- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
[/QUOTE]Hey maşallah canımyaptıkça yazarım inşallah,allah razi olsun:-*:-*
Yok yok çok çıkması,tartıldım.1.2 gitmiş♡♡✩✩✩
Maydanoz kuru yap ve ağzına su ile yeşil çaydan başka hiçbirşey koyma,bi kilodan fazla fark eder.2den 3ten sonra su da içme
1 gün daha bekleyemedi ay ne yapsam kaptanın rüyaların gerçekleştircem yoksam.
Bu akşam yoğurt yiyim çay içiyim yok yok maydonoz kürü yapıyım 5 mil leslie yapıyım napıyım
Hepimizin sorunu aynı sayılır canım kaç olmak istiyorsun21 yaşında bir üniversite öğrencisiyim.1.55 boyundayım ve 61.8 kilodayım.Aslında liseden önce hiç kilo problemim yoktu.Ancak lisede okul eve uzak olunca öğle arasında ekmek arası ve meyve suyu ana yemeğim oldu.Eh bu da bana fazlaca kilo olarak geri dönüş yaptı.Bir de itiraf ediyorum ki yemek yemekten hoşlanıyorum yani aslında aşığım diyebilirim yemek yemeye.Ancak bu alışkanlığımı değiştirmede ve zayıflamada kararlıyım.Böyle bir grubun içinde bulunmak şimdiden bana büyük bir motivasyon oldu.
[/QUOTE]Hey maşallah canımyaptıkça yazarım inşallah,allah razi olsun:-*:-*
Yok yok çok çıkması,tartıldım.1.2 gitmiş♡♡✩✩✩
Maydanoz kuru yap ve ağzına su ile yeşil çaydan başka hiçbirşey koyma,bi kilodan fazla fark eder.2den 3ten sonra su da içme
1 gün daha bekleyemedi ay ne yapsam kaptanın rüyaların gerçekleştircem yoksam.
Bu akşam yoğurt yiyim çay içiyim yok yok maydonoz kürü yapıyım 5 mil leslie yapıyım napıyım
Tamam canım bu doğru23 haziRAN
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :
@yolcukardelen :
@katre-i dem :
L littlelamp :
2.grup rüzgarın kızları
@breeze3547 :
R RoseAnge : 1 saat yuzme
@aysedurmaz:50 dk leslie
EceZ : 60 dakika yürüyüş + 30 dakika paten
Kızlar bu listeden başka liste bulamadım. Etiketim de yok en son @Ses35 etiketlemiş beni. O yüzden bunu devam ettiriyorum.
oo hareketlere talip çok gün içinde tombala çekip hareketleri öyle mi yapsak ya heyecan gelirKırk kere alıntı yaptım 40 kere yasamadim
@Ses35 yol odemdir o sen maydiniz kuru yap canım
L littlelamp o ne su regl bitsin başlayım bende kıyıdan kıyıdan
__kartanesi__ hoşgeldin tekrar canım kuralları okumussun kaynasmissin ne güzel
R RoseAnge nasıl gidiyor yeni iş canım
aslibo nasıl gidiyor çalışmalar
@yolcuka
belki kalkar 10 dakika da koşarım ama feci yorgunum halsizimÜzgünüm takımdaşım seni ancak karşı takım rahatlatır:))
Çok bir güzel gelin olacaksın iyi şeyler düöün moralini bozma tadını çıkarKırk kere alçıkarın yaptım 40 kere yasamadim
@yolcukardelen 1.2 çok güzel bir rakam
Prens annesi bak sabah kahvaltı cok güzeldi böyle menuyle gel başımın ustune
@WanHeda canım benim kızlar haklı gelinlik saç ve makyajla bir butun ne güzel sac makyaj kotu bir gelinlikler ne güzel gelinlik kötü bir makyajla mahvoluyor benim kına makyajim çok abartiydi şile şile bi hal olmuştum
verdiğin kadarını vereceksin bence listesine uymalisin iki ayda 8kg kesin verirsin sen
Takildikca sorarsın ,tüm arkadaşlar hep birlikte elimizden geldiğince yardim ederiz:-*56 mı tebrik ederim ve umarım ben de görebilirim o günleri.Tavsiyelerini mutlaka dikkate alacağım canım
torrentten indirebilirsin canımKızlar şu leslie nasıl indirebilir youtube inmedi bu arada 30 dk yürüyüş
Tatlım YouTube donusturucu var yoytubedaki linki ona kopyalama o yönlendiriyor mp4 olarak indirKızlar şu leslie nasıl indirebilir youtube inmedi bu arada 30 dk yürüyüş
Sen bir Harikasın baby23 haziRAN
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :30 dk yüzme+30 dk yürüyüş
@yolcukardelen :60dk masa tenisi
@katre-i dem :
L littlelamp : 70dk yürüyüş
2.grup rüzgarın kızları
@breeze3547 :
R RoseAnge : 1 saat yuzme
@aysedurmaz:50 dk leslie
EceZ : 60 dakika yürüyüş + 30 dakika paten
yorgun savaşçılarızSen bir Harikasın baby
Kırk kere alıntı yaptım 40 kere yasamadim
@yolcukardelen 1.2 çok güzel bir rakam
Prens annesi bak sabah kahvaltı cok güzeldi böyle menuyle gel başımın ustune
@WanHeda canım benim kızlar haklı gelinlik saç ve makyajla bir butun ne güzel sac makyaj kotu bir gelinlikler ne güzel gelinlik kötü bir makyajla mahvoluyor benim kına makyajim çok abartiydi şile şile bi hal olmuştum
verdiğin kadarını vereceksin bence listesine uymalisin iki ayda 8kg kesin verirsin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?