- 5 Şubat 2014
- 312
- 688
- 33
şu dezpack az kaldı bitircem bi 2 kilo gitsin şimdilik yeter dayancamDiren canım alışıyorsun açlığa ara ara salatalık falan tüketirsin bol sulu ayran yapıp içersin tabi oruç tutmuyorsan. Oruçsan yapacak bir şey yok sıkacaksın dişini yatıp uyumayı dene dayanamıyorsan da. :/
nasıl yapayım canım anlamadım :/Canım en son listeye eklersen daha iyi olur
Eşimi iftarda acile kaldirdik kızlar.(( hem oruç hem sıcak mahvetti bugün eşimi. 5te eve geldik ateş 38 duşa girip uzandı. Az kaldı iftara diye bozmadi.1 saat sonra 39 oldu ateşi. Tekrar duş.iftarda 2 bardak su icti fenalasti.acile gittik ateş 40. Müdahale ettiler hemen.film tahlil vs derken bişey çıkmadı. Geçen haftaki gribi tam geçmediği için susuzluk yormus vücudu. Oruç tutmayacak 3 4 gün daha.kızımı babaanneden oglumu annanneden aldım eve geldim 11de.eşim hastanede kaldı babasıyla annesiyle.şimdi zile bastı. Yeni geliyor eve.akşam yemeğim 3 çatal püreli tepsi koftesiydi.bi parça da ekmek yedim.2 bardak ayranla.o da yetti zaten bu moralle ((((
şu dezpack az kaldı bitircem bi 2 kilo gitsin şimdilik yeter dayancam
nasıl yapayım canım anlamadım :/
Hallettiniz mi herseyiEfendim kaptancım
Onda zaten 4tahil tuketmissin birde 4 saat sonra tavuklu pilav adindanda anlaşıldığı gibi pilavı cok tavuğu az bir yemek inanilmaz bir yanlış tubacim tavuklu pilav bizim ne haddimize oglen çorba köfte salata desen pilavi gormeseydik sabahı gormezden gelirdik amaSaat 10 gibi 2 kepçe mercimek çorbası
2 dilim ekmek
ara yarım muz
saat 2 de
6 yemek kaşığı tavuklu pirinç ppilavı
Ne listesiekmekçi tuba, sen bir benim koca 2 ekmeksiz yapamayan sanırım,pilav varken yeme bari rakibecimmmm
mübarek günde o kadar eziyeti yapılır mı
tartıdan sonra ben sana yazarım yiyeceklerinin listesini tamam rakibecimmm
odul muzaten zor duruyor rakibecim, canımcım ben 10 kilo fazlalık için girdim, 5 kilo gitti, bu yediğim lahmacun, kızartma ve tatlı çeşitleri ödülüm oldusende öyle yap, vereceğin her 5 kiloda kendini ödüllendir, sürekli diyet psikolijiside zor oluyor,
bi hınzırlık yapalım dedim çaktın hemen
hay çok yaşa emi , demek ki peynir yiyesin varmış,
hikaye bu ya
eskiden deterjan kapları ile peynir kapları birbirine çok benzerdi, 85 li yıllarda
adamın beri peynir zannederek sabun almış, başlamış yemeğe, tabi ağzından köpükler geliyormuş yedikçe
sonra da demişki , sana o kadar para verdim öpürsende yicem köpürsende yicem seni
ayşe senin peynirde buna benzemiş,
Canim valla spor yapacak durumum olmadi reglim cok yogun cok afedersiniz iki ziplasam dışa çıkar saat başı ped degistiriyorum sicaklarinda etkisi var galibaOh valla kaptan dedik bağrımıza bastık yok ütü sayalım yok kapı baca sayalım oldu olacak tuvalete eğilmeği de de squat sayalım
cok geçmiş olsun aysecimEşimi iftarda acile kaldirdik kızlar.(( hem oruç hem sıcak mahvetti bugün eşimi. 5te eve geldik ateş 38 duşa girip uzandı. Az kaldı iftara diye bozmadi.1 saat sonra 39 oldu ateşi. Tekrar duş.iftarda 2 bardak su icti fenalasti.acile gittik ateş 40. Müdahale ettiler hemen.film tahlil vs derken bişey çıkmadı. Geçen haftaki gribi tam geçmediği için susuzluk yormus vücudu. Oruç tutmayacak 3 4 gün daha.kızımı babaanneden oglumu annanneden aldım eve geldim 11de.eşim hastanede kaldı babasıyla annesiyle.şimdi zile bastı. Yeni geliyor eve.akşam yemeğim 3 çatal püreli tepsi koftesiydi.bi parça da ekmek yedim.2 bardak ayranla.o da yetti zaten bu moralle ((((
Canim valla spor yapacak durumum olmadi reglim cok yogun cok afedersiniz iki ziplasam dışa çıkar
sorma valla Allah biliyor çok zor sıcaklarda bakalım derya napcak 40 gun lohusa bu sıcaklardaAy geçmiş olsun canım ama gece gece iyi güldürdün iki zıplasam çıkar demişsin ahahaha kahkaha attım okuyunca.
