Yürüye yürüye kiloları erittin maaşallah peki ne yiyorsun ececim merak ettimPaten yapamadım bugün yürüyüş çok geliyor 150 dakikadan sonra. 3 gün peşpeşe yüklenince yordu. Bugünlükte böyle olsun 56'ları gördüm ucundan zaten. ^_^
sabah mısır gevreği
akşam ve öğle dezpack
iki türk kahvesi bol su
(AÇIM)
De mi yarin 3 saat oynayayımekmekçi tuba, sen bir benim koca 2 ekmeksiz yapamayan sanırım,pilav varken yeme bari rakibecimmmm
mübarek günde o kadar eziyeti yapılır mı
tartıdan sonra ben sana yazarım yiyeceklerinin listesini tamam rakibecimmm
Ayy kiss napsak ki fena halde gaza geliyorum su anAl al.ben fena oynarım. Kapı gicirtisina bile :))))
:)))))) haberleri takip edelimEceZ mobeselere takılır polis takibe falan alır. Napiyorbu bayan diye :)))))
Yimem valla.ben yiyim sen zayıfladimi hinzir. Ciks yimicem
Kahvaltilik gevrekti nesfit musli vs değil. Tambugdayli yazıyordu. Zaten paketi acamadan çıkmak zorunda kaldım burodan.
Yapma o güzelliği yapma iste. Yolcukardelen yaptı güzellik ben çirkin mi kalayim diye bende yaparım valla.yapma girme Kanıma :)))
Tam buğday veya kepekli bari ye sende Tubiş. Beyaz ekmek zehir diye boğazını yirtti canan teyzemiz :))
Allah iyiliğin o versin cancagizimÖğle yemeğim olmadı bugün. Aksama tika başa yememek için bişeyler önerin kızlar( kahvaltilik gevregimi de yiyemedim. Sek yeni bi ürün çıkarmış.yoğurt sanıp almıştım peynirmis :))) elmalı tarcinli diye adım. 5 6 yk yoğurt kıvamında peynir yemiş oldum.yarım pakette etiform elmalı biskuviden.1 lt su icebildim daha.dışarıda olunca içeriyorum (
Vallaha sesli güldümOh valla kaptan dedik bağrımıza bastık yok ütü sayalım yok kapı baca sayalım oldu olacak tuvalete eğilmeği de de squat sayalım
Yanındaki göturseydin ki?ne zaman dönem,özledim gel artikİnşallah ya bi tartı bulsam tartılcam ama...
Benim de geçti günü bi gelse rahatlıcam
Tam dakikasını alayım kanki
İste sadece tb ekmeği kahvaltıda tereyağı için yiyormuş hatunBenim kg fazlam 8 şu an.4 gidince yapiyim bende ödül :)
Kadına herkes önce karşı çıkıyor ama bir bir de doğru çıkıyor. Tabi ekmeksiz tereyağı yeme fikri bana da bi garip geliyor aslında.
Oy guzuuummm,yavriiimm, ciğeriiiimmmm gel gel ben bakayım sanasabah mısır gevreği
akşam ve öğle dezpack
iki türk kahvesi bol su
(AÇIM)
Kız sen nerelerdesin,merakta biraktin hepimizi♡♡♡galiba yarin ben de göreceğim,insallaaaaaaahhhhhhh♡♡♡♡Paten yapamadım bugün yürüyüş çok geliyor 150 dakikadan sonra. 3 gün peşpeşe yüklenince yordu. Bugünlükte böyle olsun 56'ları gördüm ucundan zaten. ^_^
Dışarıya çıktığımda zibilyon tane burger kingin önünden geçtim ama hepsinde ekmek var diye yemekten vazgeçtim. Ufacık bir hamburgeri yakabilmek için 2-3 saat hızlı tempoda yürümek gerekiyor çünkü.
