- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
Kızlar çok haklı. Gelinlik,makyaj uygun olan bulundugunda muhteşem farklar yaratır. Düğün telasiyla stres artıyor biraz da ondan gerginliğin. Ben hep derdim tadını cikaricam o günlerin. Dert etmeyeceğim Hicbiseyi diye.10 gün kala oturup aglamistim yorgunluktan :)))) is ev eşya alışveriş derken bunalmistim çünkü. Herşey gönlünce olur inşallah. Benden daha deneyimlisin ama sormak istedim.hurma yoğurt detoksu yaptın mi? Bugün araştırdım da ben biraz.ameliyat öncesi drlar bunu onermis bazılarına.Bilmiyorum biraz mutsuzum.
30 kilo verdiğim zamanda devam etseydim şuan incecik ve güzel bir gelin olacaktım.
dış çekim falan yaptırmak istemiyorum biliyorumki resimlerime bile bakamayacağım.
Ondan gelinliği diktireceğim zayıflayınca düzelttirip öyle resim çektirmek istiyorum.
Artık zayıf olmak istiyorum.
Teşekkür ederim şekerim. Bende son listeyi ariyordum :)23 haziRAN
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :
@yolcukardelen :
@katre-i dem :
L littlelamp :
2.grup rüzgarın kızları
@breeze3547 :
@RoseAnge : 1 saat yuzme
@aysedurmaz:50 dk leslie
EceZ :
Ah nerede keşke halledebilsek kaptan. Ufak ufak çocğunu bayram zamanı halledeceğiz gibi görünüyor.
Bir kaç kilo daha vermem lazım acilinden bayrma sonrası kumaş seçip diktireceğim korkuyorum çirkin olacağım diye.Zaten kilolu bir gelin olarak ne kadar güzel olabilirim ki demeyerek şeytana uymamaya çalışıyorum.
Güzel afiyet olsun. fındık ezmesi azdır inşallah:)
Afiyet olsun.
Güzel afiyet olsun.
Oo hadi bakalım verebilecek misi bu hafta hak edecekmisin.:
Hiç bir şey yememişsin.
Risotto yemedim hiç neye benziyor fikrim yok. Çok cahilim keşke ölsem
Afiyet olsun.
güzel menü.
Az yemişsin güzel menü.
Sabah kahvaltısı için en ideal menü zaten bence uygulayabilirsin.
Nesfit mi mısır gevreğimi çok fark ediyor.
Afiyet olsun güzel .:)
Kızlar çok haklı. Gelinlik,makyaj uygun olan bulundugunda muhteşem farklar yaratır. Düğün telasiyla stres artıyor biraz da ondan gerginliğin. Ben hep derdim tadını cikaricam o günlerin. Dert etmeyeceğim Hicbiseyi diye.10 gün kala oturup aglamistim yorgunluktan :)))) is ev eşya alışveriş derken bunalmistim çünkü. Herşey gönlünce olur inşallah. Benden daha deneyimlisin ama sormak istedim.hurma yoğurt detoksu yaptın mi? Bugün araştırdım da ben biraz.ameliyat öncesi drlar bunu onermis bazılarına.
Teşekkür ederim şekerim. Bende son listeyi ariyordum :)
Bizim kabızlık geçsin diye beklersek . Takımdan kovuluruz canımDikkat dikkat :)
Benim 4 günüm var regl e Bugün de tartı günü,nolcekDikkat dikkat :)
1,65 :)
Kendimi çirkin hissetmiyorum zaten ama kusur işte. Gelinlik başka olay.
Gelinlikle öncesi sonrası mı yapayım diyorsun. :))
Gelinliği giydikten sonra çok farklı düşüneceğine eminim canım. Arkadaşlar1,65 :)
Kendimi çirkin hissetmiyorum zaten ama kusur işte. Gelinlik başka olay.
