bak sennnn @yolcukardelen e neler peşindeOlur canım bakınabilsin,bunları kaç set ve kaçar yapmalıyım yazarsan sevinirim.müsait olduğunda tabiölçülerimi yada foto falan da atabilirim özelden
16 dilim kavun muuuuu, canı ne yaptınnnİftarda: 2 kepçe tarhana çorbası, 1porsiyon biber kavurma az da patates vardı içinde, 16dilim kavun,5kaşık yoğurt,1 bardak ev yapımı vişne suyu ve aksam kızlarla bi avuç çekirdek
Hallettiniz mi herseyi
Onda zaten 4tahil tuketmissin birde 4 saat sonra tavuklu pilav adindanda anlaşıldığı gibi pilavı cok tavuğu az bir yemek inanilmaz bir yanlış tubacim tavuklu pilav bizim ne haddimize oglen çorba köfte salata desen pilavi gormeseydik sabahı gormezden gelirdik ama
Ne listesi
odul mu
Canim valla spor yapacak durumum olmadi reglim cok yogun cok afedersiniz iki ziplasam dışa çıkar saat başı ped degistiriyorum sicaklarinda etkisi var galiba
cok geçmiş olsun aysecim
Sahurda omleet yarim pansiyon,
1,5 salatalik,5zeytin, 1.25 dilim tb ekmeği, bi tane tapi peynir, 1tk banada ve fındık ezmesi.
Sabah kahvaltim az peynir 3 zeytin salatalık domates baldı. TB veya kepekli almayi unutunca normal pideden 1 dilim yedim mecburen.
Oglumu uyutayim da eşim gelmeden temizlik yapayım biraz.hasta adamın yanında makina açmayın hirhir.
Sporu da ya öğlene yaparım ya uyur dinclesirsem aksama.inşallah yani. Artık 1 saat sonrayı kestiremez oldum(((
dünkü sahur
kaşarlı menemen ( yumurtasız )
2 dilim ekmek, kahvaltılıklardan azara azar
1 bardak çay+ 2 bardak su
iftar
patates salatası 1 kase,
yoğurtlu brokoli salatası 1 kase
4 bardak su
Oo hadi bakalım verebilecek misi bu hafta hak edecekmisin.:Öğle yemeğim 1 kepçe çorba 3 yk püreli tepsi koftesi.2 bardak ayran oldu. Az bi parca ekmek.
Gidip kendime tb ekmeği aldım.
Bu arada bendr ödül konusunu cumaya aldım. Eğer cuma günleri 1 kg dan fazla verirsem yarım porsiyon tatlı yeme hakkı verdim kendime.o da ya profiterol olur ya dondurma 1 ek.
Sabah
4 hurma
1 kase yogurt
Ara
3 hurma
Su
Oglen
4 hurma
Yogurt
30 dk egzersiz 1 saat temizlik yaptim :)
Ara
3 hurma
Su
Aksam
4 hurma
Yogurt
Bitki cayi
1 saat yuruyus
Ara
3 hurma
En az 3 litre su icilecek
Sabah
1 kahve yagsiz sut
Oglen
Karidesli risotto
Limónlu soda
Yesil salata
KarpuZ
Aksam
Sut ve kavun
Sabah 11 gibi
2 haşlanmış yumurta
kk peynir
6 zeytin
ara 4.5 gibi
1 şeftali
1 çay bardağı tarçınlı süt
akşam
5 yemek kaşığı yoğurt
3 kepçe kuru ffasulye
birazcık kuruduğunda
Bugünkü menüm:
Sabah: Yok çünkü baya geç kalktım bugün kızlar.
Öğle:
Yarım kase mercimek çorbası
Akşam:
3-4 adet parmak kalınlığında kesilmiş fırınlanmış patlıcan dilimleri
2-3 kaşık yoğurt
Yarım kase mercimek çorbası
Dün de bu sabah da 57 kiloydum geçen hafta hep 100 200 300 gidiyordu. Kilo alacak birşey yemedim hiç hatta aksine aç bile gezdim. Şok diyet yapıp vücudu şaşırtmak istemiyorum 2-3 gün daha bekleyeceğim eğer kilo veremezsem belki o zaman bir diyet listesi yapabilirim.
Sabah kahvaltısı için en ideal menü zaten bence uygulayabilirsin.Günaydın.
Dün akşam ne yediğimi hatırlamıyorum derler ya ben size yazıp yazmadigimi hatırlayamadım iyimi :)
Tekrar yazayım en iyisi. Akşam canım bişey yemek istemedi.9 gibi 1 sb sut ile kahvaltilik mısır gevreği yedim.1 büyük fincan da Türk Kahvesi içtim.
Sporum 50 dk.leslie idi dün. Bugün bakalım ne olacak.
Bu sabah kahvaltim 1 yumurta az peynir 3 zeytin 1.5 dilim tb ekmeği salatalik domates oldu.
