Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

şu dezpack az kaldı bitircem bi 2 kilo gitsin şimdilik yeter dayancam

Geçmiş olsun canım sağlık çok önemli tutmasın eşin sağlığından olacak adam yoksa. Dikkat edin kendinize Allah korusun.

Efendim kaptancım
Hallettiniz mi herseyi
Saat 10 gibi 2 kepçe mercimek çorbası
2 dilim ekmek
ara yarım muz
saat 2 de
6 yemek kaşığı tavuklu pirinç ppilavı
Onda zaten 4tahil tuketmissin birde 4 saat sonra tavuklu pilav adindanda anlaşıldığı gibi pilavı cok tavuğu az bir yemek inanilmaz bir yanlış tubacim tavuklu pilav bizim ne haddimize oglen çorba köfte salata desen pilavi gormeseydik sabahı gormezden gelirdik ama
ekmekçi tuba, sen bir benim koca 2 ekmeksiz yapamayan sanırım, pilav varken yeme bari rakibecimmmm

mübarek günde o kadar eziyeti yapılır mı

tartıdan sonra ben sana yazarım yiyeceklerinin listesini tamam rakibecimmm
Ne listesi
odul mu

Oh valla kaptan dedik bağrımıza bastık yok ütü sayalım yok kapı baca sayalım oldu olacak tuvalete eğilmeği de de squat sayalım
Canim valla spor yapacak durumum olmadi reglim cok yogun cok afedersiniz iki ziplasam dışa çıkar saat başı ped degistiriyorum sicaklarinda etkisi var galiba
cok geçmiş olsun aysecim

Canim valla spor yapacak durumum olmadi reglim cok yogun cok afedersiniz iki ziplasam dışa çıkar

Ay geçmiş olsun canım ama gece gece iyi güldürdün iki zıplasam çıkar demişsin ahahaha kahkaha attım okuyunca.

Benim de aynı oldu taramalı gibiydi sıcaklardan böyle vücut daha hızlı dışarı kan atıyor idare edeceğiz artık. :/

sorma valla Allah biliyor çok zor sıcaklarda bakalım derya napcak 40 gun lohusa bu sıcaklarda

sıvı ile beslenmekten midem lıkır lıkır oldu ya körolası açlık
Niye yemiyorsun peki kati bi şeyler,yazdin da ben mi kaçırdım yoksa?
Canım ya 8.5 kilo verdim ama göğüs ve göbek gitmedi gala,en az oralarda fark etti.ramazanda tek yapabildiğim spor masa tenisiçok zorlamayacak ama etkisini de hemen gösterip sporda devamlılık sağlatacak bi şeyler önerebilir misin?program yapacaktim hatirlarsan, spor yapamayınca program da yapmadım.
bu araada kimyager1508 şuan hastanede duru hanım sonunda gelmeye karar verdi 2cm kadar açılması var tahminen sabaha doğru gelir
rabbim ahına tek saatler hurmetine tek abaza kurtarsın ,sağlıcakla kucağına alsın bebeğini...

Sahurda omleet yarim pansiyon,
1,5 salatalik,5zeytin, 1.25 dilim tb ekmeği, bi tane tapi peynir, 1tk banada ve fındık ezmesi.

Gununuz aydın olsun insallah kızlar.
bizim eve pek aydın gelmedi bugün. Sabaha kadar eşimin ateşini dusuremedik.2 fitil lavman parol defalarca duş sirkeli su hiç bir ise yaramadi.sabah hastaneye gitti yine. Daha haber çıkmadı.
Allah dağa beterinden saklasin ama inanin ayakta duracak takat kalmadi.biri gelse de 2 saat bari uyusam diyorum kim gelecek nasıl gelecek (((( aglamaktan gözlerim yanıyor. Ayakta durmaktan ayaklarım şişti. 15 dk da bir uyu uyan kafam kazan gibi tin tin otuyor. Disetlerim bile sizliyor artık. Niyetlenemedim bugün. Faranjit nuksetti sesim gidip geliyor boğazım kurudukca.tek hayalim uzun bi öğle uykusu çocuklarla ve eşimle. Bu gece biri uyandi uyuttum diğeri kalktı. Ikisi de uyusa eşim 39.9 oldu diye uyandırdı. ((((

kimyager1508 doğuma gitmiş. Allah yar ve yardımcısı olsun.

