- 29 Ağustos 2014
- 223
- 916
- 313
tatlim vermeye dev edersin haftaya listedesinAmin canim amin
Iste kilo konusinda kafan karisti derken bunu kast etmistim hastayken birden dustu kilom e haliyle iyilesinde yukseldi simdi yine dusuyo napcami sasirdim yaaa
Hos geldin canim ilk geldigimde bende saskindim ama bi kac gune ogrenirsin dert etme dediler ve ogrendimbende aynisini diyorum simdi sana
Canım ilk sayfada kurallar var sen zaten bu işi biliyorsun e birde minnak juzyn var sağlıklı bir şekilde gider kendinden bahseder misinKızlar merhabalar. .. Ay çok heyecanladim. Benİ bu takima davet ettiler . Şimdi napcem ay unutmuşum ozlemsiim kendim icin bişeyler yapıcam. Dikkat edicem yediğime içtiğime
Böyle bi form neyin var mı. Ay kizlar çok heyecanliyim. Hadi bana hoşgeldin diyin.çok azimli hissediom kendimi.
Dolaptaki hiç bi hiccccc ama kıyafetlerim olmuo.çünkü yazın 38 bedendim ve hepsini yeni almıştım. Şimdi ne mümkün girmeye. Su an bedenim 44 olsa gerekönümde kocaman bi göbek. Hala lohusayım biliom geceçek bu süreç . Ama ben nutella lar tatlılar vs. Vermek ten çok alırsam die de geldim buraya .almiyim verelim tüm kilolari.
Erken başlamak en iyisi bu gordugun kaptanın paket paket helvalarla 83e çıktı emzirmek em tehlikeli 17 aylık oglum emziriyorum çokta kalmadan 11kg verdim biraz ara verdim enerjimi toplayipdevam form yok cnm sen kendini anlat yeter sınavsız giriş bizim grupBöyle bi form neyin var mı. Ay kizlar çok heyecanliyim. Hadi bana hoşgeldin diyin.çok azimli hissediom kendimi.
Dolaptaki hiç bi hiccccc ama kıyafetlerim olmuo.çünkü yazın 38 bedendim ve hepsini yeni almıştım. Şimdi ne mümkün girmeye. Su an bedenim 44 olsa gerekönümde kocaman bi göbek. Hala lohusayım biliom geceçek bu süreç . Ama ben nutella lar tatlılar vs. Vermek ten çok alırsam die de geldim buraya .almiyim verelim tüm kilolari.
Ay su kilolari vereyim de listeyede bisekilde gireriztatlim vermeye dev edersin haftaya listedesin
Canım ilk sayfada kurallar var sen zaten bu işi biliyorsun e birde minnak juzyn var sağlıklı bir şekilde gider kendinden bahseder misin
5-6 dada buralar cok sıcak ama birşey olacak kadar da değil çıkın oda nefes alır at arabasına cuf cufAy su kilolari vereyim de listeyede bisekilde gireriz
Kizlar 5-6 gibi disari ciksam bebisle bise olur mu ki bi fikir verin bana:/
5-6 dada buralar cok sıcak ama birşey olacak kadar da değil çıkın oda nefes alır at arabasına cuf cuf
Masallah masallahh :))Slm kızlar kusura bakmayın kızı hasta ancak yazdım 600 gram vermiştim geçen hafta 91.400 bu hafta 90.800
Bi sorunun olduğunda bizle paylaşabilirsin hepimizin sorunları oluyor canım burda herkes birbirinin iyiliğini istiyor inanki kimsenin çıkarı yokKizlar lutfen hepini okuyun ....
En basta kaptan olmak uzere hepinizden cok ozur dilerim
Gecen gun ki konuda hepiniz hakliydiniz ama ben okadar cok gergindim ki herseyi yanlis anladim .. burda yasadiklarimi anlatip mutsuz bi ortam olausturmak istemedim ama bu sitresim size bile yansidi artik hakkinizi helal edin .
Tamam eklerim taze mezunum darısı başımızakızlar günaydın nasılsınız
telefondan giremedim kızlar nedense girmiyor pcde sıkıntı vardı şimdi okuldan girebildim.
kızlar güncel kilo 60.3 sonunda mezun olabilirim çok şükür 300 gr kaldı korumada veririm inşallah eve gidiyorum bugün korumada kalmak istiyorum artık @Ses35 canım sporuda yazmadım hergün 1,5 saat spor yaptım hesaplarken yazarsan çok sevinirim
Hoşgeldin canım kendini tanıtKızlar merhabalar. .. Ay çok heyecanladim. Benİ bu takima davet ettiler . Şimdi napcem ay unutmuşum ozlemsiim kendim icin bişeyler yapıcam. Dikkat edicem yediğime içtiğime
Ay taze anne gelmişBöyle bi form neyin var mı. Ay kizlar çok heyecanliyim. Hadi bana hoşgeldin diyin.çok azimli hissediom kendimi.
Bi sorunun olduğunda bizle paylaşabilirsin hepimizin sorunları oluyor canım burda herkes birbirinin iyiliğini istiyor inanki kimsenin çıkarı yok
Tamam eklerim taze mezunum darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?