Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugünkü menüm:

Sabah: Yok çünkü baya geç kalktım bugün kızlar.

Öğle:
Yarım kase mercimek çorbası

Akşam:
3-4 adet parmak kalınlığında kesilmiş fırınlanmış patlıcan dilimleri
2-3 kaşık yoğurt
Yarım kase mercimek çorbası

Dün de bu sabah da 57 kiloydum geçen hafta hep 100 200 300 gidiyordu. Kilo alacak birşey yemedim hiç hatta aksine aç bile gezdim. Şok diyet yapıp vücudu şaşırtmak istemiyorum 2-3 gün daha bekleyeceğim eğer kilo veremezsem belki o zaman bir diyet listesi yapabilirim.

Anliyorum cnm banada süt gelmez hemen aa gogus ucun yokmuş zaten emmek istemeyen bir bebek uç kere greve girdi sonunda meme kazandı anne sütü kazandı
bekle canım bazen direnir sabır kirar direnci

Anliyorum cnm banada süt gelmez hemen aa gogus ucun yokmuş zaten emmek istemeyen bir bebek uç kere greve girdi sonunda meme kazandı anne sütü kazandı
bekle canım bazen direnir sabır kirar direnci

Kabızlıktan yeni çıktım belki onun etkisi vardır. Moralim bozulmadı değil 2 günüm resmen aç geçti ondan sonra hala kilo veremedim. Cuma yola çıkacağım Cumartesi de yoldayım. Ondan şuan bir diyet listesi yapamam canım. En erken haftaya Pazartesi başlarım diye düşünüyorum. Aslında çok da liste yapmak istemiyorum.

Tatile gideceğim yerde restoranımız var zaten. Çorba et yemekleri sebze yemekleri süt ürünleri ne ararsam orada bulabilirim. Ekmeksiz, şekersiz ve tuzsuz beslenmeye devam etmeyi düşünüyorum orada da.

İşin içine yüzme + bisiklete binme de çıkınca şu direnci kıracağıma inanıyorum.

Normalde yemediği halde kilo veremeyenlere İNSULİN DİRENCİ var derler ama. Benim bildiğim insulin direncinde vücut şekerli şeylere aşeriyormuş resmen. Bende öyle bir dayanamamazlık yok. Bilmiyorum belki de insulin direnci denen şey bende de vardır ya da hiçbir şeyim yoktur ve vücut 15 günde 5 kilo vermeyi sindirmeye çalışıyordur.

[QUOmaşallahE="katre-i dem, post: 47041132, member: 488991"]Anliyorum cnm banada süt gelmez hemen aa gogus ucun yokmuş zaten emmek istemeyen bir bebek uç kere greve girdi sonunda meme kazandı anne sütü kazandı
bekle canım bazen direnir sabır kirar direnci[/QUOTE]
Kız maşallah sana bunlarla nasıl doymuyorsun gözümde canlandırdı ben düşer bayılırım

Tabi hayatım vücut makina değil ki kilolu insanlar bile ayda en fazla 10 verirken sen bu kiloya mucizeyi yaşamışsın bence 1 gün serbest yapmalısın bu durumlarda çok işe yarıyor

Tabi hayatım vücut makina değil ki kilolu insanlar bile ayda en fazla 10 verirken sen bu kiloya mucizeyi yaşamışsın bence 1 gün serbest yapmalısın bu durumlarda çok işe yarıyor

Son 3 gündür öyle yapıyorum canım. Yani evde ne bulursam yiyorum işte. Süt ürünlerini çok tüketiyordum onu biraz azalttım. Fazla tüketmek kabız yapıyormuş belki ondan kabız oldum sabah öğle akşam hep süt ürünü yiyordum çoğu zaman sadece. Şimdi onu azalttım biraz onun yerine meyve ve çorba ağırlıklı gidiyorum.

Tatile geçince restoranda her gün mutlaka 1 kase mercimek ya da o tarz bir çorba içmeyi düşünüyorum. Muhtemelen öğle yemeklerini çorba ile geçirir akşamları da sebze yada et yerim.

55'e düşeyim 1 günlük FREE gün yapacağım. Börek, dondurma ve tatlı yimek istiyorum sadece 1 günde.

Ama sonra tabi o gün bol bol da spor yapacağım yakmak için.

Süper plan nereye gidiyosun canım

Süper plan nereye gidiyosun canım

Edremit'e canım 3 ay orada kalacağım. Paylaşımlarımı da oradan yapmaya devam. Bir tek cuma akşamı ya da cumartesi aksayabilir oda yolda olacağım içün. Onun dışında devam aynen diyete ve foruma. :*

Edremit'e canım 3 ay orada kalacağım. Paylaşımlarımı da oradan yapmaya devam. Bir tek cuma akşamı ya da cumartesi aksayabilir oda yolda olacağım içün. Onun dışında devam aynen diyete ve foruma. :*
İyi eğlenceler canım tabi burayı da boşlama:))

Canım üst bölge için o zaman mekik şınavyapamam dersen yarım da olur dağ tırmanışı superman gibi şeyler önerebilirim yarın işe gidince hepsini yazayım sen de yapabildikleriniseç içinden

Sabah

1 kahve yagsiz sut

Oglen
Karidesli risotto
Limónlu soda
Yesil salata
KarpuZ

Aksam
Sut ve kavun
Canım yine az yemişin,bin çal in altına inmesen:-(
İyiyiz canım sen nasılsın

Hangi ilçeye geliyorsun
Torbalı canım sen nerdeydin?
Canım katılıyorum kesinlikle

canım benim sana bu konuda uzun uzun cevap yazmaları bil ki doğru bildiklerini paylaşıp yardımcı olmak içindir.su ramazan gününde herkesin kendi telaşı var zaten.bir şeyleri erteleyip de gelip buraya yazıyorlar.sana tüm samimiyetimizle yardımcı olmaya çalışırız,şüphe etmeyesin e mi♡benim dusuncem de kaptanla,seval le ayni.daha önce söylemiştim sanırım "tomris'in emzirme notları"ni okudun mu?sut hem talep hem de psikoloji isi inan.kendine sütüm yok dedikce yok oluyor,önce sen inanmalısın sütünün olacağına. Kilo da varsın yavaş yavaş gitsin senin de dediğin gibi öncelik bebektek tip beslenmemelisin bu donemde.bulunduğun yerde organik ulaşabileceğim ürünlerden ver başlayacağında da. Ama bu organik diye satilandan ziyade köyünden vb.. den gelen bildiğin, güvendiğin şeyler olsun.aklıma gelirse yine yazarım ama dediğim gibi önce samimiyetimize güven.soz konusu olan minicik yavrun:-*:-*

Canım üst bölge için o zaman mekik şınavyapamam dersen yarım da olur dağ tırmanışı superman gibi şeyler önerebilirim yarın işe gidince hepsini yazayım sen de yapabildikleriniseç içinden
Olur canım bakınabilsin,bunları kaç set ve kaçar yapmalıyım yazarsan sevinirim.müsait olduğunda tabi ölçülerimi yada foto falan da atabilirim özelden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…