Bu vücut sasirtma olayını bende yapsam mi diyorum kızlar. Ne dersiniz? Siz benden daha tecrubelisiniz diyet konusunda. Fikirlerinize ihtiyacim var.
Bu sabah erken kalktik :)
Sabah
500 ml su ( gece emzirirken kaybedilen sivi cok susatiyo sabahlari :)
4 hurma
1 bardak sut
1 yumurta
K.kutusu peynir :)
Ekemek yok bu gun
Kuşadasın da ama bugün izmire dönüyorumNeredeydin cnm sen
Valla Ankara çöl sıcağında buharlasacagiz
Buca dayım canım ben.Canım yine az yemişin,bin çal in altına inmesen:-(
Torbalı canım sen nerdeydin?
Canım katılıyorum kesinlikle
canım benim sana bu konuda uzun uzun cevap yazmaları bil ki doğru bildiklerini paylaşıp yardımcı olmak içindir.su ramazan gününde herkesin kendi telaşı var zaten.bir şeyleri erteleyip de gelip buraya yazıyorlar.sana tüm samimiyetimizle yardımcı olmaya çalışırız,şüphe etmeyesin e mi♡benim dusuncem de kaptanla,seval le ayni.daha önce söylemiştim sanırım "tomris'in emzirme notları"ni okudun mu?sut hem talep hem de psikoloji isi inan.kendine sütüm yok dedikce yok oluyor,önce sen inanmalısın sütünün olacağına. Kilo da varsın yavaş yavaş gitsin senin de dediğin gibi öncelik bebektek tip beslenmemelisin bu donemde.bulunduğun yerde organik ulaşabileceğim ürünlerden ver başlayacağında da. Ama bu organik diye satilandan ziyade köyünden vb.. den gelen bildiğin, güvendiğin şeyler olsun.aklıma gelirse yine yazarım ama dediğim gibi önce samimiyetimize güven.soz konusu olan minicik yavrun:-*:-*
Buraya yazcaksın demi canım benimde üst bölge sorunluDaha uzman bi hocam var ona danışacaktım da gelmedi hala merkeze bilmeden bir şey verip sakatlamayın seni de bebeğim üzülürüm
21 gün de bir en erken normal sebebini ancak doktor bilebilir play stordan regl takipçisi indir böylece daha rahat takip edersin canım.aeirus ne ilacıSorma canım 2 gündür kanser oldum aç kalmama rağmen nasıl 1 gram gitmez diye. Az önce başladı. İşin garip tarafı 4 Haziranda mı ne zaten regl olmuştum. Bugün 22'si tekrar oldum. 1 ayda 2 kere regl yani. Annemde diyor 3 haftada bir başlaması normal olabilirmiş de benim 2 hafta geçti nerdeyse. Acaba aşırı sıcaklar ve bir anda çok spor yapmaya başladığım için erken sökülmüş olabilir mi? Bir de aeirus kullanmaya başladım ilaç olarak belki ilaç da erkene çekti ay bilemedim ki şimdi.
Teşekkürler canımGunaydin
23 haziRAN
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :
@yolcukardelen :
@katre-i dem :
L littlelamp :
2.grup rüzgarın kızları
@breeze3547 :
R RoseAnge : 1 saat yuzme
@aysedurmaz:
EceZ :
Ayşecim bu tür diyetler sana pek iyi gelmiyo kendin de biliyosun işte ama 1-2 gün dene istersenHmm ben 500 gr da olsa veriyorum her hafta. Yoğurt hurma detoksunu okudum da şimdi. Ben böyle şok diyet yapamıyorum tansiyon yerlere düşüyor ama bu mantıklı geldi hurmadaki şekerden ötürü. Sabah kahvaltimi yaptım ama başlamayı düşünüyorum şimdi buna.21 gün düzenli yapan 10 kg veriyormus.ben 5 e de razıyım. Zaten 8 kg kaldı.
Gelinlik giyen hiç bir kız çirkin olamaz canım sen rahat ol kilo ver tabi ama gelinliğin büyüsüne inan eminim çok güzel olacaksınAh nerede keşke halledebilsek kaptan. Ufak ufak çocğunu bayram zamanı halledeceğiz gibi görünüyor.
Bir kaç kilo daha vermem lazım acilinden bayrma sonrası kumaş seçip diktireceğim korkuyorum çirkin olacağım diye.Zaten kilolu bir gelin olarak ne kadar güzel olabilirim ki demeyerek şeytana uymamaya çalışıyorum.
Güzel afiyet olsun. fındık ezmesi azdır inşallah:)
Afiyet olsun.
Güzel afiyet olsun.
Oo hadi bakalım verebilecek misi bu hafta hak edecekmisin.:
Hiç bir şey yememişsin.
Risotto yemedim hiç neye benziyor fikrim yok. Çok cahilim keşke ölsem
Afiyet olsun.
güzel menü.