Gelinlikle öncesi sonrası mı yapayım diyorsun. :))
valla çok çıksa da moral bozmicezBenim 4 günüm var regl e Bugün de tartı günü,nolcek:])
Vayyyyyyy supersin canım. Çok teşekkür ederim canım İlgi ve alakan içinEki Görüntüle 1850958 Eki Görüntüle 1850959 Eki Görüntüle 1850960 Eki Görüntüle 1850961 Eki Görüntüle 1850962 Eki Görüntüle 1850963 Eki Görüntüle 1850964
aslibo canım şimdi sana öncelikle 51-52-53-54-55-56 sonrasında 33-47 arası hareketlerden kolaylıkla yapabildiklerini öneriyorum ağrı durumuna göre de belin yereden destek alarak yapabileceğin hareketleri deneyebilirsin
@yolcukardelen @Ses35 hepsinde karnımızı güzelce sıkıp nefes alıp verirsek üst bölgeden kurtuluruz kızlar bunlar da size istemediğiniz kadar hareket :) <3
21 gün de bir en erken normal sebebini ancak doktor bilebilir play stordan regl takipçisi indir böylece daha rahat takip edersin canım.aeirus ne ilacı
Teşekkürler canım
rica ederim ne demeek :):):)Vayyyyyyy supersin canım. Çok teşekkür ederim canım İlgi ve alakan için
İri desen boncuk işleme değilde daha kibar küçük işlemeli canımHiç anlamıyorum ince işlemeli derken
Tesettürlüyüm ondan dolayı daha beyaz daha daha şişman görünmekten korkuyorum.
Bir şey itiraf edeyim mi?
Aynaya baktığımda resimlerde çıktığım kadar çirkin ve kilolu hissetmiyorum neden böyleyim.
Ni dimek siz spor yaparsınız da ben yazmaz mıyım çok merak ettim ben de araştırcam şu diyetiKızlar çok haklı. Gelinlik,makyaj uygun olan bulundugunda muhteşem farklar yaratır. Düğün telasiyla stres artıyor biraz da ondan gerginliğin. Ben hep derdim tadını cikaricam o günlerin. Dert etmeyeceğim Hicbiseyi diye.10 gün kala oturup aglamistim yorgunluktan :)))) is ev eşya alışveriş derken bunalmistim çünkü. Herşey gönlünce olur inşallah. Benden daha deneyimlisin ama sormak istedim.hurma yoğurt detoksu yaptın mi? Bugün araştırdım da ben biraz.ameliyat öncesi drlar bunu onermis bazılarına.
Teşekkür ederim şekerim. Bende son listeyi ariyordum :)
Bunlar süpermiş kaç set yapcaz canımDikkat dikkat :)
Teşekkürler canım Hakketen ben buların yarısını bile yapsam ah ne varEki Görüntüle 1850958 Eki Görüntüle 1850959 Eki Görüntüle 1850960 Eki Görüntüle 1850961 Eki Görüntüle 1850962 Eki Görüntüle 1850963 Eki Görüntüle 1850964
aslibo canım şimdi sana öncelikle 51-52-53-54-55-56 sonrasında 33-47 arası hareketlerden kolaylıkla yapabildiklerini öneriyorum ağrı durumuna göre de belin yereden destek alarak yapabileceğin hareketleri deneyebilirsin
@yolcukardelen @Ses35 hepsinde karnımızı güzelce sıkıp nefes alıp verirsek üst bölgeden kurtuluruz kızlar bunlar da size istemediğiniz kadar hareket :) <3
Geçmiş olsun canım güneş kremi kullansanAerius alerji ilacı canım. 2 gün çok yürüdüm gezdim dedim ya. 3 aydır güneş de görmemişti vücudumun hiçbir yeri. Pat diye öğle sıcağında askılı ile çıkınca dışarı göğsümün üstü ve boynumun alt kısımlarında kırmızı kırmızı kabarcıklar oldu. Doktor güneş alerjisi diyerek aerius verdi bugün 4. gününe geçtim işte. Azaldı noktalar. Ortalama 1 haftada tamamen siliniyorlarmış güneşten korursak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?