Sabah kahvaltim az peynir 3 zeytin salatalık domates baldı. TB veya kepekli almayi unutunca normal pideden 1 dilim yedim mecburen.
Oglumu uyutayim da eşim gelmeden temizlik yapayım biraz.hasta adamın yanında makina açmayın hirhir.
Sporu da ya öğlene yaparım ya uyur dinclesirsem aksama.inşallah yani. Artık 1 saat sonrayı kestiremez oldum (((

O zaman kesin alırım seni cano bırakırmıyım hiç :))

Oda iyiymiş grupları yarıştıruruz ozaman :))

olur valla canım
Oh valla kaptan dedik bağrımıza bastık yok ütü sayalım yok kapı baca sayalım oldu olacak tuvalete eğilmeği de de squat sayalım
Benim kg fazlam 8 şu an.4 gidince yapiyim bende ödül :)

Kadına herkes önce karşı çıkıyor ama bir bir de doğru çıkıyor. Tabi ekmeksiz tereyağı yeme fikri bana da bi garip geliyor aslında.

yani kendine göre bir ödül belirlersin canım, kendi adıma konuşuyorum, benim arada bu şekilde duraklamazsam
motivasyonum bozuluyor, diyete devam etmek istemiyorum çok sıkıcı geliyor, ben bu hafta sonu kaçamak yaptım belli
ama bunu telafi etmek için diyetime daha sıkı sarılıyorum, ne bileyim işte öyle

yok canım tereyağı tek nasıl yenecek ekmeksiz , o kadar da değil ya,
sabah mısır gevreği
akşam ve öğle dezpack
iki türk kahvesi bol su

(AÇIM)

dezpack ilk defa duydum, peki sonrasında verdiğin kilolar kalıcımı oluyor canım
nereye kaçıyorsun tatile erkenden canım

bende bir kaç gündür kabızlık devam ediyor du,artık sıkıntı yapmaya başladı, karnım davul gibi oldu, eşim eczaneden becunis diye bir ilaç aldı ,keşke içmeseydim, tamam kabızlık gitti biraz ama, sahurdan beri midem yanıyor şişti, daha kötü oldum, niyet etmedim geçmezse mecburen mide şurubumu yanımda getirdim, orucumu bozucam sanırım,
çok geçmiş olsun canım, hayatın film yapılsa oluyor, şurada en fazla 1 yada 2 gün iyi görüyorum seni, tam seviniyorsun
bir sorun daha karşında, Allah yar ve yardımcın olsun , evini sirkeli su ile sildinmi canım , dip köşe kapı pencere büyüklerimiz arada bu şekilde yapın derler, belki bilgin vardır ama hatırlatayım dedim

canım yaa , ne denir ki bu durumda, eşine de Rabbim şifa versin, tez zamanda

bence arkadaşım bu yorgun kafa ve vücutla spor falan yapma, dinlen iyice, bu yorgunlukla bir de spor yaparsan sende düşücen yatağa, o zaman daha kötü, hadi eşini bırak bir kenara , çocuklar orda burda perişan olur, dikkat et kendine

dünkü sahur
kaşarlı menemen ( yumurtasız )
2 dilim ekmek, kahvaltılıklardan azara azar
1 bardak çay+ 2 bardak su

iftar
patates salatası 1 kase,
yoğurtlu brokoli salatası 1 kase
4 bardak su

evet bana da spor önerecekti unuttu L littlelamp unuttun bizi güzelim hani ben belimden ameliyatlıyım ya omuriliğimde daralma var, ona göre bakıcaktın

Kesinliklikle canım bağırsaklarımıza zarar vermeden kurtulmalıyız kabızlıktan
Psikolojik olarak kolay gideceğine inandırmak istiyorum kendimigöbek,göğüs ve kollar son 5 kilo ile erir inşallah:-(
bayramın ikinci günü inşallah canim
Ne kadar kalcaksın
Çok geçmiş olsun canım
nasıl yapayım canım anlamadım :/
Hayatım boş listeye değilde en son gördüğün listeye ekle demek istedim sen böyle yapınca 2 liste birden oluyor hatlar karışıyor o zanan

Tamam canım özel durumun var biliyorum takıldım sadece sana kaptancım
bu araada kimyager1508 şuan hastanede duru hanım sonunda gelmeye karar verdi 2cm kadar açılması var tahminen sabaha doğru gelir
Hayırlısı olsun sağlıkla doğurur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…