- 5 Şubat 2014
- 312
- 688
- 33
Daha uzman bi hocam var ona danışacaktım da gelmedi hala merkeze bilmeden bir şey verip sakatlamayın seni de bebeğim üzülürümevet bana da spor önerecekti unuttuL littlelamp unuttun bizi güzelim hani ben belimden ameliyatlıyım ya omuriliğimde daralma var, ona göre bakıcaktın
Ölçüleri not al canım buraya at istersen beraber bakarız:)Olur canım bakınabilsin,bunları kaç set ve kaçar yapmalıyım yazarsan sevinirim.müsait olduğunda tabiölçülerimi yada foto falan da atabilirim özelden
Olur canım bakınabilsin,bunları kaç set ve kaçar yapmalıyım yazarsan sevinirim.müsait olduğunda tabiölçülerimi yada foto falan da atabilirim özelden
Ölçüleri not al canım buraya at istersen beraber bakarız:)
Valla regl yiüzünden bende diyorum dümdüz karnım noldu sonradan çaktım köfteyiKızlar ben de ölçülerimi paylaşırım en son 14 ünde mi ne ölçmüştüm. Bel basen ve göbeği.
Yarın sabah yeniden bende ölçebilirdim ama sanırım regl oldum normalde olmam gerekenden erken oldum sanırım 2 gündür de bu yüzden kilo veremiyordum sebebi ortaya çıktı 10 dakika önce.
Yürüyüş de erken getirir sıcak hava da canım.benim de salı günü,gecikmezse tabiKızlar ben de ölçülerimi paylaşırım en son 14 ünde mi ne ölçmüştüm. Bel basen ve göbeği.
Yarın sabah yeniden bende ölçebilirdim ama sanırım regl oldum normalde olmam gerekenden erken oldum sanırım 2 gündür de bu yüzden kilo veremiyordum sebebi ortaya çıktı 10 dakika önce.
Valla regl yiüzünden bende diyorum dümdüz karnım noldu sonradan çaktım köfteyi
Yürüyüş de erken getirir sıcak hava da canım.benim de salı günü,gecikmezse tabikarnım sisti şimdiden:-(
Yeni başladıysan ilaca yapar canım prospektüsü bi okusaydın kimisi de geciktirirSorma canım 2 gündür kanser oldum aç kalmama rağmen nasıl 1 gram gitmez diye. Az önce başladı. İşin garip tarafı 4 Haziranda mı ne zaten regl olmuştum. Bugün 22'si tekrar oldum. 1 ayda 2 kere regl yani. Annemde diyor 3 haftada bir başlaması normal olabilirmiş de benim 2 hafta geçti nerdeyse. Acaba aşırı sıcaklar ve bir anda çok spor yapmaya başladığım için erken sökülmüş olabilir mi? Bir de aeirus kullanmaya başladım ilaç olarak belki ilaç da erkene çekti ay bilemedim ki şimdi.
Hayırlı sahurlar kızlar. Tb ekmeğinden tost, 3 salatalik, 7zeytin ve dünden kalan bezelye sahur menumdu.405 kalori yapıyor.
Canım diyetarkadasim diye bi site var oraya uyeyim ama sadece kalori hesaplıyor. protein, yağ va oranını da yazio diye bi program indirdim ordan hesaplıyorum,tavsiye ederimKalorisini nasıl hesaplıyorsun canım?
Aaaaah ah. Yüzme dedin beni benden aldın. .. Darısı başıma darısı başıma :)Gunaydin
23 haziRAN
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :
@yolcukardelen :
@katre-i dem :
L littlelamp :
2.grup rüzgarın kızları
@breeze3547 :
R RoseAnge : 1 saat yuzme
@aysedurmaz:
EceZ :
Günaydın.
Dün akşam ne yediğimi hatırlamıyorum derler ya ben size yazıp yazmadigimi hatırlayamadım iyimi :)
Tekrar yazayım en iyisi. Akşam canım bişey yemek istemedi.9 gibi 1 sb sut ile kahvaltilik mısır gevreği yedim.1 büyük fincan da Türk Kahvesi içtim.
Sporum 50 dk.leslie idi dün. Bugün bakalım ne olacak.
Bu sabah kahvaltim 1 yumurta az peynir 3 zeytin 1.5 dilim tb ekmeği salatalik domates oldu.
Bu vücut sasirtma olayını bende yapsam mi diyorum kızlar. Ne dersiniz? Siz benden daha tecrubelisiniz diyet konusunda. Fikirlerinize ihtiyacim var.
Hmm ben 500 gr da olsa veriyorum her hafta. Yoğurt hurma detoksunu okudum da şimdi. Ben böyle şok diyet yapamıyorum tansiyon yerlere düşüyor ama bu mantıklı geldi hurmadaki şekerden ötürü. Sabah kahvaltimi yaptım ama başlamayı düşünüyorum şimdi buna.21 gün düzenli yapan 10 kg veriyormus.ben 5 e de razıyım. Zaten 8 kg kaldı.Bence sasirtmayi en az 2-3 hafta kilo veremiyorsak yapmak daha Iyi.
karidesli risotto da ne oliiiiSabah
1 kahve yagsiz sut
Oglen
Karidesli risotto
Limónlu soda
Yesil salata
KarpuZ
Aksam
Sut ve kavun
teşekkür ederim @katre-i demEki Görüntüle 1850615 youtuvedan seyredebilirsiniz kabizlik icin kuru meyveler bir gece suda bekleyecen kucuk kucuk doğranıp sıcak bir cay bardağı su zeytinyagi ve ketentohu eklenip robattan geçecek vu tarif uc gunluk üçte birini sabah ac karina bir koca bardak suyla içip 15 dk sonra kahvti sahurdada yapilabilir
bence drunu değiştir kaçıncı yuzyildayiz 6 aydan önce ek gıda olmaz diye kendini heba ediyor drlar sütte artar bebeğin talebine beslenme şekline göre bebeğin sinridirim sistemi 6 ay öncesinde uygun değildir sen şimdi eskiden vermişler dersin bak adı ustunde eskiden ama senin biraz önceki konuşmadan bunuda kulak arkası edeceğin ortada yabiki bir bebeği en iyi annesi dusunur ama yasin küçük seni kizdirsa bile doğrusunu söylemek benim vicdanı görevim hurma yada başka turlu tek tip beslenme vucutta atık biriktirir buda sütle bebeğine geçer
Daha uzman bi hocam var ona danışacaktım da gelmedi hala merkeze bilmeden bir şey verip sakatlamayın seni de bebeğim üzülürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?