Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

zaten zor duruyor rakibecim, canımcım ben 10 kilo fazlalık için girdim, 5 kilo gitti, bu yediğim lahmacun, kızartma ve tatlı çeşitleri ödülüm oldu sende öyle yap, vereceğin her 5 kiloda kendini ödüllendir, sürekli diyet psikolijiside zor oluyor,

bi hınzırlık yapalım dedim çaktın hemen

hay çok yaşa emi , demek ki peynir yiyesin varmış,

hikaye bu ya
eskiden deterjan kapları ile peynir kapları birbirine çok benzerdi, 85 li yıllarda
adamın beri peynir zannederek sabun almış, başlamış yemeğe, tabi ağzından köpükler geliyormuş yedikçe
sonra da demişki , sana o kadar para verdim öpürsende yicem köpürsende yicem seni

ayşe senin peynirde buna benzemiş,

bilmem mi , cin gibiyim de çaktırma maya çalışıyorum

bırakmayın beni psikolojim bozulur vallaaaaaaa
sonra size her gün küçük emrah dinletirim , ben yetimmmm ben öksüzzzz diye başlayan var ya
O zaman kesin alırım seni cano bırakırmıyım hiç :))
ramazan bitsin mezdeke grubu kurucammmm , senide alıcamm
Oda iyiymiş grupları yarıştıruruz ozaman :))

Oh valla kaptan dedik bağrımıza bastık yok ütü sayalım yok kapı baca sayalım oldu olacak tuvalete eğilmeği de de squat sayalım

evet canım ya:-(sen hele bi dön de kaynatırız artik o kadar harekete kalmamıştır hiçbiri üzülme ay 28inde ben de olcam bakalım,bi de öyle versem iyi olacak
İnşallah ya bi tartı bulsam tartılcam ama...
Benim de geçti günü bi gelse rahatlıcam
İki saat kadar masa tenisi oynadım da şekerim onun için yeni yazıyorum
Tam dakikasını alayım kanki

Saat 10 gibi 2 kepçe mercimek çorbası
2 dilim ekmek
ara yarım muz
saat 2 de
6 yemek kaşığı tavuklu pirinç ppilavı
Tuba cım 2 kepçe çorba 2 dilim ekmek eder
2 dilim de ekmek yemişsin 4
6 yk pilav hadi tavuklu demişin 1 dilim diyelim etti sana 5 dilim
Akşama ne yicen bakem önlem alalım

Seni bu akşam et yoğurt salata kurtarır canım bence

Benim kg fazlam 8 şu an.4 gidince yapiyim bende ödül :)
Canım tam buğday yada kepek yiyorum canan teyze herşeye zehir diyor zatenbu yyediklerini görse beni
Kadına herkes önce karşı çıkıyor ama bir bir de doğru çıkıyor. Tabi ekmeksiz tereyağı yeme fikri bana da bi garip geliyor aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…