Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım benim giriş kilom 57.4'dü 74.6 olmuş
Bir de hedefim de 51 kiloydu 55 olmuş

Düzeltebilir misin?

Merhaba ben de aranıza yeni katıldım.Umarım istemediğim bu fazlalıklardan kurtulabilirim.
Hos geldin canim kurtulursun insallah :)

bugün işyerinin tüm camlarını sildim her yeri temizledim spor yapmasam bir gün of versem zaten her gün 40 dk yürüyorum kızlar rahatlatsanıza beniii

Yeter yeter havada sicakti zaten terluyon yeterince :)
Keske hep boyle olsada kacamak olmasa :)

Günden güne eriyorsun kanki kıskandım valla:))
toplamda9.5 kilo vermişim şöyle bi düşündüm de:) daha 4.8 kilo var verilecek,en fazla 2 versem bu hafta mezun olamiyorum:-( bayramdan sonraya kaldı artik?bayramda nasıl olacak ki:-(

Gunaydin kizlar sabah ilk isim tartilmak oldu bu bahaneyle 30 dk bi yuruyuste yaptim :)
69.5 olmusum
70-69.5=0.5
0.5×100=50
50÷70=.072

Gecen hayfa eriyip bitmistim ne guzel bu hafta cezaliyim resmen kacamak var itiraf ediyorummm dun dayanamadimmmmmmm

***10. TAKIM 470. ETAP***

WanHeda (96.1/95,2/0,9/%0,94)
breeze3547(61.4///%)
aslibo (59,7///%)
RoseAnge (69.2///%)
yolcukardelen (58///%)
littlelamp (72.3///%)
tuba52 (91.4///%)
aysedurmaz (78.5///%)
ses35 (71.7///%)

10.takım ortalaması:

Deneme süresindeki üyeler

Prens annesi (67.8///%Yeni üye, giriş kilosu:72 hedef kilosu:55 giriş tarihi:08,06,16
EceZ(///%) Yeni üye, giriş kilosu:57.4 hedef kilosu:51 giriş tarihi:19.06.16
__kartanesi__(61.5///%)Yeni üye, giriş kilosu:61.5 hedef kilosu:55 giriş tarihi:23.06.16

Canim deneme surezi ne kadar oluyo ? Ben geleli 16 gun oldu da :)

Kizlar lutfen hepini okuyun ....
En basta kaptan olmak uzere hepinizden cok ozur dilerim
Gecen gun ki konuda hepiniz hakliydiniz ama ben okadar cok gergindim ki herseyi yanlis anladim .. burda yasadiklarimi anlatip mutsuz bi ortam olausturmak istemedim ama bu sitresim size bile yansidi artik hakkinizi helal edin .

toplamda9.5 kilo vermişim şöyle bi düşündüm de:) daha 4.8 kilo var verilecek,en fazla 2 versem bu hafta mezun olamiyorum:-( bayramdan sonraya kaldı artik?bayramda nasıl olacak ki:-(
Nasil olcak diyo bide be kadar surede vardin kiz onca kiloyu :) masallah sana
Sen azimlisin sen basarirsin yurube kim tutar seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…