Az yemişsin güzel menü.
Sabah kahvaltısı için en ideal menü zaten bence uygulayabilirsin.
Nesfit mi mısır gevreğimi çok fark ediyor.
Afiyet olsun güzel .:)
Bu sıcaklar da normal olsa gerek canımVe sporumu yaptım. Ekleyim listeye :) 50 dk leslie yapınca terlemenin atasini yaşıyorum ben.normal mi bu kadar terlemem.yüzümden sortumun pacasindan dirseklerimden ter damliyor şu an.önceden de spor yapmış biri olarak bana biraz fazla geliyor nedense.18 yıl geçmiş spor hayatımdan gerçi. Unutmuş olabilirim :/
Ayşecim bu tür diyetler sana pek iyi gelmiyo kendin de biliyosun işte ama 1-2 gün dene istersen
Gelinlik giyen hiç bir kız çirkin olamaz canım sen rahat ol kilo ver tabi ama gelinliğin büyüsüne inan eminim çok güzel olacaksın
Kuşadasın da ama bugün izmire dönüyorum
Buca dayım canım ben.
Buraya yazcaksın demi canım benimde üst bölge sorunlu
Canım benim kardeşim de 90 kilo gelin oldu gelinliğini biraz kolları düşük dantelli filan diktirdi göğüs kısmını da ara boy yaptırdı boydan gelinlik kullandı duvarını da uzun yaptırdı saçlarını da yarı açık kullandı aman ne kilosu Bebek gibiydi Makyajda önemli gelinlik kusurları kapatıyor ince işlemeli kumaş seç bence çok güzel bi gelin olacaksın hiç birşeyi erteleme kendine güven kilo dünyanın sonu değil :))Bilmiyorum biraz mutsuzum.
30 kilo verdiğim zamanda devam etseydim şuan incecik ve güzel bir gelin olacaktım.
dış çekim falan yaptırmak istemiyorum biliyorumki resimlerime bile bakamayacağım.
Ondan gelinliği diktireceğim zayıflayınca düzelttirip öyle resim çektirmek istiyorum.
Artık zayıf olmak istiyorum.
Gelin anam gelin izmir de toplaşıp gün yapalımBende menemene geliyorum.
Hiç anlamıyorum ince işlemeli derkenCanım benim kardeşim de 90 kilo gelin oldu gelinliğini biraz kolları düşük dantelli filan diktirdi göğüs kısmını da ara boy yaptırdı boydan gelinlik kullandı duvarını da uzun yaptırdı saçlarını da yarı açık kullandı aman ne kilosu Bebek gibiydi Makyajda önemli gelinlik kusurları kapatıyor ince işlemeli kumaş seç bence çok güzel bi gelin olacaksın hiç birşeyi erteleme kendine güven kilo dünyanın sonu değil :))
Bende öyleyim neden acep boyun kaç senin canımHiç anlamıyorum ince işlemeli derken
Tesettürlüyüm ondan dolayı daha beyaz daha daha şişman görünmekten korkuyorum.
Bir şey itiraf edeyim mi?
Aynaya baktığımda resimlerde çıktığım kadar çirkin ve kilolu hissetmiyorum neden böyleyim.
E cunki kilolu olabilirsin ama cirkin degilsin !!Hiç anlamıyorum ince işlemeli derken
Tesettürlüyüm ondan dolayı daha beyaz daha daha şişman görünmekten korkuyorum.
Bir şey itiraf edeyim mi?
Aynaya baktığımda resimlerde çıktığım kadar çirkin ve kilolu hissetmiyorum neden böyleyim.
Kı
Bende öyleyim neden acep boyun kaç senin canım
Kendimi çirkin hissetmiyorum zaten ama kusur işte. Gelinlik başka olay.E cunki kilolu olabilirsin ama cirkin degilsin !!
Aaa ama kiziyorum sana iyice. Az cok hakkinda birseyler biliyorum. Neler neler basarip, ustesinden gelmissin. Sacmalama lutfen !! Gelinligini giy, dis cekimini de yaptir. Ha kilolari verip incelince, tekrar gidip cekim yaptir, icinde kalmasin. İste bu benim azmimin sonucu dersin. Zaten kaldiki, ben hic gelinlik giyen, cirkin bir gelin gormedim. E sen kapandin mi? Acik degil miydin. @Ses35 in gelinlik tavsiyelerine katiliyorum. Sac makyaj coook seyi degistiriyor. Kiben gelinlikte hafifgogus dekoltesini cok zarif buluyorum. Ust bedeni incecik gosteriyor.. tadini cikar edacim..
evet evet yazıcam ama bir öğrenci geldi sporunu yaptırayım gelicem canımKuşadasın da ama bugün izmire dönüyorum
Buca dayım canım ben.
Buraya yazcaksın demi canım benimde üst bölge sorunlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?