Benim de aynı oldu taramalı gibiydi sıcaklardan böyle vücut daha hızlı dışarı kan atıyor idare edeceğiz artık. :/
Niye yemiyorsun peki kati bi şeyler,yazdin da ben mi kaçırdım yoksa?sıvı ile beslenmekten midem lıkır lıkır oldu ya körolası açlık
rabbim ahına tek saatler hurmetine tek abaza kurtarsın ,sağlıcakla kucağına alsın bebeğini...bu araadakimyager1508 şuan hastanede duru hanım sonunda gelmeye karar verdi 2cm kadar açılması var tahminen sabaha doğru gelir
O zaman kesin alırım seni cano bırakırmıyım hiç :))
Oda iyiymiş grupları yarıştıruruz ozaman :))
Oh valla kaptan dedik bağrımıza bastık yok ütü sayalım yok kapı baca sayalım oldu olacak tuvalete eğilmeği de de squat sayalım
Benim kg fazlam 8 şu an.4 gidince yapiyim bende ödül :)
Kadına herkes önce karşı çıkıyor ama bir bir de doğru çıkıyor. Tabi ekmeksiz tereyağı yeme fikri bana da bi garip geliyor aslında.
sabah mısır gevreği
akşam ve öğle dezpack
iki türk kahvesi bol su
(AÇIM)
nereye kaçıyorsun tatile erkenden canımBiliyorum balım AVM'leri eklemedim zaten normal caddede spor amaçlı yürüyüşlerimi sayıyorum sadece.
Canım Cuma günü tatile çıkacağım onun için hazırlık yapıyorum. Bir de benim ev çok sıcak oluyor durulmuyor evde kesinlikle. Gün içinde caddede yürüyüş yapıyorum serin serin iyi geliyor. Yazın İstanbul'da oturulmaz onu anladım bir an önce gideyim de yüzmedir bisiklettir derken kilo vermemi hızlandırayım. Daha 5 kilo var istediğim kiloya ya.
Öyle mi canım, ben bugün bıraktım kullanmayı. Zaten sürekli kullandığımızı düşünemiyorum wcden çıkamazdık herhalde. Bir kere çıktıktan sonra zaten devamında bol su ve sebze ağırlıklı yiyerek kendimizde düzeltebiliriz bağırsaklarımızı. ^^
çok geçmiş olsun canım, hayatın film yapılsa oluyor, şurada en fazla 1 yada 2 gün iyi görüyorum seni, tam seviniyorsunEşimi iftarda acile kaldirdik kızlar.(( hem oruç hem sıcak mahvetti bugün eşimi. 5te eve geldik ateş 38 duşa girip uzandı. Az kaldı iftara diye bozmadi.1 saat sonra 39 oldu ateşi. Tekrar duş.iftarda 2 bardak su icti fenalasti.acile gittik ateş 40. Müdahale ettiler hemen.film tahlil vs derken bişey çıkmadı. Geçen haftaki gribi tam geçmediği için susuzluk yormus vücudu. Oruç tutmayacak 3 4 gün daha.kızımı babaanneden oglumu annanneden aldım eve geldim 11de.eşim hastanede kaldı babasıyla annesiyle.şimdi zile bastı. Yeni geliyor eve.akşam yemeğim 3 çatal püreli tepsi koftesiydi.bi parça da ekmek yedim.2 bardak ayranla.o da yetti zaten bu moralle ((((
Gununuz aydın olsun insallah kızlar.
bizim eve pek aydın gelmedi bugün. Sabaha kadar eşimin ateşini dusuremedik.2 fitil lavman parol defalarca duş sirkeli su hiç bir ise yaramadi.sabah hastaneye gitti yine. Daha haber çıkmadı.
