Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben bu konuda kaptana katılıcam canım bence sen bırak hurma diyetini diyet bile yapmamalısın süt yeme içmeyle bebeğin talebiyle çoğalır ben 2 sene emzirdim tecrübeyle sabit.diyet ilerde de yapılır ama bebeğini şimdi emzirdin bidaha Şansın yok

Normal doğum olmadı diye cok uzulmustum sonra fark ettiğim en güzel şey doğurmakta daha önemlisi emzirmekmis gogus kaari tikali olup ameliyat olup sonrası emziren anne tanıyorum o bebekler bize emanet bizim değil

Hic bisey bebegimden onemli degil dogtorumuz bursanin en basarili doktorlarindan biri bebegim cok asiri istahli oldugu icin sutum ona yetmiyo dogdugundan beri mama takviyemiz var bebegim 1 temmizda 3. Ayini dolduruyo ve ufak ufak ek meyvelere sebzelere baslicaz bu demek degil ki butun gun meyve vericem gunde 1 ogun veya 2 gunde 1 ogun alismasi acisindan siz anlamak degil yargilamak icin okuyosunuz yazdiklarimi ve emin olun bunlarin hepsini arastirdim eke baslicagimiz icin diyete basladim ve hatta diyet yaptigim surede sutumun daha fazla oldugunuda farkettim o yuzden iciniz rahat olsun karsinizda cahil bi anne ola bilir ama bilincli bi birey var herseyi arastirip da uyguluyorum once bebegim sonra ben :)

Benim kızım da oğlum da 4 5 aylıkken başladı ek gıdaya. Benim de Sütum azdi.gelişimleri yavasliyordu bebeklerimin.riske atmayalım dedi dr. Ek gıda işi bebeğin gelişimine göre değişir. Bi arkadaşımın da bebeği de fazla iriydi sadece anne sütüyle beslendiği halde,dru 8.aya kadar sadece yoğurt suyu ver dedi.doyumluk değil tadimlik o da. Değişiyor yani ek gıda işi.

Bak altına imzami atiyorum drunu değiştir bebegin istahli olabilir ama hormonlu meyveler uc ay icin cok erken drunda un yapmış olabilir lakin iyi bir dr demek degildir 4 sene gida okumus 2senedirde be ek gelisimi ve beslenmesini araştırmış biri olarak söylüyorum 6aydan önce ek gıda diyen drunda arstirdim diyen annenjbde karşısındayım ister yargılama de istersen bana burda hakaret et inan umrunda degil beslenmenide drunuda degistir

Aysecim tabiki degisir ama olay belli ilk 6 ay anne sütü yokluğunda formul mama ve ek gıdaya hop diye geçilmez kademelidir temel yine anne sutudur ve sut veren bir anne gubde 3kase yoğurt 21 hurma ile beslenemez

Aysecim tabiki degisir ama olay belli ilk 6 ay anne sütü yokluğunda formul mama ve ek gıdaya hop diye geçilmez kademelidir temel yine anne sutudur ve sut veren bir anne gubde 3kase yoğurt 21 hurma ile beslenemez
Bizde ilk günden beri hep devam sütüyle destekledik doğrusun.ilk hafta yoğurt suyu.yoğurt.tarhana çorbası diye gitti ek gıda. Bu detoksu bilmediğim için yorum yapamicam. Tek bildiğim drumun bana ilk 6 ay kg vermek yok.en az 5 kg fazlan kalmalı dedi.yağ yakarsan depolar gider bebek büyümez dedi.ben 7.ayda başladım. Zaten gelişimi yavaş diye.

Bebegimi zaten emziriyorum ve emzirmeye devam edicem

Hele sukur demek istedigimi anlattiniz :)

Aynen öyle ben diyetisyene gittim oglum 4aylikti 20kg fazlam oldugu icin kabul etti beni ve liste buydu

Sabah (07:00)
2dlm ekmek
2kk peynir
1yumurta
Sınırsız yeşillik domates

Ara(10:00)
1meyve

Öğle
1kase çorba
4kofte
1kase yoğurt
Salata

Ara
1dlm ekmek
1dlm peynir
Sinirsuz yeşillik

Akşam
1kase çorba
1kaee yigurt
Salata
8yk dolusu sebze
Ara
1bardak süt
1meyve

Bu listeyle her hafta 1kg gitti

Gelisimimiz iyi ama kilo almasi yavasladi bu yuzden dr umuz zayiflamasina izin vermeden 4. Aya girdigiiz gibi eke baslariz dedi bu demek degil ki sutten kesip direk yemek verice cocuga

Normal doğum olmadı diye cok uzulmustum sonra fark ettiğim en güzel şey doğurmakta daha önemlisi emzirmekmis gogus kaari tikali olup ameliyat olup sonrası emziren anne tanıyorum o bebekler bize emanet bizim değil
Canım benim ki yoğun bakımda yattı 3. Gün kucağıma aldım yoğun bakım hemşiresi sütünü sağ getir dedi.sağmak için başka hemşire yardıma geldi (güya )süt gelmedi.senin sütün yok dedi dan diye.o Psikolojiye kendime bıraksaydım olmazdı elektirili süt sağıcı aldık o biraz getirdi 3. Gün de kucağıma alınca şakır şakır geldi ve hiç dert edinmedim gag dedi verdim gug dedi verdim:))

Canım bizimki yargılamak değil büyüğün olarak deneyimlerimizi paylaşmak bu durumda aslında sen bizi yargılamış oluyorsun.peki canım sen iyisini bilirsin sen kapıları böyle kapatırken uzatmanın alemi yok zaten.

Leslie 50 dk yazalım mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…