Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar dun gelemedim ruyamdada bildirim gunu bildirim yapmamisiz tövbe site rruyama giriyor
Görev aşkına bak beaa.
Gülme kız.Destek çık.
Valla mı 4 dilim oldu İnan 2 dilim diye düşünmüştüm ben. Bi daha olmasın o zaman
Hmmm son günlerimdeyim.Peki regl bitince geri gelir mi o 500 gr
Eti form neden peki? Yerine ne tavsiye edersin?Gerçi 1 paketi bile tüm yiyemiyorum ben.Tek tük ısırık alıyorum limonlu bisküvisinden falan.Kahvaltılık gevrek almıştım o olurmu sütle ? Tam buğdaylı o da.

Ay yok arada olur tabi. Ben belki bilmiyorsundur diye şeyettim.
bilmem mi , cin gibiyim de çaktırma maya çalışıyorum
O nedemek aslıcım başımın üstünde yerin var sen bu dönemi atlat hemen alcam seni listeye :)
bırakmayın beni psikolojim bozulur vallaaaaaaa
sonra size her gün küçük emrah dinletirim , ben yetimmmm ben öksüzzzz diye başlayan var ya

Ben yiyordum ramazandan evvel yulaf kepeği. Süt ve yoğurt la. Canım

Rakibecim ye sen ye. etli ekmek etli pide farketmez . Canın ne istiyor sa ye . İçinde uhte kalmasın

Son düzenleme:
Gunaydin kizlarrr
bugun pek giremeyebilirim. Esim evde biraz evi temizlettiririm sonrada bikac bisey icin disari cikariz. ara ara ugrarim ama
Yaptir yaptır yarin doğurcan temiz olsun wv
Ay yok arada olur tabi. Ben belki bilmiyorsundur diye şeyettim.
Edaaaa
21 HAZİRAN
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :
@yolcukardelen:
@katre-i dem :
@littlelamp :

2.grup rüzgarın kızları
@breeze3547 :
R RoseAnge :
@aysedurmaz:
EceZ :
Cam silsem sayılır mi kol çalışması desek adına
musli mi yoksa nesfit filan mi hergun olmadığı surece sıkıntı yok kalorisi yüksek onunda dikkat etmek gerek i ekmekler gözüne gitmesin ayseeeeeeee

evet canım ya:-(sen hele bi dön de kaynatırız artik o kadar harekete kalmamıştır hiçbiri üzülme ay 28inde ben de olcam bakalım,bi de öyle versem iyi olacak

Ay ben de her gün tartıliyorum hatta günde 4-5kere:-(ne olacaksa artik
Benim de metobolizmam fena halde bağırıyor.Etliekmeeeeeek diye. Kendime açık kapımı arıyorum nedir
Ben de ben deere de,zor tutuyorum kendimi,belki tartıdan sonra bi güzellik yapabilirim kendime
Kızlar dun gelemedim ruyamdada bildirim gunu bildirim yapmamisiz tövbe site rruyama giriyor
Bu hafta birinci olacağımıza mi işarettir ne
EceZ nerelerdesin , metrobüs yolunda yürüyüş yaparken , mahsur mu kaldın yoksa
ben de tam EceZ i soracaktim,canım nerelerdesin?

Saat 10 gibi 2 kepçe mercimek çorbası
2 dilim ekmek
ara yarım muz
saat 2 de
6 yemek kaşığı tavuklu pirinç ppilavı

Slm kızlar nasılsınız
dün akşam 1 tabakpatlıcan yyemeği
1 kase cacık
2 dilim ekmek
Saat 10 gibi 2 kepçe mercimek çorbası
2 dilim ekmek
ara yarım muz
saat 2 de
6 yemek kaşığı tavuklu pirinç ppilavı
ekmekçi tuba, sen bir benim koca 2 ekmeksiz yapamayan sanırım, pilav varken yeme bari rakibecimmmm
İki saat kadar masa tenisi oynadım da şekerim onun için yeni yazıyorum

mübarek günde o kadar eziyeti yapılır mı
tartıdan sonra ben sana yazarım yiyeceklerinin listesini tamam rakibecimmm

ramazan bitsin mezdeke grubu kurucammmm , senide alıcamm
Al al.ben fena oynarım. Kapı gicirtisina bile :))))
EceZ nerelerdesin , metrobüs yolunda yürüyüş yaparken , mahsur mu kaldın yoksa
:)))))) haberleri takip edelim EceZ mobeselere takılır polis takibe falan alır. Napiyorbu bayan diye :)))))
Ben yiyordum ramazandan evvel yulaf kepeği. Süt ve yoğurt la. Canım

Rakibecim ye sen ye. etli ekmek etli pide farketmez . Canın ne istiyor sa ye . İçinde uhte kalmasın
Yimem valla.ben yiyim sen zayıfladimi hinzir. Ciks yimicem
Kahvaltilik gevrekti nesfit musli vs değil. Tambugdayli yazıyordu. Zaten paketi acamadan çıkmak zorunda kaldım burodan.
Yapma o güzelliği yapma iste. Yolcukardelen yaptı güzellik ben çirkin mi kalayim diye bende yaparım valla.yapma girme Kanıma :)))
Pilavl yemedi sadece pilav yedim ama haklısın ekmekçiyim
Tam buğday veya kepekli bari ye sende Tubiş. Beyaz ekmek zehir diye boğazını yirtti canan teyzemiz :))

Öğle yemeğim olmadı bugün. Aksama tika başa yememek için bişeyler önerin kızlar ( kahvaltilik gevregimi de yiyemedim. Sek yeni bi ürün çıkarmış.yoğurt sanıp almıştım peynirmis :))) elmalı tarcinli diye adım. 5 6 yk yoğurt kıvamında peynir yemiş oldum.yarım pakette etiform elmalı biskuviden.1 lt su icebildim daha.dışarıda olunca içeriyorum (

Canım dikkat edersen gelmez.1 paket 2 dilim ekmek 1 kase

1 kase gevrek 2 dilim ekmek yapıyo canım bunlara dikkat sen et yoğurt gibi yesem daha iyi bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…