Allah dağa beterinden saklasin ama inanin ayakta duracak takat kalmadi.biri gelse de 2 saat bari uyusam diyorum kim gelecek nasıl gelecek(((( aglamaktan gözlerim yanıyor. Ayakta durmaktan ayaklarım şişti. 15 dk da bir uyu uyan kafam kazan gibi tin tin otuyor. Disetlerim bile sizliyor artık. Niyetlenemedim bugün. Faranjit nuksetti sesim gidip geliyor boğazım kurudukca.tek hayalim uzun bi öğle uykusu çocuklarla ve eşimle. Bu gece biri uyandi uyuttum diğeri kalktı. Ikisi de uyusa eşim 39.9 oldu diye uyandırdı. ((((
kimyager1508 doğuma gitmiş. Allah yar ve yardımcısı olsun.
Sabah kahvaltim az peynir 3 zeytin salatalık domates baldı. TB veya kepekli almayi unutunca normal pideden 1 dilim yedim mecburen.
Oglumu uyutayim da eşim gelmeden temizlik yapayım biraz.hasta adamın yanında makina açmayın hirhir.
Sporu da ya öğlene yaparım ya uyur dinclesirsem aksama.inşallah yani. Artık 1 saat sonrayı kestiremez oldum(((
evet bana da spor önerecekti unuttuNiye yemiyorsun peki kati bi şeyler,yazdin da ben mi kaçırdım yoksa?
Canım ya 8.5 kilo verdim ama göğüs ve göbek gitmedi gala,en az oralarda fark etti.ramazanda tek yapabildiğim spor masa tenisiçok zorlamayacak ama etkisini de hemen gösterip sporda devamlılık sağlatacak bi şeyler önerebilir misin?program yapacaktim hatirlarsan, spor yapamayınca program da yapmadım.
rabbim ahına tek saatler hurmetine tek abaza kurtarsın ,sağlıcakla kucağına alsın bebeğini...
Kesinliklikle canım bağırsaklarımıza zarar vermeden kurtulmalıyız kabızlıktanÖyle mi canım, ben bugün bıraktım kullanmayı. Zaten sürekli kullandığımızı düşünemiyorum wcden çıkamazdık herhalde. Bir kere çıktıktan sonra zaten devamında bol su ve sebze ağırlıklı yiyerek kendimizde düzeltebiliriz bağırsaklarımızı. ^^
Ne kadar kalcaksınPsikolojik olarak kolay gideceğine inandırmak istiyorum kendimigöbek,göğüs ve kollar son 5 kilo ile erir inşallah:-(
bayramın ikinci günü inşallah canim
Çok geçmiş olsun canımEşimi iftarda acile kaldirdik kızlar.(( hem oruç hem sıcak mahvetti bugün eşimi. 5te eve geldik ateş 38 duşa girip uzandı. Az kaldı iftara diye bozmadi.1 saat sonra 39 oldu ateşi. Tekrar duş.iftarda 2 bardak su icti fenalasti.acile gittik ateş 40. Müdahale ettiler hemen.film tahlil vs derken bişey çıkmadı. Geçen haftaki gribi tam geçmediği için susuzluk yormus vücudu. Oruç tutmayacak 3 4 gün daha.kızımı babaanneden oglumu annanneden aldım eve geldim 11de.eşim hastanede kaldı babasıyla annesiyle.şimdi zile bastı. Yeni geliyor eve.akşam yemeğim 3 çatal püreli tepsi koftesiydi.bi parça da ekmek yedim.2 bardak ayranla.o da yetti zaten bu moralle ((((
Hayatım boş listeye değilde en son gördüğün listeye ekle demek istedim sen böyle yapınca 2 liste birden oluyor hatlar karışıyor o zanannasıl yapayım canım anlamadım :/
Tamam canım özel durumun var biliyorum takıldım sadece sana kaptancımHallettiniz mi herseyi
Onda zaten 4tahil tuketmissin birde 4 saat sonra tavuklu pilav adindanda anlaşıldığı gibi pilavı cok tavuğu az bir yemek inanilmaz bir yanlış tubacim tavuklu pilav bizim ne haddimize oglen çorba köfte salata desen pilavi gormeseydik sabahı gormezden gelirdik ama
Ne listesi
odul mu
Canim valla spor yapacak durumum olmadi reglim cok yogun cok afedersiniz iki ziplasam dışa çıkar saat başı ped degistiriyorum sicaklarinda etkisi var galiba
cok geçmiş olsun aysecim
Hayırlısı olsun sağlıkla doğurur inşallahbu araadakimyager1508 şuan hastanede duru hanım sonunda gelmeye karar verdi 2cm kadar açılması var tahminen sabaha doğru gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?