Tamam canım özel durumun var biliyorum takıldım sadece sana kaptancım
Hayırlısı olsun sağlıkla doğurur inşallah
İnşallah RABBİM bir nefeste kurtarırTamam canım özel durumun var biliyorum takıldım sadece sana kaptancım
Hayırlısı olsun sağlıkla doğurur inşallah
Duru hanım teşrif etti sonunda
aslibo film ne kelime 4 sezon dolu dolu dizi çıkar benim 5 yıllık evliligimden. Sosyoloji12 eski topikten arkadaşım iyi bilir 3 yılımi. Esimin beyin tumorunu ogrendigimde kızıma 20 haftalik hamileydim.1 ay sonra da ameliyat oldu.2.ameliyatında kızım 52 gunluktu.3.yu de olmasi lazim dediklerinde de oğluma 6 aylık hamileydim.3.ameliyatı oğlum 4 aylıkken atlattık. Kına gecemde başlayıp hala devam eden bir görümce sorunum var.dost bildiklerimden yediğim kaziklarin haddi hesabı yok bu sürede. Depresyon tedavisi aldım. Sınır krizleri geçirdim. Hamilelik doğum ve sonrası sikintilarimi saymayim. Kendi ailemle olan sorunlarimi da.ha bi de itekaka giden maddiyatimiz var. Ve bunların üstüne kopma noktasına defalarca geldiğim. Avukatla görüşüp evi terketmeme valiz kala evliligim. 4 sezonu da geçer sanırım benimki. Şimdi bunca şeyin üstüne grip bile ağır geliyor.öyle bitmiski sinirlerim anlatamam.
Spor kısmına gelince. Spora bi kaptirdim mi iyi geliyor ruhuma.bedensel yorgunluk ruhumu da dinlendiriyor sanki. Dün berbattim ama yine de 50 dk.leslie yaptım. Agrilarim arttı ama rahatladım sanki bi nebze. Inşallah bugün de yaparim
Duru hanım teşrif etti sonunda
Ben de istiyom ben deevet bana da spor önerecekti unuttuL littlelamp unuttun bizi güzelim hani ben belimden ameliyatlıyım ya omuriliğimde daralma var, ona göre bakıcaktın
Temmuzun son haftasına kadar gibi duruyor canimKesinliklikle canım bağırsaklarımıza zarar vermeden kurtulmalıyız kabızlıktan
Ne kadar kalcaksın
Çok geçmiş olsun canım
Hayatım boş listeye değilde en son gördüğün listeye ekle demek istedim sen böyle yapınca 2 liste birden oluyor hatlar karışıyor o zanan
Rabbim hayırlı evlattan,sağlıklı sıhhatli büyütsün @kimyagerDuru hanım teşrif etti sonunda
kulağa öyle hoş geliyor kiÖğle yemeğim 1 kepçe çorba 3 yk püreli tepsi koftesi.2 bardak ayran oldu. Az bi parca ekmek.
Gidip kendime tb ekmeği aldım.
Bu arada bendr ödül konusunu cumaya aldım. Eğer cuma günleri 1 kg dan fazla verirsem yarım porsiyon tatlı yeme hakkı verdim kendime.o da ya profiterol olur ya dondurma 1 ek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?