Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar çok haklı. Gelinlik,makyaj uygun olan bulundugunda muhteşem farklar yaratır. Düğün telasiyla stres artıyor biraz da ondan gerginliğin. Ben hep derdim tadını cikaricam o günlerin. Dert etmeyeceğim Hicbiseyi diye.10 gün kala oturup aglamistim yorgunluktan :)))) is ev eşya alışveriş derken bunalmistim çünkü. Herşey gönlünce olur inşallah. Benden daha deneyimlisin ama sormak istedim.hurma yoğurt detoksu yaptın mi? Bugün araştırdım da ben biraz.ameliyat öncesi drlar bunu onermis bazılarına.
23 haziRAN
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :
@yolcukardelen :
@katre-i dem :
L littlelamp :

2.grup rüzgarın kızları
@breeze3547 :
@RoseAnge : 1 saat yuzme
@aysedurmaz:50 dk leslie
EceZ :
Teşekkür ederim şekerim. Bende son listeyi ariyordum :)

Öğle yemeğim 5 hurma 1 küçük kase yoğurt oldu. O kadar cok doydum kı normal yemegimi yesem bu kadar olmazdı. Çorba salata yemek vs.
tam uygulayabilecegimi sanmıyorum ama yarısı da tutsa güzel olur :) dusunsenize 1 haftada 5 kg birden :)))))
tatil yaklastikca valiz telaşı arttı bende.ona bağlı olarak da kilo telaşı tabi. 5 6 gün için yeni almam 3 4 kıyafetle idare ederim diyordum ama eşim 2 haftayı birlestirsek diyince derin bir oh çektim. Hemen gitmeli kilolar.en azından 4 5 kg...
Aspir yagima ve sporuma devam edeceğim. Onun dışında ek bişey daha yapmayim diyorum.bunyeme aşırı yuklenmeyim

Bunlar yemis halim canim hic yiyemiyorum hamilelikten beri bi istahsizliktir gidiyo zorluyorum kendimi

Yoğurt her zaman iyidir. hurmayı çok yemedikten sonra yararlı diye biliyorum. Bence iyi fakat detoks menülerin çok sık ve uzun uygulanmaması gerektiğini biliyorum. Detoks olsa dahi dengeli beslenmek gerek. Detoksun tamamını görmem lazım
Yalnız kabızlığa dikkat :)

1,65 :)

Kendimi çirkin hissetmiyorum zaten ama kusur işte. Gelinlik başka olay.
Gelinlikle öncesi sonrası mı yapayım diyorsun. :))

1,65 :)

Kendimi çirkin hissetmiyorum zaten ama kusur işte. Gelinlik başka olay.
Gelinlikle öncesi sonrası mı yapayım diyorsun. :))
Gelinliği giydikten sonra çok farklı düşüneceğine eminim canım. Arkadaşlar
Çok doğru söylemiş ler. Benim de gelinligim tesettür luydu

aslibo canım şimdi sana öncelikle 51-52-53-54-55-56 sonrasında 33-47 arası hareketlerden kolaylıkla yapabildiklerini öneriyorum ağrı durumuna göre de belin yereden destek alarak yapabileceğin hareketleri deneyebilirsin
@yolcukardelen @Ses35 hepsinde karnımızı güzelce sıkıp nefes alıp verirsek üst bölgeden kurtuluruz kızlar bunlar da size istemediğiniz kadar hareket :) <3

Vayyyyyyy supersin canım. Çok teşekkür ederim canım İlgi ve alakan için

21 gün de bir en erken normal sebebini ancak doktor bilebilir play stordan regl takipçisi indir böylece daha rahat takip edersin canım.aeirus ne ilacı

Teşekkürler canım

Aerius alerji ilacı canım. 2 gün çok yürüdüm gezdim dedim ya. 3 aydır güneş de görmemişti vücudumun hiçbir yeri. Pat diye öğle sıcağında askılı ile çıkınca dışarı göğsümün üstü ve boynumun alt kısımlarında kırmızı kırmızı kabarcıklar oldu. Doktor güneş alerjisi diyerek aerius verdi bugün 4. gününe geçtim işte. Azaldı noktalar. Ortalama 1 haftada tamamen siliniyorlarmış güneşten korursak.

Slm fıstık lar Nasılsıniz sabah 10 gibi 2 yemek kaşığı yoğurt
2 haşlanmış yumurta
kk peynir
8 zeytin
5 ceviz
Öğlen
saat 3 gibi
1 tabak piyaz
sabah kahvaltıda önce 30 dk yürüyüş

İri desen boncuk işleme değilde daha kibar küçük işlemeli canım
Tesettür başları var çok güzel yapıyolar ondan yaptırırsın takma bu kadar kafana varsa var napalım veriyoruz işte keyfini çıkar bi daha gelmicek bu günler.
Evet bende güzel bişey giyim aynaya bakayım kendimi beğeniyorum ama fotolara küsesim var hiç beğenmiyorum şişman psikolojisi heralde

Ni dimek siz spor yaparsınız da ben yazmaz mıyım çok merak ettim ben de araştırcam şu diyeti

Dikkat dikkat :)
Bunlar süpermiş kaç set yapcaz canım
Teşekkürler canım Hakketen ben buların yarısını bile yapsam ah ne var
Geçmiş olsun canım güneş kremi kullansan

Kızlar şimdi gelelim banaaaa ben 1 saat önce evime geldim benle birlikte reglim de geldi az önce bi tartıldım ki söylesem beni takımdan kovarsınız tabi akşam olması regli şişkinliği yol ödemi desem yarına kadar ne yapsam bilemedim morelim yerlerde

Kzlar iftara misafirim var
Menu
Az z.yagi ile yapilmis turlu
Pilav
Mercimek corbasi sebzeli
Salata
Yogurt
( once masumlari yazdim masum olmayani sona biraktim )
Patates kizartmasi
Tabi ben azcicik yicem hepsinden kizartmadan hele bi cimdik

[QUOTSes35, post: 47055020, member: 756895"]Kızlar şimdi gelelim banaaaa ben 1 saat önce evime geldim benle birlikte reglim de geldi az önce bi tartıldım ki söylesem beni takımdan kovarsınız tabi akşam olması regli şişkinliği yol ödemi desem yarına kadar ne yapsam bilemedim morelim yerlerde[/QUOTE]
Canım benim de yakın inan olduğumda 1.5 kilo fark var bazen daha fazla sıkma canını çoğunda böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…