Anliyorum cnm banada süt gelmez hemen aa gogus ucun yokmuş zaten emmek istemeyen bir bebek uç kere greve girdi sonunda meme kazandı anne sütü kazandıCanım benim ki yoğun bakımda yattı 3. Gün kucağıma aldım yoğun bakım hemşiresi sütünü sağ getir dedi.sağmak için başka hemşire yardıma geldi (güya )süt gelmedi.senin sütün yok dedi dan diye.o Psikolojiye kendime bıraksaydım olmazdı elektirili süt sağıcı aldık o biraz getirdi 3. Gün de kucağıma alınca şakır şakır geldi ve hiç dert edinmedim gag dedi verdim gug dedi verdim:))
bekle canım bazen direnir sabır kirar direnciBugünkü menüm:
Sabah: Yok çünkü baya geç kalktım bugün kızlar.
Öğle:
Yarım kase mercimek çorbası
Akşam:
3-4 adet parmak kalınlığında kesilmiş fırınlanmış patlıcan dilimleri
2-3 kaşık yoğurt
Yarım kase mercimek çorbası
Dün de bu sabah da 57 kiloydum geçen hafta hep 100 200 300 gidiyordu. Kilo alacak birşey yemedim hiç hatta aksine aç bile gezdim. Şok diyet yapıp vücudu şaşırtmak istemiyorum 2-3 gün daha bekleyeceğim eğer kilo veremezsem belki o zaman bir diyet listesi yapabilirim.
Anliyorum cnm banada süt gelmez hemen aa gogus ucun yokmuş zaten emmek istemeyen bir bebek uç kere greve girdi sonunda meme kazandı anne sütü kazandı
bekle canım bazen direnir sabır kirar direnci
Tabi hayatım vücut makina değil ki kilolu insanlar bile ayda en fazla 10 verirken sen bu kiloya mucizeyi yaşamışsın bence 1 gün serbest yapmalısın bu durumlarda çok işe yarıyorKabızlıktan yeni çıktım belki onun etkisi vardır. Moralim bozulmadı değil 2 günüm resmen aç geçti ondan sonra hala kilo veremedim. Cuma yola çıkacağım Cumartesi de yoldayım. Ondan şuan bir diyet listesi yapamam canım. En erken haftaya Pazartesi başlarım diye düşünüyorum. Aslında çok da liste yapmak istemiyorum.
Tatile gideceğim yerde restoranımız var zaten. Çorba et yemekleri sebze yemekleri süt ürünleri ne ararsam orada bulabilirim. Ekmeksiz, şekersiz ve tuzsuz beslenmeye devam etmeyi düşünüyorum orada da.
İşin içine yüzme + bisiklete binme de çıkınca şu direnci kıracağıma inanıyorum.
Normalde yemediği halde kilo veremeyenlere İNSULİN DİRENCİ var derler ama. Benim bildiğim insulin direncinde vücut şekerli şeylere aşeriyormuş resmen. Bende öyle bir dayanamamazlık yok. Bilmiyorum belki de insulin direnci denen şey bende de vardır ya da hiçbir şeyim yoktur ve vücut 15 günde 5 kilo vermeyi sindirmeye çalışıyordur.
Tabi hayatım vücut makina değil ki kilolu insanlar bile ayda en fazla 10 verirken sen bu kiloya mucizeyi yaşamışsın bence 1 gün serbest yapmalısın bu durumlarda çok işe yarıyor
Süper plan nereye gidiyosun canımSon 3 gündür öyle yapıyorum canım. Yani evde ne bulursam yiyorum işte. Süt ürünlerini çok tüketiyordum onu biraz azalttım. Fazla tüketmek kabız yapıyormuş belki ondan kabız oldum sabah öğle akşam hep süt ürünü yiyordum çoğu zaman sadece. Şimdi onu azalttım biraz onun yerine meyve ve çorba ağırlıklı gidiyorum.
Tatile geçince restoranda her gün mutlaka 1 kase mercimek ya da o tarz bir çorba içmeyi düşünüyorum. Muhtemelen öğle yemeklerini çorba ile geçirir akşamları da sebze yada et yerim.
55'e düşeyim 1 günlük FREE gün yapacağım. Börek, dondurma ve tatlı yimek istiyorum sadece 1 günde.
Ama sonra tabi o gün bol bol da spor yapacağım yakmak için.
