Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kisakandimmmmmmm
Yaaa bende istiyorum o rakamlari
Görürsün inşallah canım, azmettikten sonra
Helal olsun canım, zor bir süreç tabi ki ,olduğunca hasarsız atlatilmali.
Sen azimli sin canım yaparsın inşallah hemencecik ulaşıldı hedefine
Tesekkur ederim canım benim, hep birlikte yapalım,tek engel kendimiziz.
Nasil olcak diyo bide be kadar surede vardin kiz onca kiloyu :) masallah sana
Sen azimlisin sen basarirsin yurube kim tutar seni
nisandan beri verdim canım,ilk iki hafta su hic inemedim, üçüncü haft bitimi e 1,5 kilo vermiştim.buraya girişim 22 nisan olmalı, devamını burda verdim.çok iyi bir otokontrol sağlıyor ama önce inanmak lazim:-*♡

Hasarsizzz..... vericegi kadar hasar verdi daha ne olsun ki :)

Inaniyorum vericem tek sıkıntı kendime hakim olamiyorum napcam ben yaaa

kızlar günaydın nasılsınız
telefondan giremedim kızlar nedense girmiyor pcde sıkıntı vardı şimdi okuldan girebildim.

kızlar güncel kilo 60.3 sonunda mezun olabilirim çok şükür 300 gr kaldı korumada veririm inşallah eve gidiyorum bugün korumada kalmak istiyorum artık @Ses35 canım sporuda yazmadım hergün 1,5 saat spor yaptım hesaplarken yazarsan çok sevinirim

İçinden her gün için 10lu hareket seti hazırla istersen canım 2x10la başka ikinci hafta 15e çık yani 5er 5er arttir
canım o zaman bizde senin gibi yaparız 2*10 şundan + 5* 10 budan resimlerin altında yazıyor açıklamaları
Merhaba ben de aranıza yeni katıldım.Umarım istemediğim bu fazlalıklardan kurtulabilirim.
hoşgeldin canım
boyu boyuna huyu huyuna bir rakibe buldun demek ,
Kızlar iftar menüm: tarhana çorbası, sac kavurma 3yk, 1,5 porsiyon karışık marul salatası,2 ab ev yapımı vişne suyu.bi suru su simdi de menengic kahvesi ve 1,5 hurma
afiyet olsun menengiç kahvesi nedir canım

tam gaz devam ediyor kaptanım @katre-i dem
oo hareketlere talip çok gün içinde tombala çekip hareketleri öyle mi yapsak ya heyecan gelir

valla güzel fikir canım,

mezuniyet yaklaştı,
30dk daha yürüdüm geldim hiç yoktan iyidir
sabah mısır gevreği
öğlen bi çorba kasesi yağsız kuskus
akşam salata ve ızgara köfte ve mercimek çorbası
için elvermedi değil mi
Kaptanım 58-56.8=1.2
120÷58=2.06
tebrik ederim canım benim
toplamda9.5 kilo vermişim şöyle bi düşündüm de:) daha 4.8 kilo var verilecek,en fazla 2 versem bu hafta mezun olamiyorum:-( bayramdan sonraya kaldı artik?bayramda nasıl olacak ki:-(
bayramda ailelerden güzel bir performans bekliyorum, baklavalar , sarmalar dolmalar, anladın sen onu
helal olsun, sorun çözüldüğüne göre sorun yok demektir
Çıtır kızlar günaydın, hadi bakalım alalım tartı sonuçlarını♡♡

benim sonucu almasak oluyor mu acep

günaydınlar herkese;

geçen hafta 59,70
bu hafta 59,50
sadece 200 gr verebildim,

sindirim sistemi sorunları yüzünden ,
artık inşallah ramazan sonrası daha verimli olucam

sahurda
2 dilim tb ekmeği, 4 tane köfte, 1 tane domates
2 bardak su + 1 kupa çay

iftar
1 kase sütlü çorba
1 kase salata
1 dilim karpuz
3 bardak su

Hasarsizzz..... vericegi kadar hasar verdi daha ne olsun ki :)

