Canım benim de yakın inan olduğumda 1.5 kilo fark var bazen daha fazla sıkma canını çoğunda böyle[/QUOTE][QUOTSes35, post: 47055020, member: 756895"]Kızlar şimdi gelelim banaaaa ben 1 saat önce evime geldim benle birlikte reglim de geldi az önce bi tartıldım ki söylesem beni takımdan kovarsınız tabi akşam olması regli şişkinliği yol ödemi desem yarına kadar ne yapsam bilemedim morelim yerlerde
Ayy ben de de oluyo bazen yazdım mi yazmadım mi bilemiyorumGünaydın.
Dün akşam ne yediğimi hatırlamıyorum derler ya ben size yazıp yazmadigimi hatırlayamadım iyimi :)
Tekrar yazayım en iyisi. Akşam canım bişey yemek istemedi.9 gibi 1 sb sut ile kahvaltilik mısır gevreği yedim.1 büyük fincan da Türk Kahvesi içtim.
Sporum 50 dk.leslie idi dün. Bugün bakalım ne olacak.
Bu sabah kahvaltim 1 yumurta az peynir 3 zeytin 1.5 dilim tb ekmeği salatalik domates oldu.
Bu vücut sasirtma olayını bende yapsam mi diyorum kızlar. Ne dersiniz? Siz benden daha tecrubelisiniz diyet konusunda. Fikirlerinize ihtiyacim var.
Allah bee daha iyisi olamazdı,bizim yerimize de ye ve yedir iste canimBulundugum yerde organik bulmak cok kolay ama ben onlara guvenmeyip kendim yetistiriyorum :) domatesim salataligim biber marul vb. Seyler var yetistiremedigimide annanem kendi yetistiriyo ondan aliyorum hamileligimde dahi her hafta dalindan taze taze yolladi mevsim urunlerini :)
Samimiyetiniz konusunda suphem yok ben sadece bebegini dusinmeyen bilincsiz bi anneymisim gibi davranilmasina uzuldum
Diyeti uygularken hic bise yemicek degilim tabiki sadece ilk gun sirf hurmayla baslaniyo oda onceki gunlerde yediklerimizin detoksu olsun diye ben zaten sebze meyve ve yogurtla beslaniyorum ama surekli acim yemek istiyorum kacamk yapmak yerine hurmayla tokluk hissi olusuyo amac bu yani kilolar ister gitsin ister gitmesin yememe dikkat ederken ac kalmiyim yeter gerisi kendiliginden gelir :)
Yok daha nelerbak sennnn @yolcukardelen e neler peşinde
16 dilim kavun muuuuu, canı ne yaptınnn
dünkü sahur menüm
2 dilim kaşarlı tost
domates salatası, kahvaltılıklar-2 bardak su
iftar: 5 adet köfte
karışık salata, 1 kase kiraz- 4 bardak su
spor yok
Tartı öncesi olmamış ama arada bir olunca vücut görmezden geliyo benceGünaydın kızlar
Dünkü menüm;
sabah
1 poğaça (biliyorum iyi bir tercih değil, geç kaldım işe)
Öğle:
1 pors. patlıcan yemeği
1 dilim k.ekmek
ayran
akşam
Salata
2 yk sebzeli pilav
1 tavuk but
su: 3 litre
Anaaamm baya yakınmışız canım benim♡♡Kuşadasın da ama bugün izmire dönüyorum
Buca dayım canım ben.
Buraya yazcaksın demi canım benimde üst bölge sorunlu
Algını değiştir canım benim, sen nasıl hissedersen öyle de hissettirirsin emin olHiç anlamıyorum ince işlemeli derken
Tesettürlüyüm ondan dolayı daha beyaz daha daha şişman görünmekten korkuyorum.
Bir şey itiraf edeyim mi?
Aynaya baktığımda resimlerde çıktığım kadar çirkin ve kilolu hissetmiyorum neden böyleyim.
aspir yağının faydası oldu mu canım?Öğle yemeğim 5 hurma 1 küçük kase yoğurt oldu. O kadar cok doydum kı normal yemegimi yesem bu kadar olmazdı. Çorba salata yemek vs.
tam uygulayabilecegimi sanmıyorum ama yarısı da tutsa güzel olur :) dusunsenize 1 haftada 5 kg birden :)))))
tatil yaklastikca valiz telaşı arttı bende.ona bağlı olarak da kilo telaşı tabi. 5 6 gün için yeni almam 3 4 kıyafetle idare ederim diyordum ama eşim 2 haftayı birlestirsek diyince derin bir oh çektim. Hemen gitmeli kilolar.en azından 4 5 kg...
Aspir yagima ve sporuma devam edeceğim. Onun dışında ek bişey daha yapmayim diyorum.bunyeme aşırı yuklenmeyim
Hmm ben 500 gr da olsa veriyorum her hafta. Yoğurt hurma detoksunu okudum da şimdi. Ben böyle şok diyet yapamıyorum tansiyon yerlere düşüyor ama bu mantıklı geldi hurmadaki şekerden ötürü. Sabah kahvaltimi yaptım ama başlamayı düşünüyorum şimdi buna.21 gün düzenli yapan 10 kg veriyormus.ben 5 e de razıyım. Zaten 8 kg kaldı.
