Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Son 3 gündür tatil alışverişi, yürüyüşü, sporu derken yemek yemeyi nerdeyse unutuyorum. Günümün 5-6 saati dışarıda yürümekle geçiyor ve tabi buda bana bedavadan spor olarak geri dönüyor.

Günlerdir süren kabızlığımı kabızlık şurubu ile çözmeyi başardım ve bugün bir güzel rahatladım.

Dün ve önceki günüm neredeyse aç geçti ordan oraya giderken yemeye vakit bulamadım. Ve 2 gün aç gezmeme rağmen 1 gram kilo bile verememiştim bu sabah. Sanırım aç kalarak kilo veremezsin diyen doktorlar gerçekten de haklılar.

Ya da kabızlığımın şişkinliğinden ötürü fazla çıktım bilemiyiciğim. Her neyse sorun yok diyete devam.

20 Haziran: 57.0 kilosuna indim.

21 Haziran menüm:

Sabah:
1 kase yoğurt naneli

Öğle
1 porsiyon et döner sossuz + 1 kase yoğurt

Akşam
1 kase mercimek çorbası

Öpüldünüz:*

@Ses35 bak canım buradan da yediklerime. :)

Dışarıya çıktığımda zibilyon tane burger kingin önünden geçtim ama hepsinde ekmek var diye yemekten vazgeçtim. Ufacık bir hamburgeri yakabilmek için 2-3 saat hızlı tempoda yürümek gerekiyor çünkü.

ÇEKTİĞİMİZ ÇİLEYE DEĞMEZ O HAMBURGERLER

Onun yerine bir dönerciye girip pilavsız sossuz bir tabağa döner kestirdim ve yanına da bir kase yoğurtla yedim. Dışarıda yiyebileceğim en iyi alternatiflerden birisi buydu ya da salata bar falan yiyebilirdim. Ama haftalardır et yemedim o kadar da olsun dimi

sabah mısır gevreği
akşam ve öğle dezpack
iki türk kahvesi bol su
(AÇIM)

Diren canım alışıyorsun açlığa ara ara salatalık falan tüketirsin bol sulu ayran yapıp içersin tabi oruç tutmuyorsan. Oruçsan yapacak bir şey yok sıkacaksın dişini yatıp uyumayı dene dayanamıyorsan da. :/

ekmekçi tuba, sen bir benim koca 2 ekmeksiz yapamayan sanırım, pilav varken yeme bari rakibecimmmm

mübarek günde o kadar eziyeti yapılır mı

tartıdan sonra ben sana yazarım yiyeceklerinin listesini tamam rakibecimmm
De mi yarin 3 saat oynayayım
Ayy kiss napsak ki fena halde gaza geliyorum su andolapta en sevdiğim dondurma var kaç gündür, onu bile erteliyorum persembeyye
Sen konyada misin yoksa canım?
Allah iyiliğin o versin cancagizim
Oh valla kaptan dedik bağrımıza bastık yok ütü sayalım yok kapı baca sayalım oldu olacak tuvalete eğilmeği de de squat sayalım
Vallaha sesli güldüm
İnşallah ya bi tartı bulsam tartılcam ama...
Benim de geçti günü bi gelse rahatlıcam

Tam dakikasını alayım kanki
Yanındaki göturseydin ki?ne zaman dönem,özledim gel artik
Dakikasını doğru yazmissin canım.
Benim kg fazlam 8 şu an.4 gidince yapiyim bende ödül :)

Kadına herkes önce karşı çıkıyor ama bir bir de doğru çıkıyor. Tabi ekmeksiz tereyağı yeme fikri bana da bi garip geliyor aslında.
İste sadece tb ekmeği kahvaltıda tereyağı için yiyormuş hatun
sabah mısır gevreği
akşam ve öğle dezpack
iki türk kahvesi bol su
(AÇIM)
Oy guzuuummm,yavriiimm, ciğeriiiimmmm gel gel ben bakayım sana♡♡♡♡acın halinden ac anlarartik tokum gerçi
Paten yapamadım bugün yürüyüş çok geliyor 150 dakikadan sonra. 3 gün peşpeşe yüklenince yordu. Bugünlükte böyle olsun 56'ları gördüm ucundan zaten. ^_^
Kız sen nerelerdesin,merakta biraktin hepimizi♡♡♡galiba yarin ben de göreceğim,insallaaaaaaahhhhhhh♡♡♡♡

