- 29 Ocak 2016
- 333
- 552
- 18
- 29
Valla ben 62 olsam kına yapacam sözüm var
Görürsün inşallah canım, azmettikten sonraKisakandimmmmmmm
Yaaa bende istiyorum o rakamlari
Helal olsun canım, zor bir süreç tabi ki ,olduğunca hasarsız atlatilmali.Kizlar lutfen hepini okuyun ....
En basta kaptan olmak uzere hepinizden cok ozur dilerim
Gecen gun ki konuda hepiniz hakliydiniz ama ben okadar cok gergindim ki herseyi yanlis anladim .. burda yasadiklarimi anlatip mutsuz bi ortam olausturmak istemedim ama bu sitresim size bile yansidi artik hakkinizi helal edin .
Tesekkur ederim canım benim, hep birlikte yapalım,tek engel kendimiziz.Sen azimli sin canım yaparsın inşallah hemencecik ulaşıldı hedefine
nisandan beri verdim canım,ilk iki hafta su hic inemedim, üçüncü haft bitimi e 1,5 kilo vermiştim.buraya girişim 22 nisan olmalı, devamını burda verdim.çok iyi bir otokontrol sağlıyor ama önce inanmak lazim:-*♡Nasil olcak diyo bide be kadar surede vardin kiz onca kiloyu :) masallah sana
Sen azimlisin sen basarirsin yurube kim tutar seni
Görürsün inşallah canım, azmettikten sonra♡
Helal olsun canım, zor bir süreç tabi ki ,olduğunca hasarsız atlatilmali.
Tesekkur ederim canım benim, hep birlikte yapalım,tek engel kendimiziz.
nisandan beri verdim canım,ilk iki hafta su hic inemedim, üçüncü haft bitimi e 1,5 kilo vermiştim.buraya girişim 22 nisan olmalı, devamını burda verdim.çok iyi bir otokontrol sağlıyor ama önce inanmak lazim:-*♡
canım o zaman bizde senin gibi yaparız 2*10 şundan + 5* 10 budanİçinden her gün için 10lu hareket seti hazırla istersen canım 2x10la başka ikinci hafta 15e çık yani 5er 5er arttir
hoşgeldin canımMerhaba ben de aranıza yeni katıldım.Umarım istemediğim bu fazlalıklardan kurtulabilirim.
boyu boyuna huyu huyuna bir rakibe buldun demek ,hoşgeldin Canım boyumuz ayni,ben de 66.5 ile başlayıp 65 ile takıma katılmıştım diyet yolculuğunda ve bugun56yi gördüm ucundan.yemek yemeyi yine çok sev ama sağlıklı şeyleri sev,bir de geç saatte yeme,yasin küçük daha hemen verirsin:-*
afiyet olsun menengiç kahvesi nedir canımKızlar iftar menüm: tarhana çorbası, sac kavurma 3yk, 1,5 porsiyon karışık marul salatası,2 ab ev yapımı vişne suyu.bi suru susimdi de menengic kahvesi ve 1,5 hurma
Kırk kere alıntı yaptım 40 kere yasamadim
@Ses35 yol odemdir o sen maydiniz kuru yap canım
L littlelamp o ne su regl bitsin başlayım bende kıyıdan kıyıdan
__kartanesi__ hoşgeldin tekrar canım kuralları okumussun kaynasmissin ne güzel
R RoseAnge nasıl gidiyor yeni iş canım
aslibo nasıl gidiyor çalışmalar
@yolcukardelen 1.2 çok güzel bir rakam
Prens annesi bak sabah kahvaltı cok güzeldi böyle menuyle gel başımın ustune
@WanHeda canım benim kızlar haklı gelinlik saç ve makyajla bir butun ne güzel sac makyaj kotu bir gelinlikler ne güzel gelinlik kötü bir makyajla mahvoluyor benim kına makyajim çok abartiydi şile şile bi hal olmuştum
verdiğin kadarını vereceksin bence listesine uymalisin iki ayda 8kg kesin verirsin sen
oo hareketlere talip çok gün içinde tombala çekip hareketleri öyle mi yapsak ya heyecan gelir
kızlar günaydın nasılsınız
telefondan giremedim kızlar nedense girmiyor pcde sıkıntı vardı şimdi okuldan girebildim.
kızlar güncel kilo 60.3 sonunda mezun olabilirim çok şükür 300 gr kaldı korumada veririm inşallah eve gidiyorum bugün korumada kalmak istiyorum artık @Ses35 canım sporuda yazmadım hergün 1,5 saat spor yaptım hesaplarken yazarsan çok sevinirim
için elvermedi değil mi30dk daha yürüdüm geldim hiç yoktan iyidir
sabah mısır gevreği
öğlen bi çorba kasesi yağsız kuskus
akşam salata ve ızgara köfte ve mercimek çorbası
tebrik ederim canım benimKaptanım 58-56.8=1.2
120÷58=2.06
bayramda ailelerden güzel bir performans bekliyorum, baklavalar , sarmalar dolmalar, anladın sen onutoplamda9.5 kilo vermişim şöyle bi düşündüm de:) daha 4.8 kilo var verilecek,en fazla 2 versem bu hafta mezun olamiyorum:-( bayramdan sonraya kaldı artik?bayramda nasıl olacak ki:-(
helal olsun, sorun çözüldüğüne göre sorun yok demektirKizlar lutfen hepini okuyun ....
