Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Inşallah rakatre-i dem, post: 47026724, member: 488991"]Hallettiniz mi herseyi

Onda zaten 4tahil tuketmissin birde 4 saat sonra tavuklu pilav adindanda anlaşıldığı gibi pilavı cok tavuğu az bir yemek inanilmaz bir yanlış tubacim tavuklu pilav bizim ne haddimize oglen çorba köfte salata desen pilavi gormeseydik sabahı gormezden gelirdik ama

Ne listesi
odul mu

Canim valla spor yapacak durumum olmadi reglim cok yogun cok afedersiniz iki ziplasam dışa çıkar saat başı ped degistiriyorum sicaklarinda etkisi var galiba
cok geçmiş olsun aysecim[/QUOTE]
Tamam canım özel durumun var biliyorum takıldım sadece sana kaptancım

Hayırlısı olsun sağlıkla doğurur inşallah
Tamam canım özel durumun var biliyorum takıldım sadece sana kaptancım

Hayırlısı olsun sağlıkla doğurur inşallah
İnşallah RABBİM bir nefeste kurtarır

Geçmiş ="katrcanımem, posyardım026724, member: 488991"]Hallettiniz mi herseyi

Onda zaten 4tahil tuketmissin birde 4 saat sonra tavuklu pilav adindanda anlaşıldığı gibi pilavı cok tavuğu az bir yemek inanilmaz bir yanlış tubacim tavuklu pilav bizim ne haddimize oglen çorba köfte salata desen pilavi gormeseydik sabahı gormezden gelirdik ama

Ne listesi
odul mu

Canim valla spor yapacak durumum olmadi reglim cok yogun cok afedersiniz iki ziplasam dışa çıkar saat başı ped degistiriyorum sicaklarinda etkisi var galiba
cok geçmiş olsun aysecim[/QUOTE]
Geçmiş olsun csnım Allah yardımcın olsun

aslibo film ne kelime 4 sezon dolu dolu dizi çıkar benim 5 yıllık evliligimden. Sosyoloji12 eski topikten arkadaşım iyi bilir 3 yılımi. Esimin beyin tumorunu ogrendigimde kızıma 20 haftalik hamileydim.1 ay sonra da ameliyat oldu.2.ameliyatında kızım 52 gunluktu.3.yu de olmasi lazim dediklerinde de oğluma 6 aylık hamileydim.3.ameliyatı oğlum 4 aylıkken atlattık. Kına gecemde başlayıp hala devam eden bir görümce sorunum var.dost bildiklerimden yediğim kaziklarin haddi hesabı yok bu sürede. Depresyon tedavisi aldım. Sınır krizleri geçirdim. Hamilelik doğum ve sonrası sikintilarimi saymayim. Kendi ailemle olan sorunlarimi da.ha bi de itekaka giden maddiyatimiz var. Ve bunların üstüne kopma noktasına defalarca geldiğim. Avukatla görüşüp evi terketmeme valiz kala evliligim. 4 sezonu da geçer sanırım benimki. Şimdi bunca şeyin üstüne grip bile ağır geliyor.öyle bitmiski sinirlerim anlatamam.
Spor kısmına gelince. Spora bi kaptirdim mi iyi geliyor ruhuma.bedensel yorgunluk ruhumu da dinlendiriyor sanki. Dün berbattim ama yine de 50 dk.leslie yaptım. Agrilarim arttı ama rahatladım sanki bi nebze. Inşallah bugün de yaparim

Eşimin ateşi dusurememisler.eve geldi 38.5 hala. Baygın yatıyor. Intaniyeye sevk edilmiş 1 hafta sonra cikacakmis tahlilleri. Hastalığı İle İlgili bi sorun mu oldu diye düşünmeye başladım aslında. Kendine soyleyemedim ama dru da kocaelinde çünkü.

Öğle yemeğim 1 kepçe çorba 3 yk püreli tepsi koftesi.2 bardak ayran oldu. Az bi parca ekmek.
Gidip kendime tb ekmeği aldım.
Bu arada bendr ödül konusunu cumaya aldım. Eğer cuma günleri 1 kg dan fazla verirsem yarım porsiyon tatlı yeme hakkı verdim kendime.o da ya profiterol olur ya dondurma 1 ek.

tamam canım , genç yaşta bayağı ağır yüklerin altında kalmışsın , imtihanın çok ağır, spor yaparak kafan dağılıyorsa o daha güzel, görüşürüz

evet bana da spor önerecekti unuttu L littlelamp unuttun bizi güzelim hani ben belimden ameliyatlıyım ya omuriliğimde daralma var, ona göre bakıcaktın
Ben de istiyom ben de
Temmuzun son haftasına kadar gibi duruyor canim
Duru hanım teşrif etti sonunda
Rabbim hayırlı evlattan,sağlıklı sıhhatli büyütsün @kimyager
kulağa öyle hoş geliyor ki

Selam kizlar ben geldimmm :)
Acik uzak kaldim konulardan buralardan ama geri donusum muhtesem oldu cok guzel bi diyet buldum emzirirken yapabilcegim gunde 21 tane hurma ve 3 kase yogurt yiyoruz onun disinda su bitki caylari sebzeler meyveler serbest :)
Ve bisey daha ogrendim bi insan omru boyunca sadece hurma yiyerek yasayabilirmiss :)

Sabah
4 hurma
1 kase yogurt

Ara
3 hurma
Su

Oglen
4 hurma
Yogurt
30 dk egzersiz 1 saat temizlik yaptim :)

Ara
3 hurma
Su

Aksam
4 hurma
Yogurt
Bitki cayi
1 saat yuruyus
Ara
3 hurma

En az 3 litre su icilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…