İçinden her gün için 10lu hareket seti hazırla istersen canım 2x10la başka ikinci hafta 15e çık yani 5er 5er arttirBunlar süpermiş kaç set yapcaz canım
Teşekkürler canım Hakketen ben buların yarısını bile yapsam ah ne var
Geçmiş olsun canım güneş kremi kullansan
Tamam canımİçinden her gün için 10lu hareket seti hazırla istersen canım 2x10la başka ikinci hafta 15e çık yani 5er 5er arttir
Hoşgeldin canım kurtulursun tabi hadi kendini tanıt bizeMerhaba ben de aranıza yeni katıldım.Umarım istemediğim bu fazlalıklardan kurtulabilirim.
Tamam canım
Hoşgeldin canım kurtulursun tabi hadi kendini tanıt bize
Merhaba ben de aranıza yeni katıldım.Umarım istemediğim bu fazlalıklardan kurtulabilirim.
Hey maşallah canımEki Görüntüle 1850958 Eki Görüntüle 1850959 Eki Görüntüle 1850960 Eki Görüntüle 1850961 Eki Görüntüle 1850962 Eki Görüntüle 1850963 Eki Görüntüle 1850964
@aslibo canım şimdi sana öncelikle 51-52-53-54-55-56 sonrasında 33-47 arası hareketlerden kolaylıkla yapabildiklerini öneriyorum ağrı durumuna göre de belin yereden destek alarak yapabileceğin hareketleri deneyebilirsin
@yolcukardelen @Ses35 hepsinde karnımızı güzelce sıkıp nefes alıp verirsek üst bölgeden kurtuluruz kızlar bunlar da size istemediğiniz kadar hareket :) <3
Yok yok çok çıkması,tartıldım.1.2 gitmiş♡♡✩✩✩valla çok çıksa da moral bozmicez
Maydanoz kuru yap ve ağzına su ile yeşil çaydan başka hiçbirşey koyma,bi kilodan fazla fark eder.2den 3ten sonra su da içmeKızlar şimdi gelelim banaaaa ben 1 saat önce evime geldim benle birlikte reglim de geldi az önce bi tartıldım ki söylesem beni takımdan kovarsınız tabi akşam olması regli şişkinliği yol ödemi desem yarına kadar ne yapsam bilemedim morelim yerlerde
1 gün daha bekleyemedi ay ne yapsam kaptanın rüyaların gerçekleştircem yoksam.Canım benim de yakın inan olduğumda 1.5 kilo fark var bazen daha fazla sıkma canını çoğunda böyle
Hoş buldum canım.Zayıflamanın yanında burada güzel arkadaşlıklar kuracakmışım gibi bir his de var içimdeHos geldin canim
Hic suphen olmasinHoş buldum canım.Zayıflamanın yanında burada güzel arkadaşlıklar kuracakmışım gibi bir his de var içimde
hoşgeldin Canım boyumuz ayni,ben de 66.5 ile başlayıp 65 ile takıma katılmıştım diyet yolculuğunda ve bugun56yi gördüm ucundan.yemek yemeyi yine çok sev ama sağlıklı şeyleri sev,bir de geç saatte yeme,yasin küçük daha hemen verirsin:-*21 yaşında bir üniversite öğrencisiyim.1.55 boyundayım ve 61.8 kilodayım.Aslında liseden önce hiç kilo problemim yoktu.Ancak lisede okul eve uzak olunca öğle arasında ekmek arası ve meyve suyu ana yemeğim oldu.Eh bu da bana fazlaca kilo olarak geri dönüş yaptı.Bir de itiraf ediyorum ki yemek yemekten hoşlanıyorum yani aslında aşığım diyebilirim yemek yemeye.Ancak bu alışkanlığımı değiştirmede ve zayıflamada kararlıyım.Böyle bir grubun içinde bulunmak şimdiden bana büyük bir motivasyon oldu.
56 mı tebrik ederim ve umarım ben de görebilirim o günleri.Tavsiyelerini mutlaka dikkate alacağım canımhoşgeldin Canım boyumuz ayni,ben de 66.5 ile başlayıp 65 ile takıma katılmıştım diyet yolculuğunda ve bugun56yi gördüm ucundan.yemek yemeyi yine çok sev ama sağlıklı şeyleri sev,bir de geç saatte yeme,yasin küçük daha hemen verirsin:-*
Çok sevindim kiHic suphen olmasin
Tam yerine geldin
Üzgünüm takımdaşım seni ancak karşı takım rahatlatır:))bugün işyerinin tüm camlarını sildim her yeri temizledim spor yapmasam bir gün of versem zaten her gün 40 dk yürüyorum kızlar rahatlatsanıza beniii
Kızlar iftar menüm: tarhana çorbası, sac kavurma 3yk, 1,5 porsiyon karışık marul salatası,2 ab ev yapımı vişne suyu.bi suru susimdi de menengic kahvesi ve 1,5 hurma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?