Süper plan nereye gidiyosun canım
İyi eğlenceler canım tabi burayı da boşlama:))Edremit'e canım 3 ay orada kalacağım. Paylaşımlarımı da oradan yapmaya devam. Bir tek cuma akşamı ya da cumartesi aksayabilir oda yolda olacağım içün. Onun dışında devam aynen diyete ve foruma. :*
Evet burası bile yanıyorİnanılmaz sıcak 20:00 de uyuyan bebek sıcaktan uyumuyorum yeni uyudu
Neredeydin cnm senEvet burası bile yanıyor
Ay çok sağlasın canım bu delgado herbalife gibi besin takviyesi ama ben düzenli kullanmıyorum bugün normal yemek yedim mesela aşırı fazlası olanlarda etkili oluyormuş zaten
YY ÇOK GÜZEL HABER HAYIRLI OLSUN :))bu araada @kimyager1508 şuan hastanede duru hanım sonunda gelmeye karar verdi 2cm kadar açılması var tahminen sabaha doğru gelir
Canım üst bölge için o zaman mekik şınavyapamam dersen yarım da olur dağ tırmanışı superman gibi şeyler önerebilirim yarın işe gidince hepsini yazayım sen de yapabildikleriniseç içindenNiye yemiyorsun peki kati bi şeyler,yazdin da ben mi kaçırdım yoksa?
Canım ya 8.5 kilo verdim ama göğüs ve göbek gitmedi gala,en az oralarda fark etti.ramazanda tek yapabildiğim spor masa tenisiçok zorlamayacak ama etkisini de hemen gösterip sporda devamlılık sağlatacak bi şeyler önerebilir misin?program yapacaktim hatirlarsan, spor yapamayınca program da yapmadım.
rabbim ahına tek saatler hurmetine tek abaza kurtarsın ,sağlıcakla kucağına alsın bebeğini...
Canım yine az yemişin,bin çal in altına inmesen:-(Sabah
1 kahve yagsiz sut
Oglen
Karidesli risotto
Limónlu soda
Yesil salata
KarpuZ
Aksam
Sut ve kavun
Torbalı canım sen nerdeydin?İyiyiz canım sen nasılsın
Hangi ilçeye geliyorsun
Canım katılıyorum kesinliklebence drunu değiştir kaçıncı yuzyildayiz 6 aydan önce ek gıda olmaz diye kendini heba ediyor drlar sütte artar bebeğin talebine beslenme şekline göre bebeğin sinridirim sistemi 6 ay öncesinde uygun değildir sen şimdi eskiden vermişler dersin bak adı ustunde eskiden ama senin biraz önceki konuşmadan bunuda kulak arkası edeceğin ortada yabiki bir bebeği en iyi annesi dusunur ama yasin küçük seni kizdirsa bile doğrusunu söylemek benim vicdanı görevim hurma yada başka turlu tek tip beslenme vucutta atık biriktirir buda sütle bebeğine geçer
22haziRAN
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :60 dk salon çalışması+60 dk yüzme
@yolcukardelen :90dk masa tenisi
@katre-i dem :60dk plates
L littlelamp :
2.grup rüzgarın kızları
@breeze3547 :
R RoseAnge :
@aysedurmaz:
EceZ :
canım benim sana bu konuda uzun uzun cevap yazmaları bil ki doğru bildiklerini paylaşıp yardımcı olmak içindir.su ramazan gününde herkesin kendi telaşı var zaten.bir şeyleri erteleyip de gelip buraya yazıyorlar.sana tüm samimiyetimizle yardımcı olmaya çalışırız,şüphe etmeyesin e mi♡benim dusuncem de kaptanla,seval le ayni.daha önce söylemiştim sanırım "tomris'in emzirme notları"ni okudun mu?sut hem talep hem de psikoloji isi inan.kendine sütüm yok dedikce yok oluyor,önce sen inanmalısın sütünün olacağına. Kilo da varsın yavaş yavaş gitsin senin de dediğin gibi öncelik bebekHic bisey bebegimden onemli degil dogtorumuz bursanin en basarili doktorlarindan biri bebegim cok asiri istahli oldugu icin sutum ona yetmiyo dogdugundan beri mama takviyemiz var bebegim 1 temmizda 3. Ayini dolduruyo ve ufak ufak ek meyvelere sebzelere baslicaz bu demek degil ki butun gun meyve vericem gunde 1 ogun veya 2 gunde 1 ogun alismasi acisindan siz anlamak degil yargilamak icin okuyosunuz yazdiklarimi ve emin olun bunlarin hepsini arastirdim eke baslicagimiz icin diyete basladim ve hatta diyet yaptigim surede sutumun daha fazla oldugunuda farkettim o yuzden iciniz rahat olsun karsinizda cahil bi anne ola bilir ama bilincli bi birey var herseyi arastirip da uyguluyorum once bebegim sonra ben :)
Olur canım bakınabilsin,bunları kaç set ve kaçar yapmalıyım yazarsan sevinirim.müsait olduğunda tabiCanım üst bölge için o zaman mekik şınavyapamam dersen yarım da olur dağ tırmanışı superman gibi şeyler önerebilirim yarın işe gidince hepsini yazayım sen de yapabildikleriniseç içinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?