Inaniyorum vericem tek sıkıntı kendime hakim olamiyorum napcam ben yaaa
Allah beterinden saklasın canım
Hoşgeldin canım, Anaaamm mezun mu ola can sen simdi
He ya boyu boyuma sorma ayy nasıl anlatayım ki menengic kahvesini,gel de yapam kız
tesekkur ederim canım
Ay sorma,kvalidemlerde bayramda tatlı kültürü pek yok ama annemler su yemek yenilen siniler var ya onlarla yaparız baklavalari,gerisini sen düşün:-(

***10. TAKIM 471. ETAP***

WanHeda (96.1/95,2/0,9/%0,94)
breeze3547(61.4/60.3/1. 1/%1.79)mezun olmak istiyor
aslibo (59,7/59.5/0.2/%0.34)
RoseAnge (69.2///%)
yolcukardelen (58/56.8/1.2/%2.07)
littlelamp (72.3///%)
tuba52 (91.4///%)
aysedurmaz (78.5///%)
ses35 (71.7///%)

10.takım ortalaması:

Deneme süresindeki üyeler

Prens annesi (67.8///%Yeni üye, giriş kilosu:72 hedef kilosu:55 giriş tarihi:08,06,16
EceZ(///%) Yeni üye, giriş kilosu:57.4 hedef kilosu:51 giriş tarihi:19.06.16
__kartanesi__(61.5///%)Yeni üye, giriş kilosu:61.5 hedef kilosu:55 giriş tarihi:23.06.16

[/QUOTE

***10. TAKIM 471. ETAP***

WanHeda (96.1/95,2/0,9/%0,94)
breeze3547(61.4/60.3/1. 1/%1.79)mezun olmak istiyor(hdf:60 hedefini %96.4 tutturdu)
aslibo (59,7/59.5/0.2/%0.34)
RoseAnge (69.2/67/2,2/%3,18)
yolcukardelen (58/56.8/1.2/%2.07)
littlelamp (72.3///%)
tuba52 (91.4///%)
aysedurmaz (78.5///%)
ses35 (71.7///%)

10.takım ortalaması:

Deneme süresindeki üyeler

Prens annesi (67.8/69,5/+1,7/%-2,51)Yeni üye, giriş kilosu:72 hedef kilosu:55 giriş tarihi:08,06,16
EceZ(///%) Yeni üye, giriş kilosu:57.4 hedef kilosu:51 giriş tarihi:19.06.16
__kartanesi__(61.5///%)Yeni üye, giriş kilosu:61.5 hedef kilosu:55 giriş tarihi:23.06.16

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar şimdi sizin bu güzel sonuçlarınızı aşağı çekeceğim için çok üzgünüm dünden beri yapmadığım kalmadı ama yok reglim in ilk günü zaten hep artıda olurum elimden bişey gelmiyor
Geçen hafta 71.7
Bu hafta 72.3
Fark +600
Yüzde nası olcak bilemedim

yok valla vermedi ama reglden midir nedir yine 200 gr gitmiş ben vicdan yapıom kilolar yapmıyo (

ne kadar varsa yapalım valla bu neymiş ya hem yaz sıcağında da çekilmiyo hastalık size attım keyfiniz kaçmasın diye benim keyfim kaçtı o fotoğrafa rağmen tartıda üzüldüm

Amin canim amin

Iste kilo konusinda kafan karisti derken bunu kast etmistim hastayken birden dustu kilom e haliyle iyilesinde yukseldi simdi yine dusuyo napcami sasirdim yaaa
Kızlar merhabalar. .. Ay çok heyecanladim. Benİ bu takima davet ettiler . Şimdi napcem ay unutmuşum ozlemsiim kendim icin bişeyler yapıcam. Dikkat edicem yediğime içtiğime
Hos geldin canim ilk geldigimde bende saskindim ama bi kac gune ogrenirsin dert etme dediler ve ogrendim bende aynisini diyorum simdi sana

Böyle bi form neyin var mı. Ay kizlar çok heyecanliyim. Hadi bana hoşgeldin diyin. çok azimli hissediom kendimi.
Dolaptaki hiç bi hiccccc ama kıyafetlerim olmuo.çünkü yazın 38 bedendim ve hepsini yeni almıştım. Şimdi ne mümkün girmeye. Su an bedenim 44 olsa gerek önümde kocaman bi göbek. Hala lohusayım biliom geceçek bu süreç . Ama ben nutella lar tatlılar vs. Vermek ten çok alırsam die de geldim buraya .almiyim verelim tüm kilolari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…