ÇEKTİĞİMİZ ÇİLEYE DEĞMEZ O HAMBURGERLER
Onun yerine bir dönerciye girip pilavsız sossuz bir tabağa döner kestirdim ve yanına da bir kase yoğurtla yedim. Dışarıda yiyebileceğim en iyi alternatiflerden birisi buydu ya da salata bar falan yiyebilirdim. Ama haftalardır et yemedim o kadar da olsun dimi
Çok az yemişsin gerçekten.bu arada dükkan bakma da geçirdiğimiz ve gezme şeklindeki yürüyüşleri spor olarak saymıyoruz canım spor diyebilmemiz için en az 20 dk lık sürekli hareketten bahsetmetmeliyiz çünkü herkesin gün içinde hareketi var önemli olan süreklilik spor anlamında yapılmış olması.yarıştayız ve kimseye haksızlık olmasın canımSon 3 gündür tatil alışverişi, yürüyüşü, sporu derken yemek yemeyi nerdeyse unutuyorum. Günümün 5-6 saati dışarıda yürümekle geçiyor ve tabi buda bana bedavadan spor olarak geri dönüyor.
Günlerdir süren kabızlığımı kabızlık şurubu ile çözmeyi başardım ve bugün bir güzel rahatladım.
Dün ve önceki günüm neredeyse aç geçti ordan oraya giderken yemeye vakit bulamadım. Ve 2 gün aç gezmeme rağmen 1 gram kilo bile verememiştim bu sabah. Sanırım aç kalarak kilo veremezsin diyen doktorlar gerçekten de haklılar.
Ya da kabızlığımın şişkinliğinden ötürü fazla çıktım bilemiyiciğim. Her neyse sorun yok diyete devam.
20 Haziran: 57.0 kilosuna indim.
21 Haziran menüm:
Sabah:
1 kase yoğurt naneli
Öğle
1 porsiyon et döner sossuz + 1 kase yoğurt
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Öpüldünüz:*
@Ses35 bak canım buradan da yediklerime. :)
Bende özledim perşembe dönüyorum canım bol bol yazışırız artık sahurlar da buluşuruzDe mi yarin 3 saat oynayayım
Ayy kiss napsak ki fena halde gaza geliyorum su andolapta en sevdiğim dondurma var kaç gündür, onu bile erteliyorum persembeyye
Sen konyada misin yoksa canım?
Allah iyiliğin o versin cancagizim
Vallaha sesli güldüm
Yanındaki göturseydin ki?ne zaman dönem,özledim gel artik♡
Dakikasını doğru yazmissin canım.
İste sadece tb ekmeği kahvaltıda tereyağı için yiyormuş hatun
Oy guzuuummm,yavriiimm, ciğeriiiimmmm gel gel ben bakayım sana♡♡♡♡acın halinden ac anlar artik tokum gerçi
Kız sen nerelerdesin,merakta biraktin hepimizi♡♡♡galiba yarin ben de göreceğim,insallaaaaaaahhhhhhh♡♡♡♡
Çok az yemişsin gerçekten.bu arada dükkan bakma da geçirdiğimiz ve gezme şeklindeki yürüyüşleri spor olarak saymıyoruz canım spor diyebilmemiz için en az 20 dk lık sürekli hareketten bahsetmetmeliyiz çünkü herkesin gün içinde hareketi var önemli olan süreklilik spor anlamında yapılmış olması.yarıştayız ve kimseye haksızlık olmasın canım
Kız sen nerelerdesin,merakta biraktin hepimizi♡♡♡galiba yarin ben de göreceğim,insallaaaaaaahhhhhhh♡♡♡♡
Ohh taştı ya yatışıyorsun,az kalmis ne güzel,sevindim vallaBende özledim perşembe dönüyorum canım bol bol yazışırız artık sahurlar da buluşuruz
benim de 5kaldı,iyi olur canım yaBiliyorum balım AVM'leri eklemedim zaten normal caddede spor amaçlı yürüyüşlerimi sayıyorum sadece.
Canım Cuma günü tatile çıkacağım onun için hazırlık yapıyorum. Bir de benim ev çok sıcak oluyor durulmuyor evde kesinlikle. Gün içinde caddede yürüyüş yapıyorum serin serin iyi geliyor. Yazın İstanbul'da oturulmaz onu anladım bir an önce gideyim de yüzmedir bisiklettir derken kilo vermemi hızlandırayım. Daha 5 kilo var istediğim kiloya ya.