En basta kaptan olmak uzere hepinizden cok ozur dilerim
Gecen gun ki konuda hepiniz hakliydiniz ama ben okadar cok gergindim ki herseyi yanlis anladim .. burda yasadiklarimi anlatip mutsuz bi ortam olausturmak istemedim ama bu sitresim size bile yansidi artik hakkinizi helal edin .
Çıtır kızlar günaydın, hadi bakalım alalım tartı sonuçlarını♡♡
Allah beterinden saklasın canımHasarsizzz..... vericegi kadar hasar verdi daha ne olsun ki :)
Inaniyorum vericem tek sıkıntı kendime hakim olamiyorum napcam ben yaaa
Hoşgeldin canım, Anaaamm mezun mu ola can sen simdikızlar günaydın nasılsınız
telefondan giremedim kızlar nedense girmiyor pcde sıkıntı vardı şimdi okuldan girebildim.
kızlar güncel kilo 60.3 sonunda mezun olabilirim çok şükür 300 gr kaldı korumada veririm inşallah eve gidiyorum bugün korumada kalmak istiyorum artık @Ses35 canım sporuda yazmadım hergün 1,5 saat spor yaptım hesaplarken yazarsan çok sevinirim
He ya boyu boyuma sormacanım o zaman bizde senin gibi yaparız 2*10 şundan + 5* 10 budanresimlerin altında yazıyor açıklamaları
hoşgeldin canım
boyu boyuna huyu huyuna bir rakibe buldun demek ,
afiyet olsun menengiç kahvesi nedir canım
tam gaz devam ediyor kaptanım@katre-i dem
valla güzel fikir canım,
tesekkur ederim canımmezuniyet yaklaştı,
için elvermedi değil mi
tebrik ederim canım benim
bayramda ailelerden güzel bir performans bekliyorum, baklavalar , sarmalar dolmalar, anladın sen onu
helal olsun, sorun çözüldüğüne göre sorun yok demektir
benim sonucu almasak oluyor mu acep
yok valla vermedi ama reglden midir nedir yine 200 gr gitmiş ben vicdan yapıom kilolar yapmıyomezuniyet yaklaştı,
için elvermedi değil mi
tebrik ederim canım benim
bayramda ailelerden güzel bir performans bekliyorum, baklavalar , sarmalar dolmalar, anladın sen onu
helal olsun, sorun çözüldüğüne göre sorun yok demektir
benim sonucu almasak oluyor mu acep
ne kadar varsa yapalım valla bu neymiş ya hem yaz sıcağında da çekilmiyo hastalık size attım keyfiniz kaçmasın diye benim keyfim kaçtı o fotoğrafa rağmen tartıda üzüldümcanım o zaman bizde senin gibi yaparız 2*10 şundan + 5* 10 budanresimlerin altında yazıyor açıklamaları
hoşgeldin canım
boyu boyuna huyu huyuna bir rakibe buldun demek ,
afiyet olsun menengiç kahvesi nedir canım
tam gaz devam ediyor kaptanım@katre-i dem
valla güzel fikir canım,
hesaplamayı beceremedim ben ya 200 gr vermişim amaKaptanım 58-56.8=1.2
120÷58=2.06
Allah beterinden saklasın canım
Hoşgeldin canım, Anaaamm mezun mu ola can sen simdi
He ya boyu boyuma sormaayy nasıl anlatayım ki menengic kahvesini,gel de yapam kız
tesekkur ederim canım
Ay sorma,kvalidemlerde bayramda tatlı kültürü pek yok ama annemler su yemek yenilen siniler var ya onlarla yaparız baklavalari,gerisini sen düşün:-(
Kızlar bi pcye geciyim bakacağımPrens annesi canım bu hafta geçen haftaya gore kilo aldigin icin listeye giremiyorsun haftaya inşallah hakkımız yok ki helal olsun stres yapma kilolar için giderler tıpış tipis
aslibo çalış canim çalış boş duran Allah sevmez
R rose Ange yeni is yaramış süper
@Ses35 @aysedurmaz L littlelamp T tuba52 kilolar lütfenEceZ __kartanesi__
breeze3535 tebrikler canım
Hos geldin canim ilk geldigimde bende saskindim ama bi kac gune ogrenirsin dert etme dediler ve ogrendimKızlar merhabalar. .. Ay çok heyecanladim. Benİ bu takima davet ettiler . Şimdi napcem ay unutmuşum ozlemsiim kendim icin bişeyler yapıcam. Dikkat edicem yediğime içtiğime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?