Canım sütünü etkilemrsin bu arada 3 gurma 1 dilim ekmekPrensetkilemesist: 47036533 .!.:Sabah
4 hurma
1 kase yogurt
Ara
3 hurma
Su
Oglen
4 hurma
Yogurt
30 dk egzersiz 1 saat temizlik yaptim :)
Ara
3 hurma
Su
Aksam
4 hurma
Yogurt
Bitki cayi
1 saat yuruyus
Ara
3 hurma
En az 3 litre su icilecek
aslibo film ne kelime 4 sezon dolu dolu dizi çıkar benim 5 yıllık evliligimden. Sosyoloji12 eski topikten arkadaşım iyi bilir 3 yılımi. Esimin beyin tumorunu ogrendigimde kızıma 20 haftalik hamileydim.1 ay sonra da ameliyat oldu.2.ameliyatında kızım 52 gunluktu.3.yu de olmasi lazim dediklerinde de oğluma 6 aylık hamileydim.3.ameliyatı oğlum 4 aylıkken atlattık. Kına gecemde başlayıp hala devam eden bir görümce sorunum var.dost bildiklerimden yediğim kaziklarin haddi hesabı yok bu sürede. Depresyon tedavisi aldım. Sınır krizleri geçirdim. Hamilelik doğum ve sonrası sikintilarimi saymayim. Kendi ailemle olan sorunlarimi da.ha bi de itekaka giden maddiyatimiz var. Ve bunların üstüne kopma noktasına defalarca geldiğim. Avukatla görüşüp evi terketmeme valiz kala evliligim. 4 sezonu da geçer sanırım benimki. Şimdi bunca şeyin üstüne grip bile ağır geliyor.öyle bitmiski sinirlerim anlatamam.
Spor kısmına gelince. Spora bi kaptirdim mi iyi geliyor ruhuma.bedensel yorgunluk ruhumu da dinlendiriyor sanki. Dün berbattim ama yine de 50 dk.leslie yaptım. Agrilarim arttı ama rahatladım sanki bi nebze. Inşallah bugün de yaparim
Bende bugün spor yok maalesef.yapamadım daha.ama dur ya.iyi olmuş yazdığınız. Yapacağım onu bugün. Bana spor sildirmek yakışmaz :)22 HAZİRAN
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :60 dk salon çalışması
@yolcukardelen :
@katre-i dem :
L littlelamp :
2.grup rüzgarın kızları
@breeze3547 :
R RoseAnge :
@aysedurmaz:50 dk leslie
EceZ :
90 60 90 da olsam eşim giydirmez o bikiniyi bana.mayomu giyeyim şort giyince bacaklarima yapismasin yeter.tabi 48 beden giymeden :)))Slm kizlar nasilsiniz,
@aysedurmaz canim cok gecmis olsun
Masallah hepinizdeki bu spor azmi gozlerimi yasartiyorbu yaz herkes bikini giymeyi kafaya koydu galiba
Bende yapsammiki bunu.Selam kizlar ben geldimmm :)
Acik uzak kaldim konulardan buralardan ama geri donusum muhtesem oldu cok guzel bi diyet buldum emzirirken yapabilcegim gunde 21 tane hurma ve 3 kase yogurt yiyoruz onun disinda su bitki caylari sebzeler meyveler serbest :)
Ve bisey daha ogrendim bi insan omru boyunca sadece hurma yiyerek yasayabilirmiss :)
Olmaz mi? Candan öte kandan öte kardeslerim var bin sukur.gece demez gündüz demez teklifsiz ararım gelirler hemen.yoksa nasıl dayanır insan bunca şeyeCanim soyle yakin bir arkadasin yok mu sana biraz destek olacak ilgilenecek ?