Çok az yemişsin gerçekten.bu arada dükkan bakma da geçirdiğimiz ve gezme şeklindeki yürüyüşleri spor olarak saymıyoruz canım spor diyebilmemiz için en az 20 dk lık sürekli hareketten bahsetmetmeliyiz çünkü herkesin gün içinde hareketi var önemli olan süreklilik spor anlamında yapılmış olması.yarıştayız ve kimseye haksızlık olmasın canım

Bende özledim perşembe dönüyorum canım bol bol yazışırız artık sahurlar da buluşuruz

Biliyorum balım AVM'leri eklemedim zaten normal caddede spor amaçlı yürüyüşlerimi sayıyorum sadece.

Kız sen nerelerdesin,merakta biraktin hepimizi♡♡♡galiba yarin ben de göreceğim,insallaaaaaaahhhhhhh♡♡♡♡

Canım Cuma günü tatile çıkacağım onun için hazırlık yapıyorum. Bir de benim ev çok sıcak oluyor durulmuyor evde kesinlikle. Gün içinde caddede yürüyüş yapıyorum serin serin iyi geliyor. Yazın İstanbul'da oturulmaz onu anladım bir an önce gideyim de yüzmedir bisiklettir derken kilo vermemi hızlandırayım. Daha 5 kilo var istediğim kiloya ya.

Bende özledim perşembe dönüyorum canım bol bol yazışırız artık sahurlar da buluşuruz
Ohh taştı ya yatışıyorsun,az kalmis ne güzel,sevindim valla
benim de 5kaldı,iyi olur canım ya valla su an burası iyi ama izmire gidince ne yaparım bilmiyorum:-(

Tamamdır cano

Bu arada kızlar diyet döneminde hepimiz kabızlık çekeriz mutlaka. Doğal yöntemlerle çözemiyorsanız ki ben çözemedim. Eczaneden duphalac şurup alın 24 saat sonra en fazla etkisini gösteriyor. Ne yediyseniz ne kaldıysa midenizde bağırsaklarınızda su gibi çıkarıyor hepsini.

Allah'a şükrettim bugün gerçekten tam 4 gündür mutsuzdum kabız olmak insanın psikolojisini bile etkiliyormuş onu anladım.

O tür ilaçlar yararlı bakterileri de götürüyor canım bu sebeple çok mecbur kalmadıkça kullanmamalı özellikle doktora sormadan

O tür ilaçlar yararlı bakterileri de götürüyor canım bu sebeple çok mecbur kalmadıkça kullanmamalı özellikle doktora sormadan

Öyle mi canım, ben bugün bıraktım kullanmayı. Zaten sürekli kullandığımızı düşünemiyorum wcden çıkamazdık herhalde. Bir kere çıktıktan sonra zaten devamında bol su ve sebze ağırlıklı yiyerek kendimizde düzeltebiliriz bağırsaklarımızı. ^^

Eşimi iftarda acile kaldirdik kızlar. (( hem oruç hem sıcak mahvetti bugün eşimi. 5te eve geldik ateş 38 duşa girip uzandı. Az kaldı iftara diye bozmadi.1 saat sonra 39 oldu ateşi. Tekrar duş.iftarda 2 bardak su icti fenalasti.acile gittik ateş 40. Müdahale ettiler hemen.film tahlil vs derken bişey çıkmadı. Geçen haftaki gribi tam geçmediği için susuzluk yormus vücudu. Oruç tutmayacak 3 4 gün daha.kızımı babaanneden oglumu annanneden aldım eve geldim 11de.eşim hastanede kaldı babasıyla annesiyle.şimdi zile bastı. Yeni geliyor eve.akşam yemeğim 3 çatal püreli tepsi koftesiydi.bi parça da ekmek yedim.2 bardak ayranla.o da yetti zaten bu moralle ((((

kızlar sekerim mi düşüyo bilmiyorum,eksende bir ağrı olduğu için yedim helvayı ve yedikten sonrada geçti,burda olmayan şekersiz menengic kahvem var,kalorisi olmadığı için yazmadim

canım benim ya kıyamam sana,biri bitti derken oburu başlıyor,elbette sabrının tevekkulunun de mükafatı kat kat olacaktır , rabbim kolaylaştırsın imtihanını,dertleriniz son bulsun,şifa bulasınız insallah

sıvı ile beslenmekten midem lıkır lıkır oldu ya körolası açlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…