Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Olur canım bakınabilsin,bunları kaç set ve kaçar yapmalıyım yazarsan sevinirim.müsait olduğunda tabi ölçülerimi yada foto falan da atabilirim özelden
Ölçüleri not al canım buraya at istersen beraber bakarız:)

Kızlar ben de ölçülerimi paylaşırım en son 14 ünde mi ne ölçmüştüm. Bel basen ve göbeği.

Yarın sabah yeniden bende ölçebilirdim ama sanırım regl oldum normalde olmam gerekenden erken oldum sanırım 2 gündür de bu yüzden kilo veremiyordum sebebi ortaya çıktı 10 dakika önce.

Valla regl yiüzünden bende diyorum dümdüz karnım noldu sonradan çaktım köfteyi

Sabah mısır gevreği öğle bulgur pilavı çok az ve ayran akşam iki kuru patlıcan dolması yoğurt ve mercimek çorbası ay kızlar bi de şekersiz vişne kompostosunu buzluk ta dondurma kabında dondurdum hem sağlıklı hem eğlenceli alıştırmalık oldu tavsiye ederim ramazan diyet listelerinde de komposto oluyo zaten

Yürüyüş de erken getirir sıcak hava da canım.benim de salı günü,gecikmezse tabikarnım sisti şimdiden:-(

İftarda: 2 kepçe tarhana çorbası, 1porsiyon biber kavurma az da patates vardı içinde, 16dilim kavun,5kaşık yoğurt,1 bardak ev yapımı vişne suyu ve aksam kızlarla bi avuç çekirdek

Valla regl yiüzünden bende diyorum dümdüz karnım noldu sonradan çaktım köfteyi

Yürüyüş de erken getirir sıcak hava da canım.benim de salı günü,gecikmezse tabikarnım sisti şimdiden:-(

Sorma canım 2 gündür kanser oldum aç kalmama rağmen nasıl 1 gram gitmez diye. Az önce başladı. İşin garip tarafı 4 Haziranda mı ne zaten regl olmuştum. Bugün 22'si tekrar oldum. 1 ayda 2 kere regl yani. Annemde diyor 3 haftada bir başlaması normal olabilirmiş de benim 2 hafta geçti nerdeyse. Acaba aşırı sıcaklar ve bir anda çok spor yapmaya başladığım için erken sökülmüş olabilir mi? Bir de aeirus kullanmaya başladım ilaç olarak belki ilaç da erkene çekti ay bilemedim ki şimdi.

Yeni başladıysan ilaca yapar canım prospektüsü bi okusaydın kimisi de geciktirir

Hayırlı sahurlar kızlar. Tb ekmeğinden tost, 3 salatalik, 7zeytin ve dünden kalan bezelye sahur menumdu.405 kalori yapıyor.

Günaydın.
Dün akşam ne yediğimi hatırlamıyorum derler ya ben size yazıp yazmadigimi hatırlayamadım iyimi :)
Tekrar yazayım en iyisi. Akşam canım bişey yemek istemedi.9 gibi 1 sb sut ile kahvaltilik mısır gevreği yedim.1 büyük fincan da Türk Kahvesi içtim.
Sporum 50 dk.leslie idi dün. Bugün bakalım ne olacak.
Bu sabah kahvaltim 1 yumurta az peynir 3 zeytin 1.5 dilim tb ekmeği salatalik domates oldu.
Bu vücut sasirtma olayını bende yapsam mi diyorum kızlar. Ne dersiniz? Siz benden daha tecrubelisiniz diyet konusunda. Fikirlerinize ihtiyacim var.

Bence sasirtmayi en az 2-3 hafta kilo veremiyorsak yapmak daha Iyi.

Bence sasirtmayi en az 2-3 hafta kilo veremiyorsak yapmak daha Iyi.
Hmm ben 500 gr da olsa veriyorum her hafta. Yoğurt hurma detoksunu okudum da şimdi. Ben böyle şok diyet yapamıyorum tansiyon yerlere düşüyor ama bu mantıklı geldi hurmadaki şekerden ötürü. Sabah kahvaltimi yaptım ama başlamayı düşünüyorum şimdi buna.21 gün düzenli yapan 10 kg veriyormus.ben 5 e de razıyım. Zaten 8 kg kaldı.

Sabah

1 kahve yagsiz sut

Oglen
Karidesli risotto
Limónlu soda
Yesil salata
KarpuZ

Aksam
Sut ve kavun
karidesli risotto da ne oliiii canimmm
teşekkür ederim @katre-i dem

sana katılıyorum kaptan, 6 ay yada 1 sene sonra başla zayıflamaya ne olacak ki, zaten yaşınız çok genç, bu ne hırs
burada uyarılar yapılıyorsa, bilinki tecrübeler vardır siz ve bebeğinizin sağlığı ile ilgili uyarılardır. dikkate alır almazsınız siz bilirsiniz ben 39 yaşımdayım, burada diğer arkadaşlar kaptan dahil bizi uyarıyorlar bazı konularda ve tavsiyelerde bulunuyorlar, birbirimizden öğreneceğimiz çok şeyler oluyor, o zaman bende çok cahilim ne alaka
Daha uzman bi hocam var ona danışacaktım da gelmedi hala merkeze bilmeden bir şey verip sakatlamayın seni de bebeğim üzülürüm

canım şu hocan çabuk gelsin ayolll, yakında mezun oliciz , teşekkür ederim unutmadığın için

Bulundugum yerde organik bulmak cok kolay ama ben onlara guvenmeyip kendim yetistiriyorum :) domatesim salataligim biber marul vb. Seyler var yetistiremedigimide annanem kendi yetistiriyo ondan aliyorum hamileligimde dahi her hafta dalindan taze taze yolladi mevsim urunlerini :)
Samimiyetiniz konusunda suphem yok ben sadece bebegini dusinmeyen bilincsiz bi anneymisim gibi davranilmasina uzuldum
Diyeti uygularken hic bise yemicek degilim tabiki sadece ilk gun sirf hurmayla baslaniyo oda onceki gunlerde yediklerimizin detoksu olsun diye ben zaten sebze meyve ve yogurtla beslaniyorum ama surekli acim yemek istiyorum kacamk yapmak yerine hurmayla tokluk hissi olusuyo amac bu yani kilolar ister gitsin ister gitmesin yememe dikkat ederken ac kalmiyim yeter gerisi kendiliginden gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…