynadım da şekerim onun için yeni yazıyorum
tartıdan sonra ben sana yazarım yiyeceklerinin listesini tamam rakibecimmmAy ben de her gün tartıliyorum hatta günde 4-5kere:-(ne olacaksa artik
Ben de ben deere de,zor tutuyorum kendimi,belki tartıdan sonra bi güzellik yapabilirim kendime
Bu hafta birinci olacağımıza mi işarettir ne
ben de tamEceZ i soracaktim,canım nerelerdesin?
Al al.ben fena oynarım. Kapı gicirtisina bile :))))ramazan bitsin mezdeke grubu kurucammmm , senide alıcamm
:)))))) haberleri takip edelim
Yimem valla.ben yiyim sen zayıfladimi hinzir. Ciks yimicemBen yiyordum ramazandan evvel yulaf kepeği. Süt ve yoğurt la. Canım
Rakibecim ye sen ye.etli ekmek etli pide farketmez . Canın ne istiyor sa ye . İçinde uhte kalmasın
Kahvaltilik gevrekti nesfit musli vs değil. Tambugdayli yazıyordu. Zaten paketi acamadan çıkmak zorunda kaldım burodan.Yaptir yaptır yarin doğurcan temiz olsun wv
Edaaaa
Cam silsem sayılır mi kol çalışması desek adına
musli mi yoksa nesfit filan mi hergun olmadığı surece sıkıntı yok kalorisi yüksek onunda dikkat etmek gerek i ekmekler gözüne gitmesin ayseeeeeeee
Yapma o güzelliği yapma iste. Yolcukardelen yaptı güzellik ben çirkin mi kalayim diye bende yaparım valla.yapma girme Kanıma :)))Ay ben de her gün tartıliyorum hatta günde 4-5kere:-(ne olacaksa artik
Ben de ben deere de,zor tutuyorum kendimi,belki tartıdan sonra bi güzellik yapabilirim kendime
Bu hafta birinci olacağımıza mi işarettir ne
ben de tamEceZ i soracaktim,canım nerelerdesin?
Tam buğday veya kepekli bari ye sende Tubiş. Beyaz ekmek zehir diye boğazını yirtti canan teyzemiz :))Pilavl yemedi sadece pilav yedim ama haklısın ekmekçiyim
Canım dikkat edersen gelmez.1 paket 2 dilim ekmek 1 kaseGörev aşkına bak beaa.
Gülme kız.Destek çık.
1 kase gevrek 2 dilim ekmek yapıyo canım bunlara dikkat sen et yoğurt gibi yesem daha iyi bugünGörev aşkına bak beaa.
Gülme kız.Destek çık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?