Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım benim de yakın inan olduğumda 1.5 kilo fark var bazen daha fazla sıkma canını çoğunda böyle[/QUOTE]
1 gün daha bekleyemedi ay ne yapsam kaptanın rüyaların gerçekleştircem yoksam.
Bu akşam yoğurt yiyim çay içiyim yok yok maydonoz kürü yapıyım 5 mil leslie yapıyım napıyım

Ayy ben de de oluyo bazen yazdım mi yazmadım mi bilemiyorum
Allah bee daha iyisi olamazdı,bizim yerimize de ye ve yedir iste canim
Yok daha neler6 olacaktı o
Tartı öncesi olmamış ama arada bir olunca vücut görmezden geliyo bence
Kuşadasın da ama bugün izmire dönüyorum

Buca dayım canım ben.

Buraya yazcaksın demi canım benimde üst bölge sorunlu
Anaaamm baya yakınmışız canım benim♡♡
Algını değiştir canım benim, sen nasıl hissedersen öyle de hissettirirsin emin ol
aspir yağının faydası oldu mu canım?

Canim bence hic gerek yok
O 8 kiloyu 5 ayda ver 6 ayda ver ne olacak
O 21 gunluk detokslar falan biraktigin an hemen alirsin hizlica
En guzeli az az 1 ayda 1-2 kilo vermek

Bunlar süpermiş kaç set yapcaz canım

Teşekkürler canım Hakketen ben buların yarısını bile yapsam ah ne var

Geçmiş olsun canım güneş kremi kullansan
İçinden her gün için 10lu hareket seti hazırla istersen canım 2x10la başka ikinci hafta 15e çık yani 5er 5er arttir

bugün işyerinin tüm camlarını sildim her yeri temizledim spor yapmasam bir gün of versem zaten her gün 40 dk yürüyorum kızlar rahatlatsanıza beniii

Tamam canım

Hoşgeldin canım kurtulursun tabi hadi kendini tanıt bize

21 yaşında bir üniversite öğrencisiyim.1.55 boyundayım ve 61.8 kilodayım.Aslında liseden önce hiç kilo problemim yoktu.Ancak lisede okul eve uzak olunca öğle arasında ekmek arası ve meyve suyu ana yemeğim oldu.Eh bu da bana fazlaca kilo olarak geri dönüş yaptı.Bir de itiraf ediyorum ki yemek yemekten hoşlanıyorum yani aslında aşığım diyebilirim yemek yemeye.Ancak bu alışkanlığımı değiştirmede ve zayıflamada kararlıyım.Böyle bir grubun içinde bulunmak şimdiden bana büyük bir motivasyon oldu.

Hey maşallah canımyaptıkça yazarım inşallah,allah razi olsun:-*:-*
valla çok çıksa da moral bozmicez
Yok yok çok çıkması,tartıldım.1.2 gitmiş♡♡✩✩✩
Maydanoz kuru yap ve ağzına su ile yeşil çaydan başka hiçbirşey koyma,bi kilodan fazla fark eder.2den 3ten sonra su da içme
Canım benim de yakın inan olduğumda 1.5 kilo fark var bazen daha fazla sıkma canını çoğunda böyle
1 gün daha bekleyemedi ay ne yapsam kaptanın rüyaların gerçekleştircem yoksam.
Bu akşam yoğurt yiyim çay içiyim yok yok maydonoz kürü yapıyım 5 mil leslie yapıyım napıyım[/QUOTE]

hoşgeldin Canım boyumuz ayni,ben de 66.5 ile başlayıp 65 ile takıma katılmıştım diyet yolculuğunda ve bugun56yi gördüm ucundan.yemek yemeyi yine çok sev ama sağlıklı şeyleri sev,bir de geç saatte yeme,yasin küçük daha hemen verirsin:-*

56 mı tebrik ederim ve umarım ben de görebilirim o günleri.Tavsiyelerini mutlaka dikkate alacağım canım

Kızlar iftar menüm: tarhana çorbası, sac kavurma 3yk, 1,5 porsiyon karışık marul salatası,2 ab ev yapımı vişne suyu.bi suru su simdi de menengic kahvesi ve 1,5 hurma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…