Tamamdır canoBiliyorum balım AVM'leri eklemedim zaten normal caddede spor amaçlı yürüyüşlerimi sayıyorum sadece.
Canım Cuma günü tatile çıkacağım onun için hazırlık yapıyorum. Bir de benim ev çok sıcak oluyor durulmuyor evde kesinlikle. Gün içinde caddede yürüyüş yapıyorum serin serin iyi geliyor. Yazın İstanbul'da oturulmaz onu anladım bir an önce gideyim de yüzmedir bisiklettir derken kilo vermemi hızlandırayım. Daha 5 kilo var istediğim kiloya ya.
benim de 5kaldı,iyi olur canım yavalla su an burası iyi ama izmire gidince ne yaparım bilmiyorum:-(
Ne zama geliyon izmireOhh taştı ya yatışıyorsun,az kalmis ne güzel,sevindim valla
benim de 5kaldı,iyi olur canım yavalla su an burası iyi ama izmire gidince ne yaparım bilmiyorum:-(
O tür ilaçlar yararlı bakterileri de götürüyor canım bu sebeple çok mecbur kalmadıkça kullanmamalı özellikle doktora sormadanBu arada kızlar diyet döneminde hepimiz kabızlık çekeriz mutlaka. Doğal yöntemlerle çözemiyorsanız ki ben çözemedim. Eczaneden duphalac şurup alın 24 saat sonra en fazla etkisini gösteriyor. Ne yediyseniz ne kaldıysa midenizde bağırsaklarınızda su gibi çıkarıyor hepsini.
Allah'a şükrettim bugün gerçekten tam 4 gündür mutsuzdum kabız olmak insanın psikolojisini bile etkiliyormuş onu anladım.
O tür ilaçlar yararlı bakterileri de götürüyor canım bu sebeple çok mecbur kalmadıkça kullanmamalı özellikle doktora sormadan
Psikolojik olarak kolay gideceğine inandırmak istiyorum kendimiSon kilolar hep zor gidiyor unutma
bayramın ikinci günü inşallah canimNe zama geliyon izmire
canım benim ya kıyamam sana,biri bitti derken oburu başlıyor,elbette sabrının tevekkulunun de mükafatı kat kat olacaktır , rabbim kolaylaştırsın imtihanını,dertleriniz son bulsun,şifa bulasınız insallahEşimi iftarda acile kaldirdik kızlar.(( hem oruç hem sıcak mahvetti bugün eşimi. 5te eve geldik ateş 38 duşa girip uzandı. Az kaldı iftara diye bozmadi.1 saat sonra 39 oldu ateşi. Tekrar duş.iftarda 2 bardak su icti fenalasti.acile gittik ateş 40. Müdahale ettiler hemen.film tahlil vs derken bişey çıkmadı. Geçen haftaki gribi tam geçmediği için susuzluk yormus vücudu. Oruç tutmayacak 3 4 gün daha.kızımı babaanneden oglumu annanneden aldım eve geldim 11de.eşim hastanede kaldı babasıyla annesiyle.şimdi zile bastı. Yeni geliyor eve.akşam yemeğim 3 çatal püreli tepsi koftesiydi.bi parça da ekmek yedim.2 bardak ayranla.o da yetti zaten bu moralle ((((
sıvı ile beslenmekten midem lıkır lıkır oldu ya körolası açlıkDe mi yarin 3 saat oynayayım
Ayy kiss napsak ki fena halde gaza geliyorum su andolapta en sevdiğim dondurma var kaç gündür, onu bile erteliyorum persembeyye
Sen konyada misin yoksa canım?
Allah iyiliğin o versin cancagizim
Vallaha sesli güldüm
Yanındaki göturseydin ki?ne zaman dönem,özledim gel artik♡
Dakikasını doğru yazmissin canım.
İste sadece tb ekmeği kahvaltıda tereyağı için yiyormuş hatun
Oy guzuuummm,yavriiimm, ciğeriiiimmmm gel gel ben bakayım sana♡♡♡♡acın halinden ac anlar artik tokum gerçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?