Kolay seyler yasamamissin ama ben seni guclu goruyorum
Bomba gibiler maşallahAy cok guzel cok sevindim
Umarim Deryada iyidir
Allah dağına gore kar verirmisaslibo film ne kelime 4 sezon dolu dolu dizi çıkar benim 5 yıllık evliligimden. Sosyoloji12 eski topikten arkadaşım iyi bilir 3 yılımi. Esimin beyin tumorunu ogrendigimde kızıma 20 haftalik hamileydim.1 ay sonra da ameliyat oldu.2.ameliyatında kızım 52 gunluktu.3.yu de olmasi lazim dediklerinde de oğluma 6 aylık hamileydim.3.ameliyatı oğlum 4 aylıkken atlattık. Kına gecemde başlayıp hala devam eden bir görümce sorunum var.dost bildiklerimden yediğim kaziklarin haddi hesabı yok bu sürede. Depresyon tedavisi aldım. Sınır krizleri geçirdim. Hamilelik doğum ve sonrası sikintilarimi saymayim. Kendi ailemle olan sorunlarimi da.ha bi de itekaka giden maddiyatimiz var. Ve bunların üstüne kopma noktasına defalarca geldiğim. Avukatla görüşüp evi terketmeme valiz kala evliligim. 4 sezonu da geçer sanırım benimki. Şimdi bunca şeyin üstüne grip bile ağır geliyor.öyle bitmiski sinirlerim anlatamam.
Spor kısmına gelince. Spora bi kaptirdim mi iyi geliyor ruhuma.bedensel yorgunluk ruhumu da dinlendiriyor sanki. Dün berbattim ama yine de 50 dk.leslie yaptım. Agrilarim arttı ama rahatladım sanki bi nebze. Inşallah bugün de yaparim
NNormal canim@kimyager1508 allah analı babalı büyütsün canım çok sevindim.
Sağlıkları nasıl normal doğum mu oldu
birincisi bebeğin küçük her bitkiyi icemezsin ikincisi bahsettigin hurma detoxu ve 3gunden fazlası zarar bebegin ek gida almıyor ve sen takviye lactamille filsn kullanıyorsun ki sut olsun diye bu tek tip beslenme ile süt filan kalmaz önce ne istediğine karar ver iki uc gunluk bir mutluluk ve sütünün azalmasimi yoksa bir diyetisyen listesi ile hem kilo verip hemde takviyesiz bol sut my bu uyguladığını senin icin kesinlikle yanlış her diyet her insana uymaz hele iki aylık bebeği olana hic olmazSelam kizlar ben geldimmm :)
Acik uzak kaldim konulardan buralardan ama geri donusum muhtesem oldu cok guzel bi diyet buldum emzirirken yapabilcegim gunde 21 tane hurma ve 3 kase yogurt yiyoruz onun disinda su bitki caylari sebzeler meyveler serbest :)
Ve bisey daha ogrendim bi insan omru boyunca sadece hurma yiyerek yasayabilirmiss :)
İyiyiz canım sen nasılsınSlm kizlar nasilsiniz,
@aysedurmaz canim cok gecmis olsun
Masallah hepinizdeki bu spor azmi gozlerimi yasartiyorbu yaz herkes bikini giymeyi kafaya koydu galiba
Hangi ilçeye geliyorsunBen de istiyom ben de
Temmuzun son haftasına kadar gibi duruyor canim
Rabbim hayırlı evlattan,sağlıklı sıhhatli büyütsün @kimyager
kulağa öyle hoş geliyor ki
Dünü telafi etmissinSabah 11 gibi
2 haşlanmış yumurta
kk peynir
6 zeytin
ara 4.5 gibi
1 şeftali
1 çay bardağı tarçınlı süt
akşam
5 yemek kaşığı yoğurt
3 kepçe kuru ffasulye
birazcık kuruduğunda
Yaptım diye yazmışsın ben mi yanlış okudımBende bugün spor yok maalesef.yapamadım daha.ama dur ya.iyi olmuş yazdığınız. Yapacağım onu bugün. Bana spor sildirmek yakışmaz :)
90 60 90 da olsam eşim giydirmez o bikiniyi bana.mayomu giyeyim şort giyince bacaklarima yapismasin yeter.tabi 48 beden giymeden :)))
Bende yapsammiki bunu.
Olmaz mi? Candan öte kandan öte kardeslerim var bin sukur.gece demez gündüz demez teklifsiz ararım gelirler hemen.yoksa nasıl dayanır insan bunca şeye((((
Oh iyi çok sevindimBomba gibiler maşallah
Allah dağına gore kar verirmis
NNormal canim
birincisi bebeğin küçük her bitkiyi icemezsin ikincisi bahsettigin hurma detoxu ve 3gunden fazlası zarar bebegin ek gida almıyor ve sen takviye lactamille filsn kullanıyorsun ki sut olsun diye bu tek tip beslenme ile süt filan kalmaz önce ne istediğine karar ver iki uc gunluk bir mutluluk ve sütünün azalmasimi yoksa bir diyetisyen listesi ile hem kilo verip hemde takviyesiz bol sut my bu uyguladığını senin icin kesinlikle yanlış her diyet her insana uymaz hele iki aylık bebeği olana hic olmaz
Dünkü 50 dk leslieydi o bahsettigim.ama şimdi başladım hocam 50 dk dolacak 40 dk sonra :))Yaptım diye yazmışsın ben mi yanlış okudım
Bomba gibiler maşallah
Allah dağına gore kar verirmis
NNormal canim
birincisi bebeğin küçük her bitkiyi icemezsin ikincisi bahsettigin hurma detoxu ve 3gunden fazlası zarar bebegin ek gida almıyor ve sen takviye lactamille filsn kullanıyorsun ki sut olsun diye bu tek tip beslenme ile süt filan kalmaz önce ne istediğine karar ver iki uc gunluk bir mutluluk ve sütünün azalmasimi yoksa bir diyetisyen listesi ile hem kilo verip hemde takviyesiz bol sut my bu uyguladığını senin icin kesinlikle yanlış her diyet her insana uymaz hele iki aylık bebeği olana hic olmaz
Bende bugün spor yok maalesef.yapamadım daha.ama dur ya.iyi olmuş yazdığınız. Yapacağım onu bugün. Bana spor sildirmek yakışmaz :)
90 60 90 da olsam eşim giydirmez o bikiniyi bana.mayomu giyeyim şort giyince bacaklarima yapismasin yeter.tabi 48 beden giymeden :)))
Bende yapsammiki bunu.
Olmaz mi? Candan öte kandan öte kardeslerim var bin sukur.gece demez gündüz demez teklifsiz ararım gelirler hemen.yoksa nasıl dayanır insan bunca şeye((((
Hım dünmüş o nası okuduysam :)) yapınca haber ver yazalım canımaslibo film ne kelime 4 sezon dolu dolu dizi çıkar benim 5 yıllık evliligimden. Sosyoloji12 eski topikten arkadaşım iyi bilir 3 yılımi. Esimin beyin tumorunu ogrendigimde kızıma 20 haftalik hamileydim.1 ay sonra da ameliyat oldu.2.ameliyatında kızım 52 gunluktu.3.yu de olmasi lazim dediklerinde de oğluma 6 aylık hamileydim.3.ameliyatı oğlum 4 aylıkken atlattık. Kına gecemde başlayıp hala devam eden bir görümce sorunum var.dost bildiklerimden yediğim kaziklarin haddi hesabı yok bu sürede. Depresyon tedavisi aldım. Sınır krizleri geçirdim. Hamilelik doğum ve sonrası sikintilarimi saymayim. Kendi ailemle olan sorunlarimi da.ha bi de itekaka giden maddiyatimiz var. Ve bunların üstüne kopma noktasına defalarca geldiğim. Avukatla görüşüp evi terketmeme valiz kala evliligim. 4 sezonu da geçer sanırım benimki. Şimdi bunca şeyin üstüne grip bile ağır geliyor.öyle bitmiski sinirlerim anlatamam.
bence drunu değiştir kaçıncı yuzyildayiz 6 aydan önce ek gıda olmaz diye kendini heba ediyor drlar sütte artar bebeğin talebine beslenme şekline göre bebeğin sinridirim sistemi 6 ay öncesinde uygun değildir sen şimdi eskiden vermişler dersin bak adı ustunde eskiden ama senin biraz önceki konuşmadan bunuda kulak arkası edeceğin ortada yabiki bir bebeği en iyi annesi dusunur ama yasin küçük seni kizdirsa bile doğrusunu söylemek benim vicdanı görevim hurma yada başka turlu tek tip beslenme vucutta atık biriktirir buda sütle bebeğine geçerSutumun azligi yedigimle alakali degil dogtorumuz be yaparsan yap cogalmaz dedi lactamil sutun kalitesini arttiriyo ve zaten ben dere otu yogurt gibi seylerin disinda cok bise yemiyorum ve temmuzun baslamasiyla ek gidayada baslicaz zaten sutum az oldugu icin erken baslaticak doktorumuz . Hem onu hemde kendimi yetarince dusunuyorum canim sagol uyarin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?