zaten zor duruyor rakibecim, canımcım ben 10 kilo fazlalık için girdim, 5 kilo gitti, bu yediğim lahmacun, kızartma ve tatlı çeşitleri ödülüm olduAl al.ben fena oynarım. Kapı gicirtisina bile :))))
:)))))) haberleri takip edelimEceZ mobeselere takılır polis takibe falan alır. Napiyorbu bayan diye :)))))
Yimem valla.ben yiyim sen zayıfladimi hinzir. Ciks yimicem
Kahvaltilik gevrekti nesfit musli vs değil. Tambugdayli yazıyordu. Zaten paketi acamadan çıkmak zorunda kaldım burodan.
Yapma o güzelliği yapma iste. Yolcukardelen yaptı güzellik ben çirkin mi kalayim diye bende yaparım valla.yapma girme Kanıma :)))
Tam buğday veya kepekli bari ye sende Tubiş. Beyaz ekmek zehir diye boğazını yirtti canan teyzemiz :))
Öğle yemeğim olmadı bugün. Aksama tika başa yememek için bişeyler önerin kızlar( kahvaltilik gevregimi de yiyemedim. Sek yeni bi ürün çıkarmış.yoğurt sanıp almıştım peynirmis :))) elmalı tarcinli diye adım. 5 6 yk yoğurt kıvamında peynir yemiş oldum.yarım pakette etiform elmalı biskuviden.1 lt su icebildim daha.dışarıda olunca içeriyorum (
O zaman kesin alırım seni cano bırakırmıyım hiç :))bilmem mi , cin gibiyim de çaktırma maya çalışıyorum
bırakmayın beni psikolojim bozulur vallaaaaaaa
sonra size her gün küçük emrah dinletirim , ben yetimmmm ben öksüzzzz diye başlayan var ya
Oda iyiymiş grupları yarıştıruruz ozaman :))ramazan bitsin mezdeke grubu kurucammmm , senide alıcamm
Oh valla kaptan dedik bağrımıza bastık yok ütü sayalım yok kapı baca sayalım oldu olacak tuvalete eğilmeği de de squat sayalımYaptir yaptır yarin doğurcan temiz olsun wv
Edaaaa
Cam silsem sayılır mi kol çalışması desek adına
musli mi yoksa nesfit filan mi hergun olmadığı surece sıkıntı yok kalorisi yüksek onunda dikkat etmek gerek i ekmekler gözüne gitmesin ayseeeeeeee
İnşallah ya bi tartı bulsam tartılcam ama...evet canım ya:-(sen hele bi dön de kaynatırız artiko kadar harekete kalmamıştır hiçbiri üzülme ay 28inde ben de olcam bakalım,bi de öyle versem iyi olacak
Tam dakikasını alayım kankiİki saat kadar masa tenisi oynadım da şekerim onun için yeni yazıyorum
Tuba cım 2 kepçe çorba 2 dilim ekmek ederSaat 10 gibi 2 kepçe mercimek çorbası
2 dilim ekmek
ara yarım muz
saat 2 de
6 yemek kaşığı tavuklu pirinç ppilavı
Seni bu akşam et yoğurt salata kurtarır canım benceÖğle yemeğim olmadı bugün. Aksama tika başa yememek için bişeyler önerin kızlar( kahvaltilik gevregimi de yiyemedim. Sek yeni bi ürün çıkarmış.yoğurt sanıp almıştım peynirmis :))) elmalı tarcinli diye adım. 5 6 yk yoğurt kıvamında peynir yemiş oldum.yarım pakette etiform elmalı biskuviden.1 lt su icebildim daha.dışarıda olunca içeriyorum (
Canım inan sabahtan Berri ne yiyeceğimi kara kara düşünüyorum sence ne olabilir sizlere de soruyorum canlarTuba cım 2 kepçe çorba 2 dilim ekmek eder
2 dilim de ekmek yemişsin 4
6 yk pilav hadi tavuklu demişin 1 dilim diyelim etti sana 5 dilim
Akşama ne yicen bakem önlem alalım
Benim kg fazlam 8 şu an.4 gidince yapiyim bende ödül :)zaten zor duruyor rakibecim, canımcım ben 10 kilo fazlalık için girdim, 5 kilo gitti, bu yediğim lahmacun, kızartma ve tatlı çeşitleri ödülüm oldusende öyle yap, vereceğin her 5 kiloda kendini ödüllendir, sürekli diyet psikolijiside zor oluyor,
bi hınzırlık yapalım dedim çaktın hemen
hay çok yaşa emi , demek ki peynir yiyesin varmış,
hikaye bu ya
eskiden deterjan kapları ile peynir kapları birbirine çok benzerdi, 85 li yıllarda
adamın beri peynir zannederek sabun almış, başlamış yemeğe, tabi ağzından köpükler geliyormuş yedikçe
sonra da demişki , sana o kadar para verdim öpürsende yicem köpürsende yicem seni
ayşe senin peynirde buna benzemiş,
Kadına herkes önce karşı çıkıyor ama bir bir de doğru çıkıyor. Tabi ekmeksiz tereyağı yeme fikri bana da bi garip geliyor aslında.Canım tam buğday yada kepek yiyorum canan teyze herşeye zehir diyor zatenbu yyediklerini görse beni
En güzeli et yoğurt salata gün boyu karbonhidrat almışsın protein hem tok tutar hem de dengelerCanım inan sabahtan Berri ne yiyeceğimi kara kara düşünüyorum sence ne olabilir sizlere de soruyorum canlar
Canım en son listeye eklersen daha iyi olur21 HAZİRAN
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :
@yolcukardelen:
@katre-i dem :
L littlelamp : hareketler de dinlenme yürüyüşe devam 40 dk
2.grup rüzgarın kızları
@breeze3547 :
R RoseAnge :
@aysedurmaz:
EceZ :
Sporun bittimi devam etcekmisin bugün anlayamadımCanım en son listeye eklersen daha iyi olur
Süper spor.liste için teşekkürler canım21 HAZİRAN
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :150 dk yürüyüş+45 dk salon çalışması
@yolcukardelen : 120 dk masa tenisi
@katre-i dem :
L littlelamp : hareketler de dinlenme yürüyüşe devam 40 dk
2.grup rüzgarın kızları
@breeze3547 :
R RoseAnge :
@aysedurmaz:50 dk leslie
EceZ : 190 dakika yürüyüş + 20 dakika dans
Süper spor.